182274
  • Torda5
    Hajra Stefan GP!!!csak juson be!!!
  • Kit--Kat
    Ne foglalkozz vele, szegény beteg. Sok ilyen komplexusos van akinél akármi történik, mindig Räikkönen ugrik be.
  • MaSzKa
    Ron Denis angol
    McLaren angol
  • G_ArchAngel #91146
    Jah, elment, autoversenyezni - a cirkuszban meg maradtak a bohocok:)

(szeretnek idezni Toled: "Na az ilyen gyökér megnyilvánulásokat utálom." A fotosnak szoltak, hogy ne csinalja, erre ralepett a versenyzo taskajara - amikor sajtofotos voltam es ilyen hibat vetettem, akkor vallaltam a kovetkezmenyt, nem nyivakoltam. Anno az utcan sem azert dobaltak meg, mert ez volt a csocselek celja, hanem, mert odamentem, pedig szoltak, hogy ne fotozzak...)
  • Peppus
    Na az ilyen gyökér megnyilvánulásokat utálom. Mivan szar a Merci? Valami nagyon nem stimmelhet, ha így viselkedik az öreg. Nem kell beszélgetni, nem kell jópofizni, nem állnak ott több ezren aláírást kunyerálni, ennyit minden elfoglalt, gondterhelt pilóta megtud tenni szerintem. Aki meg fellök bárkit is, mert idegesíti, na annnak aztán tényleg nincs itt a helye. Jééé tényleg el is ment az illető :D:D
  • Ulvar
    Nem is Mr. Briattoréval :). Már a Jordanben is nem kis eredményeket produkált :). Pedig nem volt egy jó verda...Oda beültették aztán nem vette be Ron bácsi aztán ment Brióshoz, onnan meg "új kihívásokat keresve" a Ferrarihoz...
  • G_ArchAngel #91143
    emlekeim szerint nem a Ferrarival kezdte a sikeres palyafutasat, bar egy digo volt a csapatvezetoje...
  • Ulvar
    Végülis Ron Dennis küldte el Schumit a picsába :). Ahhoz képest hogy Merci növendék, és erre várt 91 óta, de a semmirekellő digók mi szemetek :). Meg 5 egyéni VB... :).
  • MaSzKa
    a Német Mercedes-es tutti aláírta volna

örülök neki, hogy Schumi most már a saját hazáját képviseli ahol született nem pedig a semmirekellő digókat

• barmi
    GP2 Ázsia: Jelenetek Abu Dhabi-ból [ - videók - ] 2010-02-07
  • Ulvar
    Én sose mondtam Kimire hogy köcsög mert nem írta alá, ment a dolgára rohant és oda állította a gyereket az útjába az anyja... ez nem köcsögség a nő volt hülye...Aztán a sok okos ebből csinált egy hírt ...
  • Legend Killer
    persze, h nem kell védeni, mer meg tud állni a lábán :D.

de mivel ugye első sorban Michael Schumacher fan vok és másodsorban Ferrari fan, ezért kiállok mellette és még, ha csak egy emberke is volt, akkor se kap zöld utat az illető és nem kell Michaelnek minden alkalommal mindenkinek alá írogatni.

ő dönti el mikor és hol. és bunkó volt lehet most, de mint mondtam... ŐK IS CSAK EMBEREK!

ennyi.
  • Totti5
    Meg sem kell állnia, és nem az volt hogy 50en rontottak rá hanem 1 emberke. Kár védeni, mondhatni bunkó volt és még lencsevégre is kapták, megesik az ilyen, de védeni nem kell.
  • Legend Killer
    :D, ja.
  • Legend Killer
    és lehet neki több dolga van, most mint nektek, nem? :D

és az járt a fejében. azért tiszteljük már a versenyzőket, ők is csak emberek és nem mindig írnak alá dolgokat. vagy soha. ez van. de akkor is nagy emberek.
  • desigo
    Kimi jól tette,hogy félrelökte a pofátlan fotóst.
    Montoya meg kicsit feldühödött pedig véletlenül fejelte le a kamerát.Higgadtabban is lereagálhatta volna.
    Schumi meg tök nyugodtan ment a dolgára.Vagy netán minden gyereknek köteles lenne írogatni? Majd ha lesz ideje akkor fog kiosztani nem keveset...

