FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengeteg ilyen volt, most büntettek, bár pont most nem kellett volna, mert így beleszóltak a vébécímbe, nem elõször.
A medve nem játék.
Ha Alonso és Kubica közt folyna harc a vébécímért és a FIA (Bernie) érdeke az lenne, hogy minél tovább NE döljön el a vébécím sorsa, és erre mindent bevetnének, az ugyanolyan durva volna, mint a mostani esetek. Megj. ha Massa vezetne, ugyanezt csinálnák ...
A medve nem játék.
Nem láttam a versenyt, csak a rajtot. Arra értem a mait mondok..
Az az igazság hogy egyre jobban azon az állás pontion vagyok, hogy ezt tök felesleges nézni. Ugyis ugy keverik a kártyákat,hogy kedvezenek..
Nem mondom hogy a mclarenek, vagy a Ferrarinak, mert mind 2 csapatot hol kdvezõ, hol kedvezõtlen itéletekkel szopatják😄
Ami viszont nagyon unalamas, hogy az f1 errõl a két cspatról szól.. Elég szar ez, na de mind1.. Sajnos ez van..
De gondolom azért te sem érzed azt a rajtot, fairnek, és sport szerünek, mertha igen, akkor igazán nincs mit vitatkozni..
Az az igazság hogy egyre jobban azon az állás pontion vagyok, hogy ezt tök felesleges nézni. Ugyis ugy keverik a kártyákat,hogy kedvezenek..
Nem mondom hogy a mclarenek, vagy a Ferrarinak, mert mind 2 csapatot hol kdvezõ, hol kedvezõtlen itéletekkel szopatják😄
Ami viszont nagyon unalamas, hogy az f1 errõl a két cspatról szól.. Elég szar ez, na de mind1.. Sajnos ez van..
De gondolom azért te sem érzed azt a rajtot, fairnek, és sport szerünek, mertha igen, akkor igazán nincs mit vitatkozni..
Downhill!!
olvass vissza
mivolt ma mer csak az utolsó 17 kört láttam? 😞 csodálkoztam a sorrenden de akkor már nem történt semmi
ilyenkor sry
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Most már a tündérmesékben is felveszi a kesztyût Felipe?!XD
De Komolyan ilyen kor hol van Colajanni, mert az tuti, hogy errõl lemaradt.
Azóta persze kitépte a maradék haját is. E
Ezzel csak a Ferrarinak árt az igazmondó juhászunk, egy ilyen hétvége után csöndbe kéne lenni az õ részérõl.
De Komolyan ilyen kor hol van Colajanni, mert az tuti, hogy errõl lemaradt.
Azóta persze kitépte a maradék haját is. E
Ezzel csak a Ferrarinak árt az igazmondó juhászunk, egy ilyen hétvége után csöndbe kéne lenni az õ részérõl.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Valami olyasmi van ezzel kapcsolatban még, és azt hiszem Spaban is ezért jutott el egyáltalán az elbeszélgetésig, mégha el is utasították a McLaren fellebbezését, hogy ha letölti, akkor alapból nem lehet, de ha nem, és utólag szabnak ki büntit, akkor elsõre eldöntik, hogy érvényes-e egyáltalán a fellebbezés, mert a versenyen kapott 25seces/boxutcaáthajtásos bünti ellen elvileg nem lehet fellebbezni, mert ugye a büntetések esetében sem a versenyzõ sem a csapat nem élhet fellebbezéssel, de ha eljut a "tárgyalásig" a dolog, és erre volt már példa, nemcsak Spaban, a fellebbezést adott helyzetben volt már, hogy jóvhagyták, az ítéletet törölték vagy plusz-mínusz irányban megváltoztatták. Szomorú, de tényleg barom jogi herce-hurca az egész, és ált. ha két pontnélküli mókus közti esetrõl vagy év eleji semmiségekrõl van szó, akkor más a végeredmény egy ilyen tárgyaláson, mint amikor a vébécímbe is kerülhet egy-egy FIA döntés.
A medve nem játék.
aha,ez kimaradt nekem😄 bocsesz
"A McLaren ügyvédje sikeresen elérte, hogy az FIA Fellebbviteli Bírósága elfogadja a fellebbezést, a 25 másodperces büntetés ellen. (Az áthajtásos büntetés ellen nem nyújthattak volna be óvást.)"
"Indoklás: A FIA utólag meghozott döntése szerint le lehet vágni a kanyart az ütközés elkerülése érdekében, ám az így megszerzett elõnyt vissza kell adni úgy, hogy azonnal vissza kell engedni korábbi pozíciójába a megelõzött riválist. Az újabb támadást pedig csak a következõ kanyar után szabad megindítani."
Miért nem lehet akkor fellebbezni?
"Indoklás: A FIA utólag meghozott döntése szerint le lehet vágni a kanyart az ütközés elkerülése érdekében, ám az így megszerzett elõnyt vissza kell adni úgy, hogy azonnal vissza kell engedni korábbi pozíciójába a megelõzött riválist. Az újabb támadást pedig csak a következõ kanyar után szabad megindítani."
Miért nem lehet akkor fellebbezni?
A medve nem játék.
az alsó bmw-t már láttam régebben de a másik 2 se rosz😊
EEEEEEEEEEEEEEeeeeezhülyeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!444négynégy
omg ezt a kamu csávót <#bdead>#bdead><#wilting>#wilting><#taps>#taps><#lama>#lama>
még egy autó közéjük fért volna
omg ezt a kamu csávót <#bdead>#bdead><#wilting>#wilting><#taps>#taps><#lama>#lama>
még egy autó közéjük fért volna
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
látszik nagyon figyeled a dolgokat..fellebezhetik valóban de semmi értelme mivel a box utca áthajtásos büntetést nem lehet megfellebezni(Hamilton-Spa,rémlik valami?)
a nyilatkozat valóban kicsit khmm..de igazából nemis az ütközéssel van a baj mert ez tényleg benne van fõleg hogy pozicióért mentek,hanem a versenybírókkal..ma eléggé hyperaktívak voltak..biztos kapták az utasítást fentrõl...
