FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Soha nem szerettem az ipsét. Akkora arca volt... vagyis van. Azért megnéztem volna egy Alonso - Monti párosítást a mekinél. <#hehe><#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Norbi1990
Sato volt a második!!
hopsz, ezt elb*sztam 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MaSzKa
nem volt olyan rossz Montoya

sztem jó volt csak mindig hamar felkapta a vizet az volt a baja

nem is csodálom mikor vb 1. volt az utolsó 3. futamon kilökték 😞 és uszott ezzel a W BMW és Monti vb elsõsége 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
2004-ben a fiatalabb Schumachernek három igazán emlékezetes versenye volt. Az elsõ a Kanadai Nagydíj, amelynek mindkét idõmérõ edzésén a leggyorsabb volt, a versenyen pedig második lett bátyja mögött, ám a futamot követõen szabálytalan fékek miatt kizárták a Williams és a Toyota versenyzõit.

A következõ futamon, az indianapolisi Amerikai Nagydíjon Ralf gumidefekt miatt óriási sebességgel a híres ovál-kanyart határoló falba csapódott Williamsével, és néhány pillanatra az eszméletét is elvesztette. Végül megúszta két kisebb repedéssel a gerincében, amelynek hosszú távú hatása nem volt, ám így is ki kellett hagynia a soron következõ hat futamot.

http://www.sportime.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=471&Itemid=31&date=2008-07-01

desigo
hátul van a pótkerék ? xD
BaliBoy
Savanyû a szõlõ mi, kedves JPM. Béna volt (fõleg Schumi-hoz képest), meg volt amikor nem is jöttek össze a dolgok neki, úgyhogy ennek köszönhetõen mióta a Nascarban nyomja azóta csak szapulja az F1-et. Nem mintha egy Nascar sokkal izgalmasabb lenne. Legfeljebb a több baleset miatt kívülrõl érdekesebb.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

MaSzKa

MaSzKa
hasonlístd össze
sajnos a durvább részeket a Fia töröltette a youtuberól

http://www.youtube.com/v/9v1ZyotPJ_0&hl[/flashitt is

MaSzKa
az F1-be 1994 óta a versenyzõk közül nem halt meg senki verseny pályán balesetbe

a Nascar-ba 2001-be Dale Earnhardt

Ralf Schumacher kb 300km/h-vel ment neki szinte frontálisan Amerikába Indianapolis(Nascar pálya) a betonfalnak és élve maradt (gerincénél repedt) 2003-ba W-BMW-vel

utána 2004-be is ugyanott szinte olyan 200-250km/h-val ment neki alig lett baja

Dale meg kb 250km-hval ment de oldalt súrolta a falat (ami kb 50-100km/h)
és meghalt

ott szinte mindig van súlyos baleset

bardocz
Ott rossz a biztonság,lol.Láttál te már onnan mai balesetet?Nyugi,régen a F1 se volt biztonságos...sõt.
MaSzKa
nascart nem igen szeretem

Dale alig ment neki a falnak és meghalt 😞
rossz ott a biztonság
sztem unalmas is hogy körbe mennek szinte az összes pályán

MaSzKa
ez az egyetlen 100%-os autó az F1 történelmében<#worship>

kár hogy betiltották

passatgt
f1-be nem körbe mennek?:C

Norbi1990
Egyedül még okés hogy elvezeti de olyan goyrsan nem hiszem hogy tudsz menni vagy amikor 3-an vagytok egymás mellett egy kanyarban akkor már egy rossz mozdulat és annyi.Gondolkodj mielõtt kérdezel<#integet2>
bardocz
Jah,persze...
egyébként meg nehezebb, bár én szimulátorokból indulok ki igy lehet nem reális ez a vélemény de edig minden szimben utáltam az ovál páylákat pont a nehézsége miatt...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
Te csak azt gondolod...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kurvara izgalmas, egy betanitott majom is elvezeti a kocsit ovalpalyan...<#eplus2>

Istencsászár
Williams BMW

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Akkoriban nem BMW-Williams volt?
Norbi1990
A Nascar izgalmasabb szerintem.Jól mondja Montoya nagyon igaza van.<#eljen>Csak tudni kell a szabályait és akkor máris érdekesebb lesz a Nascar.Ugyanez az van az Indycarral.
"A Forma-1-es pilóták meg vannak gyõzõdve róla, hogy mindenkinél sokkal jobbak. Amikor az F1-ben voltam, én is mindig a dobogón álltam - jó volt, de elégedett is voltam? Egyáltalán nem, mert borzalmasan unalmas versenyek voltak. Aki az élrõl indult, elhúzott, a mögöttem lévõ pedig leszakadt, csak akkor volt más a helyzet, ha az ember elcseszte az idõmérõt. Akkor meg a bokszkiállással kellett elõzni" - mondta Montoya.

Mondjuk ez kézenfekvõ, BMW-ben ült, Ferrari bombaformában, Meki, Williams sehol, más nem is jött volna ki, de ez nem a pilóták gyengesége, hanem az F1-é. Egyetértek, unalmas az egész, viszont épp azért, mert a pilóták igenis nagyon jók, nem hibáznak sokat

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

És mi a gondod vele? JPM híres arról,hogy nem rejti véka alá a véleményét.
Mellesleg igaza van.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

kifli
Hát te hogy keveredtél ide? Szerintem nem ebben a topikban lenne a helyed <#fejvakaras><#integet2>
gordon 24
Végre! Kedz szimpatikussá válni az arc!!😄

Milyen igaza van!!

Downhill!!

