182274
  • Airbus A380
    Nem lesz futam Ausztráliában?

Na ilkyen szánalmas kis műsorok sincsenek a NASCAR-ba.

:D
  • ShaiHulud
    "A Bahreini GP után Martin Whitmarsh azonnali szabályváltoztatásokat sürget a versenyek izgalmasabbá tétele érdekében. "...stb.

tehat ok is latjak, hogy a futam egy szar volt izgalom es latvany tekinteteben. dehat biztos ok is lamak.
  • Airbus A380
    fejezd már be.... te nem szereted akkor kész nem nézd a dögunalmas versenyeket
  • Laceee
  • Airbus A380
    Változhatnak a szabályok az izgalmak érdekében

• sith7
    Szerintem még 4-5 ilyen futam, és visszahozzák a verseny közbeni tankolást.
    Szeretem a forma 1 - et, de ez így rém unalmas lesz, ha nem lesz műszaki hiba, akkor az időmérőn, és a verseny első 2 kanyarjában el fog dőlni minden.
  • Norbi1990
    Jah, meg sok NASCAR pilóta megy a kisebb sorozatba ami a Főverseny előtti napon van, szóval 1 hétvégén két versenyt is mennek, amik 2-3 órások.
  • Airbus A380
    nagyon tévedsz ott sikeres versenyt is nyert ha jól tudom. ott nem az van hogy van 3-4 jó autó és szevasz ha a többibe ülsz úgy jársz mint Chandok.... Nem a N ASCAR-ba van esélye jó helyre több versenyen is részt vehet stb stb... érthető hogy nem akar cvissza térni még 1 jó autóba se. Az erőnlétet meg ne keverjük ide lehet jó pár F1-est kéne kiemelni szószerint a verseny végén a kocsijából mondjuk 3,5 óraa bristol után mert úgy elfáradt hogy mozdulni se bír.
  • Black Ghost
    Kutyának a f@szát, én most is ugyan úgy tudok lelkesedni, látnád a két fiam mit össze röhögnek rajtam miközben BTCC-t nézek. :)

Mi az F1 miatt jöttünk össze és ugyan ezért váltunk szét egyszerűen nem élveztük, vagy ott van anyám 79-óta nézi (most 54 nagy Alonso fan), régen papuccsal dobálta a tévét ha a kedvence nem úgy ment ahogy kell, most meg vagy bealszik vagy átkapcsol NaGeo-ra.
  • WNW
    Na most miert is jonne vissza..?! Elautokazgat odaatt, itt meg agyonvernek az ifjak, raadasul nezd meg Schumit micsoda fizikai felkeszito programot nyomott le, illetve hajt vegre minden nap.. Montoya mindig is kenyelmes fajta volt, egyszeruen beledoglene...
  • Airbus A380
    Úgy tudom Montoya kijelentwtte hogy esze ágába sincs visszatérni íaz F1-be pedig állítólag csábító ajánlatokat kapott.
  • Airbus A380
    és 42-en vannak.
  • Airbus A380
    még mindig jobb az RTL-en mint 1 eldugoitt sportcsatornán. (motogp...)
  • Laceee
    Ennyi, nem több nem kevesebb.
  • Legend Killer
    .
  • fifi
    jól mondod...
    harminc felett vagyok én is, régen nézem az F1-et és szerintem is az átka ez a kib@szott FIA... mást sem hallani.
    elveszett valahogy az egész izgalma.
  • petesilver
    Egyszer menj rajtuk, és rájössz hogy nem! Minden pillanatban színtiszta adrenalin, SSW-en meg ennek a tízszerese. Látványra sem az, de ilyesmin nem érdemes vitatkozni, mert ha szereted, akkor nem unalmas, ha nem szereted: soha nem lesz izgalmas. Ezen vitatkozni zsákutca.
  • Laceee
  • HunnernesKonge
    Tévedés nem kell szeretni, nézni lehet aztán lehet járni picsogni a fórumba
  • Legend Killer
    :D, ja az király volt, Michael uccsó versenye anno.
    igen, arégi szép idők hiányoznak mindenkinek, de azt már nem lehet visszahozni és sajnos azt kell szeretni, ami jelenleg van.
  • Ulvar
    Talán kérdezd meg Montoyát az F1ről és a Nascarról...talán kérdezd meg Mansellt, Piquet mit mondana az oválról...kíváncsi lennék az arc kifejezésedre.
  • atila4
  • Laceee
  • WNW
    Osszekevered a ifjusagodat, az F1-el... Ahogy oregszel, az az intenziv lelkesedes csokken, illetve a barati kor is hasonloan mukodik, mas dolgok kerulnek eloterbe.. Ilyenkor jon elo a "Mert a regi szep idokben" duma...:))
  • pauly
    pl ez:
    http://www.youtube.com/watch?v=66YFpW022uM
  • G_ArchAngel #92445
    mi az unalmasabb:
    a., nezni, ahogy 24 auto vonatozik egy valtozatos palyan
    b., nezni, ahogy ovalpalyan autok elozgetik egymast, porognek, lokdosodnek...
  • akyyy
    gecc a sárgáknak köszönhető hogy rtlen van az f1 :(
  • Laceee

