182274
  • Black Ghost
    Nem biztos hogy ez akkora kacsa.

"Schumacher pályafutását a Forma-1-be kerülése előtt a Mercedes egyengette, de a királykategóriában sosem jött össze az együttműködés. A német versenyző néhány évvel ezelőtt egy interjúban elmondta, hogy a McLaren-Mercedes többször megkereste pályafutása során, megállapodásra elsősorban azért nem került sor, mert Ron Dennisszel nem tudtak megegyezni, míg a Mercedes szívesen látta volna a csapatban. Most azonban, hogy a stuttgarti gyár saját csapatot vásárolt, a döntés is az ő kezükbe került pilótakérdésekben. Ráadásul Schumacher jó barátságban van a csapatfőnökkel, Ross Brawnnal is.

A Telegraph szerint a tárgyalások Schumacher és a Mercedes között már megkezdődtek, „jelenleg korai szakaszukban tartanak"."

Ez legalább annyira sanszos mint a Kimi szerződtetése.
  • WNW
    Itt az se biztos, hogy valaki mondott valamit, lehet hogy valamelyik ujsagiro gyartott egy hirt valahol, ami aztan korbejar.. Elkepeszto ami folyik..
  • Kit--Kat
    Mondjuk annyi különbség van, hogy az egyiket a faszfej külsős Jordan mondja, a másikat meg, az egyik résztulajdonos vezetője.
  • Narusco
    :D ti is 2 percenként frissítgetitek a hírportálokat?
  • WNW
    Ooo folytatjak a dolgot... Az egyik hir szerint kozel a megegyezes Kimi, es a Merci kozott, 2 hirrel kesobb meg az van, hogy Schumi megint F1-es kocsit fog vezetni, a Mercedes megallapodas miatt, hogy teszteljek, minden rendben van-e a nyakaval.... Eskuszom szerzodtettek valami brazil szappanopara irot, es az kopi ki magabol fel orankent az ujabb, es ujabb sziporkakat...
  • ScarY MAN
    dátumot nem néztem :D ajmszószóri :D
  • a.carkey
    Ez tegnapi. Tegnapi lottószámokkal ma? :D
  • ScarY MAN
    namost akkor mi? Komolyan mondom már nagyon érdekel kié lesz az az ülés xD
  • WNW
    Mondom a piacon... Hami nincs a piacon..
  • Firerock
    jó vicc volt:)
  • Kit--Kat
    Szerintem várja Barrichello, hogy a brazil Modern Talking kiegészüljön újra Massával és akkor mehet az új szám:)
  • a.carkey
    Ezért kérdezem:
    ha nem két német (Mercedes szerint nem két némettel képzelik el), és "meglepetés", akkor a @csak McLaren, csak McLaren@ Kimi mellett ki van még aki meglepetés lehet és nincs szerződése?

Kobayashi? :D Nem lenne rossz!
  • G_ArchAngel #89500
    Hamilton?
  • Ulvar
    De kizárt hogy visszajön. Egyszerűen elképzelhetetlen. Akkora fikció hogy ha valósággá válna, akkor.. kész... szótlan maradnék az biztos.
  • WNW
    Schumi is, mint oly sok nemet versenyzo a Mercedes kebelen kezdte a versenyzoi karierjet anno... Ettol fuggetlenul nagyon csodalkoznek, ha valtana.. Ha viszont valtani akar, akkor gyakorlatilag nincs olyan versenyzo ma jelenleg a piacon, akit ne dobnanak felre miatta..
  • Ulvar
    Mercedeshez...Schumi...ez már két olyan dolog ami összeférhetetlen számomra...
  • matthias92
    inkább sumi jöjjön mint kimi...
  • a.carkey
    Mondtam. Szombaton délután/este jelentik be. Én így csinálnám. Lehetne rajta teljes egy napot rágódni.

Amikor tegnap olvastam, hogy Rosberg jövőre (minimum) végre versenyt akar nyerni, azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy nem őt szánják a csapat toppilótájának.

Heidfeld? Német. Biztos behúzná a pontokat, de most már mindenki "egy kiállással" fog menni, így annál azért többre lenne szüksége, mint amit eddig ezzel a zseniális taktikával összehozott ...
    Kubica? Élő szerződése van.
    Schumacher? Vajon ő lenne a jövő?
    Sutil? Német. 12 egy tucat. Ilyen alapon Fisichella is jöhetne ...

