FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#70576: Nem azt mondtam, hogy a Ferrari kerte😉 Olvasd el amit irtam😉
#70578: Ez meg ertelmetlen, nem ertem;D
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
http://gaborszantai.co.uk/
Kivancsi lennek mi volt az indolkas, vagy milyen uj szabalyt vezettek be (a dontes elott😄).
Gondolom azzal nem foglalkoztak, hogy a sikanban egymas mellett voltak, Kimi "kiszoritotta" Hamiltont, meg a celgyenesben, amikor Kimi mar elol volt benazott es "elengedte" Hamiltont?!😊
Nem erdekel ki gyoz vagy veszit, de ez annyira gagyi😊
TELJESEN! maga elé kell engedni, az az be kell bújni, mert ez annyi, hogy kicsit elcsukja a gázt, majd megint csövön tolja, szóval gyakoraltilag szart se ér a visszaengedés, mert Így is nagy elõnyben van....
Engem is bûntettek már meg majdnem ilyenért a versenyen..
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Így alakult. Szerintem tény h Massa nem egy szar pilóta. Az utóbbi idõben egyértelmûen nem csak jobb hanem ráadásul talán szerencsésebb is mint Kimi. De ez lényegtelen is mivel az F1-et is pontokra játszák és elötte van.
Van még 5 futam. Gyözzön a jobbik. Massa VS. Hami.
Én amondó vagyok h Hajrá Massa! 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
..és nem fordulhatott volna el (nem volt hely), és nem volt szélárnyék..ez fék volt.
Még a nagy egyenesen, valódi szélárnyékból kijõve sem nyernek egy autóhoszt ennyi idõ alatt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
én régebben a balesetek miatt néztem a forma 1et! no azt nem szeretném hogy meghaljon akárki is de egy ilyen balesetek eléggé látványosak voltak! az elõzéseknél!
ugye a belassíttgatásos dolog azt mögötte lezúzták egymást a többiek.
A Ferrari megovta volna a vegeredmenyt, de az kulon tortenet - ettol kesobb elalltak...
http://gaborszantai.co.uk/
miféle indok szól most a hamilton büntetése mellett?
levágta?
LE
visszaengedte?
vissza!
eddig szól a szabály
innentõl ne találjunk már ki új szabályokat
<#nyes>#nyes>
6km/óra különbség nem sok úgy hogy épp mögötte van
de szerintem õk leszarják mert kimi kiesett és csak massa veszélyes! és így kimi legalább támogatni fogja massát
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Btw Hamilton zseniálisan csinálta tulajdonképpen ezt a visszaengedem de mégis nekem lesz jobb dolgot. Énbennem fel se merült hogy ez szabálytalan lehet.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
VIDEO
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De azért hozta a Belga nagydíj amit az ember vár töle.. Ezért jó ez a helyszin.. Vétek lenne kihagyni!
Downhill!!
Ezek alapján nincs ebben semmi öröm...
és épen maradtak a szárnyak!
spai pálya olyan széles volt hogy az összes kocsi elférne 1 sorban de elõzés nem sok volt!
és annak mi értelme van ha egy csapat nem esélyes a gyõzelemre de ott van és csak körözget?
Korrektek voltak a bírák bár talán egy kicsit kemények.
Mintahogy azt délután is írtam nagyon kétes dolog volt ez. Hami hibázott/elõnyhöz jutott meg nem is. A sikánt átvágta de visszaengedte Kimit, viszont hiába engedte vissza mégis olyan elõnyhöz jutott amihez a pályan azon szakaszán ha rendesen veszi be a kanyart akkor nem jut.
Maga a bünti egy kicsit talán túl szigorú ha a sima 25 mp-es idõbüntinek tekintjük. A 25 mp sok. De ha abból a szemszögbõl nézzük, hogy tulajdonképpen ez egy áthajtásos büntinek felel meg akkor annyira mégsem durva szerintem. Mert mégiscsak elõnyt szerzett.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nézd meg mikor hami elment kimi mellett kimi vissza akarta elõzni és hátulról belement és nem tört le az elsõ szárny vagy mikor kovi kilökte a redbullost ott sem sérült a szárny!
légyszi
töltse fel a belga nagydíjat mert nemláttam
kössz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál