182274
  • Norbi1990
    Nekem se jön be.
  • Magic Boy
    nekem is.
  • shumika
    Csak nekem ad be valami planet lemansos feliratot?
  • Máté94
    Bírnám ha valami hasonlók lennének az autók:D
  • Nightt
    Lehet, h lesz olyan vereny, ahol dobogos lesz, de sztem ennyi...
  • Norbi1990
    Jövőre jó lesz vagy esetleg idei év 2. felére, ha fog maradni.
  • Nightt
    Persze, h nem egyszeru, de a csapatoknal a nagyon okos mernokok, akiket az eszukert fizetnek meg tudnak, ha muszaj lenne:)
  • shumika
    Szerintetek Schumacher benne lesz az első 3-ban?
    Vagy szerintetek milyen lesz ez az év neki?
  • Norbi1990
    Mögöttük?
    Én inkább felettük tudnám elképzelni egy ilyen sapka szerűség a pilóta mögött lévő légbeömlőből kilógva, de ez nem valami jó ötlet, mert a versenyző kiszállni nem fog tudni egyedül, és vészhelyzetbe pl, kocsi kigyullad nem lenne szerencsés.
    Nem valami egyszerű dolog ezt megoldani.
  • Nightt
    De hagyjuk! Nincsen vedve az OW pilotak feje... ez van, ezen nem tudunk valtoztatni.
  • Nightt
    "describes cars with the wheels outside the car's main body" tehat a kerek az auto kasznijan kivul van, itt nem ir arrol, h nem lehet a versenyzo feje felett bukocso...
  • Nightt
    De meg lehet azt oldani ugy, h latnak oldalra es vedve is vannak! Pl, ha mogottuk van bukocso rogzitve.
  • Norbi1990
    Szerintem nem fontosabb sőt szerintem baleset veszélyesebb is az, hogy nem látnak oldalra. Pl Rajtnál mi lenne? Összevissza törnék egymást mert azt se tudja körülötte ki van meg hol.
    Másik meg ha kicsúszna valaki akkor hogy jönne vissza a pályára? Oldalra semmit nem lát, tehát akkor egyszer csak úgy visszatér a pályára és mögötte meg pont jön a mezőny nagy része, és csatt bele?
  • Ulvar
    Semmi baj, én meg próbálom elmagyarázni de nem érted...ez van.
  • Norbi1990
    Pedig azt jelenti.
    Open-wheel car, formula car, vagy esetleg single-seater car.
    Egyébként itt levan írva.
    De mindegy nem akarok veszekedést :)
  • Legend Killer
    :((((.

MEGINT AZ A KERÉK!

csináljanak vmit :(.
  • Nightt
    OFF

Az OW / open wheel egyebkent nem nyitot kasznit, hanem nyitot kereket jelent, de mind1.

Eskuszom soha tobbet nem fogok reagalni arra amit irsz... Nem azert mert utallak vagy ilyensmi, nincs nekem bajom velde, csak azert mert valahogy sose tudod jol ertelmezni amit irnak neked, tehat nem csak a kettonk beszelgetesere gondolok, hanem ugy altalaban. Es kerlek teged, h te se reagalj, mert abbol csak a folosleges veszekedes van... Elore is koszi
  • Ulvar
    Te már megint félre értesz és kavarod a dolgokat kapásból. Amit te írtál az hülyeség én erre akartam célozni!

Surtees halálát egy leszakadó kerék okozta. A kerekeket rögzíteni kéne lánccal, amit ÁLLÍTÓLAG megtettek de én nem annyira láttam ezt tavaly lásd Brazil kvali. Ez már kapásból egy óvintézkedés lenne. Becsapódásnál a kasztni bírja az ütést lásd Kubica Kanadában. De ahhoz hogy a fejét teljesen levédd egy OW autóban nem fogod tudni. Az már nem nyitott kasztni. Véleményem szerint.
  • madmanic
    Betiltják a Ferrari és a Red Bull tükrét

• Nightt
    Ilyen nevetseges a pilotak vedelme? Megint muszaj beleszolni... neked ez a maniad...
    Pl meg lehetne oldani, h a fejuk folott levo bukocsovet nem oldalt hanem a versenzo mogott rogzitik, igy latna oldalra is.
  • Ulvar
    LOL??? Ülj be egy OW autóba...
  • DannyL
    Szép idő van Malajziában.
  • Nightt
    Sztem meg lehetne oldani ugy, h kilassanak... es amugy is fontosabb a vedelmuk, mint, h oldalra hogy latnak...
  • Máté94
    Nekem tetszene ha olyan lenne mint a Le Mans-os autók:D
  • Norbi1990
    Így is alig látnak ki a csokpitből, úgy meg nem látnának semmit se oldalra pl.
    De tényleg kilehetne valamit találni.
  • Nightt
    En a mai napig nem ertem, h miert nem raknak a versenyzo feje fole egy bukocsovet, az megvedene az ilyensmitol...
  • Máté94
    Mai napig sajnálom
  • Norbi1990
    Nem Forma 1be hanem Formula 2-be.
    Henry Surtees :(
    Fejbenyomta egy másik autóról leszakadt elguruló kerék.
  • Legend Killer
    szexi a csaj Schumacher mögött, vinném! :D
  • Legend Killer
    ja, bár ahogy az ég kinéz, nem biztos, hogy vasárnapra ki süt.

TAVALY? mikor volt? :S és ki? nem versenyző gondolom, hanem más. pálya munkás pl :S.

:S tökre nem rémlik.

de akkor is sajnálom az ilyen eseteket nagyon, szegény emberek, akik eddig életüket vesztették a Forma1 történelme során.
  • Ulvar
    előfordulhat! Viccen kívül :).

Halálos baleset nem lesz...tavaly volt...elég is volt az a következő 1000 évre.
  • Legend Killer
    :D.

#93195: durva.

aztán vasárnap ragyogó napsütés lenne :DDDD.
  • Legend Killer
    ok.
  • Máté94
    A Safety Car fog nyerni:D
  • Blum
    érzem,hogy ez finom futam lesz! :D
  • Totti5
  • Máté94
    Ilyen biztos nem lesz...
  • Legend Killer
    ja, meg ne legyen halálos baleset :S. az nem kell ide. eső oké, jót tesz a shownak, média is írta, de ne forduljon komolyra.
  • Ulvar
    Egy kis Zivatarocska ... na hamar lefolyik...csak sok ne legyen egymás után:D.
  • Legend Killer
    - skacok, szögezzetek le mindent.
    - mé?
    - me szar idő van sepangban.
    - TUDJUK.
    - azt is, h jöhet hurrikán?
    - hja... akko kalapács és szögek elő.

:D.

eléggé vészterhes az a borult, setét felhő :S.