FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dark Angel 666
és akkor a McLaren az szerinted mit csinált tavaly ?
ez a csapat az én szememben végleg elásta magát <#levele>

Ja a FIA sem.. Tessek elfogadni....<#nezze>

Te annyira tudsz mindent... ottvoltál? van közöd az f1-hez?

Istencsászár
Te is tudod hogy senki sem csalt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ha nem csalnak ezek a görények, akkor nem tetszene a Massa papás örülés...

nekem valamiért a Massa papás jobban teccik..

de rakjátok be még párszor, csökkenti a felgyülemlett feszültséget

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dark Angel 666
találó kép , még most is sírok a nevetéstõl ha meglátom

b-type
Sztem az örültek aztán elkeseredtek az találóbb.

Mittom én, de most muszáj statisztálni valamiféle bosszúhadjárathoz, mert az a másik gif be lett linkelve?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az miért vicces, hogy örültek, aztán meglepõdtek?

b-type
Azért valaki elmondhatná már hogy mi ebben a poén. Kb. 4 fórumba láttam már linkelni (azt nem számolom, hogy spec. ebben a topikban is volt már 4szer).
De még nem jött le hogy ebben mi a humor. Sztem elég sz×r.

Még a futam után azt mondanám, hogy benézhetõ a tájékozatlanság ami az alapja, ezért a készítõvel nincs baj, na de azóta már eltelt 2 nap.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zsutyesz
igen, kb. ötször <#miaz>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

ja bocs, nem tudtam hogy volt már...

most hogy mindkettne4 beraktátok így már 4x 😄

eddig má 2x is.

passatgt

Volt már?

sry, ha volt...

Lewis Hamilton
<#smile>

don't feed the troll pliz.. <#ejnye1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

adeex7
beszt 😄
õ is nagy tag 😊

Máté94
Te vagy szánalmas!
Kit--Kat
WTF??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Ott nem indulok😊
WTCC-n meg még gondolkozok,igaz így is alig tudok tesztelni gp'79-re.
chalezlopez
Off:

Ha én is elõjövök a korommal, abban tuti valami poén van csak. Egyébként van egy (már) rfactoros liga, itt az SG-n alakultunk. HRC a nevünk. Most éppen WTCC bajnokságot nyomunk. Amúgy lehet jelentkezni...

Vamos Argentina!

SimaSuna
*WTCC
SimaSuna
lehet Lienz-en összefutunk 😊 vagy ha jönnél WTC bajnokságra 😊 megbeszéljük az F1 témát 😄
bardocz
Én tudom,csak érdekes,hogy aki amúgy elõszeretettel jön a korával,milyen szintre süllyed.
Amúgy melyik versenyen?😊
chalezlopez
Nekem pl vannak 10 évvel fiatalabb haverjaim. nem kevés. Én sohasem mondtam senkire, hogy kis 16 éves pöcs, maximum ha olyannal találkozom, csak annyit, hogy gyerek még.
Veled pl lehet, hogy összefutok egy rFactor versenyen, és összecimbizünk.<#wink> A kor nem érdem, hanem állapot. Ne szóld le azt az idõsebbet, aki megtartotta a humorát, szenvedélyességét, forrófejûségét...

Vamos Argentina!

bardocz
Én is csak ezen röhögök,hogy azok csinálnak magukból viccet,akik amúgy nagyon szeretnek dobálózni azzal,hogy "16 éves pöcs",meg "majd ha annyi idõs leszel mint én",és hasonlóakkal.De legalább lekezelõen tudnak egymással "beszélgetni",mintha mindenki a másiknál magasabb szintû lény lenne.
adeex7
jövõre hajrá Hamilton,Kova,Glock!! 😊

chalezlopez
Szépen beszélj, mert lehet, hogy én vagyok az apád!<#hawaii>

Vamos Argentina!

Skynet85
Az még hagyám, de hogy az elvielg a nem ovis korosztály is csatlakozik a bulihoz és nyomja a hülyeségeket...modom feljövök olvasok pár értelmes hszt(naív voltam) ill eseteleg találok pár jó linket, de nem, 1 oldalon keresztül megy az anyázás és ami szomorú az elvileg magát okosabbnak tartók viszik tovább a hülyeséget, mindi sokáig enm lesz futam addig ugye lehet anyázni nah -fav kövi szezonig...

bardocz
Namivan,kiengedték a társaságot az oviból,és már ül is a géphez?
chalezlopez
Jajj, a Glock-os video jó poén, dehogy gyártok én összeesküvés elméletet...
De téma lezárva. Továbbra is a Ferkának és Massának fogok szorítani...

