182274
  • royalfeco
    'AZTAMINDENIT' Palik már kezdi...
  • royalfeco
    Palik Laci nélkül, jobb hangulatba nézem a tv-ét
  • LaszloLedzenyi
    nemkéne, ám szerintem átmegy és olyan 8 hely környékén mozog majd az első kör végén
  • Norbi1990
    Alonsot sztem lezúzzák a 1. kanyarba :D
  • badoer
    pf palik
  • Christian88
    Izgi verseny lesz itt van palik =D
  • G_ArchAngel #96061
    Kobayashi japan, egy koreai pilotanal mar aggodnek:)
  • IXEMGabeo
    sztem kemény vele a média picit, bírnia kell a strapát és a nyomást valahogy meg kell tanulnia kezelni, én még mindig egy normális pilótának tartom.
  • madmanic
    "szép kutyái vannak"

snitt, Kobayashi főz

"illetve szép kutyái voltak.."
  • ShaiHulud
    na a sok rossz akaro, lattatok vettel balelsojet? hatso stabilizator tort el.
  • G_ArchAngel #96057
  • G_ArchAngel #96056
    Rhodesian Ridgeback-nek nezem az egyiket, de nem vagyok benne biztos...
  • barmi

Kamui Kobayashi szombaton összedobott magának valami kaját :O

Reméljük megmarad a motivációja a versenyre is :P
  • G_ArchAngel #96054
    Most van Webber-rel interju BBC-n, Eddie Jordan-el setalgat egy parkban (ami gondolom a kert a haza mogott), nagyon szep kutyai vannak...
  • paj01
    Egyebkent durva...de kobayashi tegnap jobb teljesitmenyt nyujtott mint alonso. massa bement a ferrarival, de la rosa meg kiesett a sauberrel.
    Kobayasinak nagy jovot josolok..:) Remelem a futamon pontot szerez.
  • IXEMGabeo
    Óvakodj a részeg autóStohl...
  • shumika
    My recoord?! never :DDDDD
  • G_ArchAngel #96050
    Ha Kimi ittasan tudott VB lenni, akkor Stohl Buci megtudna donteni Schumi rekordjat?
  • IXEMGabeo
    újoncok közül Di Grassi, Senna, Chandhok, Kovalainen esik ki

amúgy ki fog esni Liuzzi, De La Rosa, Hülkenberg és egy nagymenő sztem Alonso:P nem szemétségből fogadjunk:)
  • n003
    :DDD lol
  • G_ArchAngel #96047
    Nekem kicsit Adolfos a feje, meg a bajsza is kezd kinoni:)))
  • IXEMGabeo
    XD ez hatalmas, Vettelről nekem Anakin Skywalker jut eszembe, aki egy vigyorgó kisgyerek volt, sikereket halmozott fiatal korában és, ahogy érzi a vesztét, ahogy azt érzi, h jobb nála a mestere Obi Wan, úgy válik gonosszá folyamatosan:D

Nos itt is már a hajfrizuján, a mimikáján látni, h Vettel lassan átáll a sötét oldalra...xD
  • bardocz
    Én azt láttam, amikor McRae felborult, de még így is jobb időt ment, mint Block, és Pastrana is alig tudta elverni(aki jobb versenyző, mint Block).
  • Firerock
    Vettel má megint kitalált valami hogy miért előzte meg A kenguru
    "eltört a stabilizátora"
  • Fela
    ilemi-n lesz ma is stream a versenyrol vagy valahol mashol kell keresni ?
  • Totti5
    Ez olyan mint a ROC. Volt ott is hogy rally menőt vertek el a saját autójával egy ilyen pályán egy nem rally versenyző. Szép szép, de sok köze nincs a rallyhoz.
  • Black Ghost
    tess!!!
  • n003
    nemértem miért kellett volna? :O ken évek óta ilyen autókkal versenyez .. az hogy kimi jól megy pályaautókkal nem jelenti autómaikusan azt hogy jó rallye-ban is .. nemnagyon lehet összehasonlítani a kettőt :|
  • paj01
    Mind1 hogy egy orrhosszal vagy egy utcahosszal nyersz..:) a lenyeg az h nyersz.
  • Minstrel
    Bocs az OFF-ért; tudtok estére stream-et ahol, jó minőségben jönne az Indy500? Vagy helyeket ahol érdemes lesz keresni majd.
  • neevous
    Ken Block vs. Colin McRae csatát láttad?
  • Dietrich
    ő már tudja hogy a RB kit nyom ezen a versenyen..
    korábban őt tolták a TR-nál és nem Bourdaist..
  • b-type
    OFF:
    Én ahogy végignéztem azt mondanám (és azt is mondtam magamban hogy azannyja), szal sztem kifejezetten szép teljesítmény volt ennyire szoros csatát vívnia Block-kal.

"and of course, the WRC Rookies. "As soon as we found out that we'd be going up against Kimi on opening night on a tarmac Super Special, pressure started building, so to raise the stakes even more, I decided to bet Kimi that I'd beat him,” says Block. “To be honest, I wasn't expecting to win, but was willing to lose a 100 Euros on the chance to wax a former F1 World Champ.”

In front of the packed Algarve Stadium, Block and Gelsomino lined up against Kimi Räikkönen and his co-driver Kaj Lindström for two laps of the 1km course. Off the line, Block took the jump and from that point until the last turn the two were neck and neck, swapping minor leads but eventually crossing the finish line at the exact same time (2:11:0). “What are the chances of that?” said Block immediately after the race. “But either way, I am stoked to have tied Kimi, afterall he does know a thing or two about driving on tarmac surfaces, plus I didn’t lose 100 Euros."
    :)
  • Minstrel
    átment a mosolya Webber képére, most is úgy néz, mintha azt mondaná, hogy "újra megvertelek kishaver"
  • royalfeco
    Hol van az a mosolygós Vettel...

• PLaci #96032
    De, Kínában és Spanyolországban...
  • kifli
    ahogy mondod, block már elég régóta nyomja ezt, itt annyira nem jön ki szerintem a kocsik közti külömbség, és ahhoz képest, hogy az első kör után block volt elől, kimi szépen behozta
  • V43 1105
    Látom Sumák marshall lett, nem megy ez a versenyzés neki XXXD
  • G_ArchAngel #96029
    Ken Block-nak szerintem ebben az egy musorszamban kiemelkedo, igy inkabb ugy erzem, hogy Kimitol volt szep eredmeny:)
  • bardocz
    Azért egy Ken Blockot illett volna jobban elvernie szerintem. Főleg, hogy még a kocsija is jobb.