szvsz
  • WNW
    De Kimi fel is szokta lokni az autogram keroket, Montoya meg megverni a riportereket...
  • Totti5
    2másodpercébe került volna aláfirkantani, kínos.
  • G_ArchAngel #91131
    Kimi es Montoya ilyenkor kocsog volt, Schumit meg ne zaklassak? Vegulis is mi lenne a dolga azokkal szemben, akikbol el?
  • neoG
    2 "r"-rel írta: Fe(R)a(R)i
  • Legend Killer
    ja, ne zaklassák.
  • barmi
    naja
  • desigo
    Ez milyen "eset" ?
    másnak sem adott akkor autogramot,nem volt kivételezés
    egyébként is kb ne zaklassák már...
  • barmi
    a ferrari 2 err vazze ....
  • barmi
    Sumi és a ferari sapkás csávó esete :

Kimi Räikkönen és az Arctic Lapland Rali :
  • b-type
    + Cosworth idén, szemben a Brawn Mercedes motorjával tavaly.
  • G_ArchAngel #91123
    a Virgin meg nem merette meg magat, majd meglatjuk...

amugy lehet a Campos es Force India is kiesik, mig a szerbek jonnek...
  • MaSzKa
    az 100%!
  • Bandee1987
    Azért tavaly már az év eleji teszteken látszódott, hogy nem lesz piskóta a brawn csapat, már akkor azt nyilatkozta a többi team is, hogy elképesztően gyorsak.
  • WNW
    Azert ne fussunk tevutakra.. A tavalyi Brawn, egy a Honda penzen kifejlesztett gep volt, raadasul a Honda, meg az idenyre is adott nekik egy kisebb apanazsat.. Ezt nem lehet osszehasonlitani a mostani ujoncokkal, akik tobbnyire a nullarol, es kis penzbol probaljak felvenni a tempot.. Meg a Sauber van annyibol kedvezobb helyzetben, hogy azert a BMW elozetes terveit, es tapasztalatait fel tudtak hasznalni, igaz penzugyileg nincsenek ugy eleresztve, ezert az ev kozbeni fejlesztes biztos, hogy problemas lesz nekik.. Es azt se felejtsuk el, hogy tavaly elegge uj szabalyok voltak.. Egy-egy trukkos dologgal (lasd. dupla diffuzor) eleg jot lehetet huzni.. Iden viszonylag stabilabb ebbol a szempontbol a helyzet, most mar kevesebb ter van trukkozni.. Inkabb az varhato, hogy a nagy csapatok (Ferrari, McLaren, Mercedes, Red Bull, esetleg a Renault) fogja vinni a palmat..
  • Legend Killer
    aha és ez a Virgins, vagy melyik? akármelyik újonc csapat is lehet a nyerő akkor. de a régiek is oda tesznek és így remélem egy roppant izgalmas szezonunk lesz.
  • G_ArchAngel #91118
    Miert, kis tulzassal mirol szolt az elso felev? Buttonrol...
    Aztan mikor neki nem ment, akkor Rubens villantott egy-kettot...

Nem kell lenezni a kis csapatokat, okozhatnak meglepetest.
    En szemely szerint a Williamsban, Sauberben es a Lotusban bizok, hogy a 3-8. helyert tudnak majd harcolni.
  • Legend Killer
    nem azon röhögök, hanem, h csak azt nézték :D.
  • G_ArchAngel #91116
    nem tudom magyarul a nevet annak, ami hatul villog esoben, sry
  • Legend Killer
    féklámpájukat LOL :D.
  • G_ArchAngel #91114
    tavaly milyen kis egyszeru es fapados volt a Brawn, es mindenki csak a feklampajukat nezegette...
  • barmi
  • Legend Killer
    én leszek a világbajnok.
  • Minstrel
    valakinek a végén is kell lenni, mert ugye Ferrari, Merci, Meki, ezek mind világbajnokok lesznek
  • Máté94
    Szerintem is.........olyan mintha tavalyra tervezték volna az autót de ki tudja.......