182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
barmi #91113 -
én leszek a világbajnok 
.
-
valakinek a végén is kell lenni, mert ugye Ferrari, Merci, Meki, ezek mind világbajnokok lesznek
-
Szerintem is.........olyan mintha tavalyra tervezték volna az autót de ki tudja....... -
Akkor se volt szép mosolya:DD -
van egy olyan érzésem,hogy ez a Virgin a sor végén fog kullogni...
-
-
barmi #91106 vótmá'?
::

-
G_ArchAngel #91105 Ez a gyerek nem fog visszamenni az F1-be... -
WNW #91104 Ket szesztestver.... 
-
nem, ez mar vigyor:) -
Miafasz? Ez egy mosoly? :O -
Finlandia + Red Bull...ütős kombináció. -
-
Ja értem akkor. -
A Forma-1 legerősebb motorja
Bajnoki cím Hitler szuperbenzinjével
többet közt szerintem azért nem csinálják, mert a nehézbenzin betiltották és erősen környezetszennyező
BMW Turbo F1 engine
-
G_ArchAngel #91097 igy kaphatnak osztalekot a tavalyi penzekbol es nem eri oket olyan hatrany, mintha uj csapatkent csatlakoznanak... -
BMW-Saubernek miért van a bmw a nevében, amikor Ferrari motor hajtja? -
vagyis
itt -
egy Toyota hangja -
Az egyik Dallara IRL tervezeten filóztam el (KÉP), ami így üresen még nem az igazi, de szponzori matricákkal már tudna tetszeni...szal hogy a Le Mans series komoly vetélytársa lehetne az F1-nek, minden területen jobb mutatókat lehetne előhozni, csak az FIA korlátozásokat kellene megszüntetni...prototipus osztály ez is, és szvsz a jövő nem a formula autóké. Amik persze nagyon jók, de leginkább azért mert nincs akinek érdeke lenne felfuttatni mellé egy vetélytársat.
A Formulának egyik nagy baja a gumi:
-
Ne politizáljunk! :D -
Az LMP-nek kellene kikerülnie az FIA szabályozás alól, Nagyon fel lehetne futtatni. -
mármint a dizelnél? :)
Ezek a feltöltött 1.5-s cuccok legendás motorok, Egy körre kipréselték a maximumot, de még a versenyre hozott 1cc/0.6 arány is kétszerese a jelenlegi F1 erőforrásoknak.
Persze ez nem jelenti azt hogy ne tudnák megcsinálni ezt manapság minden részletében jobban,..pl. valószínűleg jóval magasabb fordulatot tudnának elérhetővé tenni.
De ez sajnos nem lehetséges. :(
-
az Vanda a barátökköztből -
kár hogy élőben nem láttam :(
-
ennél jobb motor nincs az F1-ben
1500ccm 1500LE
BMW F1 Turbo
amikor lángol az schöne :D Hitler által kifejlesztetett Basf Nehézbenzinjével mentek
szétmarja a bőrt
-
Csak vigyázz ne hogy le essen az állad :)...
-
Én a 12 hengeres Subaru-boxxert akarom meghallgatni, amivel 90-ben indultak, de semmi hanganyagot nem találtam, nem csoda, hisz egy futamra sem volt elég jó a kocsi, és nem futották meg a 107%-ot. -
Vagy V12 V16os csoda F1 motorokat :). Brabham.. -
Vagy 3600 lovas dragstert. -
nem hallottál akkor még élőben F1 V10-est :D -
WNW #91081 Nem tudom milyen lesz a Cosworth motor, de a hangja allat...: Vruuuuuuuuuuuuu, vraaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm.... -
-
Megnyugtató számomra, hogy a Ferrari jól szerepelt a teszteken, illetve megbízhatóan működött, ez bizakodásra ad okot számomra.
-
A Stefan GP véget vethet a Campos álmainak.
Az ambiciózus Stefan GP az utolsó döfést adhatja a 2010-es Formula-1-es világbajnokságra nevező Camposnak.
A német Auto Motor und Sport és a finn Turun Sanomat értesülése szerint, annak ellenére, hogy az A1 vezetője, Tony Teixeira fel akarja vásárolni a Campost, elképzelhető, a spanyol csapat nem áll rajthoz az idei évben.
Mivel a Campos, az autót gyártó Dallarával szemben nem teljesítette fizetési költelezettségeit, az olasz vállalat a Campos autójának jogait a Stefan GP-nek adhatja el.
Ez azt jelentheti, hogy ha a Campos ki is fizeti lejárt kötelezettségeit, beleértve a motorgyártó, Cosworth számláját is, nem lesz autója 2010-re.
A Stefan GP azonban nem akarja használni a jelenlegi Campos/Dallara karosszériát, mivel megvásárolta a Toyota 2010-es csomagját.
A csapat pilótája Kazuki Nakajima és Ralf Schumacher lehet, habár Jacques Villeneuve-öt is összehozták a Stefan GP-vel már.
Ennek fényében Bruno Senna bemutatkozása veszélybe került, a brazil pilóta szerdán be is ismerte, hogy a Campos "remélhetőleg a közeljövőben" megkezdi téli tesztelését.
-
1ébként egyet értek, ő egy cukorfalat, ő a nyerő
.
-
én mindet :D. -
fúúúúúúúúúúhhhhhhhhh!!!! 

-
az eredeti szokenek is lehet sotetebb a haja tove:) paromnak is sotet a haja tove, pedig also reszeken is szoke:)