• gyepesjoint
    nesze neked új csapatok,új szabályok,szép autók stb...ELŐZÉS NINCS!!!! TOVÁBBRA SE!!!! UNALOM AZ EGÉSZ FUTAM!! :((
  • Airbus A380
    Talán 2-3 a szezonba.
  • Laceee
    Az ovál pályák nem uncsik ?
  • WNW
    Nascar = Carmageddon... Valaki arra gerjed, hogy mikor lesz mar valami nagy bumm, oszt jonapot... Viszont az idei F1-es szabalyok a 24 oras megbizhatosagi versenyek masfel oras zanzasitott verziojat alkottak meg.. Kivancsi lennek, a szabalyok pl. dizelmotorok beveteset, valami csurcsavarral megengednek-e, mert ott bevaltak...:)) Amugy elore lehett latni, hogy ez lesz.. Amugy a gumik is eleg szarnak tunnek, az elmezonyben ugytunik a kocsik tobbre lennenek kepesek, illetve a gumi tapadasa is meglenne hozza, de a hohatasokat nem birja.. Erdekes..
  • Airbus A380
    3 pálya... monaco szerintem uncsi én kivenném a naptárból.

• Black Ghost
    Nézd én Mansel-n Senna-n nőttem fel, akkoriban ha futam volt az utcába megállt az élet, anyámnak nemegyszer kellett rám pingálnia a Brit zászlót öcsémre meg a Brazilt és szinte extázisban néztük a futamokat, 90-től összeállt egy 14 fős társulat és 06-ig 16 éven át minden futam hétvégén összejöttünk, volt ott minden, duda, kereplő, zászló, hatalmas viták és szurkolás, az életünk részévé vált az F1.
    Én mindig is Honda szimpatizáns voltam, de a 2006-os Brazil nagydíjat állva üvöltöttem végig Sumi miatt. Aztán azzal véget is ért az egész, 2007 nyitó futamán még együtt voltunk utána szép lassan eltűnt mindenki, most már ott tartunk hogy beszélgetni sem tudunk az F1-ről, egyszerűen nincs miről. Hiányoznak az ilyen a mondatok hogy:
    -Hú látta láttad a tegnapi futamot, Prost, Mika, Sumi (akárki) mekkorát ment?
    Helyette van: FIA, szabálymódosítás, FIA, büntetés, FIA FIA FIA.......
    4 éve nincs F1, ez nem az.
    Pár éve Sumi-Alonso szét tépték egymás, öröm volt nézni, ma láttál ilyet vagy hasonló?
    Húgy hogy ezen nincs mit megbecsülni, és nem nézzük szigorúan csak élvezni szeretnénk amit látunk, de ezt nem lehet, legalább is úgy ahogy mi szoktuk úgy nem.
  • shumika
    kösz mindenkinek
  • Airbus A380
    itt szokott lenni ha van. a videók között a nascar oldalon meg megtalálod a race összefoglalókat.
  • Ulvar
    Elég sokszor, szinte minden hétvégén.

Itt a versenynaptár.

És neten, justin.tv oldalon szokták streamelni.
  • Airbus A380
    stream
  • shumika
    köszi
  • Airbus A380
    de ezek engem nem érdekelnek :D