FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
Kevesen tudják valószínû...

Vamos Argentina!

chalezlopez
Gondolom fellebbezni fog a Scuderia Toro Rosso Ferrari...<#vigyor1><#vigyor1>
Naívság a köbön.

Vamos Argentina!

a.carkey
Fellebbezhetnek, a döntés a futam vége után érkezett. Szerintem volna esélyük egy másfajta döntésre ha hideg fejjel nézik a tényeket.

A medve nem játék.

Máté94
Én Hamilton meg Massa mindig kiesik😄
Vicc az egész F1,Massa egy féreg ezutáni húzása után....Az pedig hogy ugyanazt a büntetést kapja mint Hamilton aki gyk nemokozott semmi komolyat...Az egy vicc...Remélem még lesz visszhangja és kap egy 10helyes rajtbüntetést next futamra a kispösze...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

zsutyesz
úgy legyen! <#pias>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Istencsászár
Persze ez kicsit szabadabban mint ahogy õ mondta😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
"Nem tudom, miért büntettek meg, nem tudom, mit csináltam. Nem
hiszem, hogy bármi rosszat tettem volna ebben az esetben.
Tönkretették a hétvégémet, a csapat elvesztett három pontot,
Felipe meg kapott még egyet. Nagyon örülök neki, nyilván. Nem
tudom, mit kellett volna csinálnom. Ki kellett volna teríteni a
vörös szõnyeget és elengedni? Ezt választhattam volna" - dohogott
Bourdais."

...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Máté94
Én azon se lepõdök meg ha Alonso nyeri meg a többi 2 versenyt😊
a.carkey
Ez egy ilyen idény, és azért sem a Ferrari, sem Kimi versenymérnöke, sem pedig Kimi nem volt tk. Németország óta a helyzet magaslatán. Ostoba gyerekes hibákat követett el, mindehhez borzalmas Q3 és versenystratégiák jöttek a csapattól, valamint olyan vezetési hibák amiket nem volt szokása elkövetni korábban ilyen sûrûn. Ha nem ideg és behozza a Ferrarit PONTSZERZÕ HELYEKEN csak ott ahol mostanában jó pozícióból vezetési hiba miatt kiesett (SPA 2. hely ami ugye tul. képpen 1. lett volna, és Szingapúr 5. hely), akkor ha van is hátránya, az a mai futammal max 5-7 pont lenne kettõvel a vége elõtt és nem Massa, hanem õ lehetne a kedvezményezett a Ferrarinál ...

A medve nem játék.

Kit--Kat
A zárt kasztnis versenysorozatokat én sehogyan sem tudom összehasonlítani a nyitott kerekesekkel.
Ott meglehet játszani a koccolást, itt azért nem kifizetõdõ.

Nekem nem attól jó a verseny, hogy 1 tökös legény elszúrja a kedvenc pilótám futamait.

Jövõre slicken meg aero csökkentéssel úgy is 1000x jobb lesz az idény.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Kubica lesz a VB, én mondom😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Ti nem néztek más technikai sportot? ahol van veseny, elõzés, adok kapok is? vagy az F1ben ez tilos? hibázni is tilos? semmi gond nem lenne ha az FIA nem nyúlna bele állandóan... érdekes módon más szériákban nem csinálja ezt... ott a WTCC az is FIA, mégse görcsöl a versenyeken, max 1-1 igencsak durva esetet büntetek, a többit a versenyzõkre hagyják...

Egyeseknek az F1 arról szól, hogy bámulják az ótót, de szép, de jó... jajj a szar V8, miért nincs v12 turbó, jajja az aero csökkentés, jajj ez már nem F1 ez trabantverseny stb... ugyamár, versenyt akarunk látni ezekkel a pilótákkal, vagy nem?

