FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Jut eszembe meglehet nézni Kubica hogy tette ki Kimit a pályáról, na az volt kemény és korrekt, nem a lajoska féle dúvadkodás😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
Most gondoljatok bele (volt már hasonlóra példa - 1990, 1994, 1997): Hamilton vezet Brazília elõtt 3 ponttal. A Brazil nagydíjon - kb. úgy, ahogy most Massa õt itt Fujiban - kiteszi Massat még az elején az elsõ kanyar után, az elsõ körben úgy, hogy a brazil mondjuk atomsérülten jön vissza, õ meg továbbmegy amíg döntést nem hoznak a sportbírók, bármit. Akkor ott is hoznak egy ítéletet, mint most, hogy boxutcaáthajtás? Mert ezek után az ehhez hasonló felöklelések - ha következetesek - kb. ennyit érnek majd. Legalábbis ennyit kéne. Ebben volt igaza Hamiltonnak: a két dologért merõben más elbírálás kellett volna, hogy járjon, mert pont az ilyenek után pofátlanodnak el a pilóták (1997ben egy hasonlóért Schumitól elvették a pontjait) és utána mondja azt valaki, hogy tisztán ért véget a vébé.

A medve nem játék.

desigo
vagy legalábbis leparkolni amíg mindenki nyugodtan elmegy...
b-type
..ha akarja mindkét futamon új motorral indul, még megvan mindkét joker-e 😊
Feleslegesen megelõzni vagy feleslegesen nem megelõzni meg választás kérdése, mivel kûzdeni nem kellett érte így visszavette a körhátrányt.
Benne is maradhatott volna valóban, de ha lehet akkor visszaveszi.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nearo
jó, de feleslegesen vette vissza, pontot így sem szerzett, és +4,5km került a motorjába, ami lehet hogy pont kelleni fog neki a köv futamon <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
Ez nem azon múlik, hogy McLaren-nek drukkolok vagy sem...egyébként sem. Viszont Hamilton-t bírom, mert már piszkosul untam a 'hamarabb állok ki kiautózom a pit-beli elõzést' és a 'késõbb állok ki könnyû autóval kiautózom a pit-beli elõzést', évenkénti kettõ pályánelõzést az élmezõnyben. Meg nekem tetszik ahogy teszi az autót..bírom az ilyet, ezt egyébként Alonso-ban is bírom.

Na mindegy, a lényeg az hogy Kimi Hamilton miatt nem tudott elfordulni, a többieknek viszont ehez már semmi közük nem volt, az nem Hamilton hibája, hogy Kovalainen is ment utána...stb.
Ehez nem kell bármilyen drukker-nek lenni, elég nézni mi történik. A lila kör mondatja veled, hogy Hamilton lesz×rja majd lesz valami...miért is sz×rná le? Neki Massa a lényeges.
Azt csinálta amit egy versenyzõ....elszurta a rajtot, de Kimi mögött volt közvetlenül...támadhatta.
Kimi stabil féket fogot, Hamilton-né irányváltásból volt..és a hideg gumikon ez pont elég volt a blokkoláshoz, elbaxta. Hozteszem ha Kimi nem figyel, akkor összeütköznek igen. De Kimi figyelt..talán (sztem biztosan) számított is rá.
De egyáltalán nem azért volt mert Hamilton lesz×rja, hogy belemegy Kimi-be...az neki a létezõ legrosszabb.

Massa viszont látta mit csinál, Hamilton védekezni sem tudott....és ugyan mire gondolt Massa mi lesz?
Mert Hamilton bízhatott a féktávban mégha el is qrta, de magyarázd már meg nekem hogy Massa miben bízott?
De persze dúvadként Hamilton-ment....na ez a lila köd Gordon.
Abban mi volt hogy a végén visszavette a körét? Miért mi van, nem veheti vissza?...ha valaki lekörözés alá került akkor ott a helye vagy mi? utolérte, megelõzte.....mi is történt?
Semmi..Alonso is tudta Hamilton is tudta.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
"Alonsot az utolsó körben majdnem letarolta. Õ is inkább kiált elöle nehogy neki menjen. Szóval hiába Hamilton ilyen."

Ne viccelj már. Napok óta olvasom, amiket írkálsz és ezt már nem állom meg szó nélkül. Én még a Mansell-Prost-Senna idejében kezdtem el F1-et nézni és akkor is szokás volt, hogy az, aki körhátrányban van VISSZAVEHETI a körét és aki elõtte megy versenyhelyzetben (persze nem vele) VISSZAADHATJA neki, hogy ne lekörözöttként futhasson be. A múltban is rengeteg példa volt erre. Hamilton miéret ne próbálhatta volna meg, ha Alonso már visszavett teljesen? Korábban ott autózott mögötte, nem próbálkozott semmivel, lévén õ MÁR NEM volt versenyben.