Ez a meglepi szerintem Kimi lesz. Megvárta a menedzsmentje míg elhúz Button - végig azt nyomatva, hogy csak a McLaren az egyetlen nyerni képes autó -, aztán elkezdték a tárgyalásokat a másik nyerni képessel. :)

A Merci is szerintem csak azért mérges Button miatt, mert így elment az egyes rajtszám.
    Rubensnek nem kellett volna elmennie. Jövőre sansza lett volna a vébécímre. Kiváncsi vagyok, hogy egy brazil diszkóban mikor jön majd elő a "buzi Schumacher"-re írt ömlengése, "buzi Buttonra" átírva?
  • b-type
    Szvsz az egészből ennek van létjogosultsága:
    "- Mennyi idő alatt ismeri fel ez a 2 zseniális ember (mármint Ross és Kimi), hogy mindketten 10 éve figyelik a másik munkáját, mindig is nagyon tisztelték azt, és hogy higgadt, hideg profizmusukkal milyen hihetetlen csapattá tudnának lenni?"

A hihetetlent én idézőjelbe tenném, mivel két zseniális ember nem feltétlen alkot zseniális csapatot, és pedig Kimi nem MS ez már kiderült.

De ebben van ráció...önmagában megállja a helyét.
    A többi írás, az érzelmeket és naivitást feltételez amit nehezen tudok elképzelni egy menedzserről.
    Button véleményem szerint vagány döntést hozott, és ezért elismerésem.
    Volt két ajánlata, és aszerint döntött amit ösztönből választott.

Kimi sztem sem foglalkozott mélyebben a szerődésével, számára logikus az volt hogy a Ferrari-tól való kényszerű távozása a McLaren-be való visszatérésben fog lecsengeni.
    Ellenben a Menedzsere kellett hogy foglalkozzon vele, neki kötelessége meglátni Ross Brawn és a Mercedes kétségtelenül erőt mutató felállását.
    Talán korábban falba ütközhettek, mert Rosberg jövetele borítékolható, és Button-ról nem feltételezhették hogy váltani fog.
    De Button hezitálásának legelső jelére egy jó menedzser már felveszi a kapcsolatot a versenyzőjével és a Mercedes-Brawn megfelelő emberével.

Amennyiben Kimi a Mercedes-be ül akkor elmondhatja magának, hogy újra világbajnoki címre esélyes autóban ül. ...és megint kigolyózza Heidfeld-t a Mercedes-től :))
  • WNW
    Hat en ezen halalra rohogtem magam...:

"Nico Rosberg helye biztos, így könnyen előfordulhat, hogy a szintén a csapattal hírbe hozott Michael Schumacher-t golyózhatja ki Kimi."

Ez mar a csucs a hulyesegre..
  • Kit--Kat
    Reménykedjünk...
    Ezt nézd meg! Frontember nagyon jól írja le a lényeget. Remélem így is lesz.
  • G_ArchAngel #89491
    ujabb pletyka, de jo...

mar a hivatalos elutasitas is jobb lenne, mint ez a bizonytalansag...
  • Kit--Kat
    Räikkönen-Mercedes GP: Közel a megegyezés, a finn hamarosan aláírhat
  • Kit--Kat
    Te beteg vagy, úgy hogy leállok, mert veled nincs sok értelme vitatkozni, még egy buszhoz beszélni is több értelme vn.

Én csak annyit mondok 2003-ban normális kerete között a kis szürke 0 Kimi legyőzte Schumachert, ahogy pl. SPA-ban is a világverő Ferrarival versenyző Schumachert.

A te "logikai" gondolkodásod szerint akkor Schumi még annyi sem mint Kimi, hiszen gyengébb autóval is megtudta verni.

