FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
van még egy másik lehetõség is
Massa bemegy a boxba,hamilton(Direkt kisbetû,mert akit tisztelek csak az érdemli meg) megkapja a hírt rádión végigszágult a boxon és hátulról nekimegy Masszának mindaketten kiszálnak a kocsiból és Hamilton Papája megveri Masszát:

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Úristen Vettel mit ment,itt nincs kifogás,hogy üres autóval,vagy nem.Remélem holnap is szakadni fog,és Kovával egy jót versenyeznek.Amit meg Kimi és Hamilton mûvelt,hát nem tudom milyen magyarázat van rá,fõleg,ha nézzük a csapattársaikat.Csak holnap is így essen majd,hátha Ferrari kettõsgyõzelem lesz,esetleg hármas :-) Jah és Hamilton tuti kiesik holnap,elidegeskedi majd,és elkúrja,Kimit meg megelõzik 3-an a rajtnál,majd utolsó körben ezt mind visszaveszi^^
lac coo
Amúgy Hamilltonnak beérett ez a bünti, tavaly éppen itt, Monzában játszotta ugyanezt el Massával a rajt után 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nearo
mint most az idõmérõn :F
nem kötekedésképp mondom, nekem mindkét pilóta szimpatikus

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

most 2mp-el szarabbat ment... beállításfüggõ...

lac coo
Ettõl függetlenül lenyomta esõben Kimit , mint a szart 😄DDD

amúgy meg megnéztem onboard futamot, Kimi kb ugyanezt eljátszotta a rajtnál, ott tuti nem elõzi le Massát ha nem egyenesíti ki a kanyart, a célzott leszorításrol meg inkább hallgatok, világosan látszik , hogy Massa hagyott helyet neki, mégis fûig tolta .....

Kit--Kat
Érdekes Hamiltonon kívül minden aktív pilóta egybõl tudta, hogy szabálytalan, és nem azért mert nem várt egy kanyart, azért mert azt az elõnyt amit szerzett a kanyarlevágással visszaengedés után nem tette hozzá, 1bõl elõzött, ezt próbáld végre felfogni.

És végre azt is, hogy még1x az aktív pilóták mind tisztában voltak ezzel a dologgal.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Fúú,köszi,azt hittem csak 7kor ismétlik.
sportklub 22:00 kor adja

bardocz
Akkor nem hiszem,hogy látni fogom az idõmérõt^^
Punker
torrent

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Idõmérõt még most valahol visszanézhetem?
Peppus
Nálam állt meg a lemez? 😊 Folyamatosan Hamilton elleni pofázás megy.
Én csak próbálom egyensúlyba hozni a dolgokat 😊

olvasd el: http://www.vezess.hu/forma1/f1_tisztaztak_elozest/15643/
Firerock
ez nagyon korrekt volt

Firerock
tudod mit!menny és nyald ki a kis barátod seggét.
most úgy is olaszországban vannak,ha most elindulsz még odaérsz

fordított rajtsorrend? <#idiota>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mflex
Én meg arra vagyok kiváncsi, hogy a szabályok meg Hamilton-Kimi faszságokon kivül mást is tudsz-e érdemben prezentálni, vagy itt megállt nálad a "lemez"?

nagyon unalmas már...

What about the forests?

passatgt
te mirõl beszélsz?

már az elõzõ hozzászólásodat sem értettem😊

MaSzKa
Robert Kubica: "Egy kicsit pechesek voltunk, mert kevéssel csúsztunk le a harmadik etapról. A második idõmérõ elején egy szett gumit kaptam, és úgy terveztük, hogy nem cseréljük le. Túl sok idõ felmelegíteni a gumikat. A pálya elkezdett felszáradni, majd újra jobban esett. Emiatt nem tudtam javítani. Szeretnék gratulálni Sebastian Vettelnek és a Toro Rossonak az elsõ rajtkockához."

