182274
  • Legend Killer
  • desigo
  • cement
  • Shiwo
    Le Figaro < jéé..ezek ismerik a Palikot :)
  • Peppus
    neked nagyon dughatnékod van :)
  • Legend Killer
    hülye japánok, LOL. a csajt húznám :D.
  • a.carkey
    Japán konkurencia a F1-nek? 18+!!! :D
  • ScarY MAN
    visszapillantó vidibol hiányzik az alábbi vidi :D

• Legend Killer
    nah, csak most néztem meg :D.

kúl a csaj a bannerben, vinném :D. és végre nincs nála gumi :D.

ausztrál verseny atom zsilett király volt!

kérdés, ezt jó időben megtudják ismételni? :D

örülök annak, hogy a Ferrarik megvédtél a pozíciójukat :D és nem emiatt volt jó a verseny :DDDD. attól, hogy sok előzés volt és izgis lett.
    és mint kiderült, a személyi edzőkkel se volt probléma, me régen ugye börni elvonta őket a rajtrácsról a túl sok személyzetre hivatkozva és erre a versenyzők felemelték szavukat, h akko nem állnak rajthoz.
    szóval nekem teccett a verseny, meg örülök Michael pontszerzős helyének.
  • HUmanHunter
    lehet összehasonlította a saját verdáját meg a virgineket hogy meik a jobb :D
  • szolszil
    ahháá!
    kösz
  • gercse
    nem a boxból indultak azok a kocsik? szerintem ezért ért ki előbb a medical car
  • madmanic
    a boxból rajtolókat engedi el...

háttérben Alonso tököl, keresi a pályát...
  • Kit--Kat
    Esőben minden futam elmebeteg.
  • szolszil
    kösz!!!
    nem esett le, de azt továbbra sem értem, hogy mit keres a virgin-ek között
  • szolszil
    nade a rajt után rögtön?
    ez egy medical car, nem a safety car
  • Totti5
    a mezőny mögött ő is elindul, ha baleset van akkor ott tud lenni egyből
  • Totti5
    Mekinél pont volt egy elmebeteg versenye pl a Nürbürgring-i futam.
  • desigo
    elengedte a körhátrányban lévőket...
  • szolszil
    valaki meg tudja mondani, mit keresett itt a medical car? és miért előzte a vr autóit meg alonso-t?
  • nonicks
    és Button-nal mivan?:D jó lehet hogy a többiek jó műsort adnak de...!
  • Kit--Kat
    Ez nem is kérdés sőt, a mai mezőnyben szerintem magasan Hamilton a legpengébb. Még Alonso is jóval elmarad tőle, amit Rosberg ellen csinált, az valami beteg volt.
    Hozzátenném, hogy az utóbbi években Alonsotol sem láttam valami nagy agressziót a McLarennél sem, az elmúlt években csak Kimi és Hamilton előzött a pályán első helyezésért.
  • Jacek
    talan azert mert soha nem ugatott foloslegesen, nem hisztizett stb... amit masok csinalnak , es ezert nagy kiralynak tartjak oket.....
  • Totti5
    "Mutatok egy példát, ilyen előzésre nem sokan voltak képesek:"

Hamilton, Alonso is sok elmebeteg előzési manővert hajtott végre, ahogy Kimi is, nem véletlen világbajnokok és a legjobbak. Nem látom a mérleget Kimi felé dőlni. Neki is voltak szép évei a Mekinél, de tény hogy a Ferrarinál nem nyujtott olyan agressziót, mint előtte, hogy miért? csak ő tudja, lehet hogy az autó nem volt olyan, vagy a stílusát nem tudta átvinni, ki tudja... csak ő.
  • Kit--Kat
    Én mindig figyelem a hozzászólásokat, régebbóta itt vagyok, mint ahogy te elkezdtél ide behányni.
    Csak álatalában fölöslegesnek tartom belefolyni a dolgokba, de a bődületes baromságokra ráunok én is.
    Mondjuk a te ámokfutásaid általában ignorálom.
  • Kit--Kat
    Erre mit mondjak? Aki csak 1-2 éve nézi az F1-et amióta nem nagyon lehet előzni, az nem is értheti, bár mostanában is volt 1-2 előzése első helyért is.

Érdemes lenne belenézned mi történt korábban és megértenéd.
    Számtalan futamon az utolsó helyekről előzte föl magát dobogóra, vagy első helyre.
    2 VB-t úgy bukott el, hogy a kocsija lerohadt alatta amíg az ellenfélé nem.
    Mutatok egy példát, ilyen előzésre nem sokan voltak képesek:
    http://www.youtube.com/watch?v=8bmj9jjBH6M

Mind1 aki izomból gyűlöli az sosem fogja elismerni.
  • Peppus
    Te olyan vagy mint Batman, vagy a Pókember. Amint megemlítjük Kimi nevét, máris berobbansz ide, és hősiesen megvéded szegényt a sok gonosz hozzászólástól.
  • nonicks
    ...:D és biztos magával küzdött vagy mi?(arra akarok kitérni, hogy még ez se ok arra hogy miért van itt ilyen nagy hírneve...)
  • Kit--Kat
    Hozzátenném, hogy a pályafutása alatt többet előzött mint Masssa és Alonso összesen, csak akkor te még a tininidzsákat nézted tüzesszikla.
  • Kit--Kat
    :DDDD
    Dedó 1.
    Menj Matchoboxozni, inkább ne égesd magad, hogy lövésed sincs
  • Ulvar
    összefosnak valamit hogy vegye a nép...ennyi az egész...szánalmas de hát ez a bulvár...költse hülye szennyre a nép a pénzt :D.
  • Totti5
    Vicces ezeket olvasni a multkori verseny után ahol már komplett eltemették ez egész F1 szezont:))
  • G_ArchAngel #93118
    Sajtovisszhang...
  • nearo
    Ferrariban valóban... de azért mekiben ott volt a szeren.

#93116: kimiről van szó.
  • passatgt
    MOntoya világbajnok lett? Lemaradtam valamiről?:D
  • Firerock
    szép csatákat?Ő?Soha,egyik legunalmasabb versenyző akit valaha láttam,és rohadtul szerencsésen lett világbajnok
  • kifli
    mert nem véletlenül lett világbajnok, meg az előtte lévő évben is elég szép csatákat nyomott...
  • neoG
    Ááácsi.Én erre reagáltam: "Ez olyan, mint amikor autópályán vki hírtelen fékez, és te vagy számítasz rá, és meg tudsz állni, nem neki menni, vagy beleszállsz."
    Nem volt itt szó semmiféle kormányrángatásról, bevágásról, veszélyes közlekedéstől.
    Ha megy előtted valaki (még a sebessége is lehet akármekkora), olyan távolságot vagy köteles tartani, amennyi elég ahhoz, hogy Te megállj.Még akkor is, hogyha az előtted haladó 0,00001 sec alatt 0-ra fékez (ami persze lehetetlen,hacsak nem egy betonfal van elötte:)) -de a Te követési távolságod úgyis elég, hogy megállj.
    A Kölni példád nagyon rossz erre a szituációra, hiszen a golfos kimerítette a közúti veszélyeztetés fogalmát.Még jó, hogy ő a hibás.
    Amúgy én vágom, hogy érted a dolgot, csak annyira rosszul példálózol, hogy ez sokakat megkavar:)
  • GregSB
    "Alonso és Schumacher már unják magukat, ezért driftelve veszik be az első kanyart"
  • barmi
    ezeket pedig csak úgy :