FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Takarodj innen senki se kíváncsi rád!.-.-
bardocz
Miért,mi volt most ott?
mindegy a sors majd úgy is vissza adja neki amit ma levett tõle!
de remélem az utolsó futamon nem így fog eldõlni a helyezési sorrend és a vB cím sorsa!
lac coo
Uramisten.... Már a kisegítõben is van internet.... ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nézd meg a WTCC-t ott mit csinál a fia az a szánalomû!
most látom, hamilton megszívta <#mf2><#taps> szopjá gecit apádbó<#ravasz1>

Minstrel
õ se sokra ment vele

http://topgearhungary.blogspot.com/

ForzaInter
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

Yo, Bitch!

bardocz
Mindenki ment ma ott<#nevetes1>
kimi is a bukótérben ment!
bardocz
Amúgy tényleg érdekes,hogy mostanában hétközben semmi sem megy itt,még idõmérõn sem,csak verseny napján.Régebben nagyobb volt az élet.
autoszimulator
Én régóta nézegetem a topicot, bár beírni nem nagyon szoktam, mert nincs sok értelme... Van a sok ember, aki mindenféle meggyõzhetõség nélkül csak a saját kedvencét imádja, aki vele van azt isteníti, aki nem, azt anyázza. Miért nem lehet néha belátni, hogy a másik jobb volt, megérdemelte, a kedvenc hibázott, stb.
És van a kis maradék, aki felfogja ezeket, elismeri, ha egy másik most jobb volt...

.: mobilize.hu :.

gordon 24
Hát elég kiábrándító az biztos😄

Downhill!!

bardocz
Rönó most nekem nem élcsapat.Ferrari és mekláren,már a BMW sem az,év elején még ottvoltak.
azert azok a forumozok, akik hetkozben a topic kozelebe sem neznek, hihetetlen szint hoznak a forum szurke vilagaba - nemelyikrol nem is tudom elhinni, hogy az altalanos iskolan tul van, azt meg plane nem, hogy elso nekifutasra...

http://gaborszantai.co.uk/

lac coo
Ezt nem értem én sem, elengedte, elöl volt teljes terjedelemben csakhát a Kimi-Ferrari párosnak ma köze nem volt a vízen versenyzéshez, lenyomta ahogy kell .... Ha Kimi nem húzza rá a sikán elõtt már ott megeteti .

Bár Massának szurkolok kicsit ( az elmúlt két évben amit fejlõdött megérdemelne egy vb-t...), és ez neki tett jót, ennek ellenére én igazságtalannak tartom .....

Ha valaki érdemelne büntit az a Williams, aki kirongyolt eléjük !

Toro Rosso vagy mi a szösz (ami jövöre kb nem is létezik ezen a néven) az tényleg baromi élcsapat<#banplz> ezt nem az idei teljesitményük határozza meg b+ a te észjárásod szerint a tavaly a mclaren nem tartozott az élcsapatok közé mert 0 pontot szerzett vagy mi a szösz... ? keres rá youtube on és nézd meg kik voltak elõl <#dumcsi> De még ha ugyis nézem hogy pontok szerint akkor is max Piqé balfaszkodásának köszönheti a Renault hogy nincs ott ahol megérdemelné de az elsõ 3 sorban mindenkép számitani kell Alonsora és az amiért én megengedem ezt a jelezõt magamnak<#boxer><#ejnye1>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Máté94
<#eljen><#eplus2>
Istencsászár
A McLaren egyik szóvívõje az autosport.com tudósítása szerint elmondta: "Megnéztük az adatainkat és elérhetõvé tettük az FIA számára is. Egyértelmûen látszik, hogy Lewis 6 km/h-val lassabban haladt át a célvonalon, mint Kimi. Visszaadta a vezetést Kiminek, Lewis újra pozícióba került, majd Kimi mögött jobbra húzva a hajtûben kifékezte õt. Az adatok alapján nincs más lehetõségünk, mint, hogy jellezzük fellebbezési szándékunkat."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Firerock
nem azért mert kicsúszott
hanem kurva magasból leszarja...
neki az volt a lényeg hogy megnyerte 1 címet aztán kész...
ezért tartom szánalmasnak.akkor hagyja abba és kész.
rossz volt nézni amit eddig egész évben csinál(t)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kifli
elmehetnénk sörözni is <#finom>
bardocz
Amikor Heidfeld elõzte õket akkor szerintem Alonso ment vele,és így tudta megelõzni a Torro Rosso-t.
bardocz
Ilyen szinten már senki sem ismeri.
nearo
amúgy az nem lehet, hogy alo is bement boxba a végén kerékcserére? csakmert volt egy kiírás, amin alo hirtelen hetedik lett a negyedik helyrõl, és akkor el is csodálkoztam, hogy mivan, viszont végül mégis negyedik lett

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Firerock
etika?a feka nem ismeri ezt a szót

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Leszünk barátok?<#nevetes1>
SrAta
VALAKI KÖNYRGÖK RAKJA FEL NETRE A BELGA NAGYDÍJAT MERT NEMLÁTTAM
LÉGYSZIVES
NAGYON FONTOS
1000 háála