Az meg, hogy "kívül" meg "mellette" volt még bõven hely önmagában nevetséges, hisz versenyhelyzetben nyilván nem fog a bukótérben fordulni...csak éppen annyi helyet hagy ami feltétlen szükséges a másik félnek.
őőő
Ahogy én látom Massa a külsõ ívet választotta amit õ meg is tartott, ellenben Bourdais annyira belül kezdte meg a kanyart, hogy a kanyar középsõ részénél már nem bírta bent tartani az autót. A lenti videónál közvetlen a kép megállása és a zoom-in után nagyon úgy tûnik, hogy bõven volt majd egy teljes autónyi hely Bourdais és a kõ között!
Az eset szerintem pontosan ugyanolyan mint a Hungaroringi elsõ kanyar, ahol Massa ugyanezt csinálta, ellenben Hamilton bent maradt a belsõ íven, így nem volt baleset.
Szerintem nem érdemelt büntetést, Massa nagyon agresszív volt, így ez benne is volt teljesen a helyzetben...ellenben Bourdais a nevetséges nyilatkozatáért egy nyakast simán megérdemelne!
Az eset szerintem pontosan ugyanolyan mint a Hungaroringi elsõ kanyar, ahol Massa ugyanezt csinálta, ellenben Hamilton bent maradt a belsõ íven, így nem volt baleset.
Szerintem nem érdemelt büntetést, Massa nagyon agresszív volt, így ez benne is volt teljesen a helyzetben...ellenben Bourdais a nevetséges nyilatkozatáért egy nyakast simán megérdemelne!
őőő
Nem azért, de Bourdais volt a belsõ íven, igy övé volt az ív, és elég helyet hagyott Massanak aki egyszerûen ráhúzott. Ez kb. olyan volt, mintha mennel az autopalyan 130-al, es a becsatlakozasnal hülye módon ráhuznád az autódat a meletted levo lovaskocsi-ra, annak ellenére hogy simán elférnél melette.
és??attól hogy massa volt a gyorsabb??pozicióért mentek jóhogynemár bourdais lefékez és kiszáll a kocsiból csakmert jön massa nem??
Hihihi Massa atvette Hami nyilatkozasi taktikajat, O se szokott semmit latni, csinalni, es ott se szokott lenni...😊))

lol
Felipe Massa állítja: Lewis Hamilton lökte ki õt a pályáról
hihihhihiihihihhahahahahahahahuhuhuhuhuhhöhöhöhöhöhhöhöhöhehehehehehe!
hihihhihiihihihhahahahahahahahuhuhuhuhuhhöhöhöhöhöhhöhöhöhehehehehehe!
Nem.. Massa volt a gyorsabb, O ment az iven, O volt elorebb.. Ez kb. olyan volt, mintha mennel az autopalyan 130-al, es a becsatlakozasnal bekocogna keresztbe eled egy lovaskocsi, es jol fellokne a szallagkorlatra...😊)
bocs de a hamiltoni büntetése jogos volt mert ott totál hátulról találta el hamiltont aki jóval jobb pozicóban volt,bourdais-nál viszont 1általán nem volt elõrébb csak amikor már annyira rázárt hogy bourdais nem tudott hova menni és emiatt megpördült(gonolkozni is lehet néha),az egész pálya ott volt massanak abba a szaros kanyarba de õ le akarta szoritani bourdaist szóval épp emiatt teljesen 1értelmû hogy itt massa volt a hibás
Szerintem olvasd el mégegyszer<#ravasz1>#ravasz1>
Így van!<#eljen>#eljen>
Elloptad a hsz-em 😊 én akartam tékelni 😛
Nemaaaa.... Ezt hogy csinaltam..?😊))
Jó a monitorod. Lehetek a barátod?<#ravasz1>#ravasz1>
Bourdaisnak nem lett volna muszaj a boxbol kijove bedugni oda az orrat, mikor verseny iven jott egy masik kocsi gyorsabban.. Kockaztatott, mert poziciot akart fogni.. Massa mar elotte volt felig, mikor eltrafalta a Ferrari hatuljat... Egyertelmu a bunti.. A Ti logikatok alapjan Massat se kellett volna megbuntetni Hami miatt, mit keresett ott Hami, miert akart befordulni Massa elott, ennyi erovel felre is huzodhatott volna, hogy Massa siman visszaelozze.... A gondolkodas nem artalmas am......
14éves gyerektõl mit vársz?
ez pont nem jött ide..nembaj
biztos van olyan topic ahol gyakorolhatod az idióta képeid berkását
biztos van olyan topic ahol gyakorolhatod az idióta képeid berkását
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
csak Hamilton essen ki,egyre jobban utálom a hülye fejét,visszafoghatná már magát,nem tudom hogy most mi lesz apucival,egyszer se láttam azt a normálatlan fejét a versenyen,lehet hogy depis lesz
Végre megkapta a feka
nagyon röhögtem,kíváncsi vagyok hogy most miért fogja kiverni a hisztit,mert hogy kifogja az biztos,mert egy majom
végre Massa megadta neki amit megérdemelt
nagyon röhögtem,kíváncsi vagyok hogy most miért fogja kiverni a hisztit,mert hogy kifogja az biztos,mert egy majom
végre Massa megadta neki amit megérdemelt