182274
  • ShaiHulud
    azt vedd eszre, hogy neked az tetszett hogy kettos ferrari gyozelem volt es sumak nem esett ki. de maga a futam objektiven nezve egy ratyi volt.
  • Totti5
    Na hát ott is vannak dög unalmas versenyek... remélem idén a Yamaha is ugyan abba a kategóriában fog menni mint a mezőny, mert a tavalyi nagyon egyértelmű volt.
  • Legend Killer
    én már leírtam amit leírtam és hozzá tettem, hogy attól függetlenül, kinek drukkolok, szerintem nem volt rossz.

de már megmondtuk, ne itt sírj. menj, szervezz tüntetést f1nél, azt jóvan.

lámájamá...
  • shumika
    A Spanyol lófejűnek nagy mákja volt. [dühöng mert utálja]
  • barcames
    jó ez a pontrendszer:D
    a motogp-ben is hsonló
    alonso massa 1:0:D:D:D
  • Totti5
    Massa és Hamilton is ugyan úgy "mákolt".
  • shumika
    hátt nem tudom.... szerintem akkor is nyerni fog :D
  • G_ArchAngel #92343
    Alonso hozza megint a makkiraly szerepet - itt majd Vettel lesz Kimi helyett, aki kiesik elole, hogy nyerhessen...
  • Totti5
    Persze, gyorsan épít egy autót Brawnal együtt otthon a fészerben:D:D Ez a Merci ennyit tud, győzelemtől messze van. Kb a tavalyi év végi Brawn szint.
  • HunnernesKonge
    Kétszer aludtam el futam alatt, először arra ébredtem hogy "És Hamilton megelőzi Rosberget a boxban" másodszor a spanyol himnuszra. Régen 120as pulzus alatt nem birtam megnézni egy futamot, ne mesélje be nekem senki hogy ez izgalmas volt.

Egy kalap szar futam volt, és aki azt mondja hogy ő ezt élvezte az vagy Ferrari vagy Alonso drukker
  • shumika
    Azt nem tudom :D de pl.: neked nem lenne fura hogy kihagy pár évet visszajön és azonnal nyer??
  • xblades
    Hát ez a vonatozás unalmas volt, tizenegy néhány éve nézem a F1-et ha valamelyik futamon 10 percig vonatoztak egymás mögött az élbolyban a Pali már morgot össze vissz, erre most meg azt mondta milyen egy izgalmas, kiélezett verseny volt ez.

???

Mi van én valami párhuzamos dimenziójú F1-et néztem? (persze kell a parasztvakítás hogy a Hungaroringre vegyék a jegyet, és mondom én mire? hogy másfél órán át azt nézem hogy az élboly hogyan vonatozik körbe körbe, mert előzni nem lehet az új szabályok miatt)

Még Hamilton is megmondta hogy nem nagyon lát esélyt arra hogy előzni lehessen.

Aztán meg ezek az új szabályok:
    - nehogy az legyen mint Summinál volt hogy a félévnél már világbajnok lett, na ez az új pont rendszer aztán ezt tuti megakadályozza majd
    - kevesebb szett gumi és motor miatt meg spórolnak a végén az üzemanyag miatt meg az elején és a nagyobb súly miatt olyan gumit kaptak hogy két kör a másik autó mögött túlmelegszik hát ez röhej még aki előzni akar az sem tud.

Hiába lenne Schumacher effektus ha nem tudja kamatoztatni.
  • Legend Killer
    nektek vannak bajaitok a fejetekben, mert... hagyjuk.

nézz magadba.

és ne offolj :D. maradj f1nél, sírj, ha akarsz, bár totti már megmondta, hogy azt se itt kell, de még itt vagy :D.
  • Kit--Kat
    Na mákostészta megint megizzadt a győzelemért...

És Massával mi van? Úgy fordult be mint egy buzi az első kanyarban.
    4 autónak hagyott helyet...

Lehet már a 2. helyéért is kapott egy taslit, hogyan mert Alfonz előtt végezni.
  • Narusco
    ha emiatt elromlik a kedved akkor bajaid vannak.
  • Laceee
    Miért, kombájnal fog menni ?
  • shumika
    Szerintem következő futamon aratni fog rendesen Schumacher!
  • Legend Killer
    utolsó három hsz felé a válaszom: #92328.

muszáj elrontanotok az örömöm basszátok meg? nekem tetszett és kész. részben a Ferrari győzelem miatt, részben Michael Schumacher miatt, részben meg azért, mert én úgy gondolom nem volt rossz.

de cseszegessetek csal felaá, majd kaptok bünti pontot a modiktól, ha nem bírtok magatokkal.

lámák.
  • pzoli00
    egyetértek, én is szívesebben látnám azt, ha a kedvenc csapatom (McLaren) közelében nincs senki, ha ők elöl vannak akkor már nem unalmas számomra, a többiek meg fejlődjenek, ha akarnak valamit. Semleges F1 szurkoló pedig nincs!
  • Black Ghost
    Te mit néztél?
  • ShaiHulud
    szerintem meg roppant unalmas es kiszamithato volt (vettel muszaki hibajat leszamitva) egy darab elozes nem tortent az elmezonyben versenyhezetbol. elso korben beallt a mezony es ugy haladtak vegig. hatul a kis ujoncok benaztak ott neha votl akcio. illetve kubica mukodott. de ez hogy a gumikra most jobban kell vigyazni meg jobban meg fogja olni az eles akciokat, lathattuk alonsonal es webbernel is, hogy par erosebb kor utan, mennyire belassulnak.

