182274
  • shumika
    Ééés igen Schumacher megverte Nico-t!!!
  • Tyler1
    ezek az időmérők már nagyon unalmasak így :S szerencsére azért futamon nem dominálnak annyira a RedBullosok. az a vicc, hogy Webber is képes időmérőt nyerni, de futamokon amit csinál az egyszerűen vicc(gondolok itt arra, hogy bénaságai miatt más versenyét is elbassza).
  • Norbi1990
    Ha bejön akkor grat.
  • Totti5
    Ez így nagyon nem jó. Vigyázni kell a töbiekkel is majd Monacoba mert a Red Bullt mindenki feltartja majd a kvalin ha ott is minimum 1 mpvel jobbak.
  • Banano
    ,,Hát ha 30k-t fogadtál h Schumi előrébb lesz mint Rosberg akkor azt már nem nagyon fogod látni "

,,annyira idegesít már ez a sok kis gyerekes Scumacher fan,teljesen elvakultak és picit sem értenek a dologhoz:)
    vicces
    és még pénzt is tesznek a valótlanra"

Még nem nyertem semmit,mert kombiba van focival,de gondoltam megtoldom egy nagyobb szorzóssal.
    Sok szarértőnek,khm szakértőnek köszönöm a támogatást.
  • Tigristank
    Úgy tudtam, hogy meg kéne rakni Webbert itt a végén 1.95-2.05-ös szorzóért. :D
  • Norbi1990
    Ezt a 30k-t a Qualyra raktad vagy a versenyre?
  • MrTressy
    Csak meglett az a fogadás az utsó pillanatban :D
  • Máté94
    Na akkor vége is van. Már csak a 3. helyért versenyzünk...........
  • Máté94
    Hát majdnem kocc volt.....
  • G_ArchAngel #94700
    Alonsonak most mar tenyleg ideje lenne komolyabban a falra kenodnie...
  • Máté94
    Jó az:D
  • G_ArchAngel #94698
    DLR 6.? wtf?:)
  • miilann04
    #94692-re.
  • miilann04
  • tomi555
    Köszi, nem tudtam hogy a Mercinek nem a kormányon van:)
  • Norbi1990
    Szerintem ezt a F csatornát vagy a fékeket.
  • Totti5
    Azt amit a pilóták fele, ha oda van elhelyezve a kar... fékerő elosztást.
  • tomi555
    Szerintetek Schumi mit állítgat balkezével mindig ott a kormány mellett?
  • Totti5
    Majd kiderül 4 futam múlva hogy Sumaher tud Rosbergel menni vagy előtte, tud e dobogóért harcolni, vagy nem. Felesleges 3 edzés után össze vissza beszélni, persze lehet örülni hogy Sumi jobb, de hogy mennyivel és tényleg sikerült neki előrelépéseket tennie az másfél óra múlva kiderül.
  • a.carkey
    Átjöttünk Európába. Ennyi a nagy mágia.
  • Jacek
    szerintem meg azok a vicces gyerekek akik az elmult 4 verseny alatt szarra fikaztak egy 7x vb akit nem szeretek de becsulom amit elert...
  • Banano
    Te is gec* okos vagy...ugyan azt tudom tanácsolni mint a haverodnak,tedd meg Rosberget fél millával, hozna több mint 1milliót és akkor lenyugszol legalább...meg hát amúgy is szinte 99.9% hogy Rosberg jobb helyen végez..hát eddig is úgy volt,ajándék az a 2.3-as szorzó öregem.
  • Firerock
    annyira idegesít már ez a sok kis gyerekes Scumacher fan,teljesen elvakultak és picit sem értenek a dologhoz:)
    vicces
    és még pénzt is tesznek a valótlanra:)
  • barmi
  • Norbi1990
    Majd meglátjuk, a qualyn :D
    Nem vagyok jós, de az előző versenyeken mindig Rosberg volt a jobb.
  • barmi
    3. szabadedzés :

http://kep.ivpicture.hu/348945.N.jpg
  • G_ArchAngel #94683
    SVettel remelem ezt most mar behuzza - Hamiltonnal es Buttonnal a dobogon...

Vagy Rosberg-gel, jo szokas szerint:)
    nagyobb sniper a nemet-finn, mint Alonso...
  • Banano
    Igen valószínű...ha annyira biztos vagy benne akkor tedd már meg légyszi Rosberget, 2.3-as szorzó van rá ,mondjuk úgy félmillával.Hiszen te tudod már a végeredményt...
  • Norbi1990
    Hát ha 30k-t fogadtál h Schumi előrébb lesz mint Rosberg akkor azt már nem nagyon fogod látni :D
  • Banano
    Schumi még mindig rosberg előtt van.
    Gyere a papihoz 30k.
  • Ulvar
    Nézem a közvetítést, és basszus végre versenypályát látok. Nem tudom ki mit gondol, de ahogy Európába érünk mindig sokkal jobban tetszenek a pályák. Ez a vonalvezetés szinte tökéletes volt a 2006os módosítás előtt. A hátsó sikán nem kellett volna.

Hoopppp közben Sutil died...
  • Totti5
    11:25 - Petrov aggódva tanulmányozza az összetört Renault-t, amit épp most tettek fel a trélerre. Hát, a szerelőknek lesz dolguk, ha az időmérőig össze akarják rakni. A csapatnál közben tanulmányozzák a telemetriát, hátha műszaki problémáról volt szó, de a lassításból úgy tűnik, Petrov is a rázókövön próbált fékezni. Éjszaka esett az eső, és a víz megállt a kerékvető bordái között, valószínűleg ezért csúszik a szokásosnál jobban. Kobayashi Saubere hatalmas vízpermetet vert fel, amikor elkezdett farolni a rázókövön.
  • Minstrel
    valami szöttyön csúsztak meg ami a kerékvetőn volt
  • M@TriX
    jah, szegény, jól beakadt neki valami, pedig kíváncsi lennék a srácra mert szerintem van benne valami, de majdnem mindig összejön neki...

Koba szépet driftelt :)
  • Ulvar
    Petrov.... hát te se fogsz ma qualyzni...
  • cement
    megy a 3. szabad
  • TommyC
    köszi pajti (:
  • TommyC
    azt hiszem ITT az megy
  • barmi
    Itt találsz néhányat !