Istencsászár
Pályaautózásnál mindig körbe körbe mennek -.-

Solten
Ehh, mindig nyavalyognak valami miatt az emberek... Schumi-érában az volt nekik az unalmas, hogy szinte minden futamot megnyert... <#vigyor>

Saor Alba

bubu13
Most meg Hamilton a legnagyobb arcoskodó + elég unalmas lett a Forma1

EEE 1899

Solten
Így van. Mellékesen meg õ volt F1-es pályafutása alatt a legnagyobb arcoskodó. A jenkik meg sötétek az F1-hez is, jóhogy nem tudják.

Saor Alba

bubu13
Azért van egy kis igzság benne

EEE 1899

Máté94
Ki az a Lewis Hamilton?!
Köszönjük Montoya!De senkit se érdekel,hogy te csak körbe körbe mész a NASCAR-ba ami sztem még unalmasabb mint a F1.
a.carkey
Kérdezd meg Maszkát, mennyire Ferraris a topic! Ha az elmúlt másfél évbõl te több Ferrari dolgot találsz itt, mint BMW-t vagy akár McLarent, akkor igazad lehet ...

A medve nem játék.

a.carkey
Veszélyes versenyautó? Errõl pl. Lauda is tudna mesélni.

Schumachert anno azért zárták ki 1x, mert megelõzte Hillt a felvezetõ kör alatt, és nem jött be stop and go-ra. Stop and go! Felvezetõ kör! Nem verseny, amikor jogosulatlan elõnyt tud szerezni! Hol itt a "keménykedés a McLarennel"? 😄

Tudom, hogy Stewart szereti kizáratni a Ferrarikat, de ha jól emlékszem amikor még volt csapata sem jött be neki. Minden esetre õ volt az a majom, aki minden évben elmondta, hogy Coulthard lesz a világbajnok, tehát kéretetik ezen a szitnen kezelni ...

A medve nem játék.

ebbe a ferrari topikba azért csak linkelek, nehogy azt a benyomást keltsem, hogy "játszom az eszem"..

elsõ sor: mindenki döntse el maga..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kit--Kat
Hagyjad, had lubickoljanak benne😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Elfelejtettük Kimit miért hívták ki Monacoban? Mert még simogatták a kocsiját... Úgyhogy én hagynám ezt a ,,csakaszegénymekitbántják" dolgot

gondoljunk bele, ha ott kavicságy van akkoris megcsinálja ezt a manõvert?

M@TriX
én a jó versenyt szeretem szóval nem mondanám magam elfogultnak, de egyet értek a büntetéssel, szerintem nem elõzte meg Vettelt, ezt õ is "elismeri", hogy gyorsan mennt megelõzte, de nem tudta bevenni a kanyart.

Szóval van egy "S" kanyar amit 80-al lehet bevenni, lelassítanak elõtted 80-ra te 200-al elhúzol mellette így megelõzted te érsz oda elõször a kanyarhoz, de 200-al nem tudod bevenni. remélem érthetõ amit mondani akarok.

ráadásul nem is Stop/Go kapott szóval szerintem abszolút reális volt a bünti. Úgy kellett volna csinálnia mint Kova. Levágja de Trulli mögé mennt vissza és mehet tovább a bunyó... szerintem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
nem olvatsam még el a rekacióukat, de Lauda már jópárszor leírta magát szemben...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mit játszod az eszed azon a lógó alkatrészen? Speciel én sose láttam azt a zászlót körrel a közepén, legalábbis nem emlékszem pedig történtek dolgok az elmúlt 10 évben...

Fordított esetben ugyanazt mndanád, megint Mekit bántanák....

,,Szerintem egyértelmû a dolog. Már rég megelõzte Vettelt."

Már ez nem igaz, milyen rég? B+ elõzés közben kisodródott és levágta a kanyart...

Mersant
a McLaren orulhet hogy nem zartak ki oket 1-2 evre a tavalyi balhe miatt 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ha a szabályokat szigorúan nézzük mindenki döntse el maga kit kellett volna megbüntetni:

Lauda véleménye

Utolsó sor méltó egy felelõs FIA vezetõhöz

Stewart véleménye

Nincs több kérdés...

a.carkey
A McLaren inkább örüljön, hogy nem minimum stop and go-t kapott egy ilyenért. Mást lazán kizártak 1x2x egy hasonlóért ...

A medve nem játék.

Ha Hamilton nem úgy versenyezne mostanában, mint egy kezdõ vaddisznó, nem lenne bünti...

Viszomt ha a McLaren csinálta volna azonnal áthajtásos büntetés tolatva, minden boxban megállni...

a.carkey
Azt a szabály, ami a cikázást tiltja, na az kurvára törölném. Milyen király volt anno, ahogy Mansell cikázgatott. Most meg tiltják. Ha Piquet megbüntették volna ezért, esküszöm, egy ideig nem nézném ezt a szart! 😊

A medve nem játék.

Count Adyn
Jahjah, csak ha ennyire durva lesz a Ferrari továbbra is, akkor max. 2 pontonként tud visszajönni Kimi esetleg. Ugye mint 2006-ban MS vs Alonso harcban is ez volt. Jön most Silverstone ami Paliknál mekis pálya, hát meglátjuk. Ha Brazíliában dõlne el Kimi és Massa közt az durva lenne😄 BMW nemigen fog beleszólni, még Hamilton veszélyes, de ha ilyen vadálat módon fog közlekedni, akkor õ se sokáig.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bardocz
Olyan kicsik a pontkülönbségek,hogy akár ugyan annyi pontja is lehetne elsõ háromnak,akkor se sokban különbözne,innen azért nehéz vb-t nyerni még,de én azért egy kis esélyt látok Massának.Nagyon belehúzott,ne is hibázik,legalábbis ami futamába kerül,jól megy most nagyon.Mostani gyõzelme persze csak mák volt,de azért õs is szépen visszajött a semmibõl.Hát igen,inkább év elején 3 nullázás,mint év végén 2.