viszont hogy pozitiv dolgot is mondjak az elso 7-8 egeszjol egy szinten vannak, szoval nem jelentheto ki, hogy egy adott pilota/csapat magas folenyben van. bar a ferrarik nagyon odatettek magukat ma.
  • Legend Killer
    így van.
  • Totti5
    Van egy ötletem azok számomra akik itt sírnak: Ne nézzétek, és senki sem kiváncsi arra hogy nem tetszik... nem volt rosszabb mint a tavalyi vagy azelőtti, de aki az első versenyen megváltást várt az csatornát tévesztett.
  • Legend Killer
    nemtom, sztem nem volt olyan rossz. de látom sokaknak nem tetszik, hát ez van. nem tudjuk megváltoztatni a dolgokat... hacsak nem szerveztek tömeges tüntetést F1nél :D. de még akkor se lesz semmi :D.
    örüljetek annak, ami van :P. és ne hisztizzetek :D.
  • Narusco
    mert függő vagy mint én :d lehet hogy nem is az kell hogy versenyt nézz, hanem hogy tudd olvasni a kedvenc F1 hírportálod 40x egy nap, és érts mindent.
  • Totti5
    A szokásos évkezdet. Nagyon nagyok a különbségek a csapatok közt. Kell pár verseny mire mindenki összeszedi magát. Rá lehet fogni sok dologra, de itt a pénz a fejlesztések a kiskapuk a lényeg amit valaki nagyon megtalált a többiek meg nem. Merci lassú volt a Ferrarihoz képest, akkor a többiekről ne is beszéljünk, mert más kategória...

Lotus befejezete a versenyt, de Trulli úgy szállt ki mint aki össze akar esni... minden esetre a megbízhatósággal nincs bajuk és ez is nagy dolog.
  • Narusco
    én sem vagyok nagy szakértő, és én is ugy voltam régen hogy amikor raikkonen beért elsőnek akkor már jó futamnak tartottam, de már valahogy nem így van. és már a kerékcseréket sem várhatjuk, mert 1 van, az sem számít sokat...
  • R0sc0
    ez évről évre unalmasabb. Hogy akkor meg mi a turóért nézem?! :S
  • Legend Killer
    én nem vagyok akkora forma1szakértő, mint ti. én az egyszerű ember szemével szemlélem a dolgokat és számomra megfelelt, valamint az a tény, hogy Ferrari kettős győzelem és, hogy Michael Schumacher jól teljesített első versenyén.
  • Narusco
    vázold nekem hogy mi volt benne a jó, és akkor talán a legközelebbit élvezni fogom
  • Legend Killer
    nekem nem volt bajom vele.
  • Narusco
    még 1 ilyen verseny és 1 évre azt a szót is elfelejtem hogy Forma 1. elcsesztem másfél órát az életemből, nem szerete ma ferrarit már úgyhogy az tartott képernyő előtt hogy vettel vezet, de még az sem jött össze... de tökmind1, ha ő nyer, akkor is egy szar futam. mi lesz valenciában omg...
  • Legend Killer
    jó verseny volt.
    Ferrari kettős győzelem, jeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Alonsonak még nem örülök annyira, mer régen renault volt, de most mivel Ferrari, ugye kénytelen vok. meg nem rossz arc annyira így már, bár soha nem volt semmi bajom vele. örülök győzelmének, Massának is, ügyesek voltak mindketten.
    Vettelt de sajnálom! :( Megérdemelte volna a győzelmét :S. Jól ment nagyon. Ha nincs az a probléma, valszeg nyer, de kitudja. Hamilton meg így 3dik lett :PP.
    naéééééééssssssss..... hatooooddiik Michael Schumacher, jeeeee!!!!!!!!
    király volt.

és figyeljetek Alonso szavaira. az első négy-öt futam semmit nem mond, legalább ennyi idő kell, míg tisztán látunk.
  • nonicks
    logóval mi a **** lett?
  • banok
    de sajnáltam Vettelt...
  • Szabi1991
    kíváncsi vagyok mikor lesz itt is 2verseny és fordított rajt (első 8 legalább) végre..
  • matyi0323
    Na megyek csinálok én F1-et magamnak a városban...XD
    Remélem nem a " safety car " után kell hazajönnöm..:D:D
  • SzocsA
    igen de + még előzés sem lehet a gumik miatt mivel nem vezethetsz agresszívan mert felmelegíted a gumikat tehát utoléred a manust de nem tudod megelőzni melrt le kell hűteni a gumikat és ugyan ott vagy ahol elindultál!

• Ulvar
    Az egész idei projectet kikéne dobni a kukába és teljesen a 0ról elindítani az egészet, ez non sense hogy mi szar volt..

• baaka
    hát, hogy is fogalmazzak szépen?
    Hát ez szar volt!

Nem, hogy izgalmasabb lett inkább unalmasabb.Remélem a következő futamokon már több akcióra számíthatunk.