182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ShaiHulud #94071 juhu kaosz van ezerrel :D -
hihetetlen Hamilton milyen pofátlan
sokat érnek ezek a pilóta megbeszélések... -
Boxban van forgalom... -
Sutilnak csak azt kell csinálnia amit előtte mutat neki Alonsó xD -
de gondolom Alonso fekete zászlót kap -
na Hamiltont most sem fogják megbüntetni -
Hamilton loool -
ShaiHulud #94064 alonso
-
Szép ez az SC ! -
Vettel beragadt... -
Alonso
-
ShaiHulud #94060 na rtl klub hozta a format megint:D azt mondjak musor kezdesnel hogy esik az eso. erre most derul ki hogy csak talan felora mulva fog esni az idojaras elorejelzes szerint...hat jellemzo. -
ShaiHulud #94059 azert az hogy szakad az tulzas :) -
nah szép lesz... -
Szabi1991 #94057 Kínába szakad az eső xD -
ShaiHulud #94056 eljen, jo futamnak tunik idojaras miatt:) -
nem, csak viszi a szél a hamut ... -
Kínába is kitört egy vulkán? -
Mark Webber:
„Remek harcot sikerült vívnunk Sebastiannal. A Q3-ban nagyszerűen teljesített. Az első sorban vagyok, ahonnan nem a legrosszabb dolog elrajtolni. Nagy eredmény a csapatnak, hogy Melbourne után itt is elfoglaltuk az első sort. A szerelőknek nagyon hálás vagyok. Valamilyen anyag került tegnap este a kocsikra, ami valószínűleg a vulkán kitörés miatt került oda . Nem volt egyszerű megvédeni tőle az autót, ez nagyszerű csapatmunka volt. Holnap egy nagyszerű verseny várható, én már arra készülök.” -
ezt már letárgyalták meg nyilatkoztak is. pont oda volt felfüggesztve a kerék ami szétrobbant/tört. -
meg aztán ő Michael Schumacher 
. neki már nem kell bizonyítania :D, de az a baj, hogy emberek elvárják, azonnal villogjon, mint régjen. hülyeség. én örülök, h itt van, még akkor is, ha éppen szar, v nem a legjobb. hameg jó lesz, akkor repdesek örömömben :D. mármint, ha régi énjét idézné :D.

.
-
akkor most pontosan mi okozta a két első kerék leszakadását?és miért nem volt valami ami megfogja a kereket(hogy ne repüljön el a kocsitól?) -
2004 év végén már csak lóbálta a lábait, 2005ben meg szar autója volt....vagy mondjuk úgy szar gumi. -
ez ronda dolog lett volna ha futamon történik amikor előtte vannak még 10-en -
IXEMGabeo #94047 akkor sem az ő pályája...2004-ben mit szenvedett már a csúcs Ferrarival Kliennel is összeakadt aztán végül ki is pörgött... és az utána levő évben is szenvedett...2006: emlékszem rá Alonso előtt ért be... -
Az ott úgy elpukkant. -
Egyszerűen nem voltam elég gyors
"Nem voltam elég gyors, egyszerűen nem tudok jól kigyorsítani a lassú kanyarokból"
"Egyforma beállítással dolgozunk, próbáljuk kitalálni az adatokból, miért nem megy."
"Kína már a szezon negyedik versenye, de Schumachert mindig verte Rosberg az időmérőn. Rajta kívül csapattársától - Robert Kubicától - csak az újonc, renault-s Vitalij Petrov kap ki rendszeresen."
21-4 eddig
-
-
Végülis 2006ban megnyerte a futamot :). -
szegény :(. -
IXEMGabeo #94041 Schumi biztosan elkeseredett hogy nem megy neki...küzködött ma az autóval meg sztem egyértelműen nem neki tervezte Tilke a Kínai pályát:) -
végére be is rekedt :D. -
nekemmegbe :D. -
Czolner ma eléggé túlzásba vitte az ordibálást meg azt,hogy szerinte ki milyen időket fog menni.Nem szokott idegesíteni de ma kifejezetten zavart... -
Michael Schumacher azt nyilatkozta, hogy úgy véli amiatt maradt el annyira csapattársától, mert ő az új aerodinamikai csomaggal ment aztán mégse... -
IXEMGabeo #94036 tipikus ruszki csaj és szöszi is nekem nem jön be:) -
megnéztem és mivel gondolom még sokan nem nézték meg, ezér spoilerben írom... és remek lenne, ha más is így tenné, főelg vasárnaponként, mikor még így az első futamokat nem tudjuk egyszerre nézni időeltolódás miatt. ezér se nézek be olyankor topikba. kivéve, ha véletlen megtom, lásd, multkori eset, vahh.
de hát jahh, nem várhatom el, h hatszáz ember spoilerezzen miattam :D, de mégis... jó lenne :D.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megnéztem, szokásos, papírforma, Czolner is mondta. Redbull nagyon ott van. Michael meg hát... nahh... nemtom. kapja össze magát :D. bár lehet Czolner fejtegetése, találgatása a jó és remélem így van és buzult vmit a motor :S... majd kiderül. ám bárhogy is lészen, MICHAEL SCHUMACHER RULZ4EVEEEEERRRR!!!!!!!!!!! YEAHHH!!!!! :D
nem nagy szpojler, de nem baj, azér akkor is spoilerbe tettem :D. -
mimi, ez a neve? :S hirtelen azt hittem, japán.
kösz a képeket, nagyon szép csaj!

-
Oksana Kosachenko
+1
-
Fura ízlésed van de én is mert olyan ****** való feje van.