FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az az erdekes h mikor Massa megalt a Force India box elott senki se ment oda h levegye a csovet....😞illembol) ....es amig a Ferrari boxosuk odatoltak a valagukat eltelt 2 perc is....

Punker
aha biztos õ kérte hogy massa mögött állhasson.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szerintem jelenleg semmi, ma mar tisztan latszott, hogy Massa az elsoszamu pilota...

http://gaborszantai.co.uk/

Ennyit a Ferrarirol.....szepen segit Massat....sok amator....

taktikába van némi beleszólása sztem

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Punker
ha sz@r a kocsi és a taktika azt miért is magának köszönheti?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
Látom klinikai eset vagy. Még 1x, ne szólj hozzám, tartogasd a kínszenvedésed és a fóbiád a családodnak.
De azért a hülyeség mellett nem tudok elmenni a versenyben lassú Raikkonenek nézd meg hány leggyorsabb köre volt a versenyeken idén. Egész véletlenül a lassú Raikkonen aki a sc elõtt adta a fél mp-ket Massanak és Hamiltonnak miután bemelegedett a gumija, megint a leggyorsabb kört futotta a versenyen. Ezt dolgozd fel és NE reagálj, ignorálj!!!
(!)Még 1x😞!)Kérlek NE válaszolj, ha látod, hogy írok, köpj egyet vagy verd szét a monitort, de NE válaszolj!!! Köszönöm PHD-s barátom.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kimi kettovel volt elotte, mikor visszaertek, Piquet esese elott is rendesen tiporta a FIAT-ot, tudom, hogy utalod a finnt, de azt elismerheted, hogy O legalabb autoversenyzett ma, megha a vegen besokalt is...

Ja igen.... Alonso elõtt pedig fejet hajtok,mert nagyon profi volt.. Gratula!
Skynet85
Nyah azé én is csak beleböfögök a tényfolyásba...

Az elsõ kérdésem az volna, hogy massa miért száguldott át a töltõvel a boxutcán? nincs pisalntó, vagy azt hitte menetközbe kapott a kocsi egy uj upgradet?(anno ha kimi így csinál körbe viszsi boxutca látogatáson szerencsétlen munkást 😊, TÉNY ott kimi hibázott itt a csapat)

Másokban is felmerült, de oda teszem, HA volt elég benya miért kelett behozni kimit anynira esélytlen egy tiszta versenyben már a vb-re, hogy ihaj(nem béna csak pontok alapján midíg hami és massa elõt végezni ugy hogy õk 2 futmon nem kapnak pontot hááát), de nem baj így legalább csapatban is ott lesznek ahova valok (modjuk nem igaz mert a 2. még midíg sokkal jobb mint az ucsó)

Háááát gyerekek...ez nagyon "komoly" verseny volt.😊
A Ferrári most aztán bakizott(és akkor nagyon finom voltam),mert ebbõl a "bakiból" aztán óriási baleset lehetett volna.Massa pedig teljesen szétesett "agyilag".
Ugyan én évek óta McLaren szurkoló vagyok(ezáltal elfogult is,persze csak egy picit),de most tényleg rá férne a Fercsire egy utánképzõ.😊 Emlékszem még Sennára,vagy Mansell úrra....és Schumi is
agyban ott volt.Kimit akkor sem szerettem sõt...,mikor még a mekinél nyomta,mert hiányoltam az agresszivitást(pöcsörészés fél versenyen keresztül valaki mögött) és a profizmust belõle.A profizmus alatt azt értem,hogy a pályán kívül is profi sportember,nem pedig egy részeges tinédzser.Massa szerintem jó lesz,de azt hiszem még fejben fejlõdnie kell,mert az nem ok,hogy a csapat hibái után,teljesen összeomlik valaki ennyire(profi sportoló).Csodálkoztam,hogy egyáltalán befejezte a versenyt,mert többet volt a füvön és a falon mint az aszfalton.Most aztán meg fogtok kövezni(fõleg Kimi és Massa rajongók),de Nekem ez a meggyõzõdésem és a véleményem.Más..... A szervezés valami csodálatos volt...😊 A "pöszörészés" iskolapéldája volt.😊 Az a sebesség,ahogy kitolták az autókat,meg a partvissal való zsonglõrködés egyenesen könnyfakasztó volt.😊Ezt az idióta box-szabályt meg egyszer és mindenkorra törölni kellene...
Papirzacsi
Azért hívták ki õket ilyen közel egymáshoz, mert még safety car volt. Ha egy körrel késõbb hívják ki Kimit, akkor már csak a sor végére tudott volna visszaállni, mert addigra már mindenki túl lett volna a boxkiállásán.

Én pártoltam a nyalók helyetti lámpát, és most is pártolom, de nem ilyen megoldásként.Annó volt itt róla szó, és leírtam szerintem hogy lenne korrekt, és hibamentes a dolog.(nem kell megint vitázni rajta)
A ferrari nem úgy oldotta meg, hanem még mindig ott van az ember a rendszerben(a pilótán kívül) aki hibázhat(aki most zöldet nyomott), tovább én a lámpák rendszerét is másképp képzelném. Szóval továbbra is a lámpa mellett vagyok, de nem úgy ahogy azt a ferrari megvalósította.

Palik ömlengése a sorompórol meg hát... A fénysorompó vs. "fizikai" sorompó dolog is nagyrészt a vezetõi fegyelmen múlik, aki fegyelmezett(épeszû) az megáll a lámpára is, aki meg nem az kikerüli a fizikai akadályt is.Sajna gyakran látni ilyet. :-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

lac coo
Hát ahogy alakultak a dolgok, én ki is szálltam volna a francba ...😄DD Sokmindent nem tudott volna csinálni mégha toppon van akkor sem ....
Amúgy szerintem most már bírja a nehéz helyzeteket év elején még durci volt ha baj történt .... Most nem is csodálom hogy elment a kedve ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Te elmebeteg vagy , komolyan ! 😊)))
Mi a fenéért pátyolgatod ennyire Kimi-t?!
Idõmérõn csúnyán kikap általában, versenyen lassú, sokat hibázik stb ....
Ez van .....foghatod csapatra , massára a Joli nénire akkor is magának köszönheti !

No flame ....

Raikkönen elcseszte :/
Massan ma kijott, hogy nem birja a nyomast...
Elso helyen jol ment, amint problema adodott, teljesen elveszett...

Lewis iden a legosszeszedettebb, 95%, hogy a vegen 10+ ponttal fog nyerni...

még nincs vége a versenynek annyi óvés lesz a futam után hogy akkora kavart csinálnak
lac coo
De ezt a gyõzelmet nagyon kár volt eldobni ilyen bagatel dolog miatt, mikor zseniálisan ment Massa... A közelébe nem ért volna senki ....

Kit--Kat
Figyelj te szánalmas kis senki, ignorálj engem és Kimit is a száni böfögéseiddel és a családod büntesd azzal, hogy megszólalsz.

Köszönöm és add át a bocsánat kérésem a családodnak, hogy rájuk uszítalak^^

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zsutyesz
hát, sanszos 😊

Ale Alonso! poppe fan club™

Christian88
most legalább Hamiltonnak nem kell a csaspattársától tartania

http://www.twitch.tv/hegii

lac coo
Kimi versenyben volt, a gumival semmi baj, ugyanolyan mint Massáé, hogy szari krá milyen és nem hajlandó semmit lépn ia probléma megoldására az az õ baja ...Gumimelegítést pilótának kell megoldani (lásd Alonso ...), bezzeg mikor 10 körrel tovább bírják a gumik mint más autókon az azért jó a méltóságos Kimi-nek !?
A kocc meg nevetségesen láma volt, ha nincs kerékvetõ akkor sem fordul be olyan gyorsan ment ...

Dark Angel 666
Massának mostantól a kígyó lesz a kabalaállata <#ravasz1>

kabel15
Ez a videó megvan valakinek XVID formátumban?^^^^

BattleTag: kabel15#2672

Bandee1987
Gyerekek, tavaly 3 futammal a vége elõtt a következõképp álltunk:
- Hamilton: 97 pont
- Alonso: 95 pont
- Räikönnen: 84 pont
- Massa: 77 pont

Tavaly ilyenkor ki merte volna megtippelni, hogy Kimi lesz a gyõztes?

(Nem azt mondom, hogy most õ lehet, hanem azt, hogy bármi megtörténhet még)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

GhostRider1
legalább konstruktõribe is meglett elõzve az a piros valami, ami most nem szerzett 1 pontot sem... most nem jut eszembe hogy mi a neve mert nemsok vizet zavartak 😄😄😄

&#9733;

Kit--Kat
Kiminek is elbaszták a versenyét, ha nem ugyanabban a körben hívják be a Boxban, hanem hagynak 1 kört még tankolásra, ne keljen várnia Massa mögött akkor legalább az 1ik Ferrari versenyben maradhatott volna.
Ezzel a szánalmasan görcsös Massa mögött tartással tökön rúgta magát a csapat, annyi eszük nem volt, hogy akkor 1 körrel késõbb hívják ki és annyival lassabban dolgoznak vele, hogy Massa elé véltelenül se jöhessen ki.

Másik nagy kérdésem, hogy a mi a szent szarért nem tudnak megoldani 1 gumimelegítési problémát, ha ennek a csórónak egyszer bemelegedik a kereke belegyalulja a mezõnyt a földbe, de nem erre 1 év nem volt elég ismét bravó.

Ha már semmit nem nyer meg a Ferrari idén, legalább arra jó lesz az év, hogy 1 kis tisztogatást csináljanak, mert az idei év a sötét középkoros 80-90es évek teljesítményére hajaz már. Nem hittem volna, hogy a 10 év után megint az embernek a szívéhez kell kapnia, ha 1 Ferrari a boxba megy és stb, ultra szánalom az év, szerencséje a Ferrarinak, hogy Kimi hosszabbított, ezután a futam után nem biztos, hogy megint megtenné.

Nem érdekel, hogy 4 körrel a vége elõtt lepacsizott a fallal, legalább szívbaj nélkül versenyzett egyet, a fõ sár a Ferrarit terheli megint csak.

Máté94
Miért belehalsz?
zsutyesz
igazából mindegy, h ki, csak ne Hamilton....

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

GhostRider1
nem fog semmit nyerni Massa

&#9733;

Alonso<#worship><#taps><#law>

zsutyesz
remélem most Massa nyeri

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Firerock
mindenki aztmondja hogy õ a világbajnok
ez akkora ökörség
tavaly ki beszélt Kimirõl?senki
mégis õ nyert

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

GhostRider1
2. kiállásnál már elõkerült a nyalóka <#idiota>

&#9733;

te is mehetnél... nem kell a flém.

Firerock
te vagy egy gyalázat
akkora hülyeségeket írsz
menny a meccsboksz topicba...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szerintem már ki is rúgták 😊

kulabácsi
azt a barmot meg egybõl kirúgnám aki zöldre válltotta azt a lámpát :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lehetek a barátod? olyan fasza tv-d van <#ravasz1>

kulabácsi
am még nem jelenteném ki 100%osan h hami világbajnok, de innen már csak elveszteni tudja a mclaren sajnos 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bordy
no, jó pálya ez szerintem. alonso megérdemelte ezt a gyõzelmet. mindig kihozza a maxot a kocsiból amit lehet egész évben.
ferrárinál meg már kezd kritikán aluli lenni a csapat munka.

bardocz
ÚÚÚristen Ferrari mit mûvelt m,ez valami borzasztó.Kimi 2. kiállására be is hozták a nyalókásembert,és remélem ez így is marad.Kiváncsi vagyok azoknak a véleményére,akik itt istenítették,hogy milyen jó,meg kilõve a hibalehetõség.Megint azt tudom mondani,hogy én megmondtam...

Alonso meg,hatalmas gratula neki,nagyon jól csinálta,nem hibázott,tökéletesen ment,ugyan így Rosberg is.Hamilton meg megnyerte a vb-t,hacsak nem töri össze, a kocsit,vagy esik szét alatta.
kulabácsi
hány verseny van még?

Máté94
HAMILTON A VILÁGBAJNOK!
vagy inkább tölthetne fel valahova..

idegbajt kapok mikor elkezdem olvasni a fórumot, és másodpercenként elugrál mikor tölti a nyüves képeket.. <#zavart2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

az lesz a ferrari elkurja az utolsó három futamot is simán!
Még 3 futam lesz. Japán, Kína, Brazil.

képeket valaki rakhatna be jók voltak a tegnapik háttérnek faszák!
és tökmindegy milyen kocsi jöhet az összes!
Ghosty
Hamilton lesz a világbajnok, konstruktõribe meg természetesen a McLaren... gyalázat most ez a ferrari

REALista
Úgy legyen...<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!