182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az egyes rajtszám mindig az adott győzteshez van kötve.
A többi rajtszám maga a csapat VB helyezésétől függ.
Ebben az esetben, hogy Button és a csapat is VB lett, Jenson viszi az 1-2 rajtszámot a mekihez, a Brawné lesz a 3-4 rajtszám és ezt követik a ccsapat Vb szerinti sorrendben a többiek. -
Hali!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy most az 1-es rajtszámot ki fogja vinni a következő idényben?
Button, mert ugye ő a VB, vagy a csapatnál marad a rajtszám ? -
KillTheKonzol #90069 Mindegy, a lényeg, hogy jobban gyorsulnak, mint a mai MotoGP mocik, állandóan ezen vitatkozok egy motoros haverral... -
2006-os Renault R26 adatai. Az internetrol van, ha hihetetlennek tunik probald ki a Google-t.
-
Lewis Hamiltons Christmas Message -
KillTheKonzol #90066 Nemár, én úgy tudom ezek a "régi" 980-1000 ló körüli V10-es F1-esek adatai.
Engem a mai V8-asok érdekelnének gyorsulásra 100 km/h, 200 km/h, és 300 km/h-ra. -
0 to 100 km/h (62 mph): 1.7 seconds
0 to 200 km/h (124 mph): 3.8 seconds
0 to 300 km/h (186 mph): 8.6 seconds -
KillTheKonzol #90064 Sziasztok!
Megbízható infók kellenének, hogy egy mai V8-as F1-es kb mennyi idő alatt gyorsul 100, 200, és 300-ra.
Másik kérdés: pár éve befagyasztották a motorfejlesztéseket tudtommal, így erőben nem nagyon növekednek évekig a V8-asok, utóbbi években nem néztem F1-et, ez a motorfejlesztés befagyasztás még mindig él?
Kössz -
nagyon komoly ahogy átrepülnek a sineken -
spiczi91 #90062
-
Ennél jobb utcai pályát ne kívánjatok...kegyetlen...na de ez Amerika (bele értve közép és dél amerikát)... Az F1ben meg bontják le a jobbnál jobb utcai pályákat meg a road pályákat hulladék pályáért...
-
-
Lehet kiváló utcai versenyeket rendezni, lásd Champ Car(RIP) Burdéék hogy csapatták ott anno, jesszus azok az idők... -
Gabor_(HSF) #90058 Hát azé ez igy elsőre,nem tűnik szarnak -
G_ArchAngel #90057 Petronas - Mercedes... -
ezt az utcai pályás dolgot én sem értem, eddig mindig arrol beszéltek, hogy tegyük biztonságossabbá a versenyt, erre beszoritják oket egy beton vájúba ahonnan nincs kicsuszási lehetőség.Meg ahogy a vonalvezetést nézem lesz@pják magukat a piloták a sok sikán meg visszafordito láttán.fel se tudnak gyorsitani aztán már válthatnak is vissza 1es fokozatig. -
Az nem utcai, hanem sikátor futam lesz. -
Narusco #90054 jaj de jó, még egy utcai szar.
-
nana
-
hello!
Sajna nem nagyon olvasgattam mostanában az F1 híreket ezért eléggé lemaradtam.
Valaki be tudná linkelni azt a cikket ahol leírják hogy mi lesz az MCLAREN el? Mert hogy külön válnak vagy mi? -
Majd ha arra járok tiltakozásképp szétkenek egy kulabácsit a nyomvonalon. -
spect16 #90050 Kiváncsi leszek, hogy ebből a valamiből mennyi valósul meg. -
Várhatóan 2012-ben, esetleg egy évvel később Forma-1-es világbajnoki futamot rendeznek Róma utcáin - az erről szóló megállapodást vasárnap írták alá. -
-
G_ArchAngel #90047 mar ki is jozanodtam, hetvegen nem tudok inni, mert motoroznom kell - k*rva jo volt jegen:(
szerdan mar megmutattam mi a magyarok istene, minden nemzetkozi szart megittam, amit elem raktak:) -
G_ArchAngel #90046 Koszonom:) -
Úgy emlékszem Kiminek nem adatott meg az ami hamiltonnak, hogy kitűnő hibamentes kiszolgálást kapott a csapatától.
Ha jól emlékszem neki 2x is elszállt a motorja dobogós helyen így esélye sem volt előnyösebb helyzetbe kerülni, annyit tudott tenni, hogy megnyerte a legtöbb futamot és reménykedett.
