FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Slick + kisebb aero, ezek remélem Burdénak kedveznek és a Torro Rosso sem lép vissza, aztán lehet hogy maga a Forma 1 nem fekszik neki, és itt nem tudja azt a pluszt hozni, de remélem hogy csak az autó sutasága miatt nem tudott szárnyalni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Csak ennyire "is jo pilóta"

Sébastien Bourdais

Nationality French
Champ Car # (none)
Current team (none)
Race starts 72
Series Championships 4 (2004, 2005, 2006, 2007)
Wins 31
Podium finishes 39
Pole positions 27
First Champ Car race 2003 Grand Prix of St. Petersburg
Last Champ Car race 2007 Gran Premio de Mexico

Downhill!!

Istencsászár
"Egyébként Bourdais is jó pilóta"

Rossz a fogalmazás, Burdé KIVÁLÓ pilóta egy nagy bajnok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Firerock
õ már bizonyított a tengeren túl...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

krisztianp16
Köszi...

Idioták kiméljenek!!! :)

Button szerintem is marad, O is egy elkallodott tehetseg, aki folyamatosan pontszerzo lehetne, de sajnos a Honda sereghajto, nem kozepcsapat...

http://gaborszantai.co.uk/

norbi56
<#eljen><#eljen><#eljen>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Magic Boy
Tehát lényegében akkor marad, de arra kíváncsi vagyok, hogy a kérdõjelekk helyére ki kerül.
Mondjuk a Hondánál szerintem marad Button

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

×hogy× nélkül

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Egyébként Bourdais is jó pilóta. Akár el tudtam volna képzelni a Renaultnál, de még, hogy Kovalainen helyett a Mc-nél is...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

adeex7
McLaren-Mercedes Lewis Hamilton Heikki Kovalainen
Ferrari Kimi Räikkönen Felipe Massa
BMW Robert Kubica Nick Heidfeld
Toyota Jarno Trulli Timo Glock
Renault Fernando Alonso Nelsinho Piquet
Red Bull-Renault Sebastian Vettel Mark Webber
Toro Rosso-Ferrari Sebastien Bourdais (?) ?
Williams-Toyota Nico Rosberg Kazuki Nakadzsima
Honda ? Bruno Senna
Force India Giancarlo Fisichella Adrian Sutil

adeex7
hát,jah 😄D szerintem jövõre nem fix,de azért sûrübben fog pontot(pontokat) szerezni mint idén!! ebben biztos vagyok 😊

krisztianp16
Amugy nem tudjátok hogy jövöre hol lesznek a piloták?Melyik csapatban.

Idioták kiméljenek!!! :)

Megszerzett egy pole pozicíót és nyerni is tudott belõle, esõben meg verhetetlen, mint bebizonyosodott több versenyen😄DDDDDDD<#mf1>
Szerintem sokra vihetné, de nem a RB-nál és nem is a BMW-nél.

b-type
Nincs értelme megtartani egy versenyzõt aki menni akar, ezt tudja a csapat is. 😊
Amennyiben még is belekényszerítik, akkor rögtön már a következõ szerzõdésén kezd dolgozni a menedzsere vagy õ maga, és sok köszönet nem lesz a közös munkában.
Viszont egy kivásárlás nem kis pénz, mert mindazonáltal hogy nem kifizetõdõ egy elégtelen versenyzõt versenyeztetni, azért a csapat élhet a jogával....és az mindkét félnek hasztalan idõ.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Hát amit idén csinált Vettel,azt semmiképp sem nevezném makkolásnak.
Vettelnek olyan szerzodese van, hogy a BMW sem tudta visszaszerezni a Red Bulltol - az Alonso-fele ugybol tanultak az ugyvedek is. Mindig van egy osszeg, amiert kilehet vasarolni vkit, legfeljebb el kell adni a Paragont hozza:-)
Vettel ugyes srac, bemakolt par jo eredmenyt, raadasul a csapattarsanak, ha nincs technikai gondja, akkor mas intezi el (FIA, Trulli...). Egyelore nekem nem mutatott tobbet, mint Rosberg, aki szerintem messze a legtobbet adja az autojahoz, ami mar csak a neveben szamit "nagynak"...

bardocz
Vettel helyében én maradnék a Ferrarinál😉 Csak ha lehet,akkor a másiknál,tudjátok,amelyik vörösebb.
b-type
senki nincs kötve. Egyenlõre a McLaren és a Ferrari jobb ajánlat Vettel-nek mint a Bmw, a jövõ évi Red Bull-tól nem beszélve.

