FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Martini Claus F1 Team?
Létezik/létezett ilyen csapat?😄
a.carkey
Rengeteg ilyen volt, most büntettek, bár pont most nem kellett volna, mert így beleszóltak a vébécímbe, nem elõször.

A medve nem játék.

a.carkey
Ha Alonso és Kubica közt folyna harc a vébécímért és a FIA (Bernie) érdeke az lenne, hogy minél tovább NE döljön el a vébécím sorsa, és erre mindent bevetnének, az ugyanolyan durva volna, mint a mostani esetek. Megj. ha Massa vezetne, ugyanezt csinálnák ...

A medve nem játék.

gordon 24
Nem láttam a versenyt, csak a rajtot. Arra értem a mait mondok..

Az az igazság hogy egyre jobban azon az állás pontion vagyok, hogy ezt tök felesleges nézni. Ugyis ugy keverik a kártyákat,hogy kedvezenek..
Nem mondom hogy a mclarenek, vagy a Ferrarinak, mert mind 2 csapatot hol kdvezõ, hol kedvezõtlen itéletekkel szopatják😄

Ami viszont nagyon unalamas, hogy az f1 errõl a két cspatról szól.. Elég szar ez, na de mind1.. Sajnos ez van..

De gondolom azért te sem érzed azt a rajtot, fairnek, és sport szerünek, mertha igen, akkor igazán nincs mit vitatkozni..

Downhill!!

olvass vissza

mivolt ma mer csak az utolsó 17 kört láttam? 😞 csodálkoztam a sorrenden de akkor már nem történt semmi

Kit--Kat
ilyenkor sry

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Most már a tündérmesékben is felveszi a kesztyût Felipe?!XD

De Komolyan ilyen kor hol van Colajanni, mert az tuti, hogy errõl lemaradt.
Azóta persze kitépte a maradék haját is. E
Ezzel csak a Ferrarinak árt az igazmondó juhászunk, egy ilyen hétvége után csöndbe kéne lenni az õ részérõl.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Valami olyasmi van ezzel kapcsolatban még, és azt hiszem Spaban is ezért jutott el egyáltalán az elbeszélgetésig, mégha el is utasították a McLaren fellebbezését, hogy ha letölti, akkor alapból nem lehet, de ha nem, és utólag szabnak ki büntit, akkor elsõre eldöntik, hogy érvényes-e egyáltalán a fellebbezés, mert a versenyen kapott 25seces/boxutcaáthajtásos bünti ellen elvileg nem lehet fellebbezni, mert ugye a büntetések esetében sem a versenyzõ sem a csapat nem élhet fellebbezéssel, de ha eljut a "tárgyalásig" a dolog, és erre volt már példa, nemcsak Spaban, a fellebbezést adott helyzetben volt már, hogy jóvhagyták, az ítéletet törölték vagy plusz-mínusz irányban megváltoztatták. Szomorú, de tényleg barom jogi herce-hurca az egész, és ált. ha két pontnélküli mókus közti esetrõl vagy év eleji semmiségekrõl van szó, akkor más a végeredmény egy ilyen tárgyaláson, mint amikor a vébécímbe is kerülhet egy-egy FIA döntés.

A medve nem játék.

snowkid16
Örültem, mikor Massa adott Hamiltonnak XD

aha,ez kimaradt nekem😄 bocsesz
az alsó bmw-t már láttam régebben de a másik 2 se rosz😊
Máté94
Ha már Forma 1 akkor....
Egy kis feszültség oldás.
Szép képek😊

EEEEEEEEEEEEEEeeeeezhülyeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!444négynégy

omg ezt a kamu csávót <#bdead><#wilting><#taps><#lama>

még egy autó közéjük fért volna

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

látszik nagyon figyeled a dolgokat..fellebezhetik valóban de semmi értelme mivel a box utca áthajtásos büntetést nem lehet megfellebezni(Hamilton-Spa,rémlik valami?)
Norbi1990
Teljesen egyetértek Burdais-val. <#eljen>
a nyilatkozat valóban kicsit khmm..de igazából nemis az ütközéssel van a baj mert ez tényleg benne van fõleg hogy pozicióért mentek,hanem a versenybírókkal..ma eléggé hyperaktívak voltak..biztos kapták az utasítást fentrõl...
king13
Az meg, hogy "kívül" meg "mellette" volt még bõven hely önmagában nevetséges, hisz versenyhelyzetben nyilván nem fog a bukótérben fordulni...csak éppen annyi helyet hagy ami feltétlen szükséges a másik félnek.

őőő

king13
Ahogy én látom Massa a külsõ ívet választotta amit õ meg is tartott, ellenben Bourdais annyira belül kezdte meg a kanyart, hogy a kanyar középsõ részénél már nem bírta bent tartani az autót. A lenti videónál közvetlen a kép megállása és a zoom-in után nagyon úgy tûnik, hogy bõven volt majd egy teljes autónyi hely Bourdais és a kõ között!

Az eset szerintem pontosan ugyanolyan mint a Hungaroringi elsõ kanyar, ahol Massa ugyanezt csinálta, ellenben Hamilton bent maradt a belsõ íven, így nem volt baleset.

Szerintem nem érdemelt büntetést, Massa nagyon agresszív volt, így ez benne is volt teljesen a helyzetben...ellenben Bourdais a nevetséges nyilatkozatáért egy nyakast simán megérdemelne!

őőő

Nem azért, de Bourdais volt a belsõ íven, igy övé volt az ív, és elég helyet hagyott Massanak aki egyszerûen ráhúzott. Ez kb. olyan volt, mintha mennel az autopalyan 130-al, es a becsatlakozasnal hülye módon ráhuznád az autódat a meletted levo lovaskocsi-ra, annak ellenére hogy simán elférnél melette.

és??attól hogy massa volt a gyorsabb??pozicióért mentek jóhogynemár bourdais lefékez és kiszáll a kocsiból csakmert jön massa nem??
Máté94
Ez jellemzõ-Egyik se vallja be,hogy hibázott.
Megint mutogatnak.
Hihihi Massa atvette Hami nyilatkozasi taktikajat, O se szokott semmit latni, csinalni, es ott se szokott lenni...😊))

lol
Felipe Massa állítja: Lewis Hamilton lökte ki õt a pályáról

hihihhihiihihihhahahahahahahahuhuhuhuhuhhöhöhöhöhöhhöhöhöhehehehehehe!
Nem.. Massa volt a gyorsabb, O ment az iven, O volt elorebb.. Ez kb. olyan volt, mintha mennel az autopalyan 130-al, es a becsatlakozasnal bekocogna keresztbe eled egy lovaskocsi, es jol fellokne a szallagkorlatra...😊)

bocs de a hamiltoni büntetése jogos volt mert ott totál hátulról találta el hamiltont aki jóval jobb pozicóban volt,bourdais-nál viszont 1általán nem volt elõrébb csak amikor már annyira rázárt hogy bourdais nem tudott hova menni és emiatt megpördült(gonolkozni is lehet néha),az egész pálya ott volt massanak abba a szaros kanyarba de õ le akarta szoritani bourdaist szóval épp emiatt teljesen 1értelmû hogy itt massa volt a hibás
Máté94
Gondolkodj a másodperctörtrész alatt és mindjárt meggondolod.
Versenyeznek.-.-
Szerintem olvasd el mégegyszer<#ravasz1>

Máté94
Szerintem jogosan büntették Massát nem tudom ki ment a fûben-.-
Így van!<#eljen>

Elloptad a hsz-em 😊 én akartam tékelni 😛

Máté94
<#pardon1><#wow3><#violent>
Nemaaaa.... Ezt hogy csinaltam..?😊))

Jó a monitorod. Lehetek a barátod?<#ravasz1>

Bourdaisnak nem lett volna muszaj a boxbol kijove bedugni oda az orrat, mikor verseny iven jott egy masik kocsi gyorsabban.. Kockaztatott, mert poziciot akart fogni.. Massa mar elotte volt felig, mikor eltrafalta a Ferrari hatuljat... Egyertelmu a bunti.. A Ti logikatok alapjan Massat se kellett volna megbuntetni Hami miatt, mit keresett ott Hami, miert akart befordulni Massa elott, ennyi erovel felre is huzodhatott volna, hogy Massa siman visszaelozze.... A gondolkodas nem artalmas am......

Máté94
Szerintem már sokan unják,hogy ki fikázza ezt ki azt.Menjél ki az utcára az ott szónokiolj!
14éves gyerektõl mit vársz?

Máté94
De nevetséges ez az utálkozás!
Firerock
ez pont nem jött ide..nembaj
biztos van olyan topic ahol gyakorolhatod az idióta képeid berkását

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Máté94
Akkor Massa egy kis segdugasz aki kilök másokat!Megérdemelné a 10 rajthelyes büntetést!
Máté94
Firerock
miért is?

Máté94
És most te vagy a király mi?
Firerock
csak Hamilton essen ki,egyre jobban utálom a hülye fejét,visszafoghatná már magát,nem tudom hogy most mi lesz apucival,egyszer se láttam azt a normálatlan fejét a versenyen,lehet hogy depis lesz

Firerock
Végre megkapta a feka
nagyon röhögtem,kíváncsi vagyok hogy most miért fogja kiverni a hisztit,mert hogy kifogja az biztos,mert egy majom
végre Massa megadta neki amit megérdemelt

a.carkey
Ha olyan vagesz csapatnak tartják magukat ...

A medve nem játék.