FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Az érdekes, mer most kapott uj motort😮

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

lippet
Hajrá VETTEL és BOURDAIS és persze KUBICA!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

MaSzKa
f1hírek.hu vagy formula.hu

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Hol írják?
Istencsászár
A meteorológiai elõrejelzések szerint 1956 után elõször újra esõfutam lehet az Olasz Nagydíj. A délutáni csapadék valószínûsége hetven százalék, a hõmérséklet 14 és 17 fok között alakul. Egy újabb esõs verseny lehetõvé teheti a követõk számára, hogy fõszereplõk legyenek.

Amennyiben jelentõs mennyiségû víz kerül az aszfaltra, a biztonsági autó mögül indulhat útjára a futam.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
esõ lez vagy nem lesz?

MaSzKa
azt olvastások massa autójába motorcsere volt?

MaSzKa
de utálom a 2 ütemû környezetszennyezõ fosokat<#levele><#banplz>

fõleg mikor biciklitúrára megyünk

b-type
jobb klik/tulajdonságok aztán majd meglátjuk 😊)
http://s2.trabinevelde.hu

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

KLIKK IDE!!!

Nézd meg nembánod meg!!!!!!!!!!
gergobaby
Legyen már esõs verseny 😄

Toshiba L300-2C5

Count Adyn
Most épp nem esik az esõ monzába😊 Porsche szuperkupa megy eurosporton épp.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kifli
akk hami direkt nem akarta megverni?
Ettõl függetlenül lenyomta esõben Kimit , mint a szart 😄DDD

És a futam elején? 1-1, maradjunk annyiban...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Christian88
Kimi lenyomta Hamit? Nem mindegy mennyire esett ha q1et is néznéd látnád hogy kovival azonos idõt ment szinte, szerriontem ha nem próbálja intermidiettel ott lenne elsõ sorban

http://www.twitch.tv/hegii

b-type
Kovalainen lehet hogy full 2. számú versenyzõ, de védeni nem tudja Hamilton-t. A full 2. számú versenyzõnek akkor van értelme ha pontokat tudna rabolni..erõbõl a Ferrari versenyzõktõl, és persze nem ezt tenni Hamilton-nal szemben.
Errõl eddig sajnos nincs szó...amíg a 4 erõbõl ált. 4. addig ezt nem 2. számú versenyzõnek hívják, hanem lassú versenyzésnek sajnos.
Azért sajnos, mert a McLaren egyébként számítana rá..
Az a helyzet, jelen pillanatban, hogy ha a FErrari összedolgozna, akkor Hamilton egyedül marad...mert Kovalainen nem tud vele menni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Dehogy, csak volt nála jobb.

A medve nem játék.

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

atee20
nemkell messzemenõ következtetéseket levonni az esõs idõmérõ miatt.
legalább izgalmasasbb a verseny mert az elsõ öt már nem nagyon szól bele az egyéni vb címbe...max kova-kövi a csapatvb címbe

desigo
nah kiderült?
Peppus
Prost is béna volt esõben 😊

a.carkey
"Ettõl függetlenül lenyomta esõben Kimit , mint a szart 😄DDD"

"A VB-t elbukta ez tény, ezért van most Kiminél- többet sem lesz valszeg ..."

"Kimi gyors, ha 100%-ig olyanok a körülmények amiket szeret. Ha már valami kicsit is más, meg van halva .... Ha nem olyan a gumi, a pálya akármi ...."

Ezekre reagáltam. Próbáld te is értelmezni a szöveget. Nem rokonod a Nyakó? ...

Persze, minden vébét csak elveszíteni lehet ..., ilyen alapon megnyerni nem. A tizenegyest sem lehet kivédeni, csak rosszul rúgni. Ha a kedvenced nyeri a vébét, akkor megnyerte, ha nem a kedvenced, akkor valakik elveszíthetik. Az, hogy Hamilton és Massa ott van az élen, ahhoz Kimi betlizése is kellett. De ha valaki szar valamikor, az ugyanúgy szar a szezon elején, mintha a végén lenne szar.

Prost több pontot szerezve veszített Senna ellen 1988ban és bár végig jó volt 1984ben, mégis Lauda nyert, mert Prost rosszul döntött Monacoban és a gyõzelemre ment, nem a pontokra. Így pont az a fél (másfé) pont hiányzott neki, mint amit megszerezhetett volna, ha 1984ben csak 2. de 6 pontot kap, nem pedig 1. és 4.5et mert ott ordítozott, hogy állítsák le a futamot az esõ miatt ...

A medve nem játék.

lac coo
Tudod értelmezni a magyar szöveget ? 😄DDD

Hol írtam , hogy lassú, vagy elfelejtett vezetni ....?

Kimi idén nem tud vb-t nyerni az tuti, legfeljebb valaki(k) elveszíthetik .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

a.carkey
Lenyomta mint a szartra reagáltam.

Hamilton 0
Kimi 1

Elõbb lesz nõi alelnöke az USAnak, mint fekete F1es világbajnoka a F1nek ...

A medve nem játék.

a.carkey
Persze, persze, majd ha megnyeri, akkor szólj, pls!

A medve nem játék.

a.carkey
Én igen.

Kimi pár éve állandóan +10 hely hátrányból indult a szar Merci motor miatt. Valahogy ált. dobogóra került. Biztos azért, mert lassú volt és mindig ilyen körülményekre vágyott. Idén valami megváltozott a Ferrarinál, vagy Kimi szarta le jobban az egészet, nem tudom, de nehogy már azt hidd, hogy Kimi elfelejtett vezetni!

A medve nem játék.

lac coo
A VB-t elbukta ez tény, ezért van most Kiminél- többet sem lesz valszeg ...
Mintha nem tudnád miért vannak most a rajtrács végén ...
Ahoz Mercedesben ülhessen, egyész életében , kicsi kora óta teljesíteni kellett ....

lac coo
Vagy Hamillton feketelyukba kerölhetett volna, fejére eshetett volna egy meteorit stb ...
Volna..volna...volna....

a.carkey
Miért? Mitõl is zseniális õ? Mit ért el eddig? Hülye döntési következtében 17 pontról elvesztette a VBt? Egy újabb hülye döntése miatt 15. helyrõl indul Monzában? A korábbi barátait (1 max 2 fõt) nem számítva a versenyzõk közül egyre többen utálják már a második szezonjában a nagyképû pofája miatt? Kovalainen is a "nagy esõmenõ" elõtt van a rajtrácson? Ha nem a McLarenben ülne, max annyit tudna letenni az asztalra, mint Vettel? Ha Kovalainen nem lenne full 2. számú, volna rá sansz, hogy õ is ott kavarjon elõl minden versenyen? Az apjával együtt sorozatosan törik az autókat a közutakon? Rajta kívül csak Button élete változott meg egyik pillanatról a másikra ennél gusztustalanabbul?

A medve nem játék.

lac coo
Én ilyenre nem emlékszem !!!

Kimi gyors, ha 100%-ig olyanok a körülmények amiket szeret. Ha már valami kicsit is más, meg van halva .... Ha nem olyan a gumi, a pálya akármi ....
Képtelen alkalmazkodni a percrõl percre változó körülményekhez .Ezzel csak az a baj, hogy egy versenyen nagyon ritkán és kevés ideig 100%-osak a körülmények. Akkor viszont veszett gyors, ezt jelzi is, nagyon sok leggyorsabb köre volt idén .
Csak hát ez édeskevés .

a.carkey
Jaja. Szar. Majd nézz körül, hogy hányszor volt nem szar!

A medve nem játék.

a.carkey
Ahogy Massa is megtette pár versennyel korábban, csak Kimi feje nem sírt. Kiminek majdnem annyi a hátránya, mint amennyi pontot Massa Kimi rovására beszerzett.

