182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Justin.tv-n mindig adják élőben a versenyeket!
Én ott szoktam nézni őket. -
Én jó fiú voltam, nekem elmondod hogy mi tetszett ? :D -
Igen a NASCAR-ba biztos nem veszélyes ahogy azt a tartályt vállon viszik. Fura ott nincs tiltva. -
6-kor nézzétek az Indycar-t és az ötször izgalmasabb lesz mint ez a fos. -
mint ahogy a te fejednek... -
Csak nem elérhető magyarul alig olvashatok róla bármit is. ÉÍlőbe meg végképp nem lehet nézni. ha nézni is lehet azon kell izgulni vajon fenn van e torrenten . :) Viszont az F1-el 1ütt lehet élni . Azt biztos adja a TV.
Ha a NASCAR venné a fáradságot terjeszkedni akkor viszont börni papa megnézhetné magát... így viszont a többség valószínű úgy gondolja ahogy én és így az F1 a befutó börni megnyugodhat. -
Elég unalmas volt.
Hamilton-nak viszont örülök és biztos vagyok benne, hogy fejlődni fognak!
Hajrá Hami! -
Az a marketingduma :) DE ez volt a hivatalos verzió :) -
ALONSO!!!!! -
Oda már nem tudnak. A gyökerek úgy néztek ki, mint ha a mai versenyből kihajítanál mindenkit a Lotus, Hispánia és Virgin kivételével. DE még annak sem lenne köze a kezdetekhez. Ma már ez iparág, termék, csak meg kéne oldani, hogy fogyasztható legyen. A tavalyi pl eseménydús, frenetikus év volt egyébként számtalan remek akcióval, versenyel. Ez így karcsú, de pl ez is sokat változna egy tradicionális európai versenypályán. Kicsit elaltatnak minket az újépítésű csilivili pályák év elején, aztán majd összerázódik ez a rendes versenypályákon. Ha nem, az szívás lesz! :D -
.
-
shumika #92379 Ilyenkor kéne jól oda vágni baseball ütővel a lábának! -

.
-
Pedig jobb. -
Vagy Kiminek 2007ben? az élmenők közül mindenkinek voltak időszakai, versenyei ahol kellett a szerencse ahhoz hogy diadalmaskodjon. -
-
Bemelegítettem 1 másik fórumon ott is ez megy ezen bactam fel az agyam összevissza sírnak. NEKEM AKKOR IS TETSZIK ÉS TALÁN NEM VAGYOK EGYEDÜL A VILÁGON EZZEL hosszú évek óta végre élveztem az F1-et és nem az járt a fejembe hogy bezzeg a NASCAR jobb. -
Na, végre :)
A csapat nagyon meggyőző teljesítményt mutatott, bizakodva állhat neki a további versenyeknek is. Igaz, hogy a győzelemhez Vettel autójának hibája is kellett, ennek ellenére nagyon tetszett a mai teljesítményük :)
Schumitól pedig nem rossz ez a 6. hely így 3 év után, ennél már csak jobb legyen neki :) -
barcames #92372 nagyon kedvelemi kimit és egy nagyon jó versenyző is, de el kell ismerni raikkonen alatt 2007-ben volt egy jó autó és meg is nyerte a világbajnokságot. Meg kúrvára szerencsétlen volt mindig sajnos alonso meg ennek a fordítottja. -
Igazából, aki imádja az ilyen autókat nézni ahogy mennek, terelgetik, annak minden futam tetszik, mint pl. én. Én el vagyok azzal is ahogy nézem, hogyan rajzolják az íveket a pályán, vagy pl. amit most is néztem, hogy Hamilton autója hogy elpattogott a kerékvetőkön. Így pl. ki nem sz@rja le mennyi előzés van, ott vannak azok a szép szörnyek, és jó nézni őket. Csak ez így nem verseny, a verseny nem igazán erről szól. DE ezt így nem fogják szerintem folytatni hosszú távon, a mai világban már egy ilyen verseny nem képezi izgalom + látvány tárgyát. Ma már minden termékkel szemben azonnali, intenzív pozitív hatás az elvárás, ilyen világot élünk. szerintem. -
A fő oka ha jól tudom a töltő berendezés szállításának a költsége ill. a tankolás veszélyessége volt a betiltásának. -
lehet inkább a gyökerekhez kéne visszanyúlniuk, nem? vagy valami olyat előásni, ami mindenkinek jó volt, csak picit finomítanak rajta és kész. mert ez a sok újítás nem mindig nyerő.
de én mondom, nem annyira értek ehhez, csak egyszerű nézőként szemlélem a dolgokat. -
. csak nehogy téged is elkapjanak :D.
