FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
kössz

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bordy
de lesz, 11-kor kezdõdik.

http://f1ctliga2008.gportal.hu Egy új F1-es liga akit érdekel nézzen el ide

SrAta
De azé vettel behozta a toro rossot 5.nek
Ez a legnagyobb siker az összes szabadedzésen..😄😄😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf
Itt???
és mikor leszm kövi edzés vagy már nemlesz szombat délelõtti???

bordy
és ez most mi is pontosan? ez most olyan mint ha benyomnák a pit gombot és mindenki ugyan annyival megy a pályán amíg be nem megy az sc?

Istencsászár
Alonsoról

"leggyorsabb köre elött ment már egy éles kört, majd a gyors
köre után még vagy 6-ot. Az összesen 8 kör, plusz fel és
levezetõkör. Nem volt annyira száraz az a tank, nem Q2 szimuláció
volt."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Minstrel
"A pilóták a leintés után rövid ideig tesztelték a biztonsági autós fázisban alkalmazandó szoftvert."

Francia_Nagydij_2_szabadedzes

http://topgearhungary.blogspot.com/

bordy
és milyen komolyan volt ahogy összeszedte a kocsit a rázókövön a végén. nem picit indult el a kocsi alatta. nyilván ez valami üres tankos menet volt.

ja, aljasba nyomta, de lehet elõtte fordítva volt 😊
én már látni véltem az autó darabjait repkedni 😊
Istencsászár
Hamilton is ugyan ugy csúszott ott ki😊, de Massa csúnyán feltartotta Webbert aki gyorskörön volt, mielõtt kicsúszott.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
huh Massának nem sokon múlt, hogy rongyátörje a gépét...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bordy
elsõ edzésen nem csúszkáltak ennyire pedig.

Istencsászár
Ebbe a körbe igencsak bennevolt Alonso, ha a Rönón múlott volna akkor nem lett volan elsõ😊 Piké már megint kapott 1 mpt és õis kiment ugyan igy gyorskörre, ahogy a végén sokan.

desigo
jópáran kicsúsztak...
Istencsászár
Valamit új forgatókönyvet gyakoroltak, de énse értettem mit akarnak😊

te is tudod, hogy a renault mire képes az idén sajnos, voltak fejlesztések de azért nem változott meg a világ 😊
bordy
hát én nem igazán értettem ezt az sc-t a végén.
alonso most hogy vigyorog, elõbb meg milyen morcos feje volt a szekrény tetején.

Istencsászár
Mine ahogy mindenki megfutotta a saját üres tankos friss gumis körét😊

sztem ez promo kör volt Alonso-tól
desigo
az utolsó 20mpre értem ide
szimpatikus eredmény xDDD
Istencsászár
Kiváncsi leszek hogy a gladiátorok mit fognak mondani a pályára mert össze vissza csúszkál mindenki😊

Hamilton új orrkúpot probál ki !
M@TriX
na, azt a mûfüves kanyart majd' mindneki beszopja 😉

de jól mennek, majdnem az egész mezõny 1mp-be belefért, persze tudom ez még csak teszt, de azért jó.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hamilton kavicsot gyüjt 😊
bordy
no, alonso már száguld is ismét

MaSzKa
bajor csapat fõnöke azonban a Francia Nagydíj helyszínén, Magny-Cours-ban világossá tette, hogy nem gondolkodnak Alonso szerzõdtetésében: „Én többre tartom, ha az egész csapat együtt nõ fel egy feladathoz - beleértve a versenyzõket is. Nem érdekel, hogy valakit csak azért szerzõdtessek le, mert volt már világbajnok." - idézi a német szakembert a Bild.

<#eljen>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Istencsászár
Idiótája.

Énvagyokazapád
vótmá?

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

bordy
és hol van a francia csaje?

kicsit lejjebb gögetsz ...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

SrAta
az edzéseket hol lehet megnézni???

Minstrel
14:00-tól

Count Adyn
2és fél óra múlva😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bordy
a kitûzött programot csak sikerült azért teljesítenie, végül is a végén füstölt el.
massa jól oda nyomta azért. kovi meg összevissza kóvályog 😊

kövi edzés mikor lesz?

Count Adyn
Kova meg rallyzik😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
mekkora híg fosok ez a rönók....

bezzeg 2005ben meg 2006ban nem tudtak meghalni sosem, csak amikor tétnélkül van😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lol, a tökéletesen megbízható Renault motor 😄
Count Adyn
Alonso alatt meghalt a Renault:SDD jó gép...

jók a mekik eddig <#vigyor2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HAF Rigel
Ezen a versenyen

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Minstrel
melyik edzésen tesztelik ezt az új safety car fázis alatti dolgot?

norbi56
az nekem is jól jönne😊<#worship><#worship>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

baaka
sziasztok!adnátok egy linket ahol nézhetem a szabadedzést?

MaSzKa
Mario most biztos örül mert múlt héten az WTCC és az F1-be is 2-s gyõzelem volt a BMW-nél 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Csak ki emlékszik már arra a Mekinél.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Ez ütött<#eljen>.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

a.carkey
Ismerõst írtam.

A medve nem játék.