182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #96504 Normal auto eladasi listat minek belekeverni a premium kategoria vitaba..?! Amugy uzleti szfera.. Ez vajh mit jelenthet..? Minden ceges kocsi, amiben benne vannak a pizzafutarok tragacsai is, vagy kimondottan a menedzser reteg vasarlasi szokasait listazza..? -
azt hittem rossz topikba jöttem, de már látom mivel kezdődött... :) -
Jaja, a BMW-t ezért hívják a tengerentúlon "Nigger-Benz"-nek. :D
Egyébként nem az volt a kérdés hogy a menőbbek mivel mennek, megjegyzem ők sem kizárólag e két márka közül választanak.
Amúgy utána néztem és egy kis pontosításra szorulok.
" Az amerikai üzleti szférában használt autók 87%-a, amerikai ill. japán márkát használ."
Ezt meg csak úgy viszonyítás képen, hogy lásd az átlag amerikait mennyire "nem" hozza lázba az európai márka.
Múlthavi USA TOP 20 eladási lista. (típus/db)
Ford F - Series PU 49858
Chevrolet Silverado PU 33690
Toyota Camry-Solara 29295
Honda Civic 28458
Honda Accord 27835
Toyota Corolla / Matrix 26953
Ford Fusion 22381
Nissan Altima 21950
Chevrolet Malibu 21722
Hyundai Sonata 21195
Chevrolet Impala 20623
Ford Escape 19203
Honda CR-V 17820
Dodge Ram PU 17298
Ford Focus 16931
Chevrolet Cobalt 16173
Toyota Prius 14248
Ford Edge 13660
Chrysler Town & Country 13395
Chevrolet Equinox 13134 -
G_ArchAngel #96501 gyorsan megneztem: a legdragabb BMW-k es Cadillac-ek 60-80k USD korul vannak, szoval ez inkabb izles kerdese...
(a legdragabb BMW a 7-es hibrid, mig a Cadillacnel az XLR-V - ezek kicsivel 100k USD felett vannak, a Cadillac limuzinok ara egyedi) -
tevedesben vagy. ott akinek merdzsoja vagy bimmere van az a menobb nem akinek caddije van -
"Az amcsi üzletember 90%-a pedig, minő meglepetés amcsi kocsival megy."
Akkor frankó ott valaki ha német kocsija van :) -
Háhá...BMW, Audi mint prémium márka, ......ez valami vicc?
Lamborghini, Rolls Royce (nem a bmw motor miatt), Ferrari, Koenigsegg, Saleen, -stb, ezek a prémium kategóriás autók.
A BMW-Audi-Merci trió típusainak 90%-át 25 milla alatt megveheted, míg egy prémium márka 40-től indul.
A milliárdos arab sejkek kedvenc kocsija Lexus, ill. Land Cruiser.
Az amcsi üzletember 90%-a pedig, minő meglepetés amcsi kocsival megy.
A csőlátásodat tedd félre, olvass többet, és légy egy kicsit objektívebb, mert így elég komolytalan vagy. -
Maseratival is rengeteg üzletember jár főleg Magyarországon!
Sőt mitöbb Lamborghinivel is sokan járnak és Bugattival is!
Ugyanis ezek prémium gyártók nem???
Ennél elitebbeket nem is nagyon ismerek...
Az Acura meg összevissza veri a mercit minden téren csak nem sokan ismerik itt mert nem annyira megfizethető mint pl egy 8éves használt merci...
Ha lenne pénzem feleslegesen akkor rohangászni egy Maserati, Bugatti, Ferrari, vagy Lamborghini, üzletinek meg egy Acura...
De lehet én vok a hülye...
-
Blum #96496 Maszka szerint igen... -
Eddig nem tudtad? Kérdésