FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Massa bemegy a boxba,hamilton(Direkt kisbetû,mert akit tisztelek csak az érdemli meg) megkapja a hírt rádión végigszágult a boxon és hátulról nekimegy Masszának mindaketten kiszálnak a kocsiból és Hamilton Papája megveri Masszát:
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nem kötekedésképp mondom, nekem mindkét pilóta szimpatikus
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
amúgy meg megnéztem onboard futamot, Kimi kb ugyanezt eljátszotta a rajtnál, ott tuti nem elõzi le Massát ha nem egyenesíti ki a kanyart, a célzott leszorításrol meg inkább hallgatok, világosan látszik , hogy Massa hagyott helyet neki, mégis fûig tolta .....
És végre azt is, hogy még1x az aktív pilóták mind tisztában voltak ezzel a dologgal.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én csak próbálom egyensúlyba hozni a dolgokat 😊
most úgy is olaszországban vannak,ha most elindulsz még odaérsz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nagyon unalmas már...
What about the forests?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A medve nem játék.
meg kell várni vele a következõ kanyart! egyszerû és nagyszerû! ma magyarázták meg az okosoknak is....
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Mivel Kimi-nek és Hamilton-nak is állítási lehetõsége van a tankolásra, valszeg Massa már a futamra gondolva vágott neki a Q3-nak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
igaz 6 alapvetõ változtatásra van szükség és ebbõl csak 1 amihez egyátalán nem nyulhatnak az pedig az áttétel..
De a kerékdõlésen,a szárnyakon,a keréknyomáson,futómû lágyitása biztosan,amiben nem vagyok biztos a nyomtáv,mivel esõben az elejét szélesiteni,a hátulját szükiteni,szárazon pedig forditva,hogy ezt csak részben vagy egészében lehet e módósitani...
Ennek ellenére szenzációs volt Vettel,cinikusan mondhatnám,"már nagyon érett neki"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mindig ugyan az a kifejezés ül az arcán 😄DD
Amúgy ez mekkora egy hülyeség ...
Nem azt mondom, hogy keresztbe tesz, de hogy ilyenkor Kimi sehol sincs, az tény.
A medve nem játék.