182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
áhhh...akkor is... -
Ezzel mi lett volna, ha kezdetű mondatokkal utólag nehéz bármit is mondani. Minden jó sorozat egyszer végetér. Ez már csak így szokott lenni. Lehet azt is mondani, hogy belefásult a csapat a túl sok győzelembe :) -
Nem kellett volna...mert lehet lett volna akkor 9 vb cím is...attól független hogy szarrá alázták a mezőnyt. -
2004-ben volt is mire nagyképűnek lenni...finoman szólva is átgázoltak a mezőnyön akkor. Egyébként sztem is a szuzukai motorhalál miatt úszott el a vb 06-ban.
-
Egyetértek! -
Schumiiiiiiiiiiiiiii yippieee:)
Ez a nap legjobb híre,jobb mintha fehér karácsony lenne:D. -
G_ArchAngel #90185 csak egy fel nemet, fel finn es egy svajci van a Mercedesnel^^ -
Ja, meg nem kell két német pilóta, mert annak nincs számunkra üzleti értéke (mondá Norbert Haug, úgy november elején.)
:D -
"Amúgy megnézted hogy hány éves a tag? mert idősebb mint te :)
annak sose higyj :)
attól több.. -
Alonso már megmérkőzőtt Sumival nem is olyan régen, nézz utána ha esetleg nem láttad... Hamilton meg nem béna, akárhogy is vergődtök, ő nem fog Sumitól beszarni és ha jó lesz az autójuk akkor nagy csaták lesznek! -
Gabor_(HSF) #90181 Te meg hebegsz habogsz orba szájba,de még ráadásul olyan ostoba is vagy,hogy bele is dőlsz..
de ha ettől jobban alszól,lehetek hülye is,felvállalom.. -
icemankimi #90180 én soha nem voltam egy nagy schumaheres, de az tuti, hogy jövőre hamiltonék és alonsoék is a mercedes gp hátulját fogják nézni akár kinek akár hogy fáj ez az igazság.
Rosberg meg nagyon jó lesz az öreg figyelni fog rá. -
szerintem te hülyébb vagy az átlagnál..és nagy a pofád..
... -
Gabor_(HSF) #90178 Egyébbként,az se zavarjon,hogy 2005-ben a mislen csalása és a brigeston hanyatlása vezetett a Ferka mélyrepüléséhez..
Dehát értelmetlen is erről még emlitést tenni is.. -
Linkeljek képet, akkor elhiszed? :) SG bug tudod... :). -
sKeezo #90176 szerintem elírta, mert bőven 47 felett van már. -
Sztem ez nem a pénzről szól egyik oldalon sem.
Számomra a legvalószínűbb, hogy A Mercedes már az idény elején bejelentkezett a Brawn csapatért, így visszafele gondolkozva annyira összevág minden.
-Nincs elkötelezettség szponzorok felé.
-Nincs elkötelezettség versenyzői oldalon.
-Világbajnoki autó, Ross Brawn-l.
Egy idő után furcsa volt, hogy az az csapat amelyik az idény első 7 futamából 6-t megnyert még mindig 'fehér'...nem kötelezte el magát egy nagy névadó szponzornak sem, az összes szponzori szerződése rövid távra szól.
A Mercedes abból a szempontból is szerencsés, hogy nem kell kifizetnie egy versenyzőt sem, mindkét Brawn versenyző szerződésének hosszabbítására várt, azaz azt szerződtetnek majd akit akarnak.
Ennyire jó áron amúgy sem tudott volna csapatot szerzni a Mercedes, a McLaren.ben pedig nem tették lehetővé hogy többségi tulajdont vásároljanak.
Sztem már az idény elején bejelentkeztek a Brawn-ra felvásárlási szándékkal, és a Mercedes-nek nem probléma beletenni a pénzt, de már le is szerződtek egy névadó szponzorral.
Az hogy megszerezték MS-t is...csak hab a tortán, Rosberg-l és Heidfeld (Kubica..stb) is rajthoz tudtak volna állni gond nélkül, de így hogy felmerült, MS-t nem lehet kihagyni.
Kíváló hogy visszatér, bármit csinál én már most hálás vagyok neki :) -
Gabor_(HSF) #90174 tényleg!!Hu mingyá magamalá szarok akkorát mondtál..
A 30-egykettő szerinted több mint a 47??

77 ben még megsem született,de már F1-et nézett..
