FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Nemtom mi a faszt csinált ma a team, Räikönnent se értem mi a fasznak sietett annyira a végén, így most egy remek futam helyett beszoptuk az egészet. Egyedül Massát sajnálom, nem tehetett róla, ráadásul meg is büntették....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kifli
ne örülj elõre tavaj is elbaszta de nagyon csúnyán uccsó futamon XD
kirol
Szegény Massa. Remélem még a következõ 2 futam közül valamelyiken betlizik Hami, és az utolsó futamon nyer Massa és világbajnok lesz. 😊

Jaja, nemhogy monza lenne éjszaka. Be lehetne lámpázni, most ezért új pálya...

kabel15
Nekem tetszett ez az éjszakai pálya!
Hangulatos és a városi pályákat is bírom!
Így mindenkinek van eséje és nem csak az a 4 ember esélyes!

BattleTag: kabel15#2672

XxTyl3rxX
HAMILTON VILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hurráááááááá<#vigyor>
(na jó csak 90%)

Welcome to a World without rules!!!!

Legend Killer
másnak se megy az rtl most? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

aki kitalálta az ilyen pályákat anyon kéne lõni és fõleg a boxutca bejárata milyen !
ennek a pályának mi értelme van végignézni 61 körön át hogyan vonatoznak egymás után!
ráadásul úgy pattognak mint a pingpong labdák!

ferrari megint elkurta nem kicsit nagyon!

nézd meg culthardot ott is úgyan ez volt csak a nyalókás bácsi visszafogta. és nem lett belõle nagy baj!

az lenne a legjobb hogy visszahoznák azt a krómozott nyalókát így a pilóta rendesen látná mi zajlik mögötte!

én nem tudom hogy volt ez egy pillanatra átváltott zöldre majd vissza pirosra de már elindult !
látom nem tanulnak a hibából!

alonso végre nyert piqet besegített neki!

Sajnálom Massa-t. Én többet nem nézek F1-et, nem bírom idegekkel 😊

thanx Alonso 😊<#integet2>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

visszakaptak a Ferrari doksikat?:-)

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
nem csak két embert kelett volna megbüntetni a box miatt és akik szabálytalanok voltak így is jobb helyen végeztek...

Trulinak meg szerintem nem a kocsija adta meg magát hanem rosszul lett :S
elég rosszul nézett ki és ápolgatták is
<#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
Akkor Rosberg nyer. 😄

1,3.

A medve nem játék.

de a zárt boxutcai tankolásokért eddig csak áthajtásost szoktak adni nem stop & go t..

nagyon hátul voltak a ferrarik? vagy csak én gyártok elméleteket?

a.carkey
No igen ...

A medve nem játék.

kabel15
Szép vólt HAMILTON!!!

BattleTag: kabel15#2672

a.carkey
Az nem a Gyula volt? 😊

A medve nem játék.

<#eljen>

a.carkey
Azért Rosbergék jobban jártak a STOP and GOkkal, mint aki nem "csalt". Azért ez tanulságos (kéne, hogy legyen) ...

A medve nem játék.

BaLeeX
Amit elvett a FIA jogtalanul, visszaadta az élet! Ezaz! <#nyes>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Firerock
ez lol hogy lehet hallani hogy mit mond a szerkesztõ palikéknak😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

John Cena
fasza volt a verseny!!!! mindenhogy a McLaren vezet😞😞

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Punker
õ többet tud mint a járgánya.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zsutyesz
ALONSOOOOOOO! <#taps>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

BaliBoy
Elismerésem Alonsonak. Nem gondoltam volna, hogy idén be fog fejezni egy versenyt az elsõ helyen.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Punker
ez van mikor kockáztatnia kell folyamatosan.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Idén hülye mint segg ezekben a szitukban. Egy semmilyen szituban, ahol csak be kéne hozni és 4 pont, máris kevesebb a hátránya, erre nekicsapja. Most nem mindegy, hogy ha már nem gyõzelem a barom boxszabály miatt, akkor 5 vagy 4? Kb laza 20 pont minimum amit így elcseszett idén.

Jöhet a francia himnusz. Alonsonak meg minden jót, mert azért kitartott (bár máshová nem hívták ami ütõs). Remélem jövõre összeszed slicken egy új vébécímet. <#eplus2>

A medve nem játék.

II Rocky II
te jóisten :S álmomban nem gondoltam volna ,hogy ellehet vesziten iigy az elsõ helyet 😞

24 - Exile -Nov.23

Firerock
JEEEEEEEEEÁÁÁÁÁÁÁÁÁH
Alonso😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

igaz, most legalabb kitolta a Ferrari szemet...

megmondtak a fiuk, hogy baj lesz a razokovel, ha valaki sietni fog, lett is...

Good job, Fernando + Rosberg!<#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Legalább szegény Alonso örülhet végre valaminek

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Punker
SC alatt elb@szták a boxban leszakadt a töltõ csõ.

a.carkey
Pedig milyen sokan kinevették Brióst, amikor azt mondta, hogy a Renault a 3. legjobb csapat, és tényleg.

A medve nem játék.

II Rocky II
nem láttam a futamoz egy ideje😄
mármint a kezdést láttam
de mi történt hogy massa aki az elsõ volt az ucco helyenvan?

24 - Exile -Nov.23

uHs Gerzson
bazze...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Punker
miért is? nyomta neki talán túlságosan is.

5w0rdf15h
hát ez hihetetlen baszki...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Punker
roncs derby ez emberek, remélem jövõre itt esõ is lesz 😄

a.carkey
Ezt a fasz Kimit ...

A medve nem játék.

Istencsászár
Hát igen ezért nincs partyba idén Vb címért Kimi, sok sok hiba.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Na most tökéletes

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zolo
<#hehe><#hehe><#nyes><#nevetes1><#eplus2>Kimi 😄D

http://flickr.com/photos/zolika90/

akyyy
japánba is vótmá ilyen rázóköves dolog, nem?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

HunnernesKonge
hmm, egymás után két hepe lesz<#hehe>
Count Adyn
Csávó ott tekeri a cuccot partvissal a pályán, kocsik meg húznak el mellette, nagyon komolyan tolják ott😄DD

a.carkey
Amúgy két verseny óta azt szajkózom, hogy NEM VÁRJÁK MEG MÍG TISZTA NEM LESZ A PÁLYA ÉS VISSZAMENNEK. Íme egy jó példa, hogy más hogy fázhat rá. Íme. Remélem ezt is szigorítják és a buzi boxutcás szabályt kidobják a fenébe.

Alonso és Hamilton vajon kiteszi-e egymást? 😊

A medve nem játék.

Tomo15
Na ez az, amit már nem hiszek el😄
REALista
Na megint SC.
Massát meg sajnálom jól kibasztak vele..:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

a.carkey
LOL!

Érdekes vége lesz.

A medve nem játék.