182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Remélem ezt ironikusan értetted! :D -
-
Persze ott nálatok lehet, hogy több előzés volt, de itt nálunk az RTL-en alig lehetett látni egy-kettőt :D Szemét RTL, biztos így olcsóbb volt a követítés :S -
G_ArchAngel #89948 hosszu ido ota ebben az evben volt a legtobb elozes, nem tudom, Te mit neztel
-
Az a baj, h erre igazából nincs összehasonlítási alapunk... szóval mondhat bárki bármit, az életbe nem fogjuk megtudni, hogy kinek volt igaza, avagy ki járt közelebb az igazsághoz.
Sőt, igazából a mostani pilóták közül is csak azokat tudjuk összehasonlítani, akik egy csapatnál versenyeznek. -
Azert Senna is 4 evesen kezdett gokartozni.:) -
WNW #89945 Ennyi nyervogast... Amugy iden tobb volt az elozes, mint az elozo evekben, egyszeru statisztikai adat, es mar 1000 helyen leirtak.. Meg a hulye dupla diffuzorral egyutt is.. A kocsik mindig valtoznak, mar 1000-redszer neznek ki mashogy, mint elotte.. A szabalyok mindig valtoznak, es valtoztak.. A rendezesi dolgok is az aktualis kivanalmakhoz, a technikaiak, meg hogy mindig legyen mit butykolniuk a csapatoknak, ami eroviszony valtozast generalhat.. Senna is jo versenyzo volt, de a mostaniak is azok.. Senna most is az elejen lenne valoszinuleg, de jopar mostani srac torne borsot az orra ala.. Ezek a fickok mar gokarttal szuletnek, elobb kocsikaznak szinte mint jarnak.. Vegul bezzeg az en idombe ihletesu irasok enyhen viccesek.. Mint mikor az impotens meseli, hogy bezzeg fiatalkoraban ejjelente 100 lanyt vitt "tancba"... -
Nem, Bódi Guszti és LL Junior beelőzött. -
Hivatalos: Új pontrendszer lesz a Forma-1-ben -
szarok Koreára majd jön az Északi Népi Korea aztán dob rá egy atomot -.-" -
madmanic #89941 ezt kell csinálnieeeee..! -
madmanic #89940 egy boxkiállás 7 mp amiben benne van a tankolás, kerékcsere, új festés, új alvázszám, visszapörgetett kilométeróra...
-
Angyalifény #89939 Jól haladnak a Forma-1-es futam előkészületei Koreában -
Angyalifény #89938 Szerintem ez egyéni kérdés mi a jó és kinek :)
Nekem sokkal jobban tetszettek az idei kocsik pl. -
icemankimi #89937 új pontrendszernek semmi értelme nincsen a régi volt a jó amikor az első 6 kapott pontot.
Ez az f1 akárki akármit mond szép lassan elveszti a tekintélyét emlékszem 10 éve amikor merci és a ferrari csatázott, de szép is volt hakkinen és schumi:D
ebben az évben se kísértem nagyon figyelemmel mert 2003-óta csak arról szól az egész, hogy ez a szabály legyen vagy ez... amikor volt az idióta időmérő is mindenki csak 1 kört mehet...
, unalmas ebben az évben kúrva rondák voltak az autók, de előzés semmivel se volt több sőt kevesebb.
Régen jobb volt az f1 az biztos és az is biztos, hogy Sennámál soha nem lesz jobb senki, ha 10 vb címe lesz akkor se mert ő tudott autót vezetni a mostani autókkal szerintem a másodikat lekörözné. -
Angyalifény #89936 Te leszel a pilóta.
-
Győzike Racing Development :D -
Angyalifény #89934 Legalább a Renault név marad :)
Nem Stefán és hasonlók.
-
A lényeg hogy ne kelljen fizetni a Concorde megszegéséért...majdnem annyiba lenne mint az idény alaphangon.
Gondolom kiszámolták mivel járnak jól, és annyi százalékot értékesítenek.
..hogy mi lesz a jövő az sok mindentől függ. -
Angyalifény #89932 Ebből mi lesz a haszna a Renaultnak ha övék a többség ? Nem pont azért szabadultak volna hogy ne vigye a pénzt ? -
Angyalifény #89931 A Renault többségi tulajdonos lesz, Kovalainen érkezik?
