FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megsem :\
ferrari csak azert lett vb, mert mclarennel egy bena kovalainen volt. gyak masfelember vs 2 ember votl a felallas mclaren vs ferrari reszrol.
amilyen hibakat ebben az evben elkovetett a ferrari az nem melto a vb cimre.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
www.gamedroid.hu
Kova ugyan ebben az autóban fényévekre volt tõle, amugy a Ferrari lett a legjobb autó, de errõl lehet lemaradtál... A Ferrariban is vb lehetett volna Kimi ha idénre nem ereszt le, meg Massa is ha nem veszít pontokat pl év eleji bénázásai, de Hamilton is veszített pontokat szóval ezt még te sem tudod mimagyarázni, bemagyaarázni akármilyen szépen ostromlod Hamilton vb címét. Vb címet csak a legjobb pilóta és a legjobb autó/csapat tudja megnyerni, más nem...
Amugy ha észrevetted itt a vörös ködben tavaly is Hamilton volt az elsõ számú vb esélyes, csak akkor rpsszul jött ki neki, pedig sokkal simábban nyerhette volna mint idén... 2 év 2 majdnem markában tartott Vbbõl 1et megnyert... ez tényleg szar teljesítmény, egybõl az F1es pályafutása elején.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tudod, ha nagyon hülyeségeket írok azt seperc alatt szét lehet kapni, pontról-ponra. De a tényekkel nehéz vittkozni, akkor inkább fikázzuk a tényeket.
Nézd, nyílván ezt tudtad most, erre voltál képes a csekély intellektusod okán. Sajnállak érte, de attól még idióta vagy. Kérsz egy kis aprót?
www.gamedroid.hu
Sebaj, a konstruktõri cím megvan
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
És egy kis Xtra, az elõbb olvastam valahol...
Kérdem én: Miféle meglepetés-szilveszteri-buli az, amit Ország-Világ tud már Októberben xD <#idiota>#idiota>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Nem igaz, hogy nem lehet megadni a tisztelet annak aki Vb lesz...
Kimit is még sok majom a mai napig mákos VB-nek tartja, hát szánalom az egész.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
-maszka
...
Jah hogy kiszedték már,csak visszasírta magát?:O
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vezetésben bénák
ezeket szedném ki én lehet:
7.Heikki Kovalainen
17.Sébastien Bourdais
ezeket szedném ki én biztosan:
11.Mark Webber
12.Nelsinho Piquet
14.Rubens Barrichello
15.Nakadzsima Kazuki
16.David Coulthard
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
mindig sok pénz fizettek neki szinte sokszor a semmiért
más pilóta kevesebb pénzért jobban vezetett volna és eredményesebben
csak mindig az volt róla a hír hogy a saját jactján kiket doogogat meg :D
Annyi köze volt hozzá, hogy megteremtette a lehetõséget ehez a végsõ gyõzelemhez ! :))))
Képzeld el mi lesz itt ha majd nem vét amatõr hibákat, higgadtabb lesz stb ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kicsit sajnálom, esetleg nem rögtön a franciáknál kellett volna kezdenie, rutinra szert tenni egy Force Indiánál, bejárni az F1 szamárlétráját, és akkor esetleg elfért volna pár év elteltével egy topcsapat másodhegedûsének.
www.gamedroid.hu
Nelson P. szintén felejtõs évet zárt
apja jobb volt sokkal
de ez miért számít?
csak azért hogy megnyugodjál?
elég volt belõle
unalmas volt már
www.gamedroid.hu
nem tehet rola hogy kiesett. az a nyomorek rosberg pockolte meg hatulrol neki nakajimanak.
2003-ban az utolsó 3 futamig 1. volt
és sokáig vezették a csapat vb-t is akkor
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
1 év múlva már csak: Hamilton a 2007/2008-as világbajnok.
ezt magyarázd el
mert nem értem
Hami csak most 2008-ban vb idáig
Én is reménykedem Kimiben, mert ha jövõre is azt csinálja - vagyis nem csinálja - amit idén, akkor teljes joggal búcsúzhat a sportágtól.
Massa pedig nem érdemli meg, hogy lekezelõ modorban beszéljünk róla, a legutolsó méterig küzdött. Minden megbecsülésem az övé idén, annak ellenére, hogy Kimit favorizálom.
www.gamedroid.hu