FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naívság a köbön.
Vamos Argentina!
A medve nem játék.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hiszem, hogy bármi rosszat tettem volna ebben az esetben.
Tönkretették a hétvégémet, a csapat elvesztett három pontot,
Felipe meg kapott még egyet. Nagyon örülök neki, nyilván. Nem
tudom, mit kellett volna csinálnom. Ki kellett volna teríteni a
vörös szõnyeget és elengedni? Ezt választhattam volna" - dohogott
Bourdais."
...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
Ott meglehet játszani a koccolást, itt azért nem kifizetõdõ.
Nekem nem attól jó a verseny, hogy 1 tökös legény elszúrja a kedvenc pilótám futamait.
Jövõre slicken meg aero csökkentéssel úgy is 1000x jobb lesz az idény.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyeseknek az F1 arról szól, hogy bámulják az ótót, de szép, de jó... jajj a szar V8, miért nincs v12 turbó, jajja az aero csökkentés, jajj ez már nem F1 ez trabantverseny stb... ugyamár, versenyt akarunk látni ezekkel a pilótákkal, vagy nem?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
.: mobilize.hu :.
Az a nemmind1, hogy Alonso lenyomta erõbõl Kubicát
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
És ha lehet a tolvajMcLarenezést is mellõzd..
Errõl a futamról van szó..
Megértem, hogy fele annyi ember nézné a futamokat ha már eldõlt volna a VB cím sorsa de lassan már 1 gyõzelemnyi ajándékpontot adtak Massának, hogy versenyben legyen...
Vagy már elkészítették a VB serleget és ráírták a nevét és nem akarnak újat csináltatni vagy mi a franc van már?
Mostantól ha valaki elvét egy féktávot és kizavar pár autót a bukótérbe akkor kap majd bónusz áthajtásos büntetést? Erre szerintem még soha nem volt példa.
Kezd egyre szánalmasabb lenni ez az egész f1 cirkusz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Vamos Argentina!
Hami ismét terelni akarta Massát, mint ahogyan másokat is szokott. Most beszopta, mert a kis brazilt nem lehet csak úgy terelgetni...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Vamos Argentina!
..pedig Kimi még elõrébb is volt (mint Glock Monza-ban), mégsem hagyott neki helyet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Massa meg egy az egyben beleugratott Hamilton-ba....õk azok akik tudna keményen de sportszerûen versenyezni?
Ja igen, Hamilton hideg gumikon elrontotta a visszatámadást és blokkolt.
Látom már neki is bele kellett volna ugratnia Spa-ban Kimi-be...25mp így is úgy is..nem õ vágott, aztán még megpróbálta vissza is adni, de hát mivel megelõzte jó ember nem lehet.
Itt is megelõzte Massa-t teljesen rendben, csak nem fért bele MAssa-nak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez a büntetés meg komolyan nevetséges.
Ennyi erõvel Kimit is megbüntethették volna azért ahogy Webber mellé vissza jött a boxból és kerék a keréken csatáztak.
Az a baj, hogy pár pilóta nem fogja fel, hogy ez nem arról szól hogy a másik vigyázzon, hanem kölcsönösen figyelni kéne egymásra.
Bourdais-tól nem is értem mit vártak. Nem lekörözött versenyzõ volt, a pozicióját akarta megõrizni Massához képest. Nem várhatja el senki, hogy feladja a pozicióját azért mert egy Ferrari jön mögötte, szûkebben ennél már nem lehetett fordulni, Massának lett volna elég helye. :-/
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
de tudjátok rossz az aki rosszra gondolXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Bourdais sokat nem tehetett.Full a legszélén maradt.Max nagyon durván be kellett volna lassítania.
Massa vs. Bourdais
http://topgearhungary.blogspot.com/
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A medve nem játék.
A végén még a 2000-es hockenheimi "berohanós-Safety caros" Barrichello gyõzelmet is nagy elõrehaladásnak fogjuk 100 év múlva beállítani. 😄
A medve nem játék.