182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
sajnálom, hogy nem lett eső -
Nah a "nagy oreg" a 4-ik helyen beevickelt...
-
*bebiztosítja -
bebiztosítsa a red bull kettős győzelmét? -
Hamilton
-
Digitman #96141 Kimit akartam írni.
-
-
Digitman #96139 Nem akarok vitát szítani, de szerintem ennyit Limi is tudott volna az idei Ferrarival. -
G_ArchAngel #96138 Szetesett Renault-t megelozte a spanyol torreador:)))
Mindegy, penzt vitt a Ferrarihoz, az is eleg lehet - de hol a szokasos fel masodperc? :))) -
Blum #96137 xDDD Ezt nem hiszem el.. -
Wut? Alonso megkoccolja az oroszt, aki meg defektet kap?
-
shumika #96135 megeshet:DDDD -
Digitman #96134 Úgy néz ki emlékezetes lesz a Ferrarik 800. futama.
-
de röhögnék, kiszáradnának a mercik :D -
deigen -
Blum #96131 Várjatok,miről maradtam le? Kimentem kajálni,mire vissza jövök már itt megy a Vettel-Webber hájpolás. Csak nem kilökték egymást? -
G_ArchAngel #96130 Alguersuari ment egy Fastest Lap-ot...
(Senna csak a google kepkeresoben fog kockas zaszlot latni iden...) -
tekintve, hogy előzés közben nem árt figyelni arra, akit előzöl, meg arra, aki előz.
Szerintem. -
ShaiHulud #96129 johat lattad hogy belassult ott webber, ki az aki nem probalta volna meg? szep is volt jo is volt, csak kar volt rahuznia webberre a vegen. -
shumika #96128 Hamilék nem szakítottak??
-
G_ArchAngel #96127 RBR vs. RBR, McLaren vs. McLaren - a Ferrarinal most gondolom mindenki tagra nyilt szemekkel probalja felfogni a tortenteket: EZEK EGYMASSAL IS VERSENYEZNEK, MAMMA MIA!!!! -
kb. ez fedi a valóságot szerintem is
-
shumika #96125 MOST HAMILTON MOST HAMILTON MOST HAMILTON buzi ez a palik mi a faxé ordibál -.- -
Monoton #96124 Sztem csak megmutatták hogy kellett volna Vetteleknek is :DDD -
Meg vissza kell nezni parszor, lehet mindketto hibas volt.
Nah a McLaren meg megoldja ezt elegansan.. Bravo Red Bull... -
n003 #96123 üzemanyagtakarékolás megy az élen :DD -
Jöhetnek a mercik is :D -
Monoton #96121 Lol Hamilton és Button :D -
Azt a kurva mit mennek a mekik!! ne ez respekt!!! -
WNW #96119 Vettel egy balfasz... Ezt, hogy gondolta...???????????? Palik meg hulye.. Webber tartotta a vonalat, Vettel akarta kiszoritani, es kacsazott el a sajat vonalarol.. Nem jott be.. Vettelnek agyara ment, hogy Webber a fejere not, es mar nem O a kis csodagyerek, a csapat kedvenc... 
-
Verseny van, amúgy sem lehet ott előzni ha zárja a szöget a másik, vagy nem hagy helyet. Webber jól védekezett. Vettelnek jobb oldalról kellett volna, vagy várnia a következő körig. -
Digitman #96117 Ebben igazad van, de semmi nem tiltja a versenyzőnek, hogy a "rossz" íven vegye a kanyart. Nyilván Webber arra akarta kényszeríteni Vettel-t, hogy mivel a rossz íven halad jobban lassítson és így marad a vezető helyén. Nem változtatott hirtelen irányt, a kanyar még messze volt, így szerintem Vettel türelmetlensége a legfőbb ok. -
Vettelt megölik a riporterek
-
G_ArchAngel #96115 BBC-n is azt mondjak Eddiek, hogy Vettel mentalisan egy roncs az utobbi futamok utan... -
Szabi1991 #96114 vettelnek is drukkolok régóta, de fsz volt mind2 :DD -
ShaiHulud #96113 enis vettel fan vagyok megis tudok objektiven velemenyt nyilvanitani:) vettel huzta ra webberre. -
hát én úgy láttam, Webber egyenesen ment, Vettel meg kitért jobbra mellette, amit meg nem kellett volna -
Azt akartad írni hogy Vettel ugye? -
most a Vettel fanok webbere fogják kenni az egészet? -
G_ArchAngel #96109 Vettel mehet masik csapathoz, ha ezen mulik Webber VB cime a vegen...