Ezzel majd vívódj el, részemről ennyi volt.
  • Jacek
    De ugye azert alkothatunk meg onnalo velemenyt mester?:)
  • Gabor_(HSF)
    És leírom mégegyszer..
    Engem az továbbra sem zavar,hogy ki kinek drukkol,kit szeret,ez mindenkinek szive joga..
    Kimivel sincs semmi bajom,csak lassan részemről már a top 10-ből is kiesik..
    Azon viszont már kiakadok és agyvérzés közeli állapotba kerülök,ha itt többen azt akarják bemagyarázni,hogy Kimi az F1 "császára"
    Sosem volt és nem is lesz,bár járt azon az utón,csak eltévedt..
    A mekinél eltöltött évei sem voltak meggyőzőek,igaz voltak jó napjai..
    A statisztikai adatokat leszarom,mint ahogy a sok tudor véleményét is,én azt hiszem amit látok..
    Sumi todott nyerni az első évben a Benettonnal,Vettel a Torroval..
    A mezőny legjobb autójával könnyű nyerni,erre a jelenlegi pilóták 80 % ka képes,ettől még nem lesz sztár senki...
  • Totti5
    Nem szeretnék belefolyni a vitába, de az sem igaz hogy Kimi az isten és az sem hogy közepes vagy erős közepes. Kimi a mezőny egyik legjobb pilótája Alonso, Hamilton, Button, Vettel, Massa mellett és még persze vannak akik kifognak 1-1 jó évet, pl idén Bari is nagyon szépen ment és Webber is, de ő róla tudtuk már a Jaguaros időszakából is hogy erős pilóta.

Vili is valahogy összehozta a VB címet, és azon kívül egyike azon kevés versenyzőknek akik mellette nyertek más rangos sorozatokat és versenyeket, szóval ő egy nagyon jó versenyző, még ha sokan nem is látnak túl azon hogy a Vb címe után voltak rossz évei az F1ben... sokkal többet letett az asztalra mint az F1es mezőny jó része.

Buttonról is mondogatják hogy mák Vb, de miért lenne az? amikor kellett hajtott, 6 versenyt zsinróba megnyerni nem olyan egyszerű hiba nélkül, és habár volt egy időszaka amikor mások kerültek előtérbe helyette, amikor kellett nagyon nyomta és szépeket is előzött.

• Gabor_(HSF)
    Szted ki kiváncsi beteges megnyilvánulásaidra Kimivel kapcsolatban?
    Csak vonyitassz mint egy sarokba szoritott ribanc..
    Költözz hozzá,menj hozzá feleségül,bánom is én,csak keress már végre játszópajtásakat a súlycsoportodhoz.
    Attól még nem vagy vagány,hogy prédikálod a "KIMI a megváltó" müsorodat,azon a tényen,hogy Kimi egy erőss középszintű pilóta,még akkor sem változtat,ha összeszarod magad..
    Egy bemakizott vb cimmel vagdalózól..ÉS!! ilyet tudott vilnöv is,meg Button is,akkor ez azt jelenti.ők a legjobb versenyzők..
    Sztem ideje volna,ha a fejedhez kapnál,fogat mosnál és lefeküdnél aludni..
  • WNW
    Nahh... Ma eppen Kubica, es Schumi megy a Mercihez... Szerintem vegul en leszek a meglepi, vegulis mar 3 honapja targyalunk Hauggal, a fizetesben megegyeztunk, elfogadtam, hogy en leszek a masodik szamu versenyzo, abba is belementek, hogy minden versenyhetvegere kivalaszthatok a Red Bull lanyai kozul harmat, a szabadidom eltoltesere, de meg azon megy a vita, hogy en voros overalt, es voros festesu kocsit akarnek... Na ezen huzakodunk mar egy ideje.. Haug ven profi, naponta dob fel mindenfele luzert, hogy beulne a helyemre, de nem tagitok, igaz mar kozel a megegyezes, jelenleg metalvoros kocsinal tartunk..
  • a.carkey
    Nico Rosberg előre látja a veszélyt

"... ő maga sohasem vezetett még a magyar utakon, úgy gondolja, nálunk látszólag fegyelmezettek az emberek, legalábbis ahhoz képest biztosan, amit néhány vb-futam helyszínén tapasztalt ..."

• Kit--Kat
    Massa árnyékában nyert egy VB-t önerőből, úgy, hogy technikai hibák hátráltatták, nyert 9 futamot a Ferrarinak.
    Ezzel szemben Massa egy Ferrari és FIA által tolt évben nem tudta úgy behúzni a címet, hogy Hamiltont ott gáncsolták ahol tudták, Kimivel meg a saját csapata cseszett ki.
    És amit Kimi Hungaroring-Valecia-SPA-Monza sorozatban csinált, arra csak a legjobbak képesek egy sokadrangú pontszerző autóval. Kimi már bizonyította az elmúlt 9 évben, hogy a legjobbak között a helye, a tehetségével.
    Massa még távolról sem tudott letenni ahsonlóakat az asztalra.

