182274
  • Airbus A380
    link

kb 6 órát számolj rá hogy kijöjjön a magyar idő.

Na igen a hol az a necces kérdés én épp etzért szoktam le róla.

Torrenten illetve tv stream-es oldalon megtalálod.
  • Ulvar
    Mert szeptember októberben kezdődik az NFL, NHL...nem akarják megosztani a népet :). Végül is ott a Nascar, NFL, NHL, NBA...stb
  • shumika
    Ez a sprint cup mikor, hol szokott menni???
  • Laceee
    Ha monacó, singapore, valencia-ban valaki hibázik akkor nincs vége a versenyének ?
  • Airbus A380
    ezzel is caz a legnagyobb bajom mint F1-el. íKevés van. :(

Sprint Cup évi 36(!) van. F1-be már évi 19-től ugrálni kell. (ha jól tudom 2013-tól évi 20 lesz)
  • Airbus A380
    hátha ez neked nem izgalmas ..... akkor miért nem jó az F1 ott vonatoztaak tavaly szép nyugisan kilóméterekre 1mástól. Ha v-ki hibázott kigurult meg vissza.... N-be ha valaki hibáik annyí a versenyének meg még jó pár másiknbak is.
  • shumika
    I'm a new IndyCar FAN!!
  • Laceee
    Látványos kifékezések, jobbos kanyarok, pálya szint különbség megléte nem hátrány, esősverseny.
  • Ulvar
    Itt megy az IndyCar aki akarja nézze!

Itt legalább van izgalom!!

INDYCAR MÁR MEGY EZEK SZERINT ELNÉZTEM AZ IDŐT!
  • Norbi1990
    Akkor mi az izgalmas?
    Fejtsd ki léccives.
  • Laceee
    Tényleg az nagyon izgalmas...
  • Airbus A380
    Láttál már SprintCup versenyt elejétől a végéig ? 1más mögött mennek kb 3 centire kb 300 km-el... hát ez télleg tök uncsi a bolyba hibázik 1 picit v-ki és 5-6 autó lenullázódik.
  • Laceee
    Nem hinném, hogy egymáshoz képest ekkora különbség lenne köztük.
  • Airbus A380
    szép lassan kb 250 km/h-val.

A pace meg akció után szedi össze őket tehát általába akkor ha történt valami LÁTVÁNYOS
  • petesilver
    Mondjuk az is igaz! :D:D:D Ehh azok állatok/istenek! Beszéltem anno egy operatőrrel, aki még Sainz mellé ült be kamerázni ilyen előnapon, és egész életében Rallyrajongó volt. Röviden: derékszögű jobbos, ahol ő fékezett volna, ott Sainz felváltott 4-be. aztán bődületeset rúgott a fékbe, vissza három, kis kézifék meg kormány, és mire felfogta mi történt, már túl voltak a kanyaron.
  • shumika
    mikor lesz?? hol lesz nézhető??
  • Norbi1990
    Ma nem lesz.
    Jövőhéten lesz Bristol. A pálya úgy néz ki mint egy stadion :)
  • Laceee
    Néztem, meg Indy500-t is, az sem volt számomra jobb mint az F1.
  • Ulvar
    A LEND KEREKES KERS 20-30 kg... az aksis +80 kg.
  • Norbi1990
    Pályán is kell fékezni zöld alatt. Nem mindegyik pálya padlógázas. Van 2db padlógázas pálya (Talladega és Daytona) a többin mind fékezni kell!
  • Kit--Kat
    Igen... Kimi elől hányszor estek ki 2007-ben?
    Az egész élbolyból 2007-ben is Kimi állt ki a legtöbbször a versenyből technikai hiba miatt.

