182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #95987 2 korre volt Alonak ideje, vagyis idoben kikuldtek... Vezetoi hibat csinalt, ennyi... -
IXEMGabeo #95986 valami hiba volt nem írta le az üzim:S szóval csak annyit akartam, h ez egyéprtelműen Ferrari baki volt...Rosberggel is vártak mégis Ross Brawn halál nyugodt volt -
a te jelenléted is kezd kínossá válni:)
óriási hiba?ez a mai olyan óriási volt?monacoban olyan óriási volt?
annyi eszed van mint egy döglött hintalónak -
G_ArchAngel #95984 fcuk, nem irom be ujra...
Kubica, Renault, Alonso, Ferrari - rakjatok ossze... -
madmanic #95983 jah az állítgatással ment el az idő..
meg a Q3..
-
IXEMGabeo #95982 röhejes komolyan mondom...még az se biztos, h Monaco szándékos volt-e hmm:) nem bizonyított... -
Alonso így is VB lesz
-
G_ArchAngel #95980 Pedig Gabor_HSF megmondta, hogy Kimi azert lett elkuldve, mert nem tudta beallitani az autot.
Alonso majd beallitja es elso eveben VB lesz, mint a finn...
Kicsit Alonsot es Massat sajnalom, de a Ferrari es Monty azt kapja az arcaba, amit erdemel - remelem meg 20 ev sikertelenseget.
(sorry a rajongoktol, nem ellenuk irtam) -
ShaiHulud #95979 pedig sajnos nem alaptalan a gondolat. ez egy olyan tulajdonsaga shuminak amit nem tudok toleralni, ezaltal sose valt kedvence. -
IXEMGabeo #95978 bezony...és a múltkor Monacoi incidensnél előjött a régi énje neki pff...megérdemli:) -
2 óriási hiba Alotol 2 egymást követő futamon. Összességében ez már a 3. neki idén, ha jól számolok. Kicsit kezd kínossá válni szvsz. -
IXEMGabeo #95976 neveséges a gondolat is...legszívesebben megvertem volna Héder Barnát.. -
G_ArchAngel #95975 Vettel nem boldog:)))
Alonsonak meg nem kellene primadonnaskodni, Massa ossze fogja szedni magat, akkor keves lesz a multbeli eredmenyekbol megelni... -
csúszott csak -
thx
látom, Alonzónak nemigazán megy :D -
WNW #95972 Semmi koze Dominak a dologhoz, Alonsonak 2 kore volt, untig eleg lett volna.. Alonso kezd atmenni pancserba.. Amugy a 2. szakaszban Massa mindket kimenetnel, mindket gumin verte.. -
mi lett MS-el? nem láttam
csak kicsúszott vagy tört is? -
csekk -
lemaradtammivolt?
Annyit látok, hogy cipész kicsúszott, meg Vettelt emlegetik, ha jól figyeltem -
ezt a piszkos digo domenicalit baze, ennyi erővel magdi anyust is odaültethetnék annyi taktikai érzéke van neki is, simán elkapalápta volna massat, top5 meglett volna áááááááááááááááááááááááá -
Vettelnek az a duzzogós feje
nagyon nagy xD -
G_ArchAngel #95966 hja, de a Meki a kozepso szektorban nem eros, az utolso ket kanyarban pedig meg gyenge is... (BBC-n mondtak, en nem ertek hozza) -
Blum #95965 Webber Respect!
-
Hamilton beérhette volna
utolsó kör első harmadában még nagy volt az előnye -
Technikai K.O.-val nyert a nyolcas kanyar ma -
G_ArchAngel #95962 holnap Webber autosiskola, mogotte autoverseny... -
Schumi
az évek meg a rutin
-
Webber megint elfenekelte Vettelt. -
IXEMGabeo #95959 végre Petrov is:) nagyon jó a Renault...Schumi és épphogy
Alonso és a Ferrari:D:D:D no comment -
barmi #95958 * Kobayashi
-
barmi #95957 Kobayasi bejutott a harmadik szakaszba
-
WNW #95956 Alonso megint ugyi volt.... De megint makja lesz, nem kell aggodni... -
barmi #95955 Fernando ::: :...
-
Blum #95954 Alonso ...
-
botrány,hogy mindig ki kell várni a végéig
sux :/ -
szép volt ferrari -
Köszönöm!:) -
barmi #95950 ... vagy itt van néhány stream összegyűjtve !
jó szórakozást ! -
barmi #95949 Itten ?
-
Valaki időmérőről tud nekem dobni egy streamet? :)