182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
shumika #94710 Ééés igen Schumacher megverte Nico-t!!! -
ezek az időmérők már nagyon unalmasak így :S szerencsére azért futamon nem dominálnak annyira a RedBullosok. az a vicc, hogy Webber is képes időmérőt nyerni, de futamokon amit csinál az egyszerűen vicc(gondolok itt arra, hogy bénaságai miatt más versenyét is elbassza). -
Ha bejön akkor grat. -
Ez így nagyon nem jó. Vigyázni kell a töbiekkel is majd Monacoba mert a Red Bullt mindenki feltartja majd a kvalin ha ott is minimum 1 mpvel jobbak. -
,,Hát ha 30k-t fogadtál h Schumi előrébb lesz mint Rosberg akkor azt már nem nagyon fogod látni "
,,annyira idegesít már ez a sok kis gyerekes Scumacher fan,teljesen elvakultak és picit sem értenek a dologhoz:)
vicces
és még pénzt is tesznek a valótlanra"

Még nem nyertem semmit,mert kombiba van focival,de gondoltam megtoldom egy nagyobb szorzóssal.
Sok szarértőnek,khm szakértőnek köszönöm a támogatást.
-
Úgy tudtam, hogy meg kéne rakni Webbert itt a végén 1.95-2.05-ös szorzóért. :D -
Ezt a 30k-t a Qualyra raktad vagy a versenyre? -
MrTressy #94703 Csak meglett az a fogadás az utsó pillanatban :D -
Na akkor vége is van. Már csak a 3. helyért versenyzünk...........
-
Hát majdnem kocc volt..... -
G_ArchAngel #94700 Alonsonak most mar tenyleg ideje lenne komolyabban a falra kenodnie... -
Jó az:D -
G_ArchAngel #94698 DLR 6.? wtf?:) -
#94692-re. -
-
tomi555 #94695 Köszi, nem tudtam hogy a Mercinek nem a kormányon van:) -
Szerintem ezt a F csatornát vagy a fékeket. -
Azt amit a pilóták fele, ha oda van elhelyezve a kar... fékerő elosztást. -
tomi555 #94692 Szerintetek Schumi mit állítgat balkezével mindig ott a kormány mellett? -
Majd kiderül 4 futam múlva hogy Sumaher tud Rosbergel menni vagy előtte, tud e dobogóért harcolni, vagy nem. Felesleges 3 edzés után össze vissza beszélni, persze lehet örülni hogy Sumi jobb, de hogy mennyivel és tényleg sikerült neki előrelépéseket tennie az másfél óra múlva kiderül. -
Átjöttünk Európába. Ennyi a nagy mágia. -
szerintem meg azok a vicces gyerekek akik az elmult 4 verseny alatt szarra fikaztak egy 7x vb akit nem szeretek de becsulom amit elert... -
Te is gec* okos vagy...ugyan azt tudom tanácsolni mint a haverodnak,tedd meg Rosberget fél millával, hozna több mint 1milliót és akkor lenyugszol legalább...meg hát amúgy is szinte 99.9% hogy Rosberg jobb helyen végez..hát eddig is úgy volt,ajándék az a 2.3-as szorzó öregem. -
annyira idegesít már ez a sok kis gyerekes Scumacher fan,teljesen elvakultak és picit sem értenek a dologhoz:)
vicces
és még pénzt is tesznek a valótlanra:) -
barmi #94686 -
Majd meglátjuk, a qualyn :D
Nem vagyok jós, de az előző versenyeken mindig Rosberg volt a jobb. -
barmi #94684 3. szabadedzés :
http://kep.ivpicture.hu/348945.N.jpg -
G_ArchAngel #94683 SVettel remelem ezt most mar behuzza - Hamiltonnal es Buttonnal a dobogon...
Vagy Rosberg-gel, jo szokas szerint:)
nagyobb sniper a nemet-finn, mint Alonso... -
Igen valószínű...ha annyira biztos vagy benne akkor tedd már meg légyszi Rosberget, 2.3-as szorzó van rá ,mondjuk úgy félmillával.Hiszen te tudod már a végeredményt... -
Hát ha 30k-t fogadtál h Schumi előrébb lesz mint Rosberg akkor azt már nem nagyon fogod látni :D -
Schumi még mindig rosberg előtt van. 

Gyere a papihoz 30k.
-
Nézem a közvetítést, és basszus végre versenypályát látok. Nem tudom ki mit gondol, de ahogy Európába érünk mindig sokkal jobban tetszenek a pályák. Ez a vonalvezetés szinte tökéletes volt a 2006os módosítás előtt. A hátsó sikán nem kellett volna.
Hoopppp közben Sutil died... -
11:25 - Petrov aggódva tanulmányozza az összetört Renault-t, amit épp most tettek fel a trélerre. Hát, a szerelőknek lesz dolguk, ha az időmérőig össze akarják rakni. A csapatnál közben tanulmányozzák a telemetriát, hátha műszaki problémáról volt szó, de a lassításból úgy tűnik, Petrov is a rázókövön próbált fékezni. Éjszaka esett az eső, és a víz megállt a kerékvető bordái között, valószínűleg ezért csúszik a szokásosnál jobban. Kobayashi Saubere hatalmas vízpermetet vert fel, amikor elkezdett farolni a rázókövön. -
valami szöttyön csúsztak meg ami a kerékvetőn volt -
jah, szegény, jól beakadt neki valami, pedig kíváncsi lennék a srácra mert szerintem van benne valami, de majdnem mindig összejön neki...
Koba szépet driftelt :) -
Petrov.... hát te se fogsz ma qualyzni... -
megy a 3. szabad -
köszi pajti (: -
azt hiszem ITT az megy -
barmi #94671 Itt találsz néhányat !