FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ez most engem nem érdekel, hanem amit Heidfeld mûvelt az nagyon állat volt😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha nem vágja le a sikánt nem tudott volna ennyire mögé érni..
Emlékezz rá hogy történt:
Mind 2-en elfékezték ugye??
Igen.
Na Kimi kisodrodott, de õ vol elõrébb.
Ilyenkor mit kel csinálni??
Mivel õ van elõrébb fék mögé besorol pályán marad kigyorsit.
Igy annak az egyenesnek a végén kb fél sec hátrányba lett volna
Ehhez képest:
levágta a sikánt megelõzte kicsit elvette a gázt (pont azért hogy ne tudjanak bele kötni)
aztán szélárnyékbõl elõzött!
Nem jött be.
Most úgyis az lesz hogy mindenki leugat de nem érdekel..
Ez egy szabálytalan manõver volt megérdemelt büntetéssel.
Downhill!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
most itt lehet dobálozni a szavakkal hogy a mclaren igy lopta az adatokat meg ugy, megis lett büntetve, meg ha jol tudom tavaly nem hamilton nyert, meg az a múlt, a jelennel kéne foglalkozni
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://flickr.com/photos/zolika90/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem tudom biztos hülyék azok az emberek akik ezzel foglalkoznak.
A Massa szerintetek egy tehetségtelen szar
A Raikonnen szánalmas stb.
Nem tudom én tiszta szívembõl gyülölöm Hamiltont és az egész Mclaren csapatot, de sose mondtam és sose fogom mondani hogy nem tehetséges akármelyik közülük.
Aki ide eljut akár egy Minardiba akár egy Hondában az nem szánalmas nem tehetségtelen hanem a világ egyik legjobb autóversenyzõje..
Amit ma Hamilton csinált szabálytalan volt. Nem én mondom hanem az F1 versenybirói.
Miét büntették meg és másokat miért nem?? Nem tudom, én is érdekesnek találtam amikor Alonso 3x egymás után vágta a sikánt Monacóban és nem kapott büntit. Neki is kellett volna adni..
Downhill!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
jobban tette volna ha folytatja amit eddig csinált, és marad az 5. 6. hely környékén szerencsétlenkedni.
szarok rá hogy kicsúszott! amit addig láttam meggyõzött arról hogy semmi baj a sráccal és kellõképpen agresszív.
lealázott mindenkit.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
amikor másokat büntetnek mert meg A kis selyemfiú beköpi a versenyzõket?(köztük a saját csapattársát és csapatát)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ezeket tulbuzgó bírákat valahogy parkoló pályára kellene tenni, vagy ott fent nagytisztogatást végezni, mert egy vicc... pl a motogpben éphogy nem rúgja le a másikat a motorról ugy elõzi meg és nincs semmi... ezzel csak a pilóták kedvét veszik el az agresszív bevállalós versenyzéstõl... vonatozzanak csak 60 kört, és mindenki megkapja a pénzét, a nézõ meg levan szarva.
ez igaz, ez már nagy bunda az egész, az nyeri a vb-t aki több pénzt csusztat a FIA-nak
A medve nem játék.
A medve nem játék.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ezzel csak azt mutatja a FIA, hogy õ bizony akkor szól bele egy versenybe, mikor csak kedve tartja.
Az meg, hogy a Ferrarit összehozzák ezzel a döntéssel, hogy õk akarták, pénzt csúsztattak, miattuk történt, az meg elég nonszensz, de hát valamire mégis csak fogni kell. De ez többet ártott most ennek a sportnak, mint használt, szerény meglátásom szerint...
.: mobilize.hu :.
Ha a sikánból jön ki Kimi mögött legalább fél másodperc hátránya van, ehyletett 0 hátránnyal szélárnyékba engedte mag elé.
Tavaly a Mclaren akart kavarni a brazil nagydíjon.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Minden futamon voltak pályaelhagyások, de nagy port nem kavart. Megnézném, hogy ezek után hányszor lesz még hasonló eset, hogy ha valaki levágja, nem teszi fel a kezét, hogy bocsi, és nem adja azonnal vissza pozíciót a megelõzöttnek.
Anno ha valaki kicsúszott, megvárta az egész mezõnyt aki a közelében volt és utána sorolt be. Mostanában nyakra-fõre ahogy kiesnek, nem is néznek, már jönnek is vissza (tisztelet a igen kevés kivételnek). Csoda, hogy nem volt belõle még nagyobb baleset. Ha lesz, ezt is szankcionálják majd keményen.
Anno jópáran lazán átjöttek a vonalon a boxutcából kifelémenet. Aztán szankcionálták, és kemény áthajtásosakat és STOP and GOt adogattak érte. Azóta nem is látni hasonlót sem.
Szóval ezzel most mindenkiben tudatosult, hogy NE és egy ideig hasonlót sem fogunk látni. Nem azt mondom, hogy ezzel a vébébe bele kellett szólni, de épp ideje volt, hogy szankcionálják büntivel, mert szinte minden versenyen volt ehhez hasonló, bár elsõ hely dolgába rég nem szólt bele ennyire. Szerintem ...
A medve nem játék.
szabálytalan lengéscsillapító?
üzemanyag ballasztként?
soroljam még..? <#lama>#lama>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...