FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Teljesen más a kettõ, köze nincs a kanyarlevágás vissza engedés kategóriájához.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csuhai G
<#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

king13
Massat lehet utálni, ahogy azt sokan teszik, de nagyon igazságtalan lenne azt mondani, hogy idén nem érdemli meg, hogy VB legyen, vagy legalább reális esélye legyen a VB gyõzelemre!

őőő

DannyL
Szerintem semmi extra nem történt. Bezavart az esõ, az egyik mexopta a másik megnyerte. Ennyi. Verseny.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

ember te el vagy szállva, neked csak mesélik az eseményeket ugye? ki cikázott? összeértek. és ki nem szarja le hogy hamilton nem ment tovább kanadában, raikkonentõl elvette a pontokat és ez számít

petesilver
Nem mondod? defekt? Bakker, ekkora pechszériával "megáldott" embert, mint Kimi! Hát ez mindent megváltoztat. Akkor a Ferrari csak azért lobbyzik, hogy Hamiltonnak kevesebb elõnye legyen Massával szemben, ami ha Monzában jobb lesz a Mc, akkor mit sem ér.

Mission Impossible 2010: PRO Class

a.carkey
Bármit kinézek belõle ...

A medve nem játék.

king13
Nyilván a másodperc töredéke alatt felmérte a helyzetet, Kimi nyerhet, Massa nem lesz ellenfél szezon végén (haha), úgyhogy, úgy gondolta, hogy kilöki Rait. Kurva sokat kinézel te Hamiltonból mondhatom 😊

Arról meg hogy nem bírt megállni ezért direkt Rait vitte el...megint nevetnem kell. Miután Kubica és a fal között egy tenyérnyi hely volt így abban az irányban elég nehéz lett volna kikerülni õket...

Kicsit levehetnétek az elfogultság szemüvegét, hogy tisztán lássatok és akkor beismerhetnétek, hogy szerencse ide vagy oda ez egyszerûen nem Rai szezonja volt!

őőő

a.carkey
Fasz volt a willamos, de nem ezen múlt.

A medve nem játék.

Ne büntessék.

Emlékezz, Kimi a rajt után a visszafordítót milyen szélesen vette, majd azután Eau Rouge után lendületbõl kibújt Massa mögül. Ennyi erõvel ott is benne lehet az az elõny. Vagy Kubica-Mssa Fuji-ban, Kubica bukótérbõl visszajövet elõzött. Vagy mondjuk ki, hogy pályalevágás után 20 mp-ig ne elõzzön? Ennyire ne legyünk szabálymániások sztem, had legyen verseny már.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

petesilver
A japán töketlenkedett Kimi elõtt? Miért nem takarodott onnan a picsába, de hirtelen? Nem a Hamilton incidens volt a kulcs. Az elsõ probléma: Hami elszáll, de Kiminek szlalomoznia kell egy williams miatt. Ott kellett volna a williamsnek leugrani a gázpedálról, és nem kettõjük közt maradni lekörözöttként a vizes pályán. Szerintem.

gordon 24
Laci szerintem hagyd ezt a hangsúlyt.. Megfogják büntetni ez nem kérdés.
És Igazuk lesz.

Downhill!!

a.carkey
De tök mindegy, ebbõl max. Massa jön ki jól, és még elhiszi, hogy õ világbajnok pilóta ...<#nyes>

A medve nem játék.

Csuhai G
Kérlek olvasd el újra mit írtam, és értelmezd mégegyszer...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

lac coo
Mirõl beszélsz ???
Kimi Hamillton elõõt volt, maga elé engedte, szerény fizikai tudásom szerint tehát gyorsabban ment ott mint Hami !!!! Aztán hogy legyorsulta mint a szart az más kérdés ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hát remélem azért megbüntetik majd a hamiltont mert ez nem volt elengedés max egy kis gázelvétel és akkor õ van megsértõdve.

iTV-n most ismeteltek, defekt miatt esett ki Raikkonen...

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
És ha Kimi teszem az nyer ott?

A medve nem játék.

Kit--Kat
Pff ilyen nincs is, te mirõl beszélsz, -20 pont? pff..