Vettel-t bekiínálják, Vettel elmegy..Bmw perel, McLaren kifizeti a lelépési díjjat...illetve az egész hercehurcát mellõzendõ megegyeznek az összegben.
Az hogy ez még nem történt meg az feltehetõen egy dolognak köszönhetõ, Vettel-t egyenlõre egy csapat sem akarja kivásárolni (mármint akihez menne is).
Amennyiben pl. a Bmw-nek nem sikerül a jövõ év, akkor sztem a Red Bull is bekínálja Vettel-t...pénz van ott is.
Itt már nem a pénz számít, hanaem hogy mit akar a versenyzõ ha bekínálják egy szerzõdéssel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Jó azért a szerzõdés az egy dolog, Alonsonak is volt a mekivel aztán mégse maradt ott😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
Reméljük! Azért bennem még él a közelmúltból egy kis csapatban zseniálisat alkotó figura, bizonyos Jean Alesi neve, aki ahogy bekerült a Ferrariba, mintha elfelejtett volna vezetni. 😞

A medve nem játék.

Lehet rosszul emlekszem, de Vettel nem szabad jatekos, hanem a BMW adta kolcson, tehat ha lejar a Red-Bull szerzodes, akkor a Ferrari es McLaren maximum a Telapoval almodhat, a kis nemettel nemigen..., es Quick Nick-nek is addig a napig fog tartani a BMW-s szerzodese...

b-type
A jelenlegi helyzetben én bekínálnám Vettel-t egy kivásárlással a Red Bull-tól, a Renault, a Bmw, a McLaren és a Ferrari helyében is.
A McLaren-FErrari nem látszik indokoltnak, de még mindig jobb valaki sokat igérõ versenyzõt a magadénak tudni, mint ha az ellenfél viszi el.

Elvileg a Ferrari versenyzõpárosa jóval erõsebb mint a McLaren párosa...köszönhetõen Kovalainen-nek, viszont azt mindenki sejti, hogy ne, feltétlen lenne jó húzás Vettel-t és Hamilton-t összeereszteni.
...viszont kellõ belsõ szabályokkal ezt is meg lehetne húzni:
Én élvezném a Vettel-Hamilton párosítást. 😊

Magic Boy
Valahogy úgy, de ahhoz egy versenyképes autó is kéne jövõre, hogy töretlenül tudjon fejlõdni.
Mondjuk szerintem a Ferrarinál is lesz neki hely. 😊

adeex7
Vettel akkor járna a legjobban,ha még 2 évet fejlõdne az RB-nél,aztán mehetne pl BMW-be Heidfeld helyére,vagy...Kova helyére 2010-ben <#vigyor2>

Magic Boy
Ez tény, de Hamilton-nak megvolt a háttere, hogy bizonyítson, míg belegondolva Vettel-nek nem. Vettel ennek ellenére mégis bizonyította, hogy nagy pilóta lesz belõle.

adeex7
a jelenlegi "VILÁGBAJNOK" valahogy többet letett már az asztalra mint Vettel,SZERINTEM

Istencsászár
Vettel gyors, egy lassabb autóval is lehet jó eredményeket elérni, Vettel ezt bizonyította, fõleg esõben gyors, igaz nincs is mit veszítenie és nyomhatja neki tét nélkül. Egy gyári top csapatnál egész éven át kell hozni egy szintet, ami nem könnyû és erre csak a legjobbak képesek nem hiába ezek a versenyzõk már minimum egy Vb címmel rendelkeznek ( Alonso, Kimi, Hamilton ), de nézd meg hogy mennyire el is lehet maradni tõlük, pl Kovalein.

Magic Boy
Sajnos a Red Bull messze nem tûnik annak az autónak amelyben bebizonyíthatja ezt.

b-type
Nem kell az idézõjel mivel kétségtelen hogy az. Tavaly is az utolsó futamig versenyben volt érte, idén is...nem tudom mi kellene még..

Majd kiderül Vettel-rõl hogy mennyire tud, egy jó autóban az elsõségért harcolna nagyon valószínû...de mint Hamilton tavalyi évében is láttuk, nem minden a gyorsaság.

a.carkey
Tk. egy Ferrariban ül. 😊

A medve nem játék.

Magic Boy
Na erre én is.

5w0rdf15h
Kiváncsi lennék, ha mondjuk Vettel alá odatolnának egy Ferrarit, hogyan verné agyba fõbe a mostani "világbajnokot"....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

desigo
Alonso letolta a szerzõdésben leírt 1000 kört és csá xDDDDD
a.carkey
Nem kamionsofõr, Jackie Chan vagy Cheevy Chase, hogy menet közben aludjon! 😄

A medve nem játék.

