FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bubu13
Kiminek azt hiszem

EEE 1899

avcom
Az utolsó futam kivételt képez, aki ott cserél elõször motort, az nem élhet a jokerrel, ezzel próbálják kivédeni a trükközést a végén. Természetesen az megoldható, hogy az utolsó két versenyes etapot úgy csúsztatják, hogy korábban ellövik a jokert, hogy az utolsó futamra úgy jöjjön ki, hogy csak 1 versenyt kelljen mennie, de szerintem a motorbefagyasztás és a fordulatszám-limit miatt nem igazán fontos szempont ez.

@#67221: igen, Kimi autójában cseréltek Ausztrália után, de ezt büntetlenül megtehették, mert hiába végzett pontszerzõ helyen, ténylegesen nem ért célba.

bardocz
De kinek cserélték,Massának vagy Kimi-nek?

M@TriX:ööö,szerintem jóezígy<#vigyor5>
M@TriX
még jó hogy nem ez alapján menntek a pilóták 😉

bocs, nem tudtam letesztelni, de ha ennyire fontos, akkor minden futamra vesztek nekem jegyet(+repjegy) és megígérem nektek, hogy pontos nyomvonalrajzot fogok adni minden futam elõtt.

Áll az alku? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bubu13
Még azt hiszem a 2. futamon

EEE 1899

bardocz
Mikor?😮
bubu13
Már cserélt egy motort a Ferrari ebben évben

EEE 1899

Minstrel
remélem idén már elõbb lesz Kimi vagy Massa bajnok, akkor felõlem Hamilton az utolsó futamon lekörözheti magát is <#hehe>

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Úgy tünik új szabály értelmében egyszer egy évben cserélhetnek motort büntetlenül.Csak nehogy az egyen év végén,hogy a szaros meklárenek kibírjûk addig motorhiba nélkül,és utolsó futamra beleraknak egy új motort,amit aztán maxon hajtanak végig,és nyernek.Nem ez nem lehet,mekláren nem nyerhet.
úgy tudtam, hogy motorcsere --> bünti..

bocs

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

valóban, utolsó kanyar egész más

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bardocz
Most veszem észre,hogy a bannerban még a régi Magny Cours van^^
BaliBoy
B+, hogy soha nem sikerül az indáról beágyazni. :SS

Palik és a Replay

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy

😄D

bardocz
Jah persze,pont a Ferrarinak hoznak szabályokat^^
év eleje óta érvényben van...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a.carkey
De.

A medve nem játék.

ezt a szabályt most hozták gondolom...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
"A new rule for this year allows each driver to have one unscheduled engine change without penalty."

Ez nem azt jelenti,hogy büntetés nélkül cserélhet mindenki egyszer motort?
a.carkey

A medve nem játék.

Kit--Kat
Pff csóró Kimi, ha nincs ez a pachsorozat megint mennyivel vezetné a Vb-t.....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
Hát ez a hétvége is jól alakult
Grat Ferrari, Massa, Räikönnen (kipufogó nélkül is megy ez neked 😊)

Ja, és külön grat Trullinak, szépen meg tudta tartani a helyét.<#eljen>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
ja lábbal tolta😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SportKlub: június 22. Vasárnap, 19:00

sport klub talán

DannyL
Hol ismétlik meg?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

SCITEK
Erre gondolsz?

str_ferrari.mp4

Solten
<#wow2> OMG...

Saor Alba

Solten
<#idiota>

Saor Alba

b-type
az full kipuff.:

..azért ha a szivórészben ennyire megsérül a burkolat, akkor az airbox hiány miatt nagyot, nagyobbat lassul az autó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Szerintem nem vészes,ha ilyen idõt ment vele,inkább az aerodinamikával volt gond,mint a motorral,azért az a lyuk csinálhat pár érdekes légörvényt.Az a két cucc meg ott 2 csõ volt,ha jól láttam közelrõl.Sõt továbbmegyek,ha mindkét oldalon ugyan így leszakad a kipufogó,de az aerodinamika marad az eredeti méh jobban is megy a rövidebb csõ miatt😄
BaliBoy
Ez kb olyan volt mint a viccben.
-És milyen eredmény született?
-A pirosak nyertek 3:0-ra.
-Kik lõtték a gólokat?
-Az elsõt Andersen a másik kettõt meg valami Replay.

😄

bubu13
1.Massa
2.Raikonnen
3.Trulli
4.Kovaleinen
5.Kubica

Azt hiszem 18:30-kor ismétlik meg

EEE 1899

passatgt
tényleg, lehet 2 ütemû 1 hengerrel ment végig

mit csináltak?
nem láthattam a futamot! valaki eredményt mondjon vagy írjon!

este mikor ismétli meg a sprot klubb?
SCITEK
Szerintem a ferrari motorja egy kicsit jobban tonkre van menve mint mondjak. Ha jol latom, akkor a szivo es befecskendezo resz burkolata is kitort. A kepen mintha ket henger szivotorka latszodna.

Igaz, ez v10-es:

bardocz
Mindenki látta,hogy ottvan,csak azok nem,akiknek be akarod bizonyítani.
nearo
és tudnál mutatni valami videot amin ez tisztán látszik...? 😊
mert utálom, ha nem tudom bizonyítani az igazamat :S

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Palikék azért büntettek a faszsággal megint😄

Trulli-nak hatalmas gratula(és tényleg meg lehetne tanulni leírni a nevét...),Szépen behozta a toyotát,jó lenne ha a dobogó 3. fokáért már 3-4 csapat versenyezne😊

Kimi meg jól megszopta,De szépen behozta a kocsit,viszont ebõl lehet motorcsere lesz,jobb oldali hengerek könyebben tolták ki ugye így a gázt,bal oldali meg nem,azért kaphatott a motor rendesen.
passatgt
de

passatgt
nem lom, lomb<#idiota>

nearo
Mi volt az a törmelék az imola kanyar közepén? Itthon senki nem hiszi el nekem, hogy volt ott valami, pedig többször is tisztán látszódott, hogy van ott valami... nem lehet, hogy Vettel vagy Bourdais (nemtom melyik volt) hátsó része ott esett szét, és nem szedték össze a darabokat...?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo
hehe xDDDD
bardocz
Pályát vágva elõzött,ennyi.Más is megkapta volna a büntetést.
bordy
"palik : massának mekkora meló lehetett ez este a lomfûrésszel"

XD

jó vót.

kifli
Azt nem mondták mi történt csak azt láttam hogy kiszakadt a helyéröl a kipufogó. Palik csak annyit mondott hogy:
"úristen mi történt úristen"
a.carkey
Kimi:
"Elõfordul néha."<#idiota><#banplz>

A medve nem játék.

a.carkey
Massa:
"Szerencsére be tudta fejezni a versenyt."<#idiota><#banplz>

A medve nem játék.

Istencsászár
Csak mert a futam felétõl errõl volt szó hogy Kimi autója kezd amortizálódni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES