FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magasan önmagán felül teljesített.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Elnézte, és ott õ bukott Massával szembe hiszen 0ázot, de ugyan ugy elnézte Rosberg is... az egy ilyen helyzet volt, de tökéletes arra hogy fanatikus utálók évek mulva is felróják neki.
A tökéletes Massa meg egy az egyben kilökte Hamiltont, ehhez mit szolsz? ( itt szintén Hami bukott Massával szemben )
"Ja és Hamiltonnak egyetlen technikai jellegû gondja nem volt"
Errõl õ tehet?
"technikai gondokkal küzdõ Massával"
egy motorfüstölése volt... marha sok technikai gond, de ugyan ugy Hami is 0ázott 4szer, Massa 5ször...
Pihienj le, lesz még alkalmad utálni Hamiltont... jelenleg õ 2008 világbajnoka, ez van, ne örülj neki, de ezt fejezd be.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az utolsó három kört szabályosan végig tomboltam, állva, fel-alá rohangálva a szobában, üvöltözve drukkolva, összecsomózódott gyomorral, 300-as vérnyomással. 😄 Még most is érzem a hihetetlen feszültséget és haragot és csalódást, én nem bánom, hogy egy darabig nem lesz futam, mert ez most nagyon betett nekem. 😞
www.gamedroid.hu
Ilyenek mellett én nem tudom sehogyan se Massát Hamilton felé helyezni, valhogy nem áll össze, ennél több kellene szerintem.
Gondolhatod, mennyire szeretem Hamilton azok után, hogy õ is vastagon benne volt abban, hogy Kimibnek csak ennyi pontja lett, de ami tény az tény, tudása alapján megérdemelte a címet.
Ennyi erõvel lehetett volna a fordítva is és a kínai nagydíjjal végzõdik az idény, akkor mit mondanál?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
életbe nem láttam vagy halottam errõl az együttesrõl ff
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Kimi valóban leeresztett, ez tnem tagadomm, Massa is kacsázott. Aztán Massa fantasztikusan összekapta magát, miközben Hamilton kocsikat tört a bokszutcában,a sportágban teljesen egyedülálló, elképesztõen ótvar amatõr módon. És felsoroltam a további stiklijeit, egyszerüen szánalom, amit ez az ember most idén levágott. Tavaly meg csaltak, na, mekkora teljesítmény már mindkét év! 😄
Ja és Hamiltonnak egyetlen technikai jellegû gondja nem volt, ennek ellenére csak egy ponttal tudott gyõzni a technikai gondokkal küzdõ Massával szemben. Szerintem ez is a lámaság jele. Jobb autóval ultra minimális gyõzelem, hát lol! És még Vettel is szétveri! 😄 😄 😄 Már ott égett a papírvilágbajnokod...
Egyéb észrevétel?
www.gamedroid.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy ezt barátom mondta ezen agyalhatsz ha kell valami:
"massa egész évben 1 normális elõzést nem mutatott be, ezek után nincs mirõl beszélni..."
és van benne valami
megsem :\
ferrari csak azert lett vb, mert mclarennel egy bena kovalainen volt. gyak masfelember vs 2 ember votl a felallas mclaren vs ferrari reszrol.
amilyen hibakat ebben az evben elkovetett a ferrari az nem melto a vb cimre.
www.gamedroid.hu
Kova ugyan ebben az autóban fényévekre volt tõle, amugy a Ferrari lett a legjobb autó, de errõl lehet lemaradtál... A Ferrariban is vb lehetett volna Kimi ha idénre nem ereszt le, meg Massa is ha nem veszít pontokat pl év eleji bénázásai, de Hamilton is veszített pontokat szóval ezt még te sem tudod mimagyarázni, bemagyaarázni akármilyen szépen ostromlod Hamilton vb címét. Vb címet csak a legjobb pilóta és a legjobb autó/csapat tudja megnyerni, más nem...
Amugy ha észrevetted itt a vörös ködben tavaly is Hamilton volt az elsõ számú vb esélyes, csak akkor rpsszul jött ki neki, pedig sokkal simábban nyerhette volna mint idén... 2 év 2 majdnem markában tartott Vbbõl 1et megnyert... ez tényleg szar teljesítmény, egybõl az F1es pályafutása elején.
Tudod, ha nagyon hülyeségeket írok azt seperc alatt szét lehet kapni, pontról-ponra. De a tényekkel nehéz vittkozni, akkor inkább fikázzuk a tényeket.
Nézd, nyílván ezt tudtad most, erre voltál képes a csekély intellektusod okán. Sajnállak érte, de attól még idióta vagy. Kérsz egy kis aprót?
www.gamedroid.hu
Sebaj, a konstruktõri cím megvan
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
És egy kis Xtra, az elõbb olvastam valahol...
Kérdem én: Miféle meglepetés-szilveszteri-buli az, amit Ország-Világ tud már Októberben xD <#idiota>#idiota>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Nem igaz, hogy nem lehet megadni a tisztelet annak aki Vb lesz...
Kimit is még sok majom a mai napig mákos VB-nek tartja, hát szánalom az egész.
http://topgearhungary.blogspot.com/
-maszka
...
Jah hogy kiszedték már,csak visszasírta magát?😮
vezetésben bénák
ezeket szedném ki én lehet:
7.Heikki Kovalainen
17.Sébastien Bourdais
ezeket szedném ki én biztosan:
11.Mark Webber
12.Nelsinho Piquet
14.Rubens Barrichello
15.Nakadzsima Kazuki
16.David Coulthard
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://topgearhungary.blogspot.com/
mindig sok pénz fizettek neki szinte sokszor a semmiért
más pilóta kevesebb pénzért jobban vezetett volna és eredményesebben
csak mindig az volt róla a hír hogy a saját jactján kiket doogogat meg 😄
Annyi köze volt hozzá, hogy megteremtette a lehetõséget ehez a végsõ gyõzelemhez ! 😊)))
Képzeld el mi lesz itt ha majd nem vét amatõr hibákat, higgadtabb lesz stb ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kicsit sajnálom, esetleg nem rögtön a franciáknál kellett volna kezdenie, rutinra szert tenni egy Force Indiánál, bejárni az F1 szamárlétráját, és akkor esetleg elfért volna pár év elteltével egy topcsapat másodhegedûsének.
www.gamedroid.hu