182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Akkor minek van felfestve? vagy miért nem szélesebb??? -
ShaiHulud #94150 hami tolta lefele meg mindig. de majd ismetlesbe megnezhetjuk meg majd biztos lesz youtubeon is hamarosan. -
Tesztoszteron #94149 Hamilton folyamatosan agreszív pilóta! Oké ez nem is baj ! csak folyamatosan felrúgja a szabályokat! Idén nem ez volt az első eset!!! -
Oké semmi baj nem érted! :). Nem írok feleslegesen :D. -
ShaiHulud #94147 hat alonso egyertelmuen kiugrott a rajtnal szoval az ketsegtelenul stopandgo, viszont azt nem tudom, hogy van-e szabaly a boxutcaba behajtasnal valo elozesre. -
így van!!!!
Én is már többször észrevettem, hogy kivételeznek vele.
Remélem kap annyi sec büntit hogy alonso mögé kerüljön.
Amugy meg Massa hihhetetlen mit csinál már futamok óta.. Alo egyszerűen beragad mögé és emiatt pontokat veszít. Vegye már észre magát.
Sumi meg.. sosem szerettem, és most legalább kap abba a hatalmas nagy arcába. Majd huzigálhatja a szemét ha jön szembe a kamera :D sztem a 70%-át a VB címeinek a kocsijának köszönheti. Petrov nagy volt. -
madmanic #94145 rossz hírem van: nem volt szabálytalan...
a boxutca bevezetőn lehet előzni, át lehet lépni a fehér vonalat ha jól tudom, csak kifele nem.
Vettel szorította be a boxokba majdnem, a kék sávon még lehet haladni.
Ha valakit azért megbüntetnek az Vettel vagy a mekis nyalókás aki kiengedte.
Webber meg lement a pályáról, Hami előtt aztán meg rinyál h "megelőzte"..
Miért kellene megbüntetni? Mert nem szereted..?
-
bodajoci #94144 Érdekes verseny volt. Button megérdemelte a győzelmet. De továbbra is azt mondom, ha az idő nem kavarna be egy dögunalom lenne a bajnokság továbbra is. Max a rajtoknál történne izgalom, meg 1-2 műszaki bibi miatt. Sztem amúgy Alonso büntije jogos volt talán, de a többieket nem kéne baxtatni, ez a verseny vagy mi? -
ShaiHulud #94143 vagy egy angol nem lehet "angol hidegveru" szerinted? :D vagy midnen angol alapbol hidegveru es ezert nem kene kiirni kulon? :) -
ShaiHulud #94142 hat de button angol. nem ertem mi a problema. -
Tesztoszteron #94141 Miért nem kapott ő is box utca áthajtást? megvárták mig jó pozíciót szerezzen! Gratulálok a Bíróknak!!! -
Csak pont az angolokra jellemző a hidegvér :D. Csak nézz vissza az időben, és olvasgass cikkeket. De amúgy jó hogy mindenki Prosthoz hasonlítja. :D -
szerintem hamilton kapni fog 25mp büntit.. -

-
hamiltont meg balról nyomta vettel -
ne aggódj "sjúméhör" mellől tűntek már el Hamilton-szerű csicskák amíg megszerezte a 7 "világbojnoki" címet ( ; -
Tesztoszteron #94135 Nem értem a Forma1-s szabályok Hamiltonra nem vonatkoznak? Miért kivételeznek vele? Azért mert más "színű"??? -
WNW #94134 Hat Schumit nem autozta csak ugy korbe Hami.. Mit lattal Te..?! Inkabb Schumi szivatta, egy lenyegessen gyengebb kocsival amig lehetett.. Iszonyu gyenge a Mercedes.. Rosberg is gyak. csak azzal lett dobogos, hogy az elejen nem mentek ki gumit cserelni, igy kimaradt a hajcihobol hatul.. A McLaren meg iszonyu gyors.... Raadasul szerintem megint az F-csatorna miatt, nagyobb szarnyallasokkal tudtak menni, igy a kanyarokban, foleg az esoben elonyben voltak, es meg egyenesre is maradt egy kis plusz.. -
lajoskát jólenne már kicsit megbüntetni, mert kezd elkanászkodni nem gyengén. -
ShaiHulud #94132 ezt most megegyszer, mert mintha hianyozna ebbol a mondatbol valami. webber azert hagyta el a palyat mert hamilton letolta miutan lement az sc. -
haaszkrissz #94131 Teljesen igazad van.
-
ShaiHulud #94130 ja mint a buszfelszallasnal a konyoklo oregasszonyok mi? -
ShaiHulud #94129 miert meg nem hallottad ezt a ket szot egyutt? -
te is tudsz olyan okosságokat írni hogy röhögünk :D. De jó folytasd kérlek! xDD. "Angol hidegvér" xDDD.... -
Alonso meg Hami szemfülesek voltak. Ez kell ide:)))) -
elsőre én láttam hogy vettel balról hagyott volna neki helyet,ha meg elhagyja a pályát meg lehet előzni -
WNW #94125 Szerinted versenyben maradni, nem felreallni, meg a boxbejaratban beszallni a masik melle ugyan az...?! Akkor kicsit gondolkodj el az elet nagy dolgain... -
Hamilton és sjúméhör közt van kb 15 év,de a futamon mégis körbeautózta a 7szeres "világbajnokot"...Hami megint megmutatta,hogy Alonso és Vettel mellett a legjobb pilóta a mezőnyben! Button pedig angol hidegvérrel hozta be az utolsó körökben az autót! Massa pedig idén se lesz világbajnok :) sjúméhört eddig nagyon alázza a kis Rosberg,valamit csinálni kéne,ahogy a régi szép időkben,például egy kis koccanás,vagy valami :) olyan sumisat :) -
ShaiHulud #94123 szerintem meg nem engedte vissza, meg akkor webber sem mondta volna radion a dumat. ott webber bukott 2-3 helyet emiatt. -
melyik dimenzióban láttad a zonta féle előzést most? -
ShaiHulud #94121 aze ez mas volt mint a hakinenes. mert itt mar a kanyarban elozott kettot, mivel sutil segge elindult kifele, amitol jol belassult es ugye vettel meg pont o mogotte votl az iven, hami meg csak szepen bebujt a normalis iven. -
22-4 Rosberg vagy 1 percet vert sumákra.... -
nem tudom mit basztatjátok schumachert, neki nem kell már bizonyítani semmit.
no meg kihagyott 3 évet.. -
az lenne a legjobb:D -
madmanic #94117 Óriási futam volt! 
Hami élete versenye! Ugyanolyat előzni mint a Sumák-Hakkinen-Zonta előzés

Sumákot mindenki alázta aki csak arra járt, Rosberg meg 3..? Hmm-hmm...
Alonso kezdi a formáját hozni...
Soha rosszabb futamot
-
Lehet figyelmetlen voltam, de én ki se láttam írva, hogy azt figyelnék. Majd elintézik házon belül. -
ha Alonsót megbüntetik(ami biztos)akkor a másik kettőt is megkell -
Kabbe!:_P -
Hemiltolt elismerem jó pilóta,de hogy Button azért lett tavaly világbajnok CSAK mert CSAK neki volt autója...MAssa meg meg mehet sírni de eddig 0 amit mutatott az évben -
Max a bejáratért kaphat,de ott is visszaelőzte a boxban vettel, szóval teljesn mindegy. Ami meg boxból kifele volt a nyalókás emberé, hogy kiengedte, ezért a csapatot kell büntetni nem a pilótát.