FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Tudod F1 fórum, volt egy verseny, elkell szépen mondani a véleményedet 😄
És nem másokról, mert arra a franc sem kíváncsi. Vagy olyankor van a délutáni szunya? pedig izgi futam volt 😄
negró ezt nem tette meg mert õ ahhoz túl nagy pilóta és a hátrány is szép lett volna amit összeszed belõle
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
de azért sokáig nyálaztad a fórumokat mások véleménye után kutatva hogy aztán felmutass egyet és azt mondd! Ezt egy másik fórumon olvastam és tökre egyetértek.
_:AS?D_:?ASD:_SD
TÜNNYMÁR.
Mellesleg Barichello meg Trulli nem adott ennyi munkát a versenybíróknak egészpályafutásuk során összesen mint eddig Hamilton.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Büntetés jogos szerintem!
Ez egy jó felvétel, itt jegyezném, meg h számtalan ilyen ellõzés lehett látni és a videón 0:08mp-nél Rai jóval elõrébb volt. Hamiltonnak simán le kellett volna fékeznie, majd aztán bevenni simán a kanyart és menni utána. "Normális" pilóta szépen besorolt volna Kimi mögé. De hát Hamilton nem tette meg...meg is kapta a büntetést érte.
T.T.
Ale Alonso! poppe fan club™
Mindenki mindenkit elõzhet, kivéve a ferrarit!!!!! A büntetés akkor pontosan annyi lesz, amennyi ahhoz kell, hogy valamelyik ferrari beessen az elsõ helyre.
Amennyiben a versenyzõk véletlenül utol érnének egy ferrarit, kötelesek lelassítani, és ha kell, ha nem , kimenni a boxba inni egy kólát.
gyerekek!
itt az van, hogy valahogy massa fejére kell tenni a koronát. szerintem massa " a csapat "múltkori bakijánál nem gyõztek számolni. aztán rájöttek, hogy úgy a legjobb, ha csak pénzbüntit kap.
nevetséges! "
ezt egy forumon olvastam és igaz
Amúgy alig van normális pálya a szériában, és sajnos a balga versenyen is keményen lehetett unatkozni.
A medve nem játék.
http://topgearhungary.blogspot.com/
spectator mod on
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://topgearhungary.blogspot.com/
Hamilton apuka is megszólal
Tegnap belinkeltem egy képet, lazán levették a kenyai, a francia és a belaga döntése után, pedig az jól mutatta, hogy mennyit is vágott le Hamilton a kanyarból ...
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Benyújthatják, de ha az általam linkelt cikkben foglaltak igazak akkor nem fogják tárgyalni az óvást.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A Nemzetközi Automobil Szövetség egy hét határidõt adott a McLaren-Mercedesnek arra, hogy benyújtsa a fellebbezést a versenybírók (Nicholas Deschaux, Surinder Thatthi és Yves Bacquelaine) vasárnapi döntése ellen.
Az FIA Fellebbviteli Bírósága ezt követõen tûzi ki a tárgyalás idõpontját.
A versenybíróság úgy vélte, hogy Lewis Hamilton két szabályt is megszegett.
FIA Formula-1-es versenyszabályzat 30.3 (a) cikkely
"Az edzés és a verseny alatt csak a pályát használhatják a pilóták, és magatartásukkal kötelesek betartani a Nemzetközi Sportszabályzatban foglaltakat."
Nemzetközi Sportszabályzat - Függelék L, 4. fejezet, 2 (g) cikkely
"A verseny alatt kizárólag a pályát használhatják a versenyzõk."
Hamilton felett a Szabálykönyv 16.3 (a) cikkelye alapján ítélkeztek, amely áthajtásos büntetést ír elõ hasonló esetekre. Mivel a futamot már leintették, 25 másodperces büntetést kapott. Ezzel a harmadik helyre csúszott vissza.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az elsõ jelent sem gyenge, Kimi hol fékezett? Hami hogy kerülte ki? és hogy elõzte volna meg ha Kimi nem sodródik ki...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A levágásból szerzett lendületet, amit utána megtört azzal, hogy visszaengedte Kimit aki ugye gyorsabb volt nála akkor különben nem megy el mellette.
Akkor hogyan meríthetett az elõzéshez lendületet a levágásból ha utána visszaengedte azt akit le akart elõzni?
Nekem ez totál képzavar.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
de tény, hogy szerintem ha nem itt nem sokkal késõbb megfogta volna, simán.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"a FIA rövidítés nem más, mint a Ferrari International Assistance, vagy a Ferrarit Segítõ Nemzetközi Szövetség."
ROFL.. de milyen igaz..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ahogy gondolni lehetett nyomta neki és kicsit sok volt....
Räikkönen futam utáni nyilatkozata