Elvileg a név marad Renault ugye ? -
F1's Greatest Drivers -
Angyalifény #89929 Hát nekem pl kevés ezért (is) szerettem meg a NASCAR-t mert nincs vége mire beleéli magát az ember. -
WNW #89928 Mas a terheles.... Sokkal nagyobbak erok hatnak a versenyzokre.. Ez a masfel-ket ora pont jo... TV-ileg is nezheto, kezelheto... -
Angyalifény #89927 szerintem 1 ilyen korlátozott minőségű körröl körre izét csinálhatna az F1 is aki fanatikus mint én a NASCAR-ba azt nem hiszem hogy érdekli ha nem tökéletes a minőség de nézheti . -
Angyalifény #89926 Csak nem.... Végül is korlátozott mert csak kis képernyős és ott kell nézegetned mellette a reklámot. Amiért gondolom fizet rendesen az akit rekiznek.
Én már régóta itt nézem és nem torrenten meg itt ott ha van eszük nem teszik fizetőssé hanem inkább teleteszik reklámmal és abból keresnek. -
Egesz jo ez a koronkenti bemutatas. Csak felek, hogy a kozeljovoben ez is fizetos lesz.
156. korben regi ismeros. :) -
Angyalifény #89924 A NASCAR-.osok is kibírják és ők hetente mennek !(1-2 2 hetes szünet van csak )
Nehogy már a forma 1-es pilóta ne bírjon ki 2-3 hetente kétórát .
! -
Igen.
Egyfelől közvetve...azaz ha több pénz marad a sportban, akkor nem kell annyit kérni a pályáktól.
Másfelől a cég amelyik megvette a jogokat keményen megbillent és több pénzre volt szükségük...hitelből vették meg Bernie-től.
...nincs garancia arra hogy ez nem fog még egyszer előfordulni, vagy nem kötnek olyan szerződést ami még hátrányosabban érinti az F1-t hosszabb távon, csak azért mert többet tudnak kivenni. -
a pilotaknak errol mas a velemenyuk. anno Manselt parszor ki kellett emelni a kocsibol, mert ugy elfaradt... -
Angyalifény #89921 De pl okos ötlet lenne az F1 verseny hosszát megnyújtani szerintem ez a másfél óra hossz nevetséges. -
Nagyon helyesen van ez itthon nálunk...legalább ennyi...csak maradjon is így. -
Angyalifény #89919 Úgy tudom mi magyarok kimondottan szerencsések vagyunk a média törvény azon része miatt ami tiltja hogy élő sport műsort megszakítsanak. (kivéve rendkívüli helyzetkor. ) -
"TV-be nem sok értelme lenne bele reklámot tenni abba a cirka 90 percbe :D "
azert a nemeteknek sikerul 20 percenkent betenni legalabb 5 percet :( -
Angyalifény #89917 "Különben az F1 soha nem kapja vissza a pénzét...sőt még az is lehet hogy rosszabb lesz, már így is sok pálya rogyott meg."
A tv-s pénzek hiánya miatt ?
-
Angyalifény #89916 Én a linkről beszéltem amit linkeltem :)
Nézd meg nézzük a versenyt de közbe ott villog pl a mobil1 is :)
Arra mondtam hogy szerintem ezzel is sokat lehet keresni.
Nem értem az F1 vezetői ezt mért nem értik
TV-be nem sok értelme lenne bele reklámot tenni abba a cirka 90 percbe :D
Azért 1 NASCAR SPRINT CUP verseny van kb 2,5-3óra oda befér 1-2 reklám. -
Ez Bernie (és Mosley) egyik legnagyobb szemétsége volt a sporttal szemben.
Üzletileg érthető, Bernie meglátta a lehetőséget és csak ő...megcsinálta.
De most már vissza kell adni a tévépénzeket a sportnak, egy röhej hogy a pénzek fele egy olyan céghez vándorol ami teljesen kívülálló.
Soha nem lett volna szabad átjátszani az FIA-tól, az összes pénzt vissza kellene osztani, vagy hasznos dologra költeni.
Ecclestone már megszabadult tőle, rengeteget keresett vele...de valami úton módon ki kell kerülni, el kell lehetetleníteni ezt a megállapodást.
Különben az F1 soha nem kapja vissza a pénzét...sőt még az is lehet hogy rosszabb lesz, már így is sok pálya rogyott meg. -
Csak folyamatosan menjen az adás és a közvetítés a reklám meg fusson a lap oldalán vagy valami...de ne szakadjon meg ...ezt utálom Nascarban meg IndyCarban 5 percenként reklám...már kívülről fújtam a reklámokat. Bár mondjuk van egy kedvenc reklámom...AFLAAAAACK!! :) Hát az hatalmas...egyik havernak ebből lett a beceneve...kicsikacsa :). -
Angyalifény #89913 főleg ha megnézzük hogy a neten az egész világ elérhető. tehát a reklámozók sokkal nagyobb kört fedhetnek le. -
Angyalifény #89912 nem gond csak így nem volt érthető :)