Vamos Argentina!

examinee
Dehát azt leadta ugy egy az egybe a tv...
amugy az öcsédes sztroit megértem, én arra értem hogy érzelmi alapon összeesküvés elméletek gyártása és hibák kereseése, a tény elfgoadása ellenére.
Ez olyan hogy a focimeccsen nyer az egyik csapat és azt mondod azért volt mert Jocó rágyujtott a vendég kapunál és megzavarta a kapust aki nem szereti a cigifüstöt és golt kapott. Vagy mert a csatárnak kék focicipõje volt.

chalezlopez
Nem köcsögözöm én a Hamiltont, dehogy! Viszont ki nem állhatom, ráadásul Schumi után Massa lett a kedvencem. Mégis állva tapsoltam, amikor Kimi megnyerte tavaly a VB-t a Ferkának.
Nem ide tartozik, de akkor is az érzelmeim vezettek, amikor Szolnokon egy röplabdameccsen az egyik helyi játékos, aki mellesleg vagy 10 évvel idõsebb volt nálam megütötte az öcsémet, aki a mi csapatunkba játszott. Nem mondtam neki, hogy hû de bunkó vagy, hanem szimplán agyonvertem (volna, ha nem fognak le páran)
Szóval igaz, hogy sem Massa, se az apja nem rokonom, de a kis belinkelt videócska felforralta az agyamat rendesen.

Vamos Argentina!

zsutyesz
"Amugy Hajrá Kimi és Alonso!"

Szívembõl szólsz! 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

examinee
Nem hiszem hogy neked szántam, de az tény hogy érzelmi alapon drukkolsz valkinek de azt lehet Fradista és Ujpesti huligán és fanatikus szinten és lehet ésszel is. Hogy amit látsz azt elfogadod és nem fanatizálsz és beszélsz be magadnak hülyeségeket.
Amugy nekem tök mindegy csak az életbe is felrvezetheted iylenek miatt magad, ráadásul sztem 4 napja ezen stresszelsz hogy a köcsög Hamilton.
UI: nem neked szolt csak neked válaszoltam. és 1sz 2. személyben irtam.

examinee
Jah az meg hogy Trulli nem kapott büntetést, meg Massa nekimegy Bourdaisnak és Bourdaist büntetik ez mind a Mc-laren hibája.
Hamiltont meg megbüntetik- de már emlitettem szerintem is jogosan, csak akkor az elõzõ kettõt is meg kellene büntetni.
No meg hát igyse tudott MAssa VB-t szerezni akkor ennyi, Hamiltoné a VB. El kell fogadni.
Énse csipem Hamit, de nem állitok faszságokat hogy Glock direkt csinálta meg mekkora máskos ez a Hamilton. Ezt senki nem gondolhatja ép elmével komolyan.
Amugy Hajrá Kimi és Alonso!

Istencsászár
Mit mûvel? a tavalyi évet el lehet felejteni, mindenki benne volt nyaking... megnyerte a Ferrari és pont. Idei évben talán a McLaren volt a legtisztább csapat hiszen õket figyelte az FIA a tavalyi év után...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

krisztianp16
Hát én is csak sajnálni tudlak ne haragudj.Nem kötekedni akkarok csak sok olyan van akinek az a kedvence aki ép a világbajnok.Én mindig is ferráris voltam,és az is maradok!Ismeröseim közül is szinte mindenki utálja a Hamiltont(a modora miat)Pálya levágása,elopták a ferráritol a jövö évi beálittásokat ha jol emlékszek.Én nem is mernékki menni a pályára szégyenemben.Amit a Mc Laren csapat müvel az már szanalmas...
Most már meg értem Alonsot is,hogy nem szereti a Mc Laren csapatot.

Idioták kiméljenek!!! :)

chalezlopez
Na hát nekem nem. 😉

Vamos Argentina!

úristen mit tudtok így b*szkódni 😊

Nem jártam itt elõzõ futam óta, talán tegnap benéztem 1x, sokat nem vesztettem... Volt egy baromi nagy izgalmas helyzet, most mit kell itt mindenféle okot keresni, szidni bárkit is?
Meg mákernek nevezni a gyõztest, hát bárki nyer az mák ilyenkor

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
És jöhetett is volna fél percel hamarabb és akkor Massa szív... nem teljesen mindegy?😊

chalezlopez
Korrekt! De az a rohadt esõ késhetett volna még fél percet...<#szomoru1>

Vamos Argentina!

szolj idoben, ha uj vilagrend van es a rasszista kifejezes sulya csak akkora, mint egy gunyose...

esetleg ujabb probalkozas?

http://gaborszantai.co.uk/

wantonly
Ez a futam visszaadta bennem a hitet, hogy érdemes még F1 futamokat nézni, végre egy kis izgalom. Nekem Massa volt a favorit. Ezen a versenyen mindent megtett amit lehetett, nyert. A többi már nem rajta múlt. Glockot hibáztatni szánalmas dolog, hiszen neki is köszönhetjük, hogy izgalmas lett a vége. Ha normális esetben kimegy õ is esõgumiért, akkor most nincs mirõl beszélni, Hamilton simán nyer. De nem ment ki, és ezzel is Massa esélyeit növelte. A végén már nem bírta, de az is csoda, hogy száraz pályára való gumikkal eddig is kitartott! Vettel pedig óriási volt! Megelõzte a láthatóan izguló, szerencsétlenkedõ Hamiltont, akinek esélye sem volt, hogy visszaelõzze, csúszkált össze-vissza. Hamilton is jó versenyzõ, de ezen a futamon béna volt. De a világbajnokság nem egy futamon múlik.. Szóval gratuláció Hamiltonnak, de az én szememben Massa az igazi gyõztes, Glocknak és Vettelnek pedig köszönet, hogy ilyen izgalmas befejezést csináltak!

(A súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

azert szep probalkozas volt...

Maradjunk annyiban, hogy az olasz találóbb kifejezés...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\