Alonso viszont elengedte, örüljön neki, hogy legalább nem körhátrányban futott be. Ennyia történet és nem több. Az, hogy te nem kedveled Hamiltont és kitiltanád az F1-bõl is, magánvélemény. Egy viszont biztos: Nigel Mansell óta a briteknek nem volt még egy ilyen tehetséges pilótája, mint õ (persze Damon Hill-t is beleértve).

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

a.carkey
Kiminek jobbra ki kellett volna mennie a startnál, mint ahogy Kubica tette végig a futamon, akkor nem megy el senki mellette a kanyar végén.
Ebbõl a kameraállásból már egyértelmû, hogy ez tényleg büntetendõ volt. Egyszerûen a két McLaren NEM AKART ELFORDULNI.

A medve nem játék.

gordon 24
Én nem ugy játszom szimekkel. Sõt eddig talán ez alatt az 5 év alat, kb egy komolyabb rontás volt amikor kilöktem valakit az én hibábol. De ez majdnem mindegy.

Tök felesleges beszélgetnünk tényleg. Te Mekinek és Haminak szurkolsz, és nem látod be azt, amit tulajdonképpen a sport társaitól kezdve a sajtón át, a legtöbb szurkolon át mindenki. Ebben a forumban mindig es volt a baj, pusztán szimpátia szerint megy az osztályozás. Ha szimpi bármit megtehet.

Érdekes módon amikor tavaly Jeff Gordon kilökte Matt Kenseth-et és ezért mindenki szidta, nem áltam neki megvédeni. Szemét húzás volt tõle, hiába a kedvenc versenyzõm. És mint irtam pár hsz-el lejebb szemét huzás volt Massától is..

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy szurkolonak is néhe át kellene látni a lila fügönyön és tényszerüen nézni a dolgokat.

Hamilton ezt ugy csinálta, hogy leszarom majd lesz valami.
(közben megnéztem a futamot)
Egész versenyen egy duvadként ment megint. Alonsot az utolsó körben majdnem letarolta. Õ is inkább kiált elöle nehogy neki menjen. Szóval hiába Hamilton ilyen.

Downhill!!

BaliBoy
Ebbõl a kamerából tényleg jobban látszik, hogy Hami bizony nem volt teljesen fair játékos. A Hami vs. Massa és Massa vs. Bourdais incidensekrõl nem találtál véletlenül ilyen felvételt?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaLeeX
Hát ennyi erõvel a támogatóik közé a ruhára meg az autóra is feltehetnének már egy jó nagy FIA logót.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DjDano
Ennyit Felipe Massaról:

Alexease
Ja, es ha mar szim, akkora helyen mindenki megprobalta volna😊))))
Alexease
Ra lehet fogni, hogy veszelyes manover😉 Mondjuk, minden elozes az😄 Bar ha Kimi nem hagy 1 autonyi helyet, akkor Hammilton nem probalja meg.
b-type
vazz legalább akkor nézted is volna a futamot. 😊
Nézd meg újra a rajtot, Hamilton tudod kit szorított ki? Raikkonen-t.
csak.
Massa elfordulhatott volna Kimi autója mögött, de nem tudott...Kovalainen-tõl aki szintén túlcsúszott a kanyaron,..és egy kicsit Alonso-tól, mivel Hamilton elszállt és kivezette Kimi-t, Kovalainen szállt utánuk, Robrt Kubica észrevette a lehetõséget és elfordult, ezért ALonso-nak szintén ívet kellett módosítania, ..szal Massa-nak Kova' és (talán) Alonso volt utban.
Hamilton egyedül Kimi-t tette ki a pályáról. Ebaxta de csúnyán az tény....viszont tette mindezt hideg gumikon.
Massa mit csinált?
Hamilton utolérte és megelõzte, majd Massa beleugratott a rázókõröl.....éééés 1 pozíciót bukva továbbment, míg Hamilton megvárta az egész mezõnyt, megfordult és kijött a pit-be.

