182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
paj01 #96269 ha mar elment volna mellette akkor nem tudta volna terelni:) ELeg annyi h elorebb volt... onnantol az iranyit aki elol van..szeritnem.
Nem hat ezt igy kell csinalni... nyilvan terelni kell a masikat a kedvezotlenebb pozicio felé. es altalaban a versenyzok tobbsege enged is mert nem kockaztat meg egy utkozest mint webber:) -
G_ArchAngel #96268 Nem duda kell, hanem hang-agyu:)))
-
G_ArchAngel #96267 de van, ahogy a videot nezem (es ahogy a tobbi pilota is alltja) Webber hagyott egy autonyi helyet - Vettel ennek ellenere ki akarta tolni jobbra Webbert, mikozben meg el sem ment mellette. Amit tett megmagyarazhatatlan hulyeseg.
Ugye milyen mas ez a szemszog? -
miért nem dudált? 
-
n003 #96265 már hamilton is és rosberg is azt véleményzte hogy ott abban a szituban vettel hibázott .. -
"Vettel akkor mit csinalt?"
Ő látta és direkt ment neki? :D -
paj01 #96264 VEttel azt csinalta amit tanitottak neki a pilota kepzo iskolaban...:)
Van tukor... aminel az anyam sminkeszleteben levo tukor is nagyobb plusz olyan sebessegnel rezonal is rendesen sztem. webbernek meg nincs szeme? -
G_ArchAngel #96263 lehet, mert nem valtoztatott iranyt, csak ment egyenesen...
Vettel akkor mit csinalt? Tukor nincs az auton? -
G_ArchAngel #96262 (OFF - Kimi amugy 10. lett a Portugal futamon - ON) -
végignéztem vagy 20X a videót, sztem ez a fasz Webber kurvára észre sem vette, hogy Vettel ott van mellette, csak akkor amikor csatt volt...
erre nagy pénzt mernék tenni.
bealudt a csávó. -
Tegyük hozzá, hogy Hamilton is párszor eljátszotta, hogy leterelte az ellenfeleit a pálya szélére, ráadásul itt kanyar jött és csapattársak voltak. Szerintem mindketten hibásak, csak az kérdéses ki mekkora arányban. -
G_ArchAngel #96259 Hamilton:
"Nagyszerű volt, olyan, mintha egy akciójelenetet láttam volna HD minőségben vagy 3D-ben. Fantasztikus volt, én láttam a legjobban a történteket! Sebastian biztonságosan vezet, de csak annyit láttam, hogy belülre húz, Mark pedig tartja az ívet, és nincs hely jobbra húzódni, nincs értelme Sebnek jobbra mozognia"- magyarázta a mclarenes. "Számukra ez balszerencse volt, számunkra pedig szerencse."
Ugy tunik Horner bazinagy ongolt rugott, kezd a Red Bull idol osszeomlani... -
Ha ez igaz, akkor tuti dobbant Webber. -
n003 #96257 basszák meg :O :((
(Dr)Maszka: köszönöm mostmár nem fogok hüjén meghalni .. omg Villeneuve tehetségtelen -
Plusz az RBR szerint Webber a hibás. Majdnem elhittem hogy nem a német a csókos Hordnernél és Webber is ugyan olyan elbánásban részesül, de ugyfest nem így van... csalódtam az RBRben. -
paj01 #96256 Akkor a szavazason a "too close to call" helyere Christian Horner kerulhet:D -
Tehetségtelen pilóta hogy lehet sikeres bajnok a Cartban, F1ben? húzzál innen a hülyeségeddel... -
G_ArchAngel #96254 BBC-n azt mondjak, hogy a RBR radion utasitotta a baleset elott Webbert, hogy sporoljon. Vettelt meg arra kertek, hogy tekerje fel a motort.
Ha ez igaz, akkor az RBR elmehet a jo budos... -
„Nagyon világos, hogy Sebastian (Vettel) hibája volt ez. Mark (Webber) középen maradt, Sebastian belülre ment.” – mondta Nico Rosberg. -
Ja, azt bírom amikor a fő illetékesek dobálóznak ezzel, neveket nem mondok
-
ezen a szinten tehetsegtelensegrol beszelni azert vicces:) -
G_ArchAngel #96250 Villeneuve tehetsegtelen?
Akkor mi Ralf Scumacher, Trulli vagy Heidfeld? Amator hetvegi hobbyautosok? -
Vege azert eros volt kicsit:D -
Na iylenekkel ne dobálózzunk, jó?! -
WNW #96247 Mit mondott..? -
mindketten hibásak, mert egyik se akart engedni a másiknak
Webber-nek van talán 1 is utolsó esélye, hogy VB legyen és mindenáron az is akar lenni
amúgy ugyanolyan tehetségtelen, mint Jacques Villeneuve -
Pont olyan a Ferrari amilyennek lennie kell és mindig is volt
teljesen reális ez így
olasz digók... -
olyanra nincs időm :D
ha elmennek egymás mellet (Webber-Vettel), Webbernek úgy kellett volna bevenni a kanyarokat ahogyan Hamilton, amikor még vele meccselt (Hami-Webber) a futam elején
akkor Hami ráesett mindíg szinte a RBR-re, ez könnyebben ment volna a 2db RBR-nek, de nem így lett, elkrták :P
mint mondtam mindketten hibásak, Vettel türelmetlen volt, Webber meg figyelmetlen, nem figyelte a másik autó mozgását, gondolom mindketten másra számítottak, hogy engedékenyebb a csapattárs
történet vége -
G_ArchAngel #96243
(forras: formula1.com) -
IXEMGabeo #96242 az a gond h megszoktátok már h Webber a hibás mindenért, pedig ez nem elsősorban az ő hibája volt... -
Hat a Youtube-on is megoszloak a velemenyek azzal kapcsolatban hogy ki is a hibas...
-
madmanic #96240 nna akkor ezt fejtsd ki...
de illusztrációt is kérünk.
hogy a következő kanyarkombinációban pontosan mit is keressek arra vonatkozóan, hogy Webbernek ebben a szituban arrébb kellett volna mennie, vagy el kellett volna engednie Vettelt.. -
a válasz az utánna következő kanyarkombinációkban keresendő
-
Nem ertem miert nem lehet kulturaltan, ertelmesen megbeszelni a tortenteket. A szemelyeskedok/okoskodok masszanak vissza oda ahova valok: link. Thx. -
Nem volt előtte, max mellette és nem volt ideális pozícióban. Vettel a lehető legrosszabb helyen volt, de ez látszott már akkor amikor ott próbálkozott. -
madmanic #96236 de MIÉRT KELLETT VOLNA??
NEM kellett.. Webber azon az íven megy, amelyik neki tetszik... Konkrétan tök egyenesen.
Jaa, hogy Vettelnek is az tetszett meg...
-
már megint hülyeségeket írsz ostoba barátom:)
bezzeg ha kimi csinálta volna ezt -
és közben reagáljon az előtte lévő versenyző mozgására...ez nem sikerült -
"Ugyan mar. pont az utana kovetkezo mclaren csata mutatta hogy hogyan kell lekovetni a masik mozgasat"
Na errol van szo. Lehet ezt profin is. -
egy a lényeg, csapattárs vagy sem bárki lecsapott volna erre az alkalomra ha a kocsik ugyanazok szinte, más kérdés, hogy ki merte volna így bevállalni
szimulátorral játszottál már?
ha Vettel eltud menni Webber mellett, gondolom nem olyan hülye, hogy egyenesen menjen tovább mikor egy elég éles bal kanyar jön amiben minnél kevesebb tempót akar veszteni, ezért húzódott jobbra felé, hogy legalább az ideális ív közelében legyen ahogy Webbernek is ezt kellett volna tennie de hát mind1, így alakult