FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bordy
nem vezette. de lassan most már neki is érik a mûszaki gebasz. rég volt már nála valami, leszámítva a benzines dolgot az ezelõtti futamról.

Count Adyn
Jut eszembe Massa vezette már valaha a VB-t?😊 Most jött el az õ nagy lehetõsége szerintem ha valaha is nyerni akar. Kimi mondjuk olyan mint a foci EB n a török válogatott: ha hátrányba kerül akkor a legveszélyesebb😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bardocz
Én hülye,meg mindig leülök,és nézem :-) Régebben még mondtak érdekes dolgokat is,meg volt szó a technikáról,de ez,ami most van...Legalább most beszámoltak Suzuki kupáról,meg Leon kupáról.
Istencsászár
Nem kell nézni😊, bekapcsolom és látom hogy megy az adás de nem hallgatom, mert ezeket a híreket neten már órákkal vagy napokkal ezelõtt elolvastam..., de vannak olyanok akik nem és lehet hogy nekik ez érdekes.

Amugy annál unalmasabb nincs mint hogy egymás mögött vonatoznak... leglább bepróbálkoznának vagyis tudnának, de nem, mennek egymás mögött és a mögötte levõ nemjut az 1rõl a 2õre...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Azért ez jó futam volt,Trulli meg Kova esete számomra azért izgalmas volt,mert semmi bajom Kova-val,csak nem akarok meklárent dobogón látni :-)

Amúgy ami teljes mértékben szánalom,az a futam elõtto fél óra retek klubbon,ahogy jönnek a bulvár hírekkel,ki a faszt érdekel,hogy Briós megházasodott?Meg a hasonló színvonalú hírek.
Istencsászár
Szerencsétlenek mirõl beszéljenek? elõzés nincs a versenyen, vagyis nincsi s verseny... a Ferrarik több mint 1 mpvel gyorsabbak voltak mint a többiek, Kimi a széthulló autóval is csak olyan tempóra volt képes mint a többi csapat és versenyzõ😊))) szégyen... õk meg ott ülnek nézik ahogy körözgetnek, véletlenül valaki lenyom valakit a bobxa ( a verseny fénypontja! ) vagy hogy az FIA kit hogyan miért büntet... ez összefoglalhatõ 10 percbe, a maradék másfél órát meg elkell ütniük valamivel, vagy tachnikai dolgokról beszél sokadjára ( üzemanyag ) vagy Gyulát basztatja, vagy vagy...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Minstrel
nincs abban gyanús, ahogy elkezdi kimondani, hogy Shell, akkor a Shell elnök már utalja is a számlájára a forintokat <#idiota> "csodásüberfantasztikusshellferrárilaboratórium"

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kit--Kat
Az jogos, az már nekem is gyanus.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Jajah😄 Bár az üzemagyagról leállhatna már mert többet beszél róla mint egy benzinkutas😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Palik: Massa és a LOMBvágó esete... Még abban a keserves pillanatban is tudtam ezen kicsit nevetni😊
Néha fárasztó Palik, de öszességében nagy ûr lenne nélküle a közvetítésben.

Sokan mondják, hogy amikor Coulthardot mond, már 5 perce tudják, hogy Webber. Na most akkor meg az a része úgy is nyitott könyv mindenkinek mert látja ki-ki, de feldobja a futamot legalább a beszólásaival.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kifli
Nem volt veszélyes!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
videót is kérek 😄
bardocz
A rohatt angolok mindig is az olaszokat nyomták<#idiota>
Norbi1990
Tudod Protekciósok <#violent>
bardocz
<#idiota>
Count Adyn
Hámer a csalófia csal a csalóferrarinak mámegin mekit megbüntetik csalóferrarit megnem hát fujjfujjhogylehetez<#idiota><#idiota>

bardocz
Nem volt veszélyes<#idiota>

Persze hogy az volt,de mi a faszt kell rajta drámázni,amikor nem esett senkinek semmi baja?
jó b@szd meg akkor a gumit találja el, szétvágja, 200 zal elszáll a páciens...

csak arra kérlek, hogy ne írd le mégegyszer hogy nem volt veszélyes, mert felállítom a farkamat és felmászok rá...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Norbi1990
Jaja.Én pont ezért szeretem a Palik-ot mert lehet rajta röhögni <#vigyor>
ezen legalûbb röhögtünk, jobb mint ha kussba lenne a verseny alatt...

passatgt
hú tényleg mostmilesz<#pardon1>

RelakS
nem reply, mert az válasz, hanem replay 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kifli
Replyre elkezd kiabálni hogy megint megpróbálja pfff
Minstrel

Istencsászár
Hát persze...

Minstrel

kifli
Palik az alapból hülye...
pl. Alonso hogy ment végig törött hátsó szárnnyal, mikor Hamilton hátulról felöklelte? Pedig az ha úgy vesszük veszélyesebb, magasabban van. Most Palik beszólt, ennyi.

Akit nem tudom, lefizetett a Shell? Folyton üzemanyagozik, Shell labor, stb.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kifli
nem hiszem hogy ez veszélyes volt... a versenyzõkön sisak van ami jóval többet kibír a pányabírokat meg pálya szélén állókat kerítés védi. Valamint ez is kb kavics súlyú volt csak kicsit nagyobb légellenállással szal azért ez rövidtávoln lelassul...
Mivel mindent minél könyebbre terveznek elég könnyû lehetett
Norbi1990
A visszapillantók is szoktak furcsán mozogni <#ravasz1>
érdekes, hányszor voltak lifegõ szárnyacskák, senki nem szólt semmit...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Azert szolnek, hogy DTM-ben, logo alkatreszekert rendeltek ki kocsikat tobbszor is... Es gondolj bele milyen kis sulyu egy kavics... Rakd parittyaba, vagy csuzliba, es maris fegyver.....

szerencsére hang nélkül nézem a futamot, mert sajnos csalánkiütést kapok a Palik - Wéber - Gyulám triótól...

nem kell túlragozni a dolgot, eddig is voltak veszélyes helyzetek, ezután is lesznek. azért mert Palik megemlitette ezt a dolgot, mindenki beindult....

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

gondolj már bele, ha csak fél kiló és "egyhelyben áll" te meg nekirongyolsz 200 zal!!

nem biztos hogy megérezted volna hogy milyen meleg...

simán megölhetett volna bárkit...

bordy
szerintem a melegsége fájdalmasabb lett volna mint az ütése annak a cuccnak.

BaliBoy
Mégis mirõl beszélsz? Nem láttad, hogy repült le az autóról?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

de hogy vágott volna fejbe valakit? ha leszakadt volna max a lábadat töri el, de még talán az se...

BaliBoy
500m magasból leejtesz egy 10g súlyu vas golyót valakinek a fejére. Szerinted mi fog történni az illetõvel? Az egy relatív dolog, hogy "könnyû".

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Csk a vérfanboy drukkerek szeretnék hogy a pályán kívül véres kardal essenek egymásnak és szívbõl gyûlöljék versenyzõrtásukat😊)

HunnernesKonge
Egyszer már cseréltek Kiminek motort, de azt a futamot az új motor ellenére sem fejezte be, szóval elsõ motorcseréje, amit az ideit szabályok nem büntetnek.(Ma hozta a Nemzeti Sport)
Szerintem hülyeség mondjuk. attól hogy nem futott be ugyanúgy volt morotcsere, de nembaj. <#whatever>

szerk: nem tom miért Maszkának ment. na sebaj 😄
Kit--Kat
"könnyû" olvass a sorok között...

MaSzKa
Többen úgy vélték, hogy az ilyenkor bevett módszert kellett volna alkalmazni, miszerint bemutatják Räikkönennek a fekete zászlót narancssárga körrel a közepén, mely arra figyelmeztette volna az 1-es rajtszámú autó pilótáját, hogy a következõ kör végén hajtson a bokszba, majd miután a csapat megoldotta a technikai problémát, visszatérhetett volna a pályára.

"Amikor a mechanikai hibákat elhárította a csapat, az autó visszatérhet a versenybe."

Erre azonban nem került sor, s mivel többen megkérdõjelezték a döntés helyességét, a GPWeek magazin az illetékeseknél érdeklõdött.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) egyik szóvívõje a lapnak elmondta: "A versenyigazgató úgy vélte, hogy a kockázat alacsony, mivel a kérdéses elem könnyû."

formula.hu

és ha valakit fejbevág és meghal?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

lol, Kovalainen-t lefokozták személyi sofõrnek?😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DJKonya
úgyérzem Kimi hamarabb odaér a Britt nagydíjra mint Hamiolton és Kovalainen<#idiota><#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

hogy unhatják ezeket a kötelezõ programokat, az adott pályán mindenkinek újdonság, kivéve a pilótákat 😊

DJKonya
Hamilton meg Kimi spanok?<#wow2><#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

elsõ kép:

-milyen fasza órám van, mi?
-ja ja

Istencsászár

<#idiota>

bardocz
Ja jó,akkor ez nem jár büntetéssel ugye?