FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vettel meg állat😄 Ferrari van a poleban ám😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Ha néznéd a Forma1et, nem csak a Kimi kiesett c. cikkekre cuppannál rá, akkor tudnád mi a dörgés.
A Q3ban akár Lonsi is lehet elsõ. 😄
Szóval Schumacher itt van, Kimi a hírek szerint technikai probléma és szopás. Nem tudom, talán nem kéne eröltetni Schumachert, különösen, hogy ha megjelenik, azonnal gondok vannak. Én nem tudom mit csinál, mûszakilag hozzáért vagy egyebek, de ez most már sokadjára durva ...
Ennek ellenére Kimi szárazon elég gyors volt tegnap.
PS: Ennél a tengeralattjárósnál szarabb reklámot még nem láttam.
A medve nem játék.
Végre nem a megszokott dolgok történnek, ki a fenét érdekel most Kimi meg Hamilton 😊 Remélem Massa és Kova is hátrébb végez, és holnap egy igazán izgi versenyt látunk 😊
próbálj már meg kicsit sportszerûbb lenni!
MIkor hallottál itt bárkit is kárörvendeni mikor valamelyik ferka betlizik..? Vagy bárki?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Meg mennyit váratták már a boxban ccc...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Legalább holnap lesz akció, Kimivel az élen átmehetnek az egész mezõnyön.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Remélem, hamilton visszavesz az arcából...
Ale Alonso! poppe fan club™
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
REAL MADRID