Tök mind, sportszerûtlen volt KIm, remélem nem ússza meg ezt is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
ennyi erõvel meg kimi cikázott hamilton elõtt, az sem szabályos😊

a.carkey
Kanada, na ott annyira látszódott, hogy nem tud megállni, és ha már nem tud, akkor Kubica helyett Kimi ...

A medve nem játék.

igazad van! VISSZA SATOT!!! <#vigyor1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

king13
És mit nyert vele? Mert, hogy õ pontosan ugyanúgy nullázott Kanadában mint Rai.

őőő

Kimi bevállalta, nem jött be

így elbukni nem szégyen

Csak azt sajnálom, hogy ha még nem bukik ki, a két hülye addig pörög meg forog, hogy Heidfeld megérkezik 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

és nakajima is kapja be a f@szom, nem itt a helye, amikor elkezdte az F1-ben azonnal ki kellett volna dobni mert idióta és nincs itt helye

petesilver
Emlékszem, egyszer egy Ervine nevû Ferrari driver is elhitte magáról, hogy bajnok lehet, hatalmas sansza volt rá, de nem lett. Massa meglepõen jó formában van idén, de önerõbõl nem fogja lenyomni Lewist, annál Hamilton sokkal jobb pilóta!

én meg abban, hogy annál rosszabb nincs, mikor a tudatlanság szorgalommal párosul..

gordon 24
Figyi én nem akarok vitázni mert ugyse mi döntünk!
De azért hozzá tezsem hogy KIMI nem tudod arra az ívre rámenni ami a következõ kanyarnál elõny lett volna..
Szóval ezért meg fogják bünteteni.

Downhill!!

passatgt
kanadában hami sem ment tovább😊

Én nem gondolom komolyam. Nem gondolom. Hanem teljesen biztos vagyok benne.
Csuhai G
Jaj hagyjuk már emberek... teljesen mindegy mi történt, Kimi mögé ment vissza. Nehogy már egy ilyen dolog miatt (ami ráadásul teljesen jogos volt, mert ha maradt volna az úton, akkor ütköztek volna) kapjon Hamilton -20 pontot..

a.carkey
Most már tök mindegy. Viszont egyértelmû, hogy Kimi nincs kiégve.

A medve nem játék.

Kit--Kat
De elvette tõle azt a futamot.

gabber_saviola
bazz, hát nem bealudtam az uccsó 6 kört 😞

SZÉP VOLT HAMI!!!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Solten
Közben alul ott figyel a laptop és sg-zik... <#hehe>

Saor Alba

petesilver
Ezt én nem mondanám, skkal inkább Luca névvel kezdõdik ez a titulus 😊

az ilyen emberekért éri meg itt fórumozni..

mármint a monitor gyártóknak... <#lama>

Szerintem se volt tiszta a visszaengedés, Én úgy láttam Kimi azt várta, hogy ham besorol mögé, ahogy általában szoktak ilyen esetben, de ham csak éppen annyira lassított le, hogy melléérjen

Ahogy Massát ismerjük, el fogja b*szni ezt az egyetlen esélyét, a ez a dzsungelork lesz a vb

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

nem de bekaphatja mert egy fasz volt. és miért kellett neki ráhúzni kimire? miért nem volt jó neki az egyenes?

a.carkey
Ez van. Sajna itt eldõlt.

A medve nem játék.

Solten
LOL

Saor Alba

petesilver
Te most nyilatkozol belgiumban, ne vigyorgj itten 😄

De hát nem lehet mit tenni, Dennis kezében van a FIA...
zsutyesz
KIMINEK KELLETT VOLNA NYERNIE! <#falbav>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

a.carkey
Hát igen, az nem volt semmi. Akkor szarta le Kimi a vébét.

A medve nem játék.

Lewis Hamilton
<#smile>

king13
Úgy érted nem kap meg egy feltételezett 10 pontot...

Azt meg ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy direkt lökte ki Kanadában.

őőő

Én meg -20 pontot legalább. Legalább akkor meg lenne rendesen büntetve a Kanadai szabotázsáért is.
a.carkey
Ez idén a 3., pályafutása során a 113. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
A végére kicsit visszafogta magát. 😄 Jönnek a hírek? 😄

A medve nem játék.