FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Elképzelhetõ, hogy emiatt megváltoznak az erõviszonyok. Münchenben és Hinwilben már hónapok óta gõzerõvel folynak a munkálatok. Eddig minden a tervek szerint halad. Január 20-án a pályára is kigördül az új autónk, amelyet a márciusi szezonkezdésig több alkalommal tesztelünk. Nagy céljaink vannak, szeretnénk harcba szállni a bajnok cím megszerzéséért."
Az egyik várható döntés az volt, hogy egy Formula-1-es motornak a 2009-es esztendõtõl kettõ helyett három hétvégén kell szolgálnia a versenyzõt.
Mivel az idei esztendõben több alkalommal vitatható volt a versenybírók döntése, a WMSC úgy határozott, hogy a büntetések indoklását közzé kell tenni az FIA és a FOM hivatalos honlapján is, hogy az minden érdeklõdõ számára elérhetõ legyen. Ez a közvetítés során nem sugárzott videofelvételekre is vonatkozik, ha az bizonyítékként szolgál.
A szövetség egy új visszajátszó rendszerrel segíti a versenybírók munkáját, hogy még a futam alatt dönteni tudjanak az adott szituációról.
A versenybírók kilétérõl is többet lehet majd tudni, és hivatalossá teszik a rövid életrajzukat. A nemzeti autósport szövetségek bíró-tanoncokat neveznek ki, akik megfigyelõként vesznek részt a versenyeken. Csak ez után kaphatnak versenybírói engedélyt.
A versenybíróságot két nemzetközi és egy nemzeti bíró alkotja. Lehetõség van arra is, hogy a felügyelõk között korábbi versenyzõk foglaljanak helyet.
Döntést hoztak a versenynaptár módosításáról is, amelynek értelmében a jövõ évi bajnokság tizenhét futamból áll majd.
Versenynaptár
2009 FIA Formula One World Championship
Március 29. - Ausztrália
Április 5. - Malajzia
Április 19. - Kína
Április 26. - Bahrein
Május 10. - Spanyolország
Május 24. - Monaco
Június 7. - Törökország
Június 21. - Anglia
Július 12. - Németország
Július 26. - Magyarország
Augusztus 23. - Európa - Valencia
Augusztus 30. - Belgium
Szeptember 13. - Olaszország
Szeptember 27. - Szingapúr
Október 4. - Japán
Október 18. - Brazília
November 1. - Abu Dhabi
Az Ausztrál és a Maláj Nagydíj helyi idõ szerint 17 órakor kezdõdik, a Szingapúr Nagydíj 20 órakor, míg a japán futam 15 órakor.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
No mindegy erre a hsz-re nem kell reagálnod, legalább mért nyugodt a hangulat, nem kell a flém megint.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
a hiába semilyen j nem kell, pláne ly <#ravasz1>#ravasz1>
Mad ma genya <#eplus2>#eplus2>
ON
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Idioták kiméljenek!!! :)
Amúgy remélem jövõre új lányok kerülnek a banerba.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2009 FIA Formula One World Championship
Március 29. - Ausztrália
Április 5. - Malajzia
Április 19. - Kína
Április 26. - Bahrein
Május 10. - Spanyolország
Május 24. - Monaco
Június 7. - Törökország
Június 21. - Anglia
Július 12. - Németország
Július 26. - Magyarország
Augusztus 23. - Európa - Valencia
Augusztus 30. - Belgium
Szeptember 13. - Olaszország
Szeptember 27. - Szingapúr
Október 4. - Japán
Október 18. - Brazília
November 1. - Abu Dhabi
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Trullit meg azért nem büntették szerintem, mert egyrészt nem Hamilton volt, másrészt 1-1-ben mentek, nem úgy, mint a rajtnál, ahol a két Mclaren több autót is akadályozott a tovahaladásban😊
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
"Örülünk, hogy mind Fernando, mind Nelson szerzõdését megerõsítettük a következõ évadra" - mondta Flavio Briatore, a francia csapat vezetõje. "Kettejük képviseli a fiatalság és tapasztalat tökéletes kombinációját az ING Renault F1-es csapat számára. Fernando két éves szerzõdéshosszabbítása megerõsítette a bizalmat, amit a csapat iránt táplál, és mi örülünk, hogy folytathatjuk a közös munkát. Az idei nehéz szezon alatt is rendkívüli értéket képviselt, és irányátásával, valamint tehetségével, mellyel összehangolta a csapat kemény munkáját és célját, képes volt a jelenlegi teljesítmény elérésére, ezzel pedig visszahozta az ING Renault F1-es csapatot a Forma-1 legjobb csapatai közé."
formula.hu csak hogy teljes cikk legyen 😉
...illetve, ha olyat ami viszont egy körön két kört veszít a többiekkel akkor pontot sem szerez egész évben.
Az hogy Massa nagyon összeszedett, és a kevésbé összeszedett verseynzésével ennyi pontot tudott szerezni, az lehet annak is az eredménye, hogy a csapat közel állt a saját és a motorja teljesítményének határához...és néha túl is lépett rajta.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Felipe Massa igazi sportemberként viselkedett a bajnoki kudarc után, és gratulált legyõzõjének, Lewis Hamiltonnak.
A Ferrari versenyzõje a Gazetta dello Sport-nak elmondta, hogy szívesen találkozna Lewis Hamiltonnal és édesapjával, hogy elmondja nekik, megérdemelten nyertek.
"Megnéztem a felvételeket. Lewis utolsó köre drámai volt. Folyamatosan blokkoltak a kerekei, amikor megpróbált felzárkózni."
A futam nem várt fõszereplõje, Timo Glock még Interlagosban elmondta, hogy "remélem Felipe tudja, hogy nem szándékosan engedtem el Lewist."
Massa megértõ volt. "Tudom, hogy nem direkt tette."
Tegyük már túl magunkat rajta, ez van és kész, minek kell újra és újra és újra elkezdeni a balhézást?
Kicsit nézzen már mindenki magába...
remek logikád ráagattam a tavalyi évre nem nem te mondtad hanem én, kinek vannak szövegértelmezési problémái? tiszta nyomor b+
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Harry Seldon, légy szíves fáradj át a Ferrari topikba és ott ki öntheted a szíved, de ez nem a gyûlöljük Hamiltont és a tesvérét topik, meg nem a gyûlöljük Massát topik, hanem egy Forma 1 topik ahova minden szurkoló betéved, és amit te mûvelsz arra itt semmi szükség hiszen mint látható a többség nem ért egyet veled és nem vevõ erre... leglábbis nem azzal vana baj hogy mit gondolsz, naggyából mindenki tudja már hogy a másik kinek miért szurkol, ezen felesleges lovagolni, ez nem fog megváltozni, de a gyûlölködést haggyuk... ez F1, senkinek sem a rokana egyik pilóta sem, egyátalán nem ér annyit hogy ezen bárki is a másiknak essen... akinek ennyire tultengése van az vezesse le valami hasznos dologgal.
Lehet mégsem használták a ferrari fejlesztéseket? Hmm-hmm...
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"