Pl. Franciaország 7 körrel több benzinnel rajtolta le Hamiltont.
Ugyanígy Braízikliába is lerajtolta, szóval úgy emlékszem nem csak úgy az ölébe potyogtak a dolgok, a pálnyán is tett egy-két dolgot a sikerért.
Nem kell megjátszanod magadat, nem erről volt szó.
De azért kivételesen elnéző leszek veled;) -
No osztán karáconykor mit káptok...Szüjke Meccit, vágy Veres Ferrarit?
-
Már megint kezditek? :D -
poltoktat!!!44
alapozás el van már kezdve? :DD -
nem látunk bele, ha jól emlékszem egyszer Kimi is elszállt mint a győzelmi zászló, mert kockáztattak. -
HBD!
-
...és mégsem róla szólt az az év. :)
Shanghai-ban Hamilton 1 pontja elég lett volna ahhoz hogy Kimi minden reménye elszálljon az utolsó verseny előtt.
Az a McLaren döntés egyike a legérthetetlenebb döntéseknek. Lehetőségük volt eldönteni a világbajnokságot 1 futammal a vége előtt úgy hogy már csak McLaren versenyző lehessen a világbajnok.
De nem, kint hagyják az alkalmatlan gumikon csúszkáló Hamilton-t a 31. körig annak ellenére hogy az látványosan bukik a
-26 körben már másfél másodpercet Kimi-vel szemben, és 6-n már gyorsabbak nála köztük a mezőny eleje, a
-28. körben megelőzi Kimi és ad is neki másfél mp-t
-29. körben már mindenki gyorsabb nála, csak 3-n kiállnak a pit-be. ...30. körében amikor már kilátszik a vászon, akkor szólnak neki hogy jöjjön cserére..de már nem ér be.
Érthetetlen hogy miért döntöttek így, nincs rá észérv.
-A 28-29-30. körben kihívják Hamilton-t akkor visszajön a 3. helyre, Alonso-val szemben 1 pontot veszít, a Ferrari..és mindenki más kizárva a világbajnoki küzdelemből.
Utólag persze könnyű okoskodni, de egy gyorsreagálású csapattól elvárná az ember, hogy az alatt a 4 kör alatt amikor már látványosan szenvedett a pályán kitalálják az egyetlen jó megoldást.
Nem hiszem el hogy létezik csapat, ami ilyenkor kockáztat....amikor meg már kilátszott a vászon, akkor már muszáj volt kihívni hisz látványosan balesetveszélyes...
Egy érthetetlen helyzet...mintha a McLaren nem akarta volna megnyerni az egyénit.
-
Bocsánat hogy a mezőny egyetlen 2*es világbajnokát még csak említeni is mertem egy mondatban az ó hatalmas legnagyobb Kimivel! véletlen volt, több ilyen nem lesz, eskü. -
G_ArchAngel #90037 2007-ben nem volt jo a TV-d?
veletlenul a vilagbajnok nyerte a legtobb futamot es ment, mint egy allat...
persze igazad van, Hamilton hisztije Monacoban, Alonso szemetkedese a Hungaroringen - kinek mi a show:) -
:)))))) -
Kimi is pont így lett világbajnok. Hamilton és Alonso csinálta a showt, ő meg kapott egy VB trófeát :) -
Na ezt jól megaszondtam....
Tehát:
Egyérteműen Kimi csinálta a showt 2005-ben, akárhogy próbálod bemagyarázni, hogy Alonso is volt olyan tökös.
Két győzelmet kapásból úgy szerzett, hogy Kimi kihullott előle.
Persze Alonso top versenyző, nem mondom, hogy nem érdemelte meg a 2006-os VB-t, végül is bejött a kivárásos taktikája.
Szabó Gábpor mondta 2005-öt után, ha egy verseny döntene a VB-ről Alonso és Kimi között, akkor habozás nélkül Kimire tenné a voksát. -
Egyérteműen Kimi csinálta a showt 2005-ben, akárhogy próbálod bemagyarázni, hogy Alonso is volt olyan tökös.
Két győzelmet kapásból úgy szerzett, hogy Kimi kihullott előle.
Persze Alonso top versenyző, nem mondom, hogy nem érdemelte meg a 2006.os VB.t, végül is bejött a kivárásos taktikája.
Szabó Gábpor mondta 2005-öt után, ha egy versenyre döntene a VB Alonso és Kimi között, akkor habozás nélkül Kimire tenné a voksát. -
Angyalifény #90032 Elmaradhat a közös autóbemutató!