FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott a bmw volt a legjobb autó
csak Monty párszor porul járt mások miatt :(
Ralf meg balfék volt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ma.
1 év múlva már csak: Hamilton a 2007/2008-as világbajnok.
Senki le nem szarja a körítést. Massa meg elmehet a...
ja nem. már el is ment.
u.i: remélem jövõre kimi nyer.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
http://topgearhungary.blogspot.com/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként a Ferrari hagyományosan nem évközbeni toldozgatásokkal készül a következõ évadra, de gondolom, ezt Te is tudod, csak perpillanat elfeljtetted..
www.gamedroid.hu
hát hogy máshogy?<#idiota>#idiota><#gonosz2>#gonosz2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
sok csapat már év közepén a 2009-es évadra készült jobban
pl BMW Honda Renault
De világbajnok. Papíron mindenképpen. Kevesebb futamgyõzelemmel, mint a valóban világbajnok Massa, autókat törve a bokszutcában, elképesztõen amatõr hibákat ejtve az idény alatt, de azért õ… Világbajnok…
Igaz, ehhez semmi köze nem volt. Igaz, hogy Glock – és inkább csapatának – teszetoszasága az utolsó métereken fordított, és az is igaz, hogy mindehhez Hamiltonnak az égvilágon semmi köze nem volt.
A Világbajnokot az utolsó körökben Vettel verte agyon, hétvégén pedig Massa. És Raikkonen, és Alonso és Trulli. Ez utóbbi is ott volt a papír világbajnoki cím kiosztásában a verseny elején történõ megperdülésével, amihez a Világbajnoknak megint csak nem volt semmi köze.
Hogy a Világbajnoknak mennyi köze van a Világbajnoki címhez? Annyi, hogy az ezzel járó kupát hazaviheti a vitrinjébe.
A Forma-1 elviekben igazi tétje, a konstruktõri világbajnoki cím mindazonáltal a Ferrarinál maradt. A kép tehát roppant csalóka. Adott egy csapat, amely mindent megérdemel, csak nem világbajnoki címet, hiszen kritikán aluli teljesítményükkel, iszonyatosan rossz improvizációs, alkalmazkodó képességeikkel erre egyáltalán nem érdemesek. Adott egy pilóta, aki forrófejû, amatõr megmozdulásával, az Alonso-féle szerencseszériát is megszégyenítõ rulettezésével semmi esetre sem érdemes az egyéni világbajnoki címre.
Az egész egy kifordított helyzet: A McLaren érdemelné a konstruktõri címet – már ha ezúttal képesek voltak saját autót alkotni, és nem egy Scuderia-klónnal versenyeztek idén is a FIA kegyelmébõl, akik roppant enyhe ítéletének köszönhetõ, hogy a csapat egyáltalán színre léphetett 2008-ban… -, és Massa érdemelné az egyéni világbajnoki címet.
Mert õ megmutatta. Most is, és az idényben számtalanszor. Õ küzdött, õ harcolt, õ többször volt pole pozícióban és többször állhatott a dobogó legfelsõ fokára. Most is oda állhatott. De a Cím nem õt illeti, hanem olyasvalakit, aki hiába emeli kezeit gyõzedelmesen az ég felé, épp oda, az Égieknek és nem saját magának tartozik hálával és köszönettel. No meg a csapatának, akik egy egész évben hibátlanul mûködõ, ráadásul ütõképes konstrukciót tudtak alá tenni, egy olyan autót, mellyel Raikonnen, Massa, Kubica, Alonso és még fél tucatnyian világbajnokok lehettek volna idén. Ehhez a címhez nem kellett Hamilton, sokkal inkább kellett ahhoz, hogy amatõr balfogásaival, unfair lépéseivel szorosabbá tegye a küzdelemét a maga kárára, amely aztán az utolsó kanyarban Glock fordított vissza a javára…
A Világbajnok idei érdemei közé tartozik a Bahreini nagydíjon Alonso letarolása hátulról, Kanadában Raikkonen letarolása a bokszutcában, Franciaországban szánalmas bukótérben kocsikázása-vergõdése, a Hungaroringen Massa iskolázta le, majd Massa pechének köszönhetõen lett négy ponttal többje, mint a sokkal jobb brazilnak, Spa-ban Raikkonent találta meg ismét egy kilökéssel, egy rendkívül unfair elõzéssel, ami egyébként szabálytalan is volt, Szingapúrban a botrányos szabályok okán lett esélytelenbõl dobogós, Japánban a rajtnál mutatta meg amatõr képességeinek legjavát, amikor cskanem tömegbalesetet okozott egy teljesne értelmetlen, hisztérikus mozdulattal, most pedig…
Most pedig tudjuk. Hát õ a Forma-1 2008-as Világbajnoka. Szurkolói tehát büszkék lehetnek rá, van mit ünnepelni. Egy ilyen botrányos széria után világbajnoknak lenni valóban csoda. De hogy Hamiltonnak ehhez a végsõ gyõzelemhez semmi köze nem volt, az is biztos.
