FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Valóban cseles volt Hamilton elõzése, ugan visszaengedte Kimit, de valóban szélárnyékban maradt nagy gázon amivel könnyedén elõnyt tudott magának szerezni😛
Bár ez most engem nem érdekel, hanem amit Heidfeld mûvelt az nagyon állat volt😊

gercse
teljesen egyetértek...

Istencsászár
Nem volt itt szélárnyék... a szélárnyék az óruzs utáni egyenebse van😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Így van.
bardocz
Amúgy ez a sávváltoztatgatós szabály is egy faszság,ha akanak cikázzanak jobbra-balra,és szivassák egymást.Ugyan olyan faszság,mint a motorfejlesztések befagyasztása,és az RPM szabályozás.Nameg a x hétvégés motor+váltó kombó,idiótaság az is.
gordon 24
Nem ez a baj, hanem az hogy nem engedte maga elé nem ált be mögé. Folyamatossan gyorsitott majd bement szélárnyékba kivágott és elõzött.
Ha nem vágja le a sikánt nem tudott volna ennyire mögé érni..
Emlékezz rá hogy történt:
Mind 2-en elfékezték ugye??
Igen.
Na Kimi kisodrodott, de õ vol elõrébb.
Ilyenkor mit kel csinálni??
Mivel õ van elõrébb fék mögé besorol pályán marad kigyorsit.
Igy annak az egyenesnek a végén kb fél sec hátrányba lett volna

Ehhez képest:
levágta a sikánt megelõzte kicsit elvette a gázt (pont azért hogy ne tudjanak bele kötni)
aztán szélárnyékbõl elõzött!
Nem jött be.

Most úgyis az lesz hogy mindenki leugat de nem érdekel..
Ez egy szabálytalan manõver volt megérdemelt büntetéssel.

Downhill!!

passatgt
ahhoz képest váltott 4-szer😊

lac coo
Védte volna az, de ugye csak egyszer szabad "sávot váltani " 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Marci0115
itt most nem arrol van szo, hanem az van hogy raikkönen már futamok óta szar, és most nemtom talán rájött az 1 óra vagy valami aztán produkált valamit világbajnokhoz hasonloan, az máskérdés hogy a vége el lett baszva, és? inkább avval kéne foglalkozni hogy legközelebb ne legyen szar,

most itt lehet dobálozni a szavakkal hogy a mclaren igy lopta az adatokat meg ugy, megis lett büntetve, meg ha jol tudom tavaly nem hamilton nyert, meg az a múlt, a jelennel kéne foglalkozni

Istencsászár
Azon a pár méteren nemvolt számottevõ szélárnyék... átvágódott jobbra és kifékezte simán, Kimi nem védte a jobb oldalt eléggé, igaz esélye nemvolt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zolo
A kocsi jó ha Alonso ott van elõl, a legjobbak között....Csak Piquet a zöldfülû...

http://flickr.com/photos/zolika90/

nearo
képzeljétek azt, hogy ez az egész forma1 egy nagy szerepjáték, ahol az FIA a KM... és mint tudjuk a KM ott cseszik ki a játékosokkal, ahol csak tud, de mi pont ezért szeretjük, különben unalmas lenne a játék 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Az,hogy rögtön bevágódott szélárnyékba,amivel rögtön gyorsabb is lett,nézd már meg mások hogyan engednek vkit maguk elé,1-2 kocsihosszt mindig hagynak,és úgy is lenne "etikus" hamár levágva elõzte meg.Amúgy meg alonsot kellett volna nagyon csúnyán megbaszni amikor pár éve monacban folyamatosan pályát levágva védte a pozícióját.
Istencsászár
Az FIA szerint nem.

bardocz
Idénrõl beszélek te nagyonokos.Rönyó nincsen idén sehol,ha nincsen Alonso.Torro Rosso meg szépen gyûjtögeti a pontokat.
Istencsászár
A stílus a stílus...

gordon 24
Na innentõl kezd megint sszánalmassá válni ez a topik. ár nincs érv kötekedjünk egymással szorjuk a szart a másik nyakába..