vélt vagy valós sérelmeket meg nem viszünk a pályára...vagy te így versenyzel a szimekben? ...ha igen az sem baj, mert a pályán életekkel játszol ha bosszú szellemében okozól balesetet....még az is lehet hogy nem az fog a legkeményebben megsérülni akinek a problémát szántad...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Pont annyira érdekel engem Hamilton apucikája,meg denisz véleménye is mindenrõl,mint amennyire õt kubica véleménye.Aki amúgy hol is elõzte meg Hamiltont?Jah,hogy az elsõ kanyarban?
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

lac coo
Nem vagyok benne biztos ,hogy õ is idõben fékezett 😊))figyeli egyik a másikat , én egy kicsit késõbb, én egy kicsit késõbb aztán gyorsan elfogy az az utolsó fél méter ahol már mindenképpen fékezni kell 😊))
Gyakorló szimulátorosként tudom hogy van ez, versenydrukk 😊)))

Szerintem sima versenyszitu volt, továbbra sem értem ilyenekért miért jár mostanában büntetés 😞(((

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hát azért itt nem volt alonsonak akkora mákja mint Szingapúrban!
azért kovi nem érte utol és piqet is 4. lett! még talán kimit is megelõzte volna!
szóval jók a renaultok! jók!
Kit--Kat
Mass onboard a startnál érdemes megnézni.

Innen látszik, hogy a 2 McLarenes esélyt sem hagyott Kiminek, hogy pályán fordulhasson be, az elsõ helyrõl ne is beszéljünk.

Ilyenkor keserûség fog el, amikor igazságtalanul teszik tönkre a versenyét miközben szabályos kereteken belül övé lenne az elsõ hely😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Minstrel
onnan ahonnan a Czollner is tudja, hogy Hami rajt utáni akciója nem volt szándékos... sehonnan

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Honnan tudod,hogy direkt volt,te nagyon okos?
Peppus
Jó tény, hogy szépen csinála. Szerencsétlen futam volt, senki sem így akarta szerintem zárni ezt a futamot. (Alonson kívül 😊 )

gordon 24
Hát most azért ezt ne mond..
Én nem szeretem Alonsot sõt.. De ezt a gyözelmet nem lehet vitatni.
Kubica elötte volt meg kellett elõzni, egy szép taktikával végig kellett versenyeznie 6x kört.
Szóval ezért rendesen megdolgozott.

Egyébként ha Hamilton ezért volt dühös, akkor csak egy emberre lehet, magára. Õ baszta el mindenki versenyét (Massa, Rai, Saját stb) Szóval...

Downhill!!

Peppus
Kb az volt a baja, hogy Alonsonak megin az ölébe hullott a gyõzelem, és amúgy is roppant jóban vannak gondolhatod 😄 Szerencsére kezdtem elfelejteni milyen undorítóan tud örülni Alonso egy-egy gyõzelemnek mint anno amikor mutogatta hanyadik gyõzelme volt.. legszívesebben egyenként vágtam le volna a redvás ujjait 😄 Massára nemtudok mérges lenni, sajnos ennyire képes. Nincsenek meg benne azok a dolgok amitõl világbajnok tudna lenni, és nem is lesz sohasem az tuti. Most van az utolsó esélye, de ezt is elcseszi 100%

En meg azon agyalok, hogy allandoan megy a siras, hogy nem tortent semmi.. Most aztan volt repules (Coulthard), egymas kikoccantasa (Hami/Kova/Kimi, Hami/Massa, Massa/Bourdais), csata (Kimi/Kubica), elozgetes (Kimi, es Massa), elfuseralt taktika (Webber), buntetesek amin lehet flamelni, meg ilyesmik...😊

gordon 24
Srácok most megnéztem ezt a futamot..

Ennek a Hamilton gyereknek pl Alonsoval mi a franc baja volt itt végén??

Komolyen ez a srác én nem is tudom mit képzel. Le fogja tolni az elsõt a pályáról? Kiszoritja az egész mezõnyt? ÁÁ esküszöm, nem is tudom mit kéne ezzel csinálni..

Massa amit müvelt nem volt szép.. De szerintem már nekik is az van a szemük elött, hogyha Hamilton gyökér én miért ne legyek..

Na most ezért kapom majd a savat😄 De igy gondolom, egyszerüne nem fair emberrel fairen nem lehet játszani.

Downhill!!

biztos te vagy massa, ha ennyire tudod hogy direkt volt.