2008 nem hivatalos, de annál valódibb világbajnoka Felipe Massa.
SZÉP VOLT MASSA, JÖVÕRE MÉG SZEBB LEHET!
www.gamedroid.hu

arra hogy hamilton lesz a vb
és arra is hogy massa lesz a futam gyõztes
most már bánom, hogy nem fogadtam :(
de biztos szívbajt kaptam volna a verseny alatt
Tavaly megvárták amíg Hamilton beér a célbe 1 körös hátránnyal és csak akkor mondták meg Kiminek, hogy világbajnok, ennyi, szét van csúszva a csapat.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Dennis vajon most gyõztesen hagyja abba?
http://www.f1hirek.hu/hir/Dennis__Nem_szamitottunk_Glock_meglepo_dontesere_200812022141

Alonso szerintem ugyanolyanokat nyilatkozna ha VB címért harcolna.
Most kinek mondogatott volna olyanokat, Kovának a VB 6. helyért folytatott küzdelemben? :)
http://topgearhungary.blogspot.com/
Az olaszok csak maradjanak a pizzánál! <#integet2>#integet2><#idiota>#idiota>
★
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az se megy hosszú távon, hogy feltartja mivel csak 1-szer nem figyel kicsit és erõbõl elmegy, aztán meg lehet loholni utánna, 1 dologért lehet felelõségre vonni talán a box utca elõtt jobban oda kelett volna lépni, de a végelszámolásnál mint kiderült ez már nem szorzott nem osztott.(mindvégi hami elõtt volt rabolta tõle a pontot)
Egy szösszenet a végére, egyszer vki megjegyezte, hogy kimi milyen személytelen pilóta és ezért csak útálni lehet, hát nah van neki is személyisége...
És a hozzá szólásomól kérlek idézd a kárörvendésem.
De én ûgy tudom, hogy ezt Massának kellett volna megnyernie, nem Kiminek, amikor tudott segített, most rükvercbe kellett volna mennie a versenyen?!
Vagy lökje ki hamiltont és akkor igazságosan nyer Massa?! Mind1, Domenicali nem hiszem, hogy kimire haragudott volna amikor egymás kezébõl szedték ki a pezsgõt és ölelkedtek a pódiumon, LOL.
most idén visszavett
Hamilton már tavaly ilyen volt és idén is
akkor kiváncsi leszek jövõre mi lesz
Felipe Massa a könnyeivel küszködött az eredményhirdetésen és feltehetõleg azon bosszankodott, hogy Timo Glock félrehúzódott, hogy így köszöntse az új bajnokot, Lewis Hamiltont.
"A verseny szinte tökéletes volt, a nehéz pályaviszonyok ellenére is remek munkát végzett a csapat. Büszke vagyok a csapatra. Kavarogtak az érzelmeim, különösen, amikor Lewis lehagyta Glockot. A csúcson végeztünk, de cím nélkül. De Lewis is megérdemli a címet."
Na nézd már, nem csak a papa szerint...
Amúgy nagy bravúr lenne, mert az összes változtatás azért születik, hogy ne legyenek olyan különbségek a csapatok között, mint anno Sumi idejében. És ez látszik is.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"Mielõtt esni kezdett, elég kényelmesen autóztam, de egy kicsit küzdöttem azzal, hogy tartani tudjam a tempót, ám Vettel elõtt tudtam maradni. Aztán megelõzött engem, és mondták, hogy vissza kell elõznöm õt. Nem tudom elhinni, hogy az utolsó kanyarban elmentem Glock mellett, ezt meg kell köszönnöm Istennek"- folytatta a mclarenes. "Éppen utolértem Glockot, amikor a csapat szólt nekem, hogy meg kell õt elõznöm, egészen addig üldöztem Vettelt. Ez volt életem legkeményebb versenye."
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
hogy nem rontja tovább az F1 színvonalát a teljesítményéval :D
különleges kamerát nem volt érdemes beépíteni :D
remélem Rubens B. is követi
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
lol
+Massa gyõzött, Hamilton és a Ferrari világbajnok!+
de lehet ott tévedtek
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De amúgy meg olyan ember a VB bajnok, aki szintén megérdemli ! Ennyi ...