182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
áh
tolatós kép a best xDDD -
barmi #93109 ... ez lemarad az elejéről : ! :
...
-
-
Nem vagyok F1 versenyző de szerintem te sem úgyhogy a jótanácsaiddal tudod hova menj.
Amúgy meg lehet nem az ő hibája volt tényleg, ezért írtam.
Ez meg egy fórum ha minden igaz még, ami arról szól, hogy posztolunk, persze lehet ágaskodni, de minek, így... -
nem valószínű, hanem biztosan...letört alá bukott egyenesen kivágtázott a vizes fűre ahol már esélytelen volt megfogni
-
szerintem neki is letörött az első szárnya és amiatt nem tudta irányítani -
Amihez nem értesz ne szólsz hozzá....... -
Szar a Sauber, nem tud vele mit csinálni. -
Látom a tavalyi versenyeit nem láttad... -
Webber azért messze nem rossz pilóta. Ő is nagyon sokat szívott a rossz technikákkal és sok éve ráment mire egy jó autóba ülhetett, ami a Red Bull lett tavaly. Anno a Jaguárból kihozta a maximumokat, aztán kapott gyári ülést és átment a BMWhez, amivel rosszúl járt mert lassú volt az autó. A Red Bullnak is kellett pár év mire beértek, ráadásul Webber megkapta Vettelt a nyakába aki egyértelműen a mezőny egyik legjobbja, ami nyilván nem tesz jót Webber önbizalmának és ez ki is hat a teljesítményére. Amit csinált balfaszság volt, elnézést kért. Hami és ő is már elfelejtette és a jövő heti futamra koncentrálnak ezerrel és revansot vehetnek egymáson ha úgy hozza a sors. -
Kobajasi Kamui inkább tekézni kéne magtanítani, ahogy a vezetési stílusát figyeltem.
-
...kár...bár nem értem miért van ilyen nagy HYPE-ja kiminek itt... -
Montoya nem akar visszajönni.Kapott több ajánlatot is az F1be de a NASCAR-ba sokkal jobban érzi magát. Mondjuk ez érthető. -
És ezzel le is zárnám:
Mondok egy példát: Kölnnél mentem százzal (annyi volt a max, mert lehajtó következett), Golfos gyerek három sávot jött át (hat sáv volt) kb. 180-al, hogy még le tudjon rongyolni a kihajtón, mert baromja későn eszmélt. Tőlem szerencsére de kb. 15 centire még elment, de jobbra tőlem egy szabályosan közlekedő Audi viszont hátulról telibekapta a Golfost - miután az hirtelen jelent meg mellette és nem tudott rá reagálni. A Golfos ezután kikötött egy oszlopon, pont a kijárat mellett (nem döglött meg). Szerinted kit hoztak ki hibásnak? Az Audist, mert hátulról kapta el és "nem tartotta be a követési távolságot" (egy sávban voltak az esetkor)? Nem. A köcsög Golfos patkányt, aki balfasz manővert hajtott végre, egyszerre több sávot átvágva - mások életét kockáztatva -, nem nézett se jobbra, se balra, csak előre, mert a kijáratot akarta becélozni. Szart se számított, hogy az Audi mennyire ment rá az előtte haladó furgonra (a sávjában amúgy egy Ford Transit volt korábban). Remélem érthető voltam. -
portugáliában van egy olyan superbike-os pálya amit tudnak locsolni ez által bármilyen körülményt elő tudnak idézni :) -
kimit minek akarják visszahozni a forma1-be???
akkor már inkább Montoyát.. -
Na ez jó futam volt,és futam közben rájöttem h hogy lehetne izgalmasabbá tenni a versenyeket!
Szóval,a pálya mellé locsolóberendezéseket kell helyezni a fűbe,verseny előtt fel kell locsolni az egészet,aztán hajrá:o min 2-3 kiállás,előzések,egy kis eksün stb.
-
Már megint nem írtál semmi tényt, csak böffentetet. Gratula! Nem vagy te politikus?
-
bizonyos keretek között teljesen rendben van...szorítsa ki a szituból.
De Monza-ban sok volt...néha meg kell hogy adja magát, és a Monza-i egyenes elég hosszú ahhoz, hogy ha elcseszte a Parabolica kigyorsát akkor le kell nyelje a békát.
Harcoljon, de jól. Mert különben tönkreteszi a saját és más versenyét, az utóbbi még kezelhető, de az előbbi neki sem jó és a csapatnak sem.
Nem, nem kell beállni vonatozni, tökösnek kell lenni de meg kell tudni csinálni a szitut.
Különben teljes joggal kiteszik a csapatból, mert szép ha valaki akar, de ha ebből kétszer a sóderágyban köt ki (a mostani versenyen) az nem a siker titka. -
madmanic #93091 Ezt írtad:
"azért Hamiltonnak is kemény köze volt abban, hogy Webber ennyire beleszaladt. Ez olyan, mint amikor autópályán vki hírtelen fékez, és te vagy számítasz rá, és meg tudsz állni, nem neki menni, vagy beleszállsz. De ha te nem is koccansz, semmi sem garantálja, hogy beléd viszont nem jönnek hátulról."
