FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért sokáig nyálaztad a fórumokat mások véleménye után kutatva hogy aztán felmutass egyet és azt mondd! Ezt egy másik fórumon olvastam és tökre egyetértek.
_:AS?D_:?ASD:_SD
TÜNNYMÁR.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Mellesleg Barichello meg Trulli nem adott ennyi munkát a versenybíróknak egészpályafutásuk során összesen mint eddig Hamilton.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Büntetés jogos szerintem!
Ez egy jó felvétel, itt jegyezném, meg h számtalan ilyen ellõzés lehett látni és a videón 0:08mp-nél Rai jóval elõrébb volt. Hamiltonnak simán le kellett volna fékeznie, majd aztán bevenni simán a kanyart és menni utána. "Normális" pilóta szépen besorolt volna Kimi mögé. De hát Hamilton nem tette meg...meg is kapta a büntetést érte.
T.T.
Ale Alonso! poppe fan club™
Mindenki mindenkit elõzhet, kivéve a ferrarit!!!!! A büntetés akkor pontosan annyi lesz, amennyi ahhoz kell, hogy valamelyik ferrari beessen az elsõ helyre.
Amennyiben a versenyzõk véletlenül utol érnének egy ferrarit, kötelesek lelassítani, és ha kell, ha nem , kimenni a boxba inni egy kólát.
gyerekek!
itt az van, hogy valahogy massa fejére kell tenni a koronát. szerintem massa " a csapat "múltkori bakijánál nem gyõztek számolni. aztán rájöttek, hogy úgy a legjobb, ha csak pénzbüntit kap.
nevetséges! "
ezt egy forumon olvastam és igaz
Amúgy alig van normális pálya a szériában, és sajnos a balga versenyen is keményen lehetett unatkozni.
A medve nem játék.
http://topgearhungary.blogspot.com/
spectator mod on
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://topgearhungary.blogspot.com/
Hamilton apuka is megszólal
Tegnap belinkeltem egy képet, lazán levették a kenyai, a francia és a belaga döntése után, pedig az jól mutatta, hogy mennyit is vágott le Hamilton a kanyarból ...
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Benyújthatják, de ha az általam linkelt cikkben foglaltak igazak akkor nem fogják tárgyalni az óvást.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A Nemzetközi Automobil Szövetség egy hét határidõt adott a McLaren-Mercedesnek arra, hogy benyújtsa a fellebbezést a versenybírók (Nicholas Deschaux, Surinder Thatthi és Yves Bacquelaine) vasárnapi döntése ellen.
Az FIA Fellebbviteli Bírósága ezt követõen tûzi ki a tárgyalás idõpontját.
A versenybíróság úgy vélte, hogy Lewis Hamilton két szabályt is megszegett.
FIA Formula-1-es versenyszabályzat 30.3 (a) cikkely
"Az edzés és a verseny alatt csak a pályát használhatják a pilóták, és magatartásukkal kötelesek betartani a Nemzetközi Sportszabályzatban foglaltakat."
Nemzetközi Sportszabályzat - Függelék L, 4. fejezet, 2 (g) cikkely
"A verseny alatt kizárólag a pályát használhatják a versenyzõk."
Hamilton felett a Szabálykönyv 16.3 (a) cikkelye alapján ítélkeztek, amely áthajtásos büntetést ír elõ hasonló esetekre. Mivel a futamot már leintették, 25 másodperces büntetést kapott. Ezzel a harmadik helyre csúszott vissza.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az elsõ jelent sem gyenge, Kimi hol fékezett? Hami hogy kerülte ki? és hogy elõzte volna meg ha Kimi nem sodródik ki...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A levágásból szerzett lendületet, amit utána megtört azzal, hogy visszaengedte Kimit aki ugye gyorsabb volt nála akkor különben nem megy el mellette.
Akkor hogyan meríthetett az elõzéshez lendületet a levágásból ha utána visszaengedte azt akit le akart elõzni?
Nekem ez totál képzavar.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
de tény, hogy szerintem ha nem itt nem sokkal késõbb megfogta volna, simán.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"a FIA rövidítés nem más, mint a Ferrari International Assistance, vagy a Ferrarit Segítõ Nemzetközi Szövetség."
ROFL.. de milyen igaz..
ahogy gondolni lehetett nyomta neki és kicsit sok volt....
Räikkönen futam utáni nyilatkozata
Massa miért kapta azt a 10ezer eurós büntetést?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Elõször is mindig is a ferrarinak szurkoltam. ( most épp Kiminek és Massának )
Nehéz ügy ez a tegnapi.. Az én véleményem az, hogy Hamilton egyszerûen sportszerûtlen volt. Ne mondja senki, hogy nem. Most nem a szabályokról beszélek.. hanem arról, hogy ha valaki levágja a kanyart és úgy elõzi meg a másikat, akkor utána nem így engedi vissza versenytársát.
nekem az jutott eszembe, hogy kb olyan volt ez a visszaengedés, mintha egy foci meccsen az egyik csapat vissza adná a labdát sportszerûsségbõl a másiknak, de úgy, hogy mondjuk Béla bedobja a labdát a tõle egy méterre álló Jánosnak, majd abban a pillanatban páros lábbal rácsúszik és szereli és viszi a kapura a labdát😊
A büntetés nyilván valakinek tetszik, valakinek nem. Szabálykönyvek, szabályok ide-oda.., Lehet sok a 25mp, lehet nem. Nem tudom. Mindenesetre nem jó, hogy így alakult.