FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Mig az egyik kõkemény precíz vezetést igényel,tele parával,a másik meg egy örömautózás..
persze rohadt nehéz mind2õ,de egy évben se lehet emliteni a kettõt..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
http://www.youtube.com/watch/v/Ow3rxq7U1mA sort flash tag-be tenni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
egyrészt ez a forma1 topik másrészt mind3 verseny lhet dögunalmas egy olyan ember részére akit edigis hidegen hagyott valamelyik versenysportág.és hoy miért? mert igazbol csinálni és nem nézni az igazi élvezet másrészt olyan ez mint egy szapanopera 345643.dik adása ami elé nem szivesen ül le egy olyan ember aki nem ismeri a cselekményt és a szinészeket.de, minden sorozatban vannak rosz részek és jó részek és elég egy ilyen hogyvalakit elkezdjen érdekelni a téma, persze ez a hûség nem biztos hogy örökké tart.engem hidegen hagyott az F1 de egyszer kivittek 2003ban és Alonso nyert a Renaultal avval az atómárkával amit szeretek és onnantól kezdett el érdekelni ez az egész.
ismerõseim 90%a hülyének néz hogy mit élvezek ebben.Hogy mit? Amikor egy gyorsabb pilóta jön mögötted remeg a lábad gázadáskor a kavicságy hivogató közelsége és az autód mégis úgy fordul ahogy egy vonat közlekeik sínpályán.eau rouge 2 autó egymás melett aki ezt nem élte át nem értheti mirõl beszélek nekem sikerült mégha nem is a valoságba csak simben.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Hát az hogy miért gyulad ki ez jó kérdés. Talán azért mert nagyobbat kapnak mint az f1-esek és sérül a tankjuk is..
Indy carban is gyakori eset a tüz a baleset után ez ilyen sajnos.
Hát a pálya biztonság..
Ebben nem értünk 100%-ig egyet a következõ miatt nem.
Forma 1-ben ugye a nézök messz ülnek az autoktól és minden pályán biztonsági zona van. Egy pálya 4 kilométer hosszú vagy néha több. Ezeken pesrze hogy van hely ilyen szintû biztonságot létrehozni..
Na de ami viszont lényeges! Õk nem mennek ekkra tempókkal álló felületeknek, mivel lelasitja õket a kavics stb..
Tehát az f1-ben a "nagy baleset megelõzése a cél..
Nascarban sajnos erre nincs mod! Hiszen oval pálya van. Ennek a tetejére nem rakhastz sóder ágyat mert azzal csinálsz nagyobb bajt, ráadásul nagyobb a kanyar sebeségük mint az F1-es autoké. Ezért ha nem állitaná meg egy ilyen fal az isten se tenné meg ezt.
Viszont ha megnézed a 00-ás autó balesetét a fal ugy van megoldva, hogy egy gyürõdõ zona van benne ami elnyeli az ütés jó részét és az auto kevesebbet kap belõle.. Persze 300-al neki menni egy ilyennek akkor sem leány álom😄
Downhill!!
azt meg végképp nem értem miért gyullad ki a nascar autó borulás közbe
elég gyakori eset
F1 akkor is fejlettebb biztonság terén (pl. pálya)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az elözõ hsz-beni:
Downhill!!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Na ez a nem semmi,milyen érzés lehet kinézni jobbra,nincs semmi ami védene,és egy autó jön 200-as tempóval feléd 😮 Szerintem a csávó életének legszebb pillanata😄
De tényleg nem akarom folytatni.
A linkelés témához: jobb oldalt van az embed rész: azt kimásolod, és kiszeded belõle a Http-töl kezdve az En-ig. Pl:
http://www.youtube.com/v/Z2rx24HI5ys&hl=en
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ezért mondom Maszka kiragadott egy "szerencsétlen esetet"
Earnhardt a feje rossz mozgása miatt halt meg. Pont akkor érte a falat amikor oldalra lendült a feje igy ezt a durva hatást nem birta a nyaka. Ennyi volt sajnos..
De igy néz ki a cocpit azóta itt már megmozdulni se lehet😄
Downhill!!
Vagy ti hogy csináljátok ezt?
Downhill!!
Az hogy az F1 unalmas az többször bebizonyosodott már, ugyan akkor nem az az unalmas benne ahogy az autokat terelgetik az emberek, hanem az, hogy tudlajdonképpen a szabályozás miatt nem merik beválalni a harcot egymással. Ezért pit taktikán fogyasztáson stb-n döl el egy egy futam..
Nekem ez az unalmas.
A NASCAR.. Na most akkor a lényeget veszem amit mondasz Hogy tualjdonképpen bárki tudna vezetni egy ilyen autót sõt ekkora tempoval stb..
Akkor a dicsõ Montoya aki 7x-es f1-es futam gyöztes miért nem veri szét a mezõnyt? Miért van az, hogy ha 15-dik örül?
Azért mert nagyon nehéz. Két Road versenyük van. Mind2 110-120 körös futam, tehát kb a duplája az f1-es távnak. Nem 20 autó hanem 43 indul ezeken a futamokon.
Több pilóta közülük 24 orás versenyeken szerepel stb..
Én azt mondom ha a kisujjaban annyi tehetség lenne mint ezen emberek közül a tök utolsónak a seggemet verném a földhöz..
A balest téma.. Maszkanak a multkor leirtam ezek szerint nem figyelt.
Dale Earnhardt baleseténél semmilyen müszaki hiba nem volt. Egyszerüen a Hans hiánya miatt halt meg. Azóta ezek a dolgok kötelezõek..
Ralf Schmi balesetét hozod fel.. Indybe ennél sokkal durvább esések vannak sõt NASCArban is. Egy évben nem 1 mint f1-ben hanem szinte minden verseny van 1.. Szóval ........
Jahh és ezt tessék megnézni kiváncsi lennék túl élné e egy f1-es versenyzõ ezt!
Jah a srác saját lábán ment el!.
link
Downhill!!
amugy ez lemans nem F1
A medve nem játék.
rajt
cél
Két példa, na jó van néhány pálya ahol még a söfõrök is elalszanak unalmukba.
F1: minek regélni róla, sokkal nagyobb szakértõk vagytok.
Maszka a balesetekrõl a nagy linkelgetésben elfelejtette ezt:
Pierre Boullion
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
340 km/hval száguld 40 autócsoda egy ovál pályán egymástól cenitkre, a betonfaltól centikre, oda vissza elõzgetve egymást amit a nézõk tökéletesen belátnak... tényleg szar lehet nekik😊
engem az bosszant hogy voltak olyan balesetek ahol nézõk haltak meg a lerepûlõ alkatrészek miatt (pályabíró 2001)
arról nemigen beszélnek csak ha a versenyzõvel történik
itt az F1-et szeretjük és nem a Nascart 😄