FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én csak próbálom egyensúlyba hozni a dolgokat 😊
most úgy is olaszországban vannak,ha most elindulsz még odaérsz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nagyon unalmas már...
What about the forests?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A medve nem játék.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
meg kell várni vele a következõ kanyart! egyszerû és nagyszerû! ma magyarázták meg az okosoknak is....
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Mivel Kimi-nek és Hamilton-nak is állítási lehetõsége van a tankolásra, valszeg Massa már a futamra gondolva vágott neki a Q3-nak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
igaz 6 alapvetõ változtatásra van szükség és ebbõl csak 1 amihez egyátalán nem nyulhatnak az pedig az áttétel..
De a kerékdõlésen,a szárnyakon,a keréknyomáson,futómû lágyitása biztosan,amiben nem vagyok biztos a nyomtáv,mivel esõben az elejét szélesiteni,a hátulját szükiteni,szárazon pedig forditva,hogy ezt csak részben vagy egészében lehet e módósitani...
Ennek ellenére szenzációs volt Vettel,cinikusan mondhatnám,"már nagyon érett neki"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mindig ugyan az a kifejezés ül az arcán 😄DD
Amúgy ez mekkora egy hülyeség ...
Nem azt mondom, hogy keresztbe tesz, de hogy ilyenkor Kimi sehol sincs, az tény.
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vettelnek hatalmas grat. Mondogatom már egy ideje, hogy õ az egyik legjobb pilóta az F1-ben. Végre összejött neki.
Massat sztem rendesen megtankolták. Valszeg safty car-os versenyben gondolkodnak. Jah meg jut eszembe... üzenem a "makker Massa-soknak", hogy ugyanazon a körön Hamiltonnál ~1,5 mp-el volt gyorsabb. Ez nem mák!!!
Érdekes rajt lesz holnap. Márcsak a Kimi-Hamilton duo miatt is. 😊))
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de elcseste a lehetõséget amit Massa használt ki
Ettõl függetlenül nem biztos hogy szerencsés jónak lenni a Q3-ben ilyen körülmények között, mivel holnap-ra nem feltétlen lesz ekkora esõ, és az autóhoz már nem lehet nyúlni a Q3 után.
Persze ez nem feltétlen érinti Kimi-t vagy Hamilton-t, mivel a Q2-ben õk is esõre állítottak.
De egyébként ez az a Qual ahol nem biztos hogy megéri elõl lenni, ha holnapra jobb idõ várható.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type