Nem tudom biztos hülyék azok az emberek akik ezzel foglalkoznak.
A Massa szerintetek egy tehetségtelen szar
A Raikonnen szánalmas stb.

Nem tudom én tiszta szívembõl gyülölöm Hamiltont és az egész Mclaren csapatot, de sose mondtam és sose fogom mondani hogy nem tehetséges akármelyik közülük.
Aki ide eljut akár egy Minardiba akár egy Hondában az nem szánalmas nem tehetségtelen hanem a világ egyik legjobb autóversenyzõje..

Amit ma Hamilton csinált szabálytalan volt. Nem én mondom hanem az F1 versenybirói.
Miét büntették meg és másokat miért nem?? Nem tudom, én is érdekesnek találtam amikor Alonso 3x egymás után vágta a sikánt Monacóban és nem kapott büntit. Neki is kellett volna adni..

Downhill!!

Marci0115

valaki magyarázza már el hogy mi a gond ha teljesen maga elé enegdte

Bandee1987
Ha nem esett volna az esõ, akkor Hamilton már nem tudta volna megelõzni Kimit.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ÁjjLe BoBBi
természetesen. bármit tesz õ már csak az marad.
jobban tette volna ha folytatja amit eddig csinált, és marad az 5. 6. hely környékén szerencsétlenkedni.
szarok rá hogy kicsúszott! amit addig láttam meggyõzött arról hogy semmi baj a sráccal és kellõképpen agresszív.
lealázott mindenkit.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

passatgt
olvasd át mégegyszer

Torro Rossonak hány vb cime?<#fejvakaras>te<#lama> Az egy dolog hogy 2006óta mélyrepülésben vannak de láttunk a ferráritól is ilyet (05-06) 2007ben ki lett vb?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

ÁjjLe BoBBi
te még mindig az élõk sorát gyarapítod? azt reméltem valaki a közvetlen környezetedbõl már végzett veled :S

bardocz
Meg a saját csapattársát úgy nyomta le mint a szart,és senki nem mondhatja,hogy nem ugyan olyan kocsiban ültek.
bardocz
Jah tényleg,kicsúszott,hát mimás lenne.
Firerock
Kimi meg egy szánalom

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Akkor meg mi a probléma a Hamilton elõzésével? A Ferrari fellebbez az jó, de a McLaren nem teheti, na Te diplomatikus vagy..

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Firerock
szerintem te inkább maradj csöndben
amikor másokat büntetnek mert meg A kis selyemfiú beköpi a versenyzõket?(köztük a saját csapattársát és csapatát)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ÁjjLe BoBBi
dehogy. csupán egy gyökér.

Istencsászár
"A McLaren fellebbez a döntés ellen, így továbbra sem hivatalos a verseny végeredménye."

ezeket tulbuzgó bírákat valahogy parkoló pályára kellene tenni, vagy ott fent nagytisztogatást végezni, mert egy vicc... pl a motogpben éphogy nem rúgja le a másikat a motorról ugy elõzi meg és nincs semmi... ezzel csak a pilóták kedvét veszik el az agresszív bevállalós versenyzéstõl... vonatozzanak csak 60 kört, és mindenki megkapja a pénzét, a nézõ meg levan szarva.

bardocz
Akkor tavaly is meg idén is a meklárennek kéne nyernie^^
Marci0115
"Ezzel csak azt mutatja a FIA, hogy õ bizony akkor szól bele egy versenybe, mikor csak kedve tartja."

ez igaz, ez már nagy bunda az egész, az nyeri a vb-t aki több pénzt csusztat a FIA-nak

a.carkey
Mondjuk Button volt az utolsó aki még alkotott valamit aki most is ott hajt. A Renault sem számolja két éve a gyõzelmi serlegeit.

A medve nem játék.

adeex7
már 2 éve sehol sincsenek a hondások...

bardocz
Lol,élcsapat a rönyó...😊 Inkább élcsapat akkormár a Torro Rosso.Jövõre honda talán alakít majd valamit.
a.carkey
Nem tudjuk Brown mit alkotott jövõre. Az gondolom mindenki számára egyértelmû, hogy az idei autóval SEMMIT SEM törõdnek már hónapok óta.