éééértem -.-

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kit--Kat
Miért? Ez a Hamilton folyamat 1 része, úgy ahogy a mai balhéja.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

teljesen 1értelmû még látni is lehet hogy Bourdais már a kerekévetõn fordult...2 dolog világos,az elsõ: a versenybírók idióták,második:Massa így az évvégére olyan kapkodós és hülye lett mint karrierje elején..ez a versenye 1 katasztrófa volt,Hamiltont is teljesen feleslegesen lökte ki(szerk,Massat imádom Hamiltont utálom,de amit most csinált az felháborító márcsak azért is mert Bourdais az 1ik kedvenc pilótám)
autoszimulator
Gyuszi csak engem idegesít most már hihetetlen módon? Nem tudom mit keres még ott...

.: mobilize.hu :.

Count Adyn
Ugyanúgy megérdemelte mindkét jómadár a büntit... Hiába szenvedett Hamilton fanboy Gyuszi...
Az a nemmind1, hogy Alonso lenyomta erõbõl Kubicát

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

akkor te meg mondd már el hogy mirõl nem tehet hamilton

Hagyd már kanadát a csába könyörgöm!

És ha lehet a tolvajMcLarenezést is mellõzd..

Errõl a futamról van szó..

mirõl nem? arról hogy egy fasz és nem bír lenyugodni? de igen arról õ tehet, arról is õ tehetett hogy kanadában belement.

errõl mondjuk nem Hamilton tehet...

Kit--Kat
Hát minden nézõpont kérdése. Kiminek számtalanszor tette tönkre a futamát Hamilton, most is, és hiába büntették meg ,Kimi nem profitált belõle semmit.

BaLeeX
Nevetségesek egytõl egyig.
Megértem, hogy fele annyi ember nézné a futamokat ha már eldõlt volna a VB cím sorsa de lassan már 1 gyõzelemnyi ajándékpontot adtak Massának, hogy versenyben legyen...

Vagy már elkészítették a VB serleget és ráírták a nevét és nem akarnak újat csináltatni vagy mi a franc van már?

Mostantól ha valaki elvét egy féktávot és kizavar pár autót a bukótérbe akkor kap majd bónusz áthajtásos büntetést? Erre szerintem még soha nem volt példa.
Kezd egyre szánalmasabb lenni ez az egész f1 cirkusz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

<#nevetes1><#taps>

bardocz
És ez honnan jött?
Kit--Kat
hmm?! ez elég kacifántos

chalezlopez
Azt tudod, hogy minden csapat tejel a Ferrarinak, hogy az F1-ben legyenek? Ez van. C'est la vie.

Vamos Argentina!

meg is érdemelte ami ma történt vele, elég nagy volt a pofája és az egója, most visszakapta. és remélem a következõ két futamon sem szerez pontot.

chalezlopez
Gondolom akkor Prost és Senna is ugyanolyan gané, mint most Massa.
Hami ismét terelni akarta Massát, mint ahogyan másokat is szokott. Most beszopta, mert a kis brazilt nem lehet csak úgy terelgetni...<#hehe><#hehe>

Vamos Argentina!

b-type
javítva:
..pedig Kimi még elõrébb is volt (mint Glock Monza-ban), mégsem hagyott neki helyet.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
látom csak az hogy Kubica kirakta Kimi-t a fûre az fel sem tünt....pedig Kimi még elõrébb is volt, mégsem hagyott neki helyet.

Massa meg egy az egyben beleugratott Hamilton-ba....õk azok akik tudna keményen de sportszerûen versenyezni?
Ja igen, Hamilton hideg gumikon elrontotta a visszatámadást és blokkolt.
Látom már neki is bele kellett volna ugratnia Spa-ban Kimi-be...25mp így is úgy is..nem õ vágott, aztán még megpróbálta vissza is adni, de hát mivel megelõzte jó ember nem lehet.

Itt is megelõzte Massa-t teljesen rendben, csak nem fért bele MAssa-nak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Jah,miattuk butították le a motorokat,hogy a hõs angoloknak legyen valami esélyük ellenük.De lehet te 2 hete nézed.
bardocz
Látom gyerekek megint elpattant egy ér az agyatokban.Nem baj,majd begyógyul.
Attila889
úristen...szét unnád az agyad ha csak ferrarik lennének benne szóval ilyen baromságokat sose jelents ki.Örülj hogy az FIA nyalja a Ferrari szaros seggét.Ennyi.....

bardocz
Webber elõzésében nem volt semmi,tökéletesen csinálta.
chalezlopez
A Ferrari az maga a Forma 1.<#eljen>

Vamos Argentina!

Count Adyn
Nagy kép_DDD

R0sc0
a ferrarit mindig is nagyon nyomták a forma1ben :S

Kit--Kat
Nem tudom hogy jöhetett elõ az, hogy Kimi is elfékezte, köze nincs a dolgokhoz.

Ez a büntetés meg komolyan nevetséges.

Ennyi erõvel Kimit is megbüntethették volna azért ahogy Webber mellé vissza jött a boxból és kerék a keréken csatáztak.

Az a baj, hogy pár pilóta nem fogja fel, hogy ez nem arról szól hogy a másik vigyázzon, hanem kölcsönösen figyelni kéne egymásra.

Papirzacsi
Persze, enyhe ívbõl ki tudta venni egyenesbe, ami nem még jelenti a jó féktávot- persze az ellenkezõjét se- csak azt, hogy még éppen nem csúszott meg a kerék. Szerintem benne volt a lehetõség, hogy ha nincs ott "nagyképû" Hamilton akkor sem tudja tisztán bevenni azt a kanyart(csak õ nem terel ki senkit ezzel), de ezen a forumon senki se ült akkor azokba a kocsikba, így senki se tudja biztosan akkor ott mire volt még lehetõség.

Bourdais-tól nem is értem mit vártak. Nem lekörözött versenyzõ volt, a pozicióját akarta megõrizni Massához képest. Nem várhatja el senki, hogy feladja a pozicióját azért mert egy Ferrari jön mögötte, szûkebben ennél már nem lehetett fordulni, Massának lett volna elég helye. :-/

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

SrAta
õõõ bazz ez az arckifejezés meg a fehér anyag a fejénXD
de tudjátok rossz az aki rosszra gondolXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

BaliBoy
Ebbõl a kamerából nézve tényleg jogtalan volt a büntetés. Azért érdemes lenne megnézni egy légi felvételt mert nekem úgy tûnik, hogy volt Bourdais-nak helye, csak kiegyenesítette a kanyart.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey

A medve nem játék.

desigo
Nem egyszerû a helyzet.Végülis Massa mehetett volna külsõ íven.
Bourdais sokat nem tehetett.Full a legszélén maradt.Max nagyon durván be kellett volna lassítania.

Massa vs. Bourdais

Minstrel
következõ futamokra a két Ferrarira kell szerelni egy egy gallytörõ rácsot, ha jobban tetszik akkor Hamiltontörõ-rácsot

http://topgearhungary.blogspot.com/

BaliBoy
Én tisztában vagyok vele. Csak mondom, hogy Massa a 2x ütközött autójával képes volt rá. Nem hiszem, hogy Raikönen autója ennél sokkal sérültebb lett volna, hiszen ö is futott 1:19:100-ás idõket.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
Engem ezek a listák pl. szintén qurvára nem érdekelnek. Erre is csak annyit írok, hogy Kimi MÁR világbajnok, Massa meg még a FIA korrekt teljesítményével is KÉTSÉGES, hogy az lesz-e idén ...

A medve nem játék.

desigo
semmire sem jó a leggyorsabb kör...
a.carkey
Nézz már körül, hogy miket ragadtál ki és azok milyen típusú futamok voltak! Ne csak az eredményt nézd! (Kb. ez a kettõs mérce 😄) Kimi is tudott menni idén leszakadt kipufogóval, mégis lassabb volt, mint Massa.

A végén még a 2000-es hockenheimi "berohanós-Safety caros" Barrichello gyõzelmet is nagy elõrehaladásnak fogjuk 100 év múlva beállítani. 😄

A medve nem játék.