Hidd el unalmas már ez sok barom -
sKeezo #90173 de hisz neki gokart pályája van, ezért azt hiszi ő a nagy f1 szagértő -
Amiatt a szar Ferka miatt egyedül a Ferka felel...annyira nagy képűek voltak 2004ben hogy 2005ben meg 06 elején meg is lett az eredménye aztán hála az égnek magukra találtak...De sorolhatnánk hogy schumi miért vesztette el a bajnokságot 06ban...mondjuk ha Ausztráliában nem csúszik le az ívről és nem lett volna szar a pálya ... de te is csak a fejed után mész...(mellesleg Ferka fan vagyok 94 óta úgyohgy ne okoskodj hogy Ferka vagy Schumaher ellenes lennék).
Amúgy megnézted hogy hány éves a tag? mert idősebb mint te :). -
Gabor_(HSF) #90171 Sztem ennél dipolomatikusabb nem is lehetten volna..
Persze,mindenkinek megvan a véleménye,(szive-joga) ezt nem is vitatom,de kész tényekkel szemben,már nem tudom,ostobaság,vagy nagyképüség vitába szállni... -
Gabor_(HSF) #90170 Hát annál inkább..
Igy leggközelebb kezd úgy,hogy csókolom! -
az autót nem ő csinálja, de jó alapokra tudnak építkezni -
Sokszor mondták, hogy Schumi azért is volt baromi jó pilóta mert baromi jó emberek álltak mögötte (Todt, Brawn). Hát ebből a 2 emberből most 1 megint mögötte áll, és Brawn papa biztos, hogy jó teamet és autót rak neki össze :) -
Kulturáltan ha lehet.
Attól, hogy valakinek más a véleménye még érthet annyira hozzá, mint te. -
Szerintem...
...mivel a pilóták aktívan részt vesznek a mérnökökkel a kocsi beállításában, finomhangolásában, és ők is vezetik őket ezért túlnyomórészt igenis rajtuk múlik hogy hanyadikok lesznek.
Vannak olyanok, akik alatt hiába van ott az egyik legfejletteb technika mégsem tudják kihozni belőle a maxot (Kovalainen), és ugyanúgy vannak olyanok akik alatt kissebb költségvetésű tech van, és mégis sikeresek (Vettel a 2008-ban a Toro Rossoval, Sutil, stb...) -
'77 óta..
egy biteském nem ittunk pertut.. -
Már megint egyváltozós a függvény?? -
Gabor_(HSF) #90163 Látom követed az F1-et..
suzukában nem durran el a motorja,8x vb,amit meg azzal a szar ferkában Braziliában csinált,az meg fenomenális..
Kisfiam,sztem térj át a himzésre,nekem ugy tűnik abban még nyerő lehetsz... -
Gabor_(HSF) #90162 Biztos igy van,ha te mondod 
-
Év elején voltak gondjaik... -
miért Kimi vagy Hamilton egyszer sem jutott be?
jézusom... -
Jajj, ne!
Egy versenyző, aki próbál előzni a pályán is! -
Tényleg nem jutott volna be, mert Kimi és Hamilton sem jutott... jézusom. -
na látod itt a problem, hogy leszarod meg nem akarod tudomásul venni a tényt...egy jó pilóta szar autóval csak kikap (lásd sumák utolsó éveit) egy gyengébbtól akinek jó autója volt (Alonso+renault) de mondhatom az idei évet Button a BGP-vel mondjuk Kimi vagy Hamiltonnal szemben..ha helyet cseréltek volna Button a top 10-be sem jut kvalin.. -
Legalább mer előzni.
Singapurba ő hibázott, de Suzukába nem hagytak neki helyet. Ha a másik nem hagy helyet neki akkor persze, hogy összemennek.
Az a baj, hogy az elől lévő nem használja a visszapillantót vagy nem tudom, de aki előzni szeretne mindig ráhuzza a kormányt, így vagy összemennek, vagy az előzni készülő pilóta fékez és nem lesz előzés.
Webber megmutatta, hogy hogy nem szabad. -
tudatlan vagy.. -
Mert az övét még nem tették tönkre... -
Uram bocsásd meg hogy valaki versenyezni is akar a pályán nem csak körbe körbe menni... -
És amint előzni kell tönkreteszi valakinek a futamát.
Jó helyen van ott ahol van.
Az éles helyzetekben általában hibázott eddig.