FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Nem tudom. A bírók ezek szerint úgy érzik, mint amikor a gyilkos gyilkol de feladja magát, és mégis felkötik?

A medve nem játék.

Kit--Kat
CSak az a baj, hogy ezzel Kimi nem lesz elõréb, nem kapja meg a serlgete meg a 10 pontot...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Remélem ezt a "visszaengedést" még alaposan kivizsgálják, mert a kanyarlevágással sokkal nagyobb elõnyt szerzett, mint az a fél ezred volt amit visszaadott.

Aztán amikor Kimi megpördült, akkor egyértelmûen látszott, hogy az a Williams lökte ki.

Úgyhogy újabb ingyengyõzelem Hamiltonnak, ha tisztességesen számolunk, akkor Kimi pontjaihoz +20(Ez az eset, meg a Kanadai szándékos kilökés), Hamilton pontjaiból meg -2(most csak második lett volna).
Solten
<#levele>

Saor Alba

lac coo
Az még volna valami , ha Hamilltont ezért megbüntetnék !!!
ho léltek ti ??? 😊)) Szvsz Kimi kicsit kakaskodott , leszorította , ha nem megy ki ütköznek ! Mesterien csinálta Hamillton !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Bakker, ahogy ma Kimi ment, az durva volt, miket kivédett ma! Ha nincs az esõs idõben a williams Kimi elõtt, akkor nyer. Csak sajna nincs értelme a ha-val kezdõdõ mondatoknak 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Csuhai G
Teljesen rendben volt az a levágás + cél elõtt inkább lassított Hamilton, hogy Kimi menjen át a célvonalon. Nem értem miért kell ennyire elfogultnak lenni. Hamilton most jobb volt és kész.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

a.carkey
Azért Hamilton iszonyat nagyképû. Eszméletlen amit nyilatkozgat a sajtószobában. Kiszámította, meg ilyenek. Kurva nagy mákja volt, hogy nem õ zakózott ki. De még kizárhatják ...

A medve nem játék.

mert azok mondhatnák azt is a mekire hogy ferrari 2
gordon 24
Hát ez szép volt!
De Kimit ne hibáztassátok!
Neki ütödtt 2x is a Vezetõszárnyával Haminak.. Valószínüleg ezét ment mindig ki a mûfü meg nem tapad😄
Ennyi..
Viszont Kimi tényleg nagyot ment ma.. Kár érte..

Hamit meg megbüntetik úgyis, már vizsgálódnak.

Downhill!!

Bercy
És vizsgálják. Hami érdemelne egy büntetést...
a.carkey
Akkor készülhetsz. Massa nem fog bajnokságot nyerni, és Kimi is csak valami baszott mákkal, szakadó kánikulával és lefulladó-bénázó Hamilton-Massa párossal, bár látom már vizsgálódnak a bírók ...

A medve nem játék.

Na vizsgálják, ezt mondtam hogy nem volt szabályos

szerinted nem megvannak a fejlesztési adatok hogy jövõben merre hogy haladnak mi hogy mûxik
nem ismerjük a szabályokat..? <#ejnye1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

passatgt
hehe remélem massa nyer😊

lac coo
Ugyanmár.. az teljesen tiszta dolog volt ott ..

N o N a m e
na az kell neki! Akkor jövõre nem nézek F1-et :S
levágta a kanyart, jobb helyzetben volt mint kimi... én ezért adnék -5 helyet minimum köv versenyen.

hagyd.. mikor szív a ferka akkor jön a tolvajMcLarenezés..

lac coo
A Williamse tkeményen picsán rúgnám ! Így visszajönni , ott Kimi is kajak beszopta, ütközött Hamival is utána és megnyekkent az elsõ szárny elég rendesen .....

a.carkey
Azért ha Nakajima (?) nem tûnik ott fel, ahol, megnéztem volna a végét.

A medve nem játék.

az a 2007-es auto volt, iden mar nem lehet ezzel takarozni...

http://gaborszantai.co.uk/

<#falbav><#wilting><#bdead>

Solten
<#eljen>

Saor Alba

REALista
Szerintem meg semmi esélye nem volt Kiminek az 1. helyre miután Hami megelõzte.Jobban járt volna ha bejön másodiknak vagy csak simán nyomást gyakorol Hami-ra hátha kicsúszik...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kit--Kat
mindannyian eldobták 2x a kocsijukat Kiminek pechje volt.

Amúgy õ volt ma a futam embere.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
azt csak palik találta ki, majd biztos azt figyeli saját csúszkálása közbe, hogy raikkonen hol csúszik meg😊

jobb autót épített idén és mégis kitõl szerezték az adatokat!
persze azért nyekkent meg kovalainen kocsija...

zolo
Elengedte ahogy kellett...eddig elegancia, aztán rágyorsított, amire Raikönnen nem számított...Szabályos volt.

http://flickr.com/photos/zolika90/

lac coo
Szép Vóóóót Kimi !!!

visszaengedte aztán megelõzte <#nevetes1>

szabályosan taktikusan vérprofin

semmi gond nem volt az esovel, Raikkonen az intermediate gumikon szerzett elonyet pillanatok alatt eldobta a kemeny gumikon, orulhet a Ferrari, hogy addig tudta tartani Hamiltont...

http://gaborszantai.co.uk/

Csuhai G
Gratulálok Hamiltonnak, fantasztikus volt! 1 körön át nézte, hogy Kimi hogy vezet vizes pályán, és meg is elõzte. Ha az elõzés után Kimi is kicsit taktikázott volna, és figyelte volna Hamiltont (hisz még volt 3 kör), akkor még lett volna esélye megnyerni.. egyértelmûen Kimi hibája volt, hogy veszített.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Solten
jaja

Saor Alba

passatgt
amúgy meg felkellett volna rakni intermediate gumit burdénak és nyert volna😊

Solten
Mindig mázlija van bazz...

Saor Alba

ja bocs, hamika levágta a kanyart, majd "visszaengette"...

REALista
Azért a Mekik jobban viselkedtek az esõben az látszódott...

Kit--Kat
Hogy engedte el amikor levágta a kanyart?!

Count Adyn
Ti néztétek is mi történt vagy csak Hamiltonig láttok el?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BaliBoy
Ehhez semmi kétség nem fér. Sajnos akkor hibázott amikor nagyon nem kellett volna. Nem kellett volna Hamiltonnal foglalkoznia...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
Massát felejstük el. Na ezért Raikonnenbe és nem Kubicába ment bele Hamilton, ha már bele kellett valakibe mennie Montrealban ...

A medve nem játék.

bordy
vagy a mclaren.

REALista
De Hami volt a jobb az esõben..😄

pottyant?? mit mûvelt te jó ég!! inkább megküzdött érte!

autoszimulator
szegény kimi... azért kibírhatta volna ez az esõ...

.: mobilize.hu :.

Peppus
miaz hogy ölébe pottyant????? Kimi nemtud esõben menni elbaszta.

Ilyen nincs. Innentõl már azt mondom hogy hajrá Massa, mert Kiminek nem so kesélye van, de am ia legjobban felbasz az a Palik. Ez nem kommentátornak való, hülye mint a segg, és Raikkonen ellen van.