Igazad van, ezt nem is kellett volna kommentálnom...
önmagáért beszél...
bocsánat
-
IXEMGabeo #93090 ilyeneket Hamilton és Schumacher is csinált vagy ezret, ezt hívják leszorításnak... -
igen ez tegnapi kép,de ma találtam meg:D -
IXEMGabeo #93088 én csak a véleményem mondtam és hogy sztem nemcsak az ő hibája volt ennyi...nem kell rögtön letámadni, jézusom már...valóban elhiszem h bosszantja a csőrét h van egy Vettel, aki tehetségesebb na és? Webber legalább azon töri az agyát h minél több akció legyen a pályán sportember minden sportot űz szinte, benne van minden szervezetben ami gyerekeken, a fiatal versenyzők programja a GPDA, mindent támogat az F1-el kapcsolatban ami hasznos...és nem ő a valaha élt legrosszabb pilóta a Red Bullnál mégha második számúnak is de sztem elmegy... -
WNW #93087 Ja.. Nem azt mondom, hogy Webber a gancstalan lovag, azok a kacsazo, leszoritos dolgai buntetest erdemeltek volna, es nem egy volt.. Ez most a 3-an egy kupacban elesben vivtak, es nem jot ossze esete volt..Ez benne van.. A masik variacio, hogy beallnak egymas moge vonatozni, es semmi kockazat, csak erjunk be verzio lett volna.. Lehet valasztani, csak ha akciot akarunk, azt is el kell fogadni, hogy az ilyen tipusu mellefogasokkal jarhat.. -
Ugyanezt csinálta Japánban is Massával.
És ha jól emlékszem az egyik futamon Alonsoval. -
hárman ritkán férnek el egy kanyarban, azaz ketten voltak pozícióharcban, Webber meg leste a lehetőséget, ami az ilyen esetekben 40-50%-ban be is szokott jönni.
De a lehetőség nem volt meg, csak azt hitte...és ezért el kell hogy vigye a balhét, ha sikerült volna akkor király, ha nem akkor balfék tipikus esete. Ezt nem Webber-re értem, hanem ez egy ilyen szitu.
Haragudni nem kell, de két futamon kétszer vitte Hamilton-t a kiesés közelébe úgy hogy egyszer nem tudta megelőzni, ellentétben Hamilton-nal.
Webber sajna valszeg nem tudja eredményre váltani a jó technikát..eddig úgy tünik, mert megvan hozzá az autója hogy bárkivel harcoljon, de valahogy mindig gázos szitukba keveredik.
Pl. ahogy Massa-t szorította Monza-ban a fal felé az sok volt, pedig bírom az ilyet...ha ott valaki kijön a pit-ből az kasza..még ha kék alatt is jön ki. -
Aztakurva a San Marino az nagyon nagy volt :DD -
Az a baj ezzel, hogy maga Webber is bevallotta, hogy "kicsit" túlzásba vitte... -
neoG #93082 Kár erősködnöd az "aki hátulról belerongyol autópályán a másikba az lehet vétlen" elméleted rossz.Szóval ne lepődj meg, ha emiatt szétszednek itt Téged.Közúton, mindig az a hibás, aki beleugrik a másikba hátulról.Már írták: követési távolság.
Az, hogy Hami meg Webber közösen mit alkotott az tényleg elgondolkodtató, csak ezt ne próbáld normál autóvezetéssel megmagyarázni:) -
Blum #93081 Esküszöm nem emlékszem rá :D -
Az csak egy a sok közül, de azért Nipponba anno nem ment rosszul!
2004 Formula Nippon Team Impul 9 1 1 32 3rd
2005 Formula Nippon Team Impul 9 1 2 39 2nd -
Te jó ég, még mindig ez a téma? Vedd már észre, hogy Webber egy középszerű pilóta, aki nemtudja elviselni, hogy egy nála jóval fiatalabb csapattárs szarrá veri. Görcsösen, rengeteg hibával vezet, és ráadásul alattomos, bunkó, beszari pilóta. Jelenleg a legütősebb autóban ül, de ez nemnagyon látszik. Bár szerintem azért is ilyen, mert ez az utolsó lehetősége a bizonyításra, jóvőre megy a levesbe, mert jön Kimi. -
ne bassz hogy nem tudod.... -
IXEMGabeo #93077 ő az akit az életben nem szabadott volna F1-es kocsi közelébe engedni a 2006-os Imolai nagydíjon eléggé elbánt Alberssel:O -
IXEMGabeo #93076 arról már ne is beszéljünk...mondjuk ott azon múlt a dolog, hogy Hamilton nem látta a lámpát, hogy piros:) elég nagy butaság volt Rosberg se számított rá ill ő meg túl közel volt Hamiltonhoz azért tört le az első vezetőszárnya...tulajdonképpen hibázni mindenki tud csak olykor amatőrre sikeredik 1-2 hiba:) -
Őstehetség!:D voltmár -
Blum #93074 Ez meg ki a jó franc? :D -
-
Hamilton beleszáll Raikkonenbe Montrealban? :) -
persze persze:D egy felelotlen idiota! mert alapjaban veve lehet valaki ko kemeny ugy is hogy nem daralja az embereket