Jó reggelt.

Azért nézz tükörbe, mert lehet a Kimi fanok elvakultak, de te meg a betegs Schumacher imádatoddal a vicc tárgyát képezed.
    Minden a szakemberektől származó nyilatkozat ami Kimit dicséri az kamu nálad, közben arra vered a melled, hogy Schumacher építetett az autókat.
    Gratulálok.
    Mondjak valami?! Az Istened megkérdőjelezhető körülmények közt, mondjuk úgy csalássa tudta csak megverni a kis 23 éves Kimit 2003-ban.
    Erről miért nem szoktál beszélgetni?!
  • allock #89481
    tudod az nem igaz hogy szarik az egészbe
    mindenki szeretne VB-t nyerni, Kiminek ez megadatott és szeretne újra VB lenni de a ferka fos, nemtudott jó autót építeni már egy ideje ezért nézelődik máshová Kimi mert tudja hogy mire képes ha egy jó autó van alatta

unott pofa.- hát hétköznapi életben szerintem egyáltalán nem ilyen, mi csak azt látjuk amilyen verseny alatt, ez által a magyarok egyből levonják a következtetéseket, hogy ez milyen egy unalmas alak stb x)

mellesleg a sajtót is krvára rühelli, bár ki ne rühellené ha minden riporter meg fotós árnyékként követne mindenhová, ez egy ideig elmegy oké de hidd el megunná mindenki egy idő után főleg ha olyan pilótákról van szó akik általában az él bolyban vannak versenyeken

aki Kiminek drukkolt az ezután is neki fog, legyen az Rally-ban vagy F1-ben
  • ScarY MAN
    jojo bocsi csak epp eloadas volt
  • Firerock
    ez a visszapillantó videó nincs feltöltvve valahova?pl youtube
    nagyon jó:)
  • Peppus
    Én pont ezt nem értem a Kimi rajongókba, hogy miért állnak ki annyira Kimi mellett, amikor a pilóta szarik az egészbe. Annyira látszik, hogy neki tökmindegy milesz, rally vagy F1, vagy otthon partyzik.. Tudom, jól áll neki ez a stílus, meg ő ilyen, de ha most elhagyja az F1-et akkor mindenki tudja, a büdös életben nem jön vissza. Reménykedik itt mindenki, meg találgat, ő meg otthon unott pofával nézi a rajzfilmcsatornát és ott legbelül már régen feladta az egészet. Megvan a VB cím, a Meki nem adott neki több tízmilliót, hát most mit lehet tenni. Sorry rajongók ennyi volt. Egy ilyen mentalitású ember mellett miért jó kiállni?? áruljátok már el nekem. Nézzétek meg a többi versenyzőt, nagy részük szerintem ingyen is elautózgatna, mert nekik ez az életük. Kiminek csak egy jó buli.. Volt..
  • a.carkey
    Pont ezt mondom én is. Ezért maradt Massa. Nem a pénzről volt itt szó, pontosabban a pénzről, csak a Santander és a "kit küldjünk el?" volt a választási lehetőség.

A kb. hasonlóan erős, vébét elbukó, olcsó, de sérült Massát (sérült? uristen! őt nem lehet! mit szólna a brazil ferrari eladási részleg?)
    vagy
    a hasonlóan erős, világbajnok, idén győzelmet és dobogókat hozó, a csapat seggét a vezetők farkát nem nyaló Kimit.

Kimit küldték el, pedig egyáltalán nem tuti, hogy Massa végigbír majd egy versenyt. ELdöntötték, viseljék, max megint egy személyes csapat lesz a Ferka ...
  • a.carkey
    Meg azonnal nyert egy vébécímet -17ről ...
  • Gabor_(HSF)
    Hát én pontosan erről beszélek,ha nem jött volna le..Hogy helyén kezeljük a dolgokat és maradjunk a realitás talaján
  • nearo
    Mert kevés a 45-50 év közötti F1 pilóta
  • Totti5
    Ezt gondold át mégegyszer.