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

a.carkey
A Toro Rosso már piros, a fél Ferrari csapat gyorsan száradó festékkel festette át, és Massát nem lehet belõle kirángatni az istenért sem. 😄

A medve nem játék.

Peppus
Kíváncsi vagyok holnap milyen új szabályok fognak kiderülni, ha nem nyer valamelyik Ferrari. Lehet van a szabálykönyvekben is apróbetûs rész 😄

linket rá...
lac coo
Azt a modosítást, hogy egy kanyart kell várni a belga balhé után hozták ...

ugyan, csak tisztázták a sok majommal, hogy mi is áll a szabálykönyvben! sokan elfelejtik elolvasni a végéig...ahogy Puhl is tette az Eb-n!
lac coo
Ezt a szabályt most hozták , pontosították szal ne zavartasd magad ... 😄DD

http://www.f1hirek.hu/hir/Az_FIA_tisztazta__mi_minosul_szabalyosnak_sikanlevagas_utan_200809140956
nos, Dávid olvtárs, lauda kartács, mekisek és más hamilton rajongók! tehát , hogy is szól a szabály a sikán átvágás utáni elõzésnél?
meg kell várni vele a következõ kanyart! egyszerû és nagyszerû! ma magyarázták meg az okosoknak is....
Máté94
Fogadj rá és veszíteni fogsz😄
Dark Angel 666
nagyon=nagyobb

Dark Angel 666
Holnap Massa fog nyerni , erre akár nagyon összegben is fogadnék <#gonosz1>

norbi56
áá Kubicát sajnálom nagyon😞

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

desigo
Szép lesz holnap
jó ez a kavarodás
most meg lehet mutatni hátulról,hogy ki a pro...
lac coo
Így így ... <#eljen>

b-type
Ezt most megmondom kereken nem tudom, de gondolom Massa ebben a helyzetben nem ment a pole-ra...az legyen másé, sztem õ inkább a futamban gondolkodik.
Mivel Kimi-nek és Hamilton-nak is állítási lehetõsége van a tankolásra, valszeg Massa már a futamra gondolva vágott neki a Q3-nak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ez azért nem egészen van igy..
igaz 6 alapvetõ változtatásra van szükség és ebbõl csak 1 amihez egyátalán nem nyulhatnak az pedig az áttétel..
De a kerékdõlésen,a szárnyakon,a keréknyomáson,futómû lágyitása biztosan,amiben nem vagyok biztos a nyomtáv,mivel esõben az elejét szélesiteni,a hátulját szükiteni,szárazon pedig forditva,hogy ezt csak részben vagy egészében lehet e módósitani...
Ennek ellenére szenzációs volt Vettel,cinikusan mondhatnám,"már nagyon érett neki"

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a.carkey
Olyan vagy mint Gyurcsányi: neked semmi sem jó!

A medve nem játék.

lac coo
Most jöhet a sor mikor nevetségesen lassú volt egy Ferrarival 😄DDD

a.carkey
Van/volt egy ilyen Raikkonenrõl is, de már rég láttam, szerintem már nem létezik vagy elvándorolt.

A medve nem játék.

Máté94
Kurva anyját az ilyennek!
MaSzKa
😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Barcelona, Montreal, Paul Richard, Silverstone ...

A medve nem játék.

lac coo
Ez az ember olyan mint Steven Segal 😊)))
Mindig ugyan az a kifejezés ül az arcán 😄DD

Peppus
Ez azért van mert Schumi elbújik valahova, és direkt nézi 😄
Szóval ne bántsd Kimit 😄

a.carkey

A medve nem játék.

lac coo
Miért idõmérön mikor van valahol ? 😄DD
Amúgy ez mekkora egy hülyeség ...

a.carkey
Pedig kurvára így van. 😄

Nem azt mondom, hogy keresztbe tesz, de hogy ilyenkor Kimi sehol sincs, az tény.

A medve nem játék.

Istencsászár
Biztosan örült...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES