FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Amennyiben jelentõs mennyiségû víz kerül az aszfaltra, a biztonsági autó mögül indulhat útjára a futam.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
fõleg mikor biciklitúrára megyünk
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://s2.trabinevelde.hu
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
És a futam elején? 1-1, maradjunk annyiban...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
http://www.twitch.tv/hegii
Errõl eddig sajnos nincs szó...amíg a 4 erõbõl ált. 4. addig ezt nem 2. számú versenyzõnek hívják, hanem lassú versenyzésnek sajnos.
Azért sajnos, mert a McLaren egyébként számítana rá..
Az a helyzet, jelen pillanatban, hogy ha a FErrari összedolgozna, akkor Hamilton egyedül marad...mert Kovalainen nem tud vele menni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
legalább izgalmasasbb a verseny mert az elsõ öt már nem nagyon szól bele az egyéni vb címbe...max kova-kövi a csapatvb címbe
"A VB-t elbukta ez tény, ezért van most Kiminél- többet sem lesz valszeg ..."
"Kimi gyors, ha 100%-ig olyanok a körülmények amiket szeret. Ha már valami kicsit is más, meg van halva .... Ha nem olyan a gumi, a pálya akármi ...."
Ezekre reagáltam. Próbáld te is értelmezni a szöveget. Nem rokonod a Nyakó? ...
Persze, minden vébét csak elveszíteni lehet ..., ilyen alapon megnyerni nem. A tizenegyest sem lehet kivédeni, csak rosszul rúgni. Ha a kedvenced nyeri a vébét, akkor megnyerte, ha nem a kedvenced, akkor valakik elveszíthetik. Az, hogy Hamilton és Massa ott van az élen, ahhoz Kimi betlizése is kellett. De ha valaki szar valamikor, az ugyanúgy szar a szezon elején, mintha a végén lenne szar.
Prost több pontot szerezve veszített Senna ellen 1988ban és bár végig jó volt 1984ben, mégis Lauda nyert, mert Prost rosszul döntött Monacoban és a gyõzelemre ment, nem a pontokra. Így pont az a fél (másfé) pont hiányzott neki, mint amit megszerezhetett volna, ha 1984ben csak 2. de 6 pontot kap, nem pedig 1. és 4.5et mert ott ordítozott, hogy állítsák le a futamot az esõ miatt ...
A medve nem játék.
Hol írtam , hogy lassú, vagy elfelejtett vezetni ....?
Kimi idén nem tud vb-t nyerni az tuti, legfeljebb valaki(k) elveszíthetik .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hamilton 0
Kimi 1
Elõbb lesz nõi alelnöke az USAnak, mint fekete F1es világbajnoka a F1nek ...
A medve nem játék.
Kimi pár éve állandóan +10 hely hátrányból indult a szar Merci motor miatt. Valahogy ált. dobogóra került. Biztos azért, mert lassú volt és mindig ilyen körülményekre vágyott. Idén valami megváltozott a Ferrarinál, vagy Kimi szarta le jobban az egészet, nem tudom, de nehogy már azt hidd, hogy Kimi elfelejtett vezetni!
A medve nem játék.
Mintha nem tudnád miért vannak most a rajtrács végén ...
Ahoz Mercedesben ülhessen, egyész életében , kicsi kora óta teljesíteni kellett ....
Volna..volna...volna....
A medve nem játék.
Kimi gyors, ha 100%-ig olyanok a körülmények amiket szeret. Ha már valami kicsit is más, meg van halva .... Ha nem olyan a gumi, a pálya akármi ....
Képtelen alkalmazkodni a percrõl percre változó körülményekhez .Ezzel csak az a baj, hogy egy versenyen nagyon ritkán és kevés ideig 100%-osak a körülmények. Akkor viszont veszett gyors, ezt jelzi is, nagyon sok leggyorsabb köre volt idén .
Csak hát ez édeskevés .
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nos, most egy Toro Rosso a Ferrari elõtt végzett ...
A medve nem játék.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Amúgy meg továbbra is szánalmas vagy, mind2en eldobhatták volna a kocsit 3x.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
véletlenül nagybetûvel írtam a nevét
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Massa bemegy a boxba,hamilton(Direkt kisbetû,mert akit tisztelek csak az érdemli meg) megkapja a hírt rádión végigszágult a boxon és hátulról nekimegy Masszának mindaketten kiszálnak a kocsiból és Hamilton Papája megveri Masszát:
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nem kötekedésképp mondom, nekem mindkét pilóta szimpatikus
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
amúgy meg megnéztem onboard futamot, Kimi kb ugyanezt eljátszotta a rajtnál, ott tuti nem elõzi le Massát ha nem egyenesíti ki a kanyart, a célzott leszorításrol meg inkább hallgatok, világosan látszik , hogy Massa hagyott helyet neki, mégis fûig tolta .....
És végre azt is, hogy még1x az aktív pilóták mind tisztában voltak ezzel a dologgal.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"