182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nem tudtok stream-et a P3-hoz? ...
-
Jah tényleg. Félre olvastam XD -
ShaiHulud #94668 o is ezt mondta:) -
Ehhez nem kell megnézni az adatlapját. a hozzászólásaiból lehet látni. -
Telitalálat ez a kép.
-
madmanic #94665 nálam jobban nem rühelled hidd el, de ilyet akkor se lécci...
-
HUmanHunter #94664
-
Nem is kellett megnézni az adatlapod, hogy rájöjjek: gyerek vagy. Majd ha felnősz, másképp látod a dolgokat... -
Hú bazdmeg de geci buta vaaaaagy.... ezt ennél szebben nem lehet megfogalmazni... -
shumika #94661 Egy f1-es versenyzőnek se kivánnám ha nem lenne Alonso. Neki kívánom. -
madmanic #94660 ilyet viccből se...
-
shumika #94659 Schumacher holnap az első lesz Hamilton második Button harmadik és sajnálatos hogy Fernando Alonso nem tudta bevenni az 5-ös kanyart és 247KM/h-val a falnak csapódott és szörnyethalt! :DDDDDDD bár így lenne -
várjuk ki a végét :D -
ShaiHulud #94657 viszlat 30k
-
Holnap Schumi Rosberg előtt végez...1.67-es szorzót megtoldom 30k-val.
-
IXEMGabeo #94655 szétkereste az agyát a világ egyik leggazdagabb legismertebb embere könyörgöm...tele van házzal, vállakozással méghogy a pénzért azér nem minden arról szól...ha pedig elveri Rosberget akkor fogtok nézni nagyot:) aki nem hisz benne nem szereti őt igazán...bár azt is elismerem h reálisnak kell lenni 41 éves kor után -
shumika #94654 Ez így igaz! xD -
neoG #94653 A szabadedzés csak akkor mérvadó, ha a kedvencünk jó helyen végez.Ha rosszul szerepelt, illetve olyan van az élen akit nem szeretünk, akkor nem mérvadó:) -
Szerintem Rosberg is kapott fejlesztést, elég csak az oldalon található képet nézni. (#94614) Vagy másról beszélsz?
Ergo szerinted Schumi nem lehet gyorsabb Rosbergnél ugyanolyan kocsiba? Szerintem ha most nem is, idővel gyorsabb lehet. -
shumika #94651 Szerintem csak a pénzért meg hogy növelje az F1 nézetségét mert nagyon sokan csak azért nézik mert Schumacher versenyzik. -
Rosberg olyan szinten gyepálja, hogy tök mindegy már hol végez sumák.. -
attila46 #94649 Fordult a helyzet,...Szerintem a Mclarenek nagyobb üzemanyag menyiséggel mentek,Red Bull üres tankal,Sumi szintén......gondolom.Ha nem akkor holnap ismételnek,de igazándiból sosem mérvadó egy edzésidő!!!!!!
Szinte biztosra veszem ,hogy Sumi Rosberg mögött végez ....hacsak ,hacsak
ez a fals tv felvétel alatt(ahol 100 km-t ment)nem okoskodtak ki valamit amit Rosberg nem kap meg.Ha Sumi jobb lesz akkor biztos ez a helyzet...
De biztosra veszem nem kellett volna visszajönnie,túl erős a mezőny... -
Lotus már tudhatná miként zajlik ez a kettéosztott mezőny az IC-ben..gondolom az ötletük onnan jött..
baromi nehéz kitalálni..sorsolással osztják ketté a mezőnyt az első körre.. -
Barcelonában Warwick ül a versenybírói székbe -
shumika #94646 XXXXXXDDDDDD jah értemm XXXXXXXXXDDDDDD -
G_ArchAngel #94645 semmilyet, gondolom alairom, mert a versenyt Zsotika fogja megnyerni... legalabbis eselye annyi van, mint MS-nek:))) -
shumika #94644 Milyen Baumgartner aláírás-t látsz te??? -
G_ArchAngel #94643 Alairas:
Baumgartner Zsolt
-
shumika #94642 Hello all!
Sokan emlegetnek és közlöm hogy a Vasárnapi race-t meg fogom nyerni!
Köszönöm a támogatást minden szurkolónak főleg Shumikának!!
XXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nem. -
red bullon rajta volt az F-csatorna? -
Szabadedzés eredményeiből szerintem ne induljatok ki. -
Ne nagyon reménykedj benne.
A Meki és a Ferrari sem mutatta meg a foga fehérjét. -
simán..bizni kell...ledolgozható..sztem.. -
barmi #94636 Majdnem nyóctizedre van Vetteltől. Szerinted sikerülhet? 
Szerintem max a 3. hely lesz meg neki ha minden klappol és nem jön közbe semmi gixer.
-
Jóól van Sumi...vasárnap nyrünk... -
-
kicsit karcos lett az eleje xD -
akció van, piros zászló -
Michael! 
remélem7végén is ilyen pro lesz.
Kubica és a Ferrari? háh, hajrá.