A medve nem játék.

a.carkey
Hamilton ugyanúgy csattanhatott volna a Williamsbe pár kanyarral korábban, mint ahogy Kimi a falba. Úgyhogy a "simán" kicsit erõs, bár egy anti-Kimi drukkertõl semmi extra ...

A medve nem játék.

a.carkey
1991ben volt egy mondás, amikor a Ferrari bûnlassú volt, Prost szerint: "mint egy megrakott teherautó", na akkor feltettek egy kérdést, hogy mi történne akkor, ha egy Minardi a Ferrari elõtt végezne? A válasz: "Átfestenék pirosra ..."

Nos, most egy Toro Rosso a Ferrari elõtt végzett ...

A medve nem játék.

lac coo
Ha te bármiben ilyen eredményeket érsz el, mint Hamilton , akkor lesz aktuális a kérdés, hogy tiszteled-e vagy sem !

lac coo
Volna ......

Kitérdekel az idõmérõ? A verseny számít.Egy szóval szar kimi esõben ENNYI.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

kifli
idõmérõn meg kimi nyomta le hamit esõben ennyi...
az más hogy 15-14. helyen vannak
Kit--Kat
Remélem elélveztél mikor Kimi kicsúszott.<#hehe>
Amúgy meg továbbra is szánalmas vagy, mind2en eldobhatták volna a kocsit 3x.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
és TÉK

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
uupsz
véletlenül nagybetûvel írtam a nevét

Firerock
van még egy másik lehetõség is
Massa bemegy a boxba,hamilton(Direkt kisbetû,mert akit tisztelek csak az érdemli meg) megkapja a hírt rádión végigszágult a boxon és hátulról nekimegy Masszának mindaketten kiszálnak a kocsiból és Hamilton Papája megveri Masszát:

bardocz
Úristen Vettel mit ment,itt nincs kifogás,hogy üres autóval,vagy nem.Remélem holnap is szakadni fog,és Kovával egy jót versenyeznek.Amit meg Kimi és Hamilton mûvelt,hát nem tudom milyen magyarázat van rá,fõleg,ha nézzük a csapattársaikat.Csak holnap is így essen majd,hátha Ferrari kettõsgyõzelem lesz,esetleg hármas :-) Jah és Hamilton tuti kiesik holnap,elidegeskedi majd,és elkúrja,Kimit meg megelõzik 3-an a rajtnál,majd utolsó körben ezt mind visszaveszi^^
lac coo
Amúgy Hamilltonnak beérett ez a bünti, tavaly éppen itt, Monzában játszotta ugyanezt el Massával a rajt után 😄DD

nearo
mint most az idõmérõn :F
nem kötekedésképp mondom, nekem mindkét pilóta szimpatikus

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

most 2mp-el szarabbat ment... beállításfüggõ...

lac coo
Ettõl függetlenül lenyomta esõben Kimit , mint a szart 😄DDD

amúgy meg megnéztem onboard futamot, Kimi kb ugyanezt eljátszotta a rajtnál, ott tuti nem elõzi le Massát ha nem egyenesíti ki a kanyart, a célzott leszorításrol meg inkább hallgatok, világosan látszik , hogy Massa hagyott helyet neki, mégis fûig tolta .....

Kit--Kat
Érdekes Hamiltonon kívül minden aktív pilóta egybõl tudta, hogy szabálytalan, és nem azért mert nem várt egy kanyart, azért mert azt az elõnyt amit szerzett a kanyarlevágással visszaengedés után nem tette hozzá, 1bõl elõzött, ezt próbáld végre felfogni.

És végre azt is, hogy még1x az aktív pilóták mind tisztában voltak ezzel a dologgal.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Fúú,köszi,azt hittem csak 7kor ismétlik.
sportklub 22:00 kor adja