Hogy nem tükröz semmit? A szimulátorok többségében elég fontos a körrekord, tény, hogy ez valódi verseny, de az, hogy ilyen nagy fölénye van ebben, mégiscsak jelenthet valamit.

examinee
Jah de közbe tényleg ugy van😊

Kit--Kat
Hát alapvetõen könnyû autóval lehet gyors kört futni, és múltkor valaki belinkelte már, lehet nem ide, hogy a leggyorsabb köreinek a 60%-át a verseny elsõ felében futotta.
Ez az átalussza szöveg is ilyen sajtóból átvett bulváros hülyeség.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Hiába ha a verseny 2/3adát "átalussza" aztán könnyû autóval megy pár nagyon gyors kört amikor már édes mindegy. Amugy a leggyorsabb kör egy dolog, az nem tükröz semmit, csak hogy 1 körig õ volt a leggyorsabb a versenyen, de a többi körben lehet h lassabb volt mint aki elõtte van. Az átlag sebesség a lényeg egy versenyen, csak azzal lehet elõre jutni ha folyamaotsan gyors tempót autózik valaki, és ehhez nem kell legygorsabb kört sem futni. Persze ez is egy érdem Kimi számára, de mindenki tudja hogy gyors pilóta... Kimi, Massa, Alonso, Hamilton, Kubica ( Qucik Nick örök kérdés, néha jól megy néha pedig nem, bár ez most Kubicára is igaz, nem nagyon tündökölt igy év végén ) majdnem kb egy szinten vannak, de ezt is nehéz megállapítani mert autó függõ, pilóta függõ, hiszen vannak páyák amik egyik vagy másik autónak kedveznek, és természtesen a versenyzõknek is megvannak a favorit pályáik, és vannak ahol ha erõlködnek sem tudnak kimagaslóan menni, mert nem fekszik neki.

( többieket kár emlegetni hiszen nem tudjuk megállapítani mivel gyengébb technikával kénytelenek menni, habár Vettel, Glock is gyors volt idén )

Kit--Kat
Majd jövõre nézzük ezt a kijelentésed vissza, lehet nevetni fogunk.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Az a baj, hogy Kimi egy koros versenyzo lett, Massa edzesmeno, Hami meg vilagbajnok..<#wow3>

csak felkellene fognia, hogy erre igazabol szombaton van igeny:-)

Räikkönen nagyon durva, hogy tudja mindig a leggyorsabb kört megfutni?😄

Peppus
Lassan de biztosan 😄

MaSzKa
A legmegbízhatóbb autó

A megbízhatósági tabellát a BMW-Sauber istálló vezeti, 2196 teljesített körrel (a maximális 2234-bõl).

Megbízhatóság / versenyzõk

1. Nick Heidfeld - 1112 kör
2. Robert Kubica - 1084 kör
3. Nico Rosberg - 1068 kör
4. Lewis Hamilton - 1065 kör
5. Felipe Massa - 1057 kör
6. Kimi Räikkönen - 1052 kör
7. Kazuki Nakajima - 1023 kör
8. Heikki Kovalainen - 1011 kör
9. Jarno Trulli - 1010 kör
10. Fernando Alonso - 1000 kör
11. Mark Webber - 998 kör
12. Timo Glock - 950 kör
13. Jenson Button - 936 kör
14. Rubens Barrichello - 929 kör
15. Sebastien Bourdais - 887 kör
16. David Coulthard - 812 kör
17. Sebastian Vettel - 811 kör
18. Giancarlo Fisichella - 810 kör
19. Nelson Piquet - 776 kör
20. Adrian Sutil - 688 kör
21. Takuma Sato - 207 kör
22. Anthony Davidson - 119 kör

(maximálisan teljesíthetõ körök száma: 1117)

A leggyorsabb

Kimi Räikkönen nem tudta megvédeni bajnoki címét, mégis õ a leggyorsabb mezõnyben. A Ferrari versenyzõje tízszer teljesítette a futam leggyorsabb körét.

1. Kimi Räikkönen - 10 leggyorsabb kör
2. Felipe Massa - 3 leggyorsabb kör
3. Nick Heidfeld - 2 leggyorsabb kör
3. Heikki Kovalainen - 2 leggyorsabb kör
5. Lewis Hamilton - 1 leggyorsabb kör

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Bild.de forrás.
b-type

examinee
áhhh, sztem is ez kacsa, gusztustalan hogy a média miket ki nem talál.
Ettõl még lehet hogy igaz de kb 5% esélyt látok rá.

BaliBoy
Forrás???

Kamu! Ennyit errõl az oldalról...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

de gáz...

Remélem ez csak a brazil "Blikk" valami bulvárhíre...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...