Szép is lenne...megtanítaná ezeknek az autóversenyzés alapjait 😊

kulabácsi
egyszerû a képlet, egyre kevesebben nézik ezt a mesterségesen befolyásolt, versenyezni nem engedõ és mindent korlátok közé szorító vmit, amit ma forma1nek neveznek. ha schumi visszajönni az nem kevés nézõhozamot hozna

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mert ezt olvastam: http://f1vilag.hu/cikk/20081006/Ecclestone_Schumacher_visszatereserol_almodozik
kulabácsi
na ilyet sem fogunk már soha látni 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nem

jó volt, lehet hogy Shumi visszajön jövõre a forma 1-be? azért raktad fel?
Istencsászár
Hamilton csak vissza akart vágni, ahogy a többiek is õ is nagyon késõn fékezett, a legkésõbb... és mivel a gumik hidegek voltak és a poros részen taposott a fékbe azok blokkoltak és onnan õ már csak utas volt... de ilyen esetet milliót láttunk eddig is, az emberben fel sem merül hogy ez szabálytalan hiszen nem az... az a baj hogy a versenyek már csak arról szolnak hogy valaki keményen akciózik, akkor az mikor várhatja h vizsgálják õt és mikor kap büntetést... és ez nem tulzás hiszen a komentárok is errõl beszélnek, ahelyett hogy versenyet látnánk.. a fórumok is ettõl zengenek ahelyett hogy normálisan szurkolnánk és a média is ettõl zeng ahelyett hogy érdemi információkat közöljenek és a sport szépségeivel foglalkozhassanak...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Ma nyugtatóak inkább a végén mutatott, rózsaszínbe öltöztetett ázsiai csajok voltak. 😄

A medve nem játék.

Na, nyugtatónak: 😊

Kit--Kat
Maximum Massa ellen volt ma veszélyes ott elõzni.

Ugyanott elõzte meg Kimi Trullit, a különbség az volt, hogy Trulli nem vágta le a kanyart és ment bele Kimibe.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Egy dolog versenybírónak lenni és akár telemetriát elemezve dönteni, és egy dolog a fotelbõl okosnak lenni😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Egy dolog megpróbálni belsõíven elõzni és túlfékezni,és egy dolog valakit direkt kilökni!
Ennyi...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Punker
szerintem megmondták nekik hogy szorosabbá kell tenni a VB-t és csak az utolsó futamon dõlhet el a hogy ki lesz a bajnok, ezért van ez az egész 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hamilton meg direkt ki akart baszni velük a rajtnál...

Remélem Massa kap egy 10helyes rajtbüntetést legalább köv futamra erõs gusztustalan féreg húzás direktbe kilökni vkit+utánn azt nyilatkozni hogy õt lökéték meg amikor a videón lehet látni hogy az elsõ kanyar elött vagy 1 méter van a két kocsi között...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Count Adyn
Csak aztán 97 után már nem hagyhatták a keménykedést ha következetesek akartak maradni, ugye tudjuk miért😊

Andr0
szép volt Massa!!!!!!!!!!!!!<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Armin & Ayu fan

Peppus
régen picit nagyobb volt a F1 nézettsége, pontosan azért, mert küzdöttek a pilóták, és nem a sírás ment, hogy jajj bevágott elém a másik, meg jajj fékeznem kellett nagyot. Hagyták õket versenyezni, és õk tették is a dolgukat. Pedig akkor még a biztonság sem volt ilyen feljett mint manapság, mégis túlélték az ilyen összecsapásokat(valahogy 😊 ) Hamiltonban meg pont ez az egyik szimpi, hogy nem a biztonságra megy, meg nem számolgat hogy elég behozni pontszerzõ helyre a verdát, meg hogy Massa elõtt végezzen, hanem nyomja neki mint az állat 😊 Mégha nem is úgy alakul a vége, ahogy szeretné.

Az nem jut eszetekbe, hogy azert buntetgetnek most, mert ha nem tennek, a vegen mar az osszes kocsin pengeg, tuskek, lovegek, es tololapatok lennenek..? Hami X ilyet meguszott az ev folyaman, de ahogy elesedik a vege, es a kuzdelem, ugy probaljak megfogni oket.. Pont a regi Prost/Senna, Schumi/Hill, es a tobbi csata mutat arra peldat, hogyha elengedik a gyeplot, akkor legazoljak egymast.... Ez meg senkinek nem tenne jot...
Amugy Hami ostoba.. Az lesz mint tavaly, ha nem szedi ossze magat.. A startnal csak arra kellett volna vigyaznia, hogy Massa elott legyen, felesleges volt Kimi kiszoritasara menni.. Aztan mikor Massat megelozte abban a kanyarban... Ilyen helyen piszok veszelyes elozni, kockaztatta hogy utkoznek.. No persze lehet hogy ugy szamolt, ha mindketten ottmaradnak, akkor marad a 7 pont kulonbseg, csak felremegy neki Massa, hat nem ment, es O huzta a rovidebbet....

Máté94
Közbe rájöttem,hogy nem létezett de a design nem rossz😊
Kit--Kat
NEM!