182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ne legyél durcaaa :))). Lajos lerajtol 2-3 embert aztán még boxban egyet és kb...ha nem történik tech problem vagy valami...szal na a lényeg hogy olyan 5-6-7 helyen lesz...előzni úgysem fog tudni. -
jaj lali biztos megkurtították a költségvetést és nem telt benyára :( ha szól adok neki egy 10-est tankolja meg még egy körre :(
nembaj, szétaláz ígyis mindenkit!!! punktum!!!!!!!!!!! -
Hát mindegy. Majd a futamon alkot..... -
angol közvetítést néztem, ahol rögtön jön a hivatalos információ, és ott azt mondták h Lajosnak már nem volt benzine az utolsó gyorskörre. Előtte ment már jópár kört, akkor kellett volna alkotnia -
Neked ott csitt van!:D -
Nem tudom mi, de tuti mechanika probléma lesz....... -
miér? hogy Lajos bácsi kapjon megint egy cédulát a rendőrtől? :D. Vagy éppen tavalyi évre visszatekintve az FIAtól? 

-
jajj a hámos lajos csak 11ik 

-
sztem most marha csalódott hogy a csapattársa megverte hazai pályán...sőt...minden pályán :D. Webber is csak Webber marad...ugyanaz a hülye kicsit beképzelt nagyszájú senki mint volt kezdetek kezdetén illetve a Formula Ford szériában...A beképzelt dolgot arra mondom hogy mindig mindent jobban és okosabban tud mint más... -
Az első tíz kieshetne igazán:D -
Laceee #92780 Majd Webber gondoskodik az izgalmas rajtrol. -
háát...na holnap tömeg crasht majd esőt !!!!!! és érdemes lesz felkelni. -
Laceee #92778
-
shumika #92777 Vettel rohadj meg! -
reggelt... -
telefonról nyugodtan kikapcsolhatod a képek betöltését
ha annyira számít az adatforgalom
inkább a friss képekkel legyen tele a topik mint flémmel meg más autósporttal... -
van aki telórol van, ott meg lassú+adatforgalom is van hogy számít. -
khm..khm..na mivan a FIA ezt találta ki?ha nincs izgalom a versenypályán akkor lesz azon kívül? -
igazán lecsukhatták volna hétfőig... -
OFF:
Csak neked! -
HÁHÁHÁ a jó öreg lajos :)))))
ezért szeretem én :)
én azt mondom ezzel semmi probléma nincs, amíg egy forma1es pilóta csinálja, nem egy rallymatyi :DD -
Lewis Hamilton has had his Mercedes road car impounded and is expected to be charged with improper use of a vehicle following an incident in Melbourne on Friday, Victoria Police have confirmed.
The McLaren driver, who was fastest in second practice for this weekend's Australian Grand Prix, was pulled over by police near the Albert Park circuit.
A Victoria Police spokesman said: "The vehicle was seen to deliberately lose traction and was intercepted by police.
"The driver, a 25-year-old man who resides in Switzerland, was spoken to at the scene and is expected to be charged on summons with improper use of a vehicle.
"The vehicle, a 2010 Mercedes, was impounded for 48 hours and the driver returned to his hotel."
The Briton released a statement on Friday apologising for the incident.
"This evening, I was driving in an over-exuberant manner and, as a result, was stopped by the police," Hamilton said in the statement.
"What I did was silly, and I want to apologise for it. -
sok helyen még nincs komolyabb net vagy aramyárba van 5 mega.. -
WNW #92767 Egy kis reklam sose rossz dolog.. Most minden F1-es oldal azt mutogatja, milyen kocsival rosszalkodott...
-
Biztos teszteltek
-
G_ArchAngel #92765 Lewis Hamilton elnézést kért, amiért helyi idő szerint ma este "szertelen stílusban" vezetett Melbourne-ben. Az incidens miatt az ausztrál rendőrök megállították. A McLaren pilótája a melbourne-i Lakeside Drive-on füstöltette egy Mercedes kerekeit, majd az autó hátát megcsúsztatva közlekedett.
A helyi média értesülései szerint Hamilton autóját lefoglalták, a pilótának pedig jármű nem megfelelő használata miatt kell majd büntetést fizetnie.
A brit versenyző közleményben fejezte ki sajnálatát az eset miatt, amit "buta hibának" nevezett.
"Ma este szertelen stílusban vezettem, aminek következtében megállítottak a rendőrök," mondta Hamilton. "Butaságot csináltam, amiért elnézést kérek."
Nos igen, a kozut nem versenypalya, de ezert en nem tudom elitelni:) -
Akkor nem tudom hol élsz és milyen csomagod van... sürgőssen nézz utána mert már 5 megabitek az alapcsomagok. -
shumika #92763 Dehogy köpünk le(phfüjj xD) Am modemed van? Azt lehet tuningolni ha érdekel írj PM-et. -
madmanic #92762 hát köpjetek le, nekem nincs.
de addig addig offolunk amíg a képek átkerülnek a másik oldalra és az egész beszélgetés okafogyottá válik...
pont addigra barmi talál újabb szebbnél szebb képeket....
-
shumika #92761 Nekem 128Mbit/s 
-
Lassú net 2010ben? tegye fel a kezét akinek nincs minimum 2-3mbite? -
madmanic #92759 nem a képekkel van bajom, hanem ha valakinek valamiért lassabb a netje ( szar szolgáltató, technikai gond, csóró júzer stb ) annak ahányszor belép a topikba, annyiszor 1 perc míg betölt..
egyébként a képek jók.. -
barmi #92758 Nem tudom mi bajod a képekkel ...
Inkább legyen száraz szövegelés az egész topik?
Kéthetente egy kis színes képkavalkád elfér a fórumban. (szeréntem) -
shumika #92757 THX de én is megtalálom. xD -
madmanic #92756 gyűjtök neked esküszöm ha szeretnéd priviben átküldöm a linkeket..
-
shumika #92755 Mert van akit érdekel, és ez is az F1-hez tartozik nem? -
barmi #92754
-
WNW #92753 De ki vagy egve, mar a tutuk kepei se tetszenek...
-
shumika #92752 Ha zavar el lehet menni! -
madmanic #92751 miért kell telekúrni minden egyes versenyhétvégén a topikot képekkel?? 
akit érdekel talál magának, vagy elég csak a link.
tekergetem mint a hülyegyerek hátha van valami értelmes hsz is..