A medve nem játék.

csak hogy honda (sajnos) egy nagy 0 ellenben a renault az élcsapat (most is)

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

a.carkey
Alonsot a Hondával hozták szóba, legalábbis Brown nagyon benyal neki már két verseny óta.

A medve nem játék.

desigo
úgy legyen !
de szerintem a renault már nem lesz soha élcsapat...
a.carkey
Ez kurvára igaz!<#eljen>

A medve nem játék.

ez van srácok majd jövõre jön az alonso renault páros és ledarál mindenkit <#wink>

adeex7
ezzel a köcsög döntéssel nem az elsõ hely sorsába ugattak bele,hanem a VB kimenetelébe...rohadna le mind

a.carkey
Nem tudnak cserélni, mert ezzel a döntéssel Hamilton a harmadik, Massa meg az elsõ lett. 😄

A medve nem játék.

Szerencsere itt nem az megy hogy Massa a hibas mindenert....

autoszimulator
Én régi Ferrari fan vagyok, de ez a döntés még szerintem is teljesen felesleges volt. Hamiltont büntették ezzel, de igazából, aki ellen "szabálytalankodott", az ezzel az ég egy adta világon semmit sem nyert. Ki nyert ezzel? Egy harmadik fél, aki most, ezen a versenyen nyújtott teljesítménye alapján, lássuk be, nem érdemelte ezt meg. Második hely még teljesen jogos számára, mert azért mégis csak beért, nem hibázott. De egy elsõ hely?

Ezzel csak azt mutatja a FIA, hogy õ bizony akkor szól bele egy versenybe, mikor csak kedve tartja.

Az meg, hogy a Ferrarit összehozzák ezzel a döntéssel, hogy õk akarták, pénzt csúsztattak, miattuk történt, az meg elég nonszensz, de hát valamire mégis csak fogni kell. De ez többet ártott most ennek a sportnak, mint használt, szerény meglátásom szerint...

.: mobilize.hu :.

Kit--Kat
a szerintem az kevés, a tény:
Ha a sikánból jön ki Kimi mögött legalább fél másodperc hátránya van, ehyletett 0 hátránnyal szélárnyékba engedte mag elé.
Tavaly a Mclaren akart kavarni a brazil nagydíjon.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Nézd, Schumacher anno felkente Hillt a falra, nem büntették meg. Aztán megpróbálta Villeneuveöt is, akkor igen. Többet hasonló megmozdulást nem láttál tõle (de senki mástól sem).

Minden futamon voltak pályaelhagyások, de nagy port nem kavart. Megnézném, hogy ezek után hányszor lesz még hasonló eset, hogy ha valaki levágja, nem teszi fel a kezét, hogy bocsi, és nem adja azonnal vissza pozíciót a megelõzöttnek.

Anno ha valaki kicsúszott, megvárta az egész mezõnyt aki a közelében volt és utána sorolt be. Mostanában nyakra-fõre ahogy kiesnek, nem is néznek, már jönnek is vissza (tisztelet a igen kevés kivételnek). Csoda, hogy nem volt belõle még nagyobb baleset. Ha lesz, ezt is szankcionálják majd keményen.

Anno jópáran lazán átjöttek a vonalon a boxutcából kifelémenet. Aztán szankcionálták, és kemény áthajtásosakat és STOP and GOt adogattak érte. Azóta nem is látni hasonlót sem.

Szóval ezzel most mindenkiben tudatosult, hogy NE és egy ideig hasonlót sem fogunk látni. Nem azt mondom, hogy ezzel a vébébe bele kellett szólni, de épp ideje volt, hogy szankcionálják büntivel, mert szinte minden versenyen volt ehhez hasonló, bár elsõ hely dolgába rég nem szólt bele ennyire. Szerintem ...

A medve nem játék.

adeex7
és akkor most ezért is óvni fog a cerkaferka? amekkora faszlámák vannak ott is...

hajlékony padlólemez?

szabálytalan lengéscsillapító?

üzemanyag ballasztként?

soroljam még..? <#lama>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
korrekt ítélet...