182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Angyalifény #89911 de ha már üzletnél tartunk szerintem azzal is lehet keresni hogy kinn van a verseny a neten.... nézd meg a NASCAR- linkemet csak kisképernyőn nézhető ergó nem tudod eltüntetni a mellette villodzó reklámot . Amit hát gondolom nem ingyen raknak ki. -
pénztárcáját...húú de reggel van sorry... xD -
Angyalifény #89909 saját mit ?
gondolom érdeket akartál írni. csak a pontosítás kedvéért.
Egyébként a NASCAR-nál is csak hétfőnként kerülnek fel a versenyek tehát azt már felvételről nézi az ember. -
Majd ha nem csak a saját nézi az ipar akkor talán. -
Angyalifény #89907 nocsak lassan megjön az ész is.
Az F1-nek a média területén is változásra van szüksége
Valami hasonlóra úgy érzem rájött a NASCAR is miszerint hogy így úgyís beszerzik az emberek ingyen ha akarják. Ezért léptek. LINK
vajon az F1 mikor jut el ide ? -
Nascarban 43 pilóta indul...itt lesznek 26an '10-től
Itt azért küzdjenek meg azért a 10. helyért, ez tetszik valamennyire. Harcoljanak most már basszus ha a 10. is kap pontot az marha nagy fölénnyel járhat a kis csapatoknak is, ugyanis a DHL nekik is ingyér átviszi a következő helyszínre az összes cuccot.
Régen azért amikor 91ben hasonló szabály rendszer volt...nem lehetett tankolni, nem volt pit limit, és voltak 26an a pályán és csak az első 6 kapott pontot vajon mennyi küzdelmi vágy volt a kis csapatokban...szinte semmi, de a 10. hely főleg mostanság elérhető. Úgyhogy ez tetszik, csak legyen már előzés basszus...-.- -
Angyalifény #89905 Miért nem vezetik be azt hogy mindenki kap pontot mint a NASCAR-ba ? és akkor még az utolsónak is megéri harcolni. -
Angyalifény #89904 2010-től 25 pontot is érhet a futamgyőzelem az F1-ben -
Angyalifény #89903 Én sem látok ebben semmi aggályt hogy Hami papi vegye meg. -
szerintem ez nem tesz jót sem a versenynek sem a pilótának... -
és akkor mivan?:) -
szerintem nem lenne jó,, nem kicsit lenne kedvezményezett hami bármit is csinál... -
A francia Le Parisien szerint Lewis Hamilton édesapja, Anthony a negyedik érdeklődő a Renault F1 Team iránt.
-
Kimi meghosszabbította a Ferrarival közösen a szerződését 2010-ig 2008-ban Monzában. És amíg a Ferrari nyilvánosságra nem hozta, hogy felbontja a szerződését Kimivel ő végig azt mondta a kérdésekre, szerződése van neki a Ferrarival, ki akarja azt tölteni, a többi nem rajta múlik. -
Egyszerre leplezik le a 2010-es F1-es autókat -
mármint hogy massa hogy bírja... -
téli tesztek lesznek nem? majd ott kiderül -
Angyalifény #89894 Kimi Raikkönen visszautasította a Mercedest -
Angyalifény #89893 Azt hittem Kimi akart menni. Bár közös megegyezésről írnak úgy vélem Kimi se térdelve könyörgött hogy maradhasson . -
Kimi "kirúgása" az ő ötlete volt. -
Angyalifény #89891 Miért repülne Dominicali ?
Massa gondolom komoly vizsgálatokon esik át mielőtt versenyezhet. Innentől nem D. felelőssége szerintem. -
Angyalifény #89890 Felmondtak neki akkor hogyan lenne szerződése ??
Megkapta a végkielégytést amit szerződésben foglaltak hogyha a ferári idő előtt kiteszi tehát a szerződés lejjárta előtt, szóval megkapta a lóvét azt sztem csá mindketten elfelejtették egymást ő is a ferrárit és viszont. -
Sztem nincs szerződése...megkapta a jövő évi pénzét valamilyen kitétellel, de az ziher hogy nincs szerződése..képtelen helyzet lenne hogy a PSA Citroen-je elengedné vissza az F1-be a Renault ellen versenyezni, pláne hogy akkor két szerződésnek kellene egymásnak feszülnie.
Talán áthidalható lenne ha a Red Bull közös szponzor lenne, de sztem Kimi nem áll a Ferrari alkalmazásában, csak megkapta 'lelépési' pénznek a jövő évi fizuja háromnegyedét kb. -
És mi van akkor, ha Massa - teszem azt - nem bírja a tempót? Egy verseny után kijön, hogy szédül, fáj a feje, blabla. Akkor - azonkívül hogy Domenicalli repül - Kimi - elvileg -, még a Ferrari alkalmazottként - mivel nem igazolt el, szerződése jövő év végéig szól, így elvileg még az, vagy nem? - beülhet(NE) a Ferrariba, vagy nem? -
A csapatok Valenciában közös bemutatót tartanának -
Sztem nem kell mindent készpénznek venni...Kimi ott volt az események közepén mint hús/vér ember...nem egy tehetetlenül sodródó fadarabról beszélünk.
A legnagyobb valószínűsége, számomra, annak van hogy ő már régen eldöntötte hogy hacsak nem kap kihagyhatatlan ajánlatot, akkor a WRC-be rándul át.
Nem írt volna alá egy ilyen szerződést a Ferrari-val, ha nem ez mozgott volna a fejében. Mert ott ő volt az aki diktált..nem az eseményekben, hanem az ő szerződésbontásánál.
Sztem olyan régen motoszkált már benne ez a gondolat..mármint a WRC, hogy akkor lett volna bajban ha tényleg jól megkínálják a Mercedes-től.
Írjon alá 2013-ig, vagy csinálja azt ami nem hagyja békében már jó ideje..?
Kimi szvsz oda ment ahova igazán akart menni, és ha visszajön, akkor egy olyan Kimi fog visszatérni akit lehet kedvelni.
Míg szvsz ha nem ment volna el, akkor egyre nehezebb és nehezebb lett volna...jól csinálta ezt a sportot, de a szeme már máshova figyelt. -
10 nappal előtte még volt annyi pénzük, hogy kifizessék? :O -
icemankimi #89884 világi 

"akkor nagyon megszerettem" áááá
-
icemankimi #89883 Finn lapinformációk szerint, ha a Mercedes 10 nappal előbb keresi meg 2007 világbajnokát, mint tette azt, akkor Kimi Räikkönen jövőre is a Forma-1-ben szerepelne.
Az egyezség létrejötte esetén a „Jégember” 2013-ig maradhatott volna a németeknél.
a szívem szakad meg
-
Angyalifény #89882 Akkor már a pályába is tegyünk lámpákat :) -
Meg a kocsik alá neonfényt mi? :D
Mondjuk este biztos jól nézne ki pl Singapúrba :D -
Angyalifény #89880 pilóta sisakjára lehet tenni bukólámpát :D -
Angyalifény #89879 Tudom :P
-
Pedig nekem tök tetszenének.Olyanok lennének mint a Le Mans-os versenyautók:D -
Meg tető... -
Sőt még fényszóró sincs
-
WNW #89875 Viszont onindito, es duda nincs bennuk..
-
Angyalifény #89874 Köszönöm,
-
általában a váltók 7 (+1 hátramenet), félautomata működésűek -
Angyalifény #89872
F1-es autókba van hátrameneti fokozat -?