Alonsonak szincse csak szerencséje van. Az is szerencse pl. hogy annyi botrány után még van Licence...
  • Ulvar
    ezek szerint nem néztél még Nascar futamot...nézd meg a mait. Nem gyengén fékeznek oválon is...
  • shumika
    nem 80+??
  • Laceee
    A nascarba azért nemtudnak elszakadni egymástól, mert 10 körönként összeszedi a mezőnyt a pacecar, meg számomra nem igazán izgalmas, hogy szép lassan elgurulnak egymás mellett, rendesen fékezni csak a boxutca előtt szoktak.
  • Ulvar
    A lend kerekes KERS amit a Williams fejlesztett az 20-30 kg ... és kb ugyanannyi pacit adott...
  • Norbi1990
    Olyan nincsen, hogy azok közül ne legyen egyik sem :D
  • petesilver
    Lehet a Rallyban is hibázni, csak ügyelj arra, hogy közben véletlenül se legyen a sebességed nagyobb 40-50Km/h -nál :) Vagy se fa, se kő,se árok, se szakadék ne legyen a közelben :)
  • Máté94
    Formula One Rally Championship
  • Norbi1990
  • Airbus A380
    Tudom tavaly néztem. :) Vannak futamok emberi időbe de sok van ami nem abba van. Akkor meg lehet görcsölni fenn van e torrenten ami valjuk be nem 100% így meg rászokni 1 sorozatra....
  • fifi
    így van...
  • G_ArchAngel #92399
    A mai futam utan kijelenthetjuk, hogy mind a Rally-ban, mind a Forma 1-ben egymas utan mennek az autok, elozni egyikben sem eloznek, de a Rally-ban nem lehet hibazni, sokkal nehezebbek a korulmenyek, mig a Formula 1-ben vigan visszajohetsz a palyara...
  • Christian88
    KERS
  • petesilver
    Lehet, KERS, de megegyeztek, hogy idén nem használják. gondolom így is kurva nehéz az autó, és még nehezebb kiegyensúlyozni, hát még a KERS-el!
  • Norbi1990
    Múltkori futam este 7kor kezdődött, szóval az nekünk pont hogy jó, és este 11kor vége is szokott lenni.
    Persze az ottani esti futamok már nem emberi időben kezdődnek itt nállunk :)
  • Airbus A380
    Igen igaz teljesen más műfaj a 2-

N ASCAR jellegéből kifolyólag izgalmasabb azonos autók ovál pálya stb...
  • shumika
    Kérdés: Lehet használni scart-ot vagy nem tom mi a neve de 80+ lovat adott rövid időre.
  • Airbus A380
    De F1-nélk törekednek rá hogy európába emberi időbe legyen a NASCAR-ba sok verseny itreni idő szerint éjjel van. marad a torrent vagy felteszik de lehet hogy nem. És ugye az F1ről magyarul is millió cikket olvashataz NASCAR-nál annak marha jó aki ért angolul...

EU-ba terjeszkedne komolyan a nascar és olyan időbe lenne ami európának is emberi akkor szorongatná az F1-et az tuti.

De szerintem baromira jól elvannak amerikába 250 millió amcsinak :)
  • petesilver
    Nekem bárhogy tetszik, mert F1, a NASCAR meg mindig sokkal jobb marad, de mert teljesen más műfaj. Aki sír, annak jusson eszébe a Senna/Prost éra, vagy hogy Fangio volt hogy 1 kör előnnyel nyert, vagy a Turbo korszak, ahol kerülgették a szívómotorosokat, vagy sorolhatnám. Sosem volt jó. Minden adott évet szídtak, és a régieket dicsőítették felruházva nem létező előnyökkel. Voltak rövid korszakok, ahol sok meccselés volt, de az sem egész évadban.

Egy nagy különbség van a régi és mai F1 között: a 80-as évek előtt igazi szörnyek voltak, látványra sokkal jobb volt ahogy azokkal menni lehetett. De nagy különbségek, unalmas versenyek akkor is voltak, és lesznek sokáig még.
  • Legend Killer
    minden :D: én mindennel megvoltam elégedve. itt túl szigorúan nézitek és ez a baj. becsülni kell ami van. még akkor is, ha ez sokak számára egy hatalmas szar :DD.
    bele kell nyugodni, nem piszkálni egymást és megbékélni vele, mert nem nagyon fog ez változni. idén valszeg nem. bár meglehet, hogy majd összeülnek dumálni és valami lehet lesz.
    nemtom.