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

kifli
vagy inkább legyen egy vb egy gumi és nem lehet cserélni még akkor se ha esik
bardocz
Valamennyi szélárnyék van,fõleg ilyen szárnyak mellett,amit gondolom nem kell mondani,hogy felfelé tereli a levegõt.Amúgy meg LFS-el próbálkozz,abban talán megérzed.
kifli
én má mentem 60-al kettesbe<#hehe>
Minstrel
azzal is szerencsétlen Kimi szívta meg

Marci0115
teljesen eggyetértek<#eljen>
igymár értelmetlen f1-et nézni ,mert ezek szerint ha a mclaren bármit csinál ugyis megb...a a FIA szal, meghogy a multkor a ferrari csak pénzbüntetést kapott, na most itt el lehet gondolkodni a dolgokon

Istencsászár
Próbálj ki egy szimulátornak nevezett játékot, ha megvan a szélárnyék kettesben akkor szólj, érdekelne😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Egy hétévge 1 gumi vótmá.Vagy meddig kellett szenvedni egy gumin.
lac coo
😄DDDD
Elméletben tuti van, van az már gondolom 30 km\h-nál is.. elméletben ...😊

Minstrel
de van verseny, csak nem a kerékvetõ melletti bukótéren kell menni, hanem a fehér vonalakon belül, ennyi, Hamilton ezt nem tartotta be és büntetést kapott.

kifli
meg váltót és hidraulikát is és ezzel párhuzamosan bevezetném az egy futam 1 gumi szabályt is<#banplz>
bardocz
Ha azt hiszed egy F1-es kocsinál nincsen kettesben szélárnyék,akkor te gecibuta vagy 😊 Tudod itt nem 50-el mennek kettesben,mint az utcai autók.
lac coo
Kettesbõl kigyorsítva szélárnyék ??????<#fejvakaras><#taps>

bardocz
De minimum motort<#nevetes1>
Na, átolvastam a véleményeket. Én arra jutottam, hogy ez a fajta büntetés, akár jogosan kapta Hamilton, akár nem, tehát akár szabálytalan volt az elengedés, akár nem, egy nagy baromság.

Miért? Most vegyük azt, tegyük fel jogos a bünti. Ez sem jó. Minden a büntetés utólagossága miatt van. Ugye Kimi azért kockáztatott, majd ezáltal esett ki, mert esetünkben Hamilton a szabálytalanságot követõen is a nyakán maradt. Holott utólag azt mondhatnánk, volt 25 mp elõnye, ráért volna. Így viszont hajára kenheti. Az egész dolog Massanak kedvez akinek köze nem volt az incidenshez, Hamiltonnak meg végülis csak kicsit árt. De az egésszel azt érték el, hogy mindenki az FIA-ra figyel fel, rossz a szájíze, hogy nincs verseny már.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kifli
szerintem boxkiálláskor kéne autót cserélni<#idiota>
bardocz
Naja,az hatalmas húzás volt tõle😊 De sajnáltam Bourdaist,hogy nem tudott felállni a dobogóra,pedig akkor két Ferrari lett volna rajta :-)
tarti19
Valóban cseles volt Hamilton elõzése, ugan visszaengedte Kimit, de valóban szélárnyékban maradt nagy gázon amivel könnyedén elõnyt tudott magának szerezni😛
Bár ez most engem nem érdekel, hanem amit Heidfeld mûvelt az nagyon állat volt😊

gercse
teljesen egyetértek...

Istencsászár
Nem volt itt szélárnyék... a szélárnyék az óruzs utáni egyenebse van😊

bardocz
Így van.
bardocz
Amúgy ez a sávváltoztatgatós szabály is egy faszság,ha akanak cikázzanak jobbra-balra,és szivassák egymást.Ugyan olyan faszság,mint a motorfejlesztések befagyasztása,és az RPM szabályozás.Nameg a x hétvégés motor+váltó kombó,idiótaság az is.
gordon 24
Nem ez a baj, hanem az hogy nem engedte maga elé nem ált be mögé. Folyamatossan gyorsitott majd bement szélárnyékba kivágott és elõzött.
Ha nem vágja le a sikánt nem tudott volna ennyire mögé érni..
Emlékezz rá hogy történt:
Mind 2-en elfékezték ugye??
Igen.
Na Kimi kisodrodott, de õ vol elõrébb.
Ilyenkor mit kel csinálni??
Mivel õ van elõrébb fék mögé besorol pályán marad kigyorsit.
Igy annak az egyenesnek a végén kb fél sec hátrányba lett volna

Ehhez képest:
levágta a sikánt megelõzte kicsit elvette a gázt (pont azért hogy ne tudjanak bele kötni)
aztán szélárnyékbõl elõzött!
Nem jött be.

Most úgyis az lesz hogy mindenki leugat de nem érdekel..
Ez egy szabálytalan manõver volt megérdemelt büntetéssel.

Downhill!!

passatgt
ahhoz képest váltott 4-szer😊