-
Én azon csodálkozom, hogy minden évben azért változtatnak dolgokon, hogy a pályán legyen előzés, több akció. Ezért tiltották be a tankolást, hogy ne előzési taktikai elem legyen, hanem kint döntsék el. Hát jelen állás szerint agyonvágták a sportot, mivel most meg mindenki a gumit óvja. Szerintem maradjon így, ha már annyira ezt akarják, de legyen versenyzőként 11 helyett 33 garnitúra gumi 1 hétvégére. Ez a része már szánalmas: teszt nincs, csak versenyhétvégén, versenyhétvégén meg lekorlátozzák a gumimennyiséget, így alig mernek körözni/tesztelni péntek szombat, mert kell a gumi a versenyre, ahol szintén a gumit óvják.
Nem gumiízű így ez az egész? -
Azért elég vicces hogy minden fórum tele van a sírókkal. Nekem igenis tetszik a "megújult" F1-
Akinek nem az nézhet pl NASCAR-t az is nagyon jó. -
Ja csak Alonsonak ez a sokadik ölbepotyogós győzelme.
2005 is gyakorlatilag arról szólt, hogy felváltva esett ki előle Kimi és Montoya...
Vagy 2006 Japán nagydíj... -
shumika #92364 Még széép! :D -
még, hogy én beszélek úgy, hogy kocsmába való a stílusom, mikor te fikázol engem összevissza, valamint, hogy én személyeskedek, holott ti piszkáltok csak azért, mert nekem megfelelt? :D
és dehogy válaszolok, ilyennel, mint te, mit beszéljek? :D -
Oké, hagyd már abba, neked tetszett és kész, a többségnek nem, mint ahogy szerintem is dögunalom volt, ha nem lett volna Sumi, nem is néztem volna, de ilyen idióta szabályok mellett nem kell csodákat várni, csak kibaxott vonatozást. -
Stílusoddal az útszéli kocsmába légy oly kedves befáradni. Nem tudsz normális érveket mondani egyből személyeskedsz meg sértegetsz másokat.
Gratulálok szint megvan.
Akkor meséld el miért volt ez a futam szerinted rendben. Azért mert az uj csapatok összesen mentek a lotust leszámítva 8 kört, mert volt a futam alatt a pályán 3 előzés és abból 2 azért volt mert Vettel gépe megnyekkent vagy miért. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy lehet egy ilyen unalmas szart élvezni. És nem veled van bajom, csak egyszerűen nem értem...
Az meg hogy a versenyről, a forma 1 világáról beszélünk hogy unalmas -e vagy nem. az mocskosul nem számit offnak szerintem, de azért toljad csak a hülyeségeket :) -
biztos olyan, ahol percenként rohan a vécére :D. -
Gabor_(HSF) #92359 Milyen egy izgalmas futam? -
97óta nézem, de nem volt bajom ezzel se. ti túl kritikusan szemlélitek, vagy nemtom.
de szekálljatok csak tovább és flémeljetek, meg offoljatok, aztán jóvan.
én mondtam, hogy hagyjuk abba, de ti pofáztok. -
most hogyan magyarázzam el, hogy te érted félre az egészet? én vágom mi van és nem emiatt vagyok elégedett az egésszel te íkú huszár.
de basszátok meg és kussoljatok és fejezzétek be, mert nem én vagyok az, aki nyaggatja a másikat hsz-okon keresztül, hogy így meg úgy.
vegyétek már észre magatokat. -
ShaiHulud #92356 akkor meg azt tudom elkepzelni, hogy nem tul regota nezed a forma1-t es ezer tnem vagy tisztaban azzal, hogy milyen is egy izgalmas futam. -
De értsed már hogy kurvára nem attól függeltenül örömködsz egy kalap szar futamnak hogy kinek drukkolsz hanem épp azért.
lámájamár... -
én már mondtam, hogy ezt nem nézve is megfelelt a verseny.. olyan kurva nehéz felfognotok, hogy valakinek nem volt semmi baja az első futammal? :DDDD
látom igen :D. és arra fogjátok, h Ferrari, meg Michael Schuamcher drukker, aztán emiatt nem látja :D. de neeeeem... vitázzunk csak :DDDD. -
pont annyira volt mákos mint Massa vagy Hamilton... -
De ha neki elromlik az autója akkor dögöljön meg és megérdemli ugye? -.- -
:DD.