182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Akik hiányoznak az F1-ből:
Takuma Szato
Montoya
velük biztosan nem lenni ennyi unalmas futam
A videó Formula One Management tartalmát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt.
Szépen cenzúráznak a Youtube-on :( -
idén a Mercedes számomra a szimpatikus csapat, mert
-törekednek, hogy amennyire lehet német legyen a csapat
-elismerik, hogy hibáznak
-a szabályokat megpróbálják betartani
-tisztességesek
-reálisak
ilyesféle csapat volt régen a Sauber és a BMW is
ezért szurkolok nekik idén
1-2 dobogós hely kinéz nekik idén -
Ez az egész két pilotás rendszer hülyeség. Mintha a fociban a csatárok még megpróbálnák felrugni egymást hogy ki rugja be a labdát a kapuba. Értem én az okát ennek, de akkor is f@szs*g. Bele sem merek gondolni hogy mi lett volna ha bevezetik a 3 pilótás rendszert... -
Ralf Scumacher balfék azt elismerem, de ő nem tehetségtelen
viszont a családi név miatt többet vártak tőle mindig is
azért néha megmutatta, hogy ha minden összejön tud ő jól vezetni
Trulli-ról jó véleménnyel vagyok, néha villantott, de az az eset áll fenn, hogy rosszkor volt sokszor rossz helyen
Heidfeld nagyon megbízható stabil és jó pilóta, de nem kitűnő ő se
itt is megemlíthető: "rosszkor, rossz helyen"
Szerintem a legtehetségesebb pilóták közé ők sorolhatók (utóbbi évek):
Schumacher(Ferrari), Montoya(BMW), Kubica(BMW), Vettel(BMW - Red Bull), Kimi (Mclaren Mercedes)
Utána jönnek
Alonso (Renault) ott csaltak ahol tudtak (ellensúlyos lengés csillapító kiderül előbb akkor nem lett volna 1 vb címe se)
Hamilton (Mclaren Mercedes) szerencsés, tehetséges, de beképzelt és mákos
Button (Brawn Mercedes, Honda) szerencsés, tehetséges, jó versenyző
-
Azért ebben mindketten bennevoltak. -
de ha jól megnézed Webber nem vált irányt az egyenesben...(ez elég hülyén hangzik)szóval Vettel nyugodtan elmehetett volna jobb oldalt és még a kanyar is jobban jött volna neki :D -
vfts91 #96338 én azt mondom hogy Webber volt a hibás. nem hagyott elég helyet Vettelnek. Ha megnézitek, mikor berántotta Vettel az autót a társa mellé kicsit a füre is lement... viszont azt nem értem Vettel részéről, hogy miért balról kezdett el előzni mikor a másik oldalt nagyobb hely volt. Webber nem akarta hogy a fiatal csapattársa csúnyán körbeautózza kívülről és kiröhögjék. ezért nem hagyott neki elég helyet. én nem is értem hogy miért lett ebből az ügyből ilyen hatalmas veszekedés hogy Webber vagy Vettel a hibás... számomra egyértelmű. -
Blum #96337 Te vehetnél már itt vissza "kis barátom"... -
vegyél vissza kis barátom -
Az még hagyján, nade Hülkenberg a Sauberben, és hasonlók azért már szánalmasak. Ennyit nem hibázhat egy ember, akit tényleg érdekel ez a sport. Folyamatosan javítanom kell anyámnak, nehogy elhiggye a sok hülyeséget:D -
Bár nincs bajom Palikkal, de tegnap már néha lelőttem volna. Elején a visongatása, aztán a horribilis mennyiségű balfaszkodása. -
Azt se tudta, hogy melyik Kubica. Folyamatosan keverte Petrovot Kubicával. -
érdekes, hogy itt az emberek minden hír után flamelni kezdenek...
amúgy szerintem Vettel hibája volt, legalább is nekem úgy tűnt hogy Webber a pálya bal széléhez elég közel autózott egy bal kanyar előtt és Vettel mégis balról próbálta előzni -
WNW #96331 Ja Palik.. A sok hulyesege mellett, tegnap azon rohogtem a legjobban, mikor kijelentette, hogy Kubica tobbet hoz ki a Renaultbol, mint ami a kocsiban van.. Mondta ezt azon a versenyen, ahol Petrov ott lihegett nehany masodpercre Kubica mogott szinte vegig.. Komolyan mondom, neha nem ertem az esze jarasat..
-
Blum #96330 Húzzál már innen a rákba...
