182274
  • Jacek
    Mert nem huyle Webber uzemanyagtakarekos modba valtani Vettel-el a seggeben:)))) gondolom ugy ertelmezte hogy Vettel is oda vallt:D jogosan egyebkent ... kezd buzleni a RedBull.... a nagy jopofaskodas egeszen addig tartott mig tetje nem lett..
  • Jacek
    "

Christian Horner

Most már minden tény a kezünkben van. Mark üzemanyag-takarékos üzemmódra váltott, ami egyben azt is jelentette, hogy az egyenesekben veszített némi teljesítményt, mely megmagyarázza, hogy Sebastian miként is tudta őt megelőzni.

A nagy hiba az, hogy nem adott elég helyet és magyarázat is van arra, hogy Sebastian-nak miként is sikerült szélárnyékba kerülni. Sikerült megspórolnia egy extra kilogramm üzemanyagot. Mindkét autó azonos mennyiségű üzemanyaggal indul el a versenyeken.

Volt még egy extra köre optimális motor módban, de nem vettük el tőle, mert a mögötte autózó Lewis Hamilton nyomásban tartotta. Csalódottak vagyunk, mivel 28 pontot ajándékoztunk el és az első két helyen kellett volna célba érnünk. A csapat számára nem fontos az, hogy miként is teszik ezt. A lényeg az, hogy kettős győzelmet szerezzenek. Pontosan ez az, amit meg kellett volna tenniük.

Azt hiszem, hogy Mark a piszkos oldalra tolta Sebastian-t, kis helyet adva neki. Sebastian nagyon agresszív volt. A McLaren-nél ma kicsivel több tiszteltet mutattak egymás felé a versenyzők."

Nalam ez ugy jon le hogy letekertettek a motort Webber-el hogy a kis Vettel aki mar a hiszti kuszoben van sikerelmenyt szerezzen....... mi masert lett volna igy?

+ mi az hogy a piszkos oldalra tolta?? mivan?? hat o ment oda be elozni:)))
  • IXEMGabeo
    a múltban is voltak nagy ütközések akik a bajnoki címért küzdöttek és csapattársak voltak ilyen volt pl Prost és Senna esete 1989-ben is...vagy Montoya és Raikkonen, Montoya-Ralf, Hakkinen-Coulthard esete is akár...sokféle ütközés volt a csapattársak között és talán még nagyobb botrány volt belőle, egész kúltúráltan oldották meg a srácok:)
  • Klemice
    palik egy fasz, kész ennyi
  • Freedom88
    akkor ez egy megoldhatatlan rejtély.
  • n003
    ha küzdenek egymással az a baj ha meg nem akkor csapaton belüli egyezség van .. akkor meg az a baj .. ééérted? :DD
  • Minstrel
    végén azt mondta Laci, hogy red bull kettős győzelem született
  • IXEMGabeo
    amúgy milyen volt úgy összeségében a török futam? nem is mondtátok...sztem idén jobb volt, mint tavaly:)
  • Ulvar
    -.-" Hol van a te BMWd azzal foglalkozz! 2006-2009....ejjejj...de ha flémelni akarsz menj a gumiszobába!
  • Freedom88
    az egész közvetítése az volt.
    Azt nem értem az egész kommentátor csapatban, hogy egy csapattárs miért nem küzdhet meg a másikkal és miért kell nyalni csókolni egymást? Versenyzők. Az az alap egy versenyzőnél, hogy a csapattársát megelőzze, mert akkor többet tud tőle és ez fontos csapaton belül. Igenis csatázzanak, persze jobban vigyázni kell egymásra.
  • gibson9
    azért palik üvöltésével kicsit izgalmasabbnak hat, mint így :D
  • Blum
  • gibson9
    akkor lehet 2 külön jelenetről beszélünk :) de volt ma jó pár mellé lövése paliknak az biztos
  • whiskeyman
    Köszönjük az értelmes hozzászólásod!
    Egy F1-es világbajnok tehetségtelen...pff
    Idegesítő és ostoba vagy sajnos!
  • shumika
    nem csak neked
  • Freedom88
    nem...Ő azt mondta h a könnyű autóval...idióta hülye kommentálása, fáj tőle a fejem komolyan mondom.
  • ToCsEk
  • gibson9
    azt konkrétan úgy mondta, hogy üresben gyors köröket futhat.. és szerintem arra értette, hogy nincs előtte senki
  • Jacek
    na az komoly volt:D
  • kirol
    És amikor azt mondta Palik, hogy milyen király helyzetben van most Button, mert a könnyű autóval, így hogy kint maradt gyors köröket futhat!?

Amikor nincs is tankolás!
  • paj01
    Ugy is az utolso futam utolso kanyarjaban dol majd el hogy kobayasi a bajnok:D Foleg igy h megszerezte elso pontjat..most majd verszemet kap:D
  • Peppus
    Tudtam, hogy valami nagy hülyeséget fog csinálni Vettel. Ilyenkor derül ki igazán, hogy ki milyen pilóta, amikor a VB cím a tét. Kezd az egész olyan lenni, mint a Hamilton-Alonso csata. Remélem itt is az lesz a vége, hogy egyik sem lesz világbajnok..
  • V43 1105
    Még mindig jobb volt mintha egyedül Gyuszi beszélt volna... :L
  • WNW
    Cannot play media. Sorry, this media is not available in your territory.

Errol ennyit...
  • Jacek
    na mas:) Palik ma szerintem meg sajat magat is alul tudta mulni:) beszartam amikor Hami TV kamerajara azt mondja Rosberg:O
  • Fela
    Szegeny minden masodik szava az volt hogy "I need to...to..to we need to...to"

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/formula_one/8713766.stm
  • WNW
    Most Webber kivetelesen nagyon is figyelt Vettelre.. Az eddigi tapasztalatok szerint, ilyen esetben, mindig rahuzta a kocsit szinte mindenkire, most meg csak ment egyenesen... Ez tole nagyon is figyelmes, es korrekt viselkedes volt.. Nem erdemes osszevetni a McLarennel, mert Button egy kulon kategoria korrektseg teren.. Meg neki van esze, tudja, hogy Hamival vigyazni kell...
  • HUmanHunter
    amúgy mostmá tudjuk hogy miért szakított button a csajával, mert eljegyezte hamilton barátnőjét![palik már csak tudja ő jártas ebben :DDD]
  • paj01
    "Mindig is egyet kértünk a versenyzőinktől, hogy hagyjanak egymásnak helyet a pályán. Ma egyikük sem engedett, és az eredményt mindenki láthatta: a csapat pontokat veszített, Mark pontokat veszített és Sebastian is pontokat veszített. Mindenki veszített"

By Horner

Hat sztem nem kerdeses h ez az uzi kinek szol:D
  • HUmanHunter
    valami ilyesmit
  • desigo
    Arra lennék még kíváncsi,hogy mit mondott Hamiltonnak a Mclarenes ember aki még a serlegosztás előtt folyamatosan magyarázott a fülébe.

"ne csináld a balhét még 10 percig bírd ki aztán mindent megbeszélünk"
    vagy wtf?
  • Jacek
    egyebkent amekkora kocsog neha Webber ez teljesen korrekt volt tole mert nem sziritotta le mint Kimit Braziliaban:))) tehat tekintettel volt ra hogy a csapat tarsa:D Vettel tok hulye volt gyertelmu.. a pilotak is ezt mondjak.....
  • desigo
    A RBRsok közül Christian Hornert sajnáltam legjobban.
    Patentul összerakja csapatot pilótái meg elrontják elsőséget.
    Webber nem figyelt egyáltalán Vettelre pedig folyamatosan jött föl egyre jobban rá.Hamilton és Button miért tudott ütközés nélkül küzdeni?
    Mert tiszteletben tartják valamilyen szinten egymást.
    Webber sokadszorra is bebizonyította,hogy senkire sincs tekintettel még a csapattársára se.
    Még ha Webber jó formában is van az utóbbi versenyeken lehetne tekintettel másokra.
  • bakkerman
    no,akkor asszem ezzel az RBR-es incidenssel Webbernek elszállt minden esélye,hogy hosszabítsanak vele :) mert hogy Horner biztos a kis németet fogja védeni,az is tuti! Raikkönen kezdhet csomagolni :)
  • WNW
    Vettel olyat csinalt, amiert a pilota kepzoben meghuzzak a nebulot.. Korulnezes, es gondolkodas nelkul kihuzta a kocsit jobbra a fektav elott, mikozben mellette ott volt egy masik kocsi jobb oldalon.. Webber erre nem reagalhatott, annyira kiszamithatatlan akcio volt.. Arra nem lehet bazirozni, hogy azt gondolom, hogy a masik kiment jobbra, es hagyott nekem helyet.. Ha nem latom mit csinal, tartom a vonalat, mert minden mas esetben jo szazalekban utkozest generalok.. Ennyire egyszeru ez.. Webber meg harcolni akart a vezeto pozicioert, es jol csinalta... Tartotta sajat vonalat, kozte, es a palya szele kozt elfert Vettel, de a fektavnal, illetve a kov. kanyar kombinacioban Vettel lett volna nehezebb helyzetben.. Parszor mar megrottam Webbert a rahuzogatasokert, most kivetelesen teljesen korrektul vedekezett.. Ez Vettel sara.. Lehet rajta latni az utobbi idoben, hogy nem tudja feldolgozni, hogy az utolso versenyek Webbernek jottek ki jobban.. Ugytunt kemenykedni akart, rajtevesztett..
  • paj01
    ha mar elment volna mellette akkor nem tudta volna terelni:) ELeg annyi h elorebb volt... onnantol az iranyit aki elol van..szeritnem.
    Nem hat ezt igy kell csinalni... nyilvan terelni kell a masikat a kedvezotlenebb pozicio felé. es altalaban a versenyzok tobbsege enged is mert nem kockaztat meg egy utkozest mint webber:)
  • G_ArchAngel #96268
    Nem duda kell, hanem hang-agyu:)))

• G_ArchAngel #96267
    de van, ahogy a videot nezem (es ahogy a tobbi pilota is alltja) Webber hagyott egy autonyi helyet - Vettel ennek ellenere ki akarta tolni jobbra Webbert, mikozben meg el sem ment mellette. Amit tett megmagyarazhatatlan hulyeseg.

Ugye milyen mas ez a szemszog?
  • nonicks
    miért nem dudált?
  • n003
    már hamilton is és rosberg is azt véleményzte hogy ott abban a szituban vettel hibázott ..