-

-
madmanic #96328 te figyi..
nem szoktam beugatni senkinek, de azért halkan megkérdezném te mi a pandamaci pici bolyhos faszáért írkálsz ilyeneket mikor végre nyugalom van?
semmi közöm hozzá, csak kicsit zavar.. -
Maszka az egy nyomorek,kar is szotejteni rola,kitkattel egyetemben -
De sokkal több a maszkához hasonló elvakult ember, aki még nem is látta az esetet, de már megmondja a frankót. -
WNW #96325 Psszt... Sok ex Kimis atment Vettel fanba.. Na most az F1live-on, meg nem volt olyan Kimis szavazas barmely temaban, ahol ne Kimi jott volna ki barminek, amit a szurkoloi ahitottak.. Tehat 1+1=2.... 
-
talán csak annyi, hogy nem a szurkoló táboron múlik.. -
madmanic #96323 bocsi
-
Laceee #96322 És akkor mi van ? -
madmanic #96321 Vettel aki a saját csapatától pontokat vett el...
-
lentebb írt valaki aki Vettel fan, de mégis őt tartja hibásnak.. -
Laceee #96319 Az ilyen szavazások arról szólnak, hogy kinek mekkora a szurkoló tábora. -
ki az a sok szakerto az F1liven aki 55% azt mondja webber a hibas:D:D:D:D
Gondolom akik itt irtak hogy o a hibas, elgondolkoztak hogy szinte mindenhol Vettel-t hozzak ki hibasnak, ujsagirok, pilotak stb, plusz meg ez a szopatasa Webbernek, meghogy a mernok nem szolt hogy Vettel nem tekerte vissza az autot:D:D:D: -
Ez jo!
El Mundo: "A Red Bullnál hatalmas a viszály, amelyben nagy szerepe van a féltékenységnek, a csalásnak és az irigységnek."
-
WNW #96316 Nem tudom, de jobb volt a regi szabaly, hogy lehet csapatutasitas.. Akkor legalabb tiszta volt a dolog... Most a McLarennel nyilvanvaloan csapatutasitas volt burkolt formaban, amit elrontottak kommunikacioilag, ebbol lett az elozgetes, es a leintes utani zavart ossze-visszasag meg a dobogon is a 2 versenyzo kozott.. A Red Bullnal is igen buzlik a dolog, hogy Vettelt akartak bevinni Webber ele, csak ott is elrontottak valamit.. Elegge gyanus a Weberrel visszatekertetett uzemanyag, aztan a verseny vegen korrol-korre futott leggyorsabb korok esete... Meg Vettel jobbrarantos dolga is erdekes.. Vagy full hulye a srac, vagy O ugy tudta, Weber ugyis elengedi, nem kell ra figyelnie.. Meg ahogy gyorsan eltuntettek a riporterek kozelebol, de meg a palyarol is, nehogy valami hulyeseget mondjon.. Plusz a Red Bullnal mar Webber versenymernoket is emlegetik, hogy nem mondott el valamit Webbernek.. Szoval....... A Saubernel meg De la Rosa kottyintotta el, hogy O tamadta volna Kobayasit, de a radioban mas dolgokat mondtak... Ez kepmutatas, semmi mas.. Ertelme meg nincsen... -
szerencsére egy sima lábtöréssel megúszta.. -
Lotusnal a frappans valaszok mestere dolgozik:D -
Ez brutal volt
Indy 500 2010 Mike Conway Huge airborne -
egyet értek, a videókat én is megnéztem Vettel jobbra húzta a kormányt, ő cseszte el, szerintem ez elég nyílvánvaló.
Webber kormánya meg sem rezdül, szépen tartja az irányt. -
Persze, mindenki "üzemanyagot spórol", Massa meg Alo is azt mondja majd legközelebb, hogy ők már letekert motorral indultak is el, hogy elég legyen a benzin
-
Ez mar tenyleg vicces:)
RedBull
-
Az a gond ezzel hogy ha Hamiltonnak nem cseszik el a kerékcserét és mondjuk Webbert támadja a verseny végéig, akkor is azt mondják majd Webbernek hogy tekerd már vissza a motort, had menjen Hamilton... vicces. Ennyire látványosan nem kellene a kis német seggét nyalni. -
Úgy néz ki, hogy most ez a spórolj üzemanyagot duma lett az új "maradj a seggeden". -
szerintem mindketten hibáztak..mindkettő bizonyítani akarta, hogy ő a Jani, egyik sem engedett, és Vettel szívta meg jobban...legközelebb lehet ugyan ilyen esetben nem történik baj, vagy épp mindkettő kiesik...így jött ki a lépés..majd házon belül megbeszélik, szóval vagy ököllel, az ő dolguk -
HUmanHunter #96306 kell egy ok hogy vettel miért esett ki. -
Meg a nagy uzemanyag sporlasban , mert is futotta sorban Webber a leggyorsabb koroket a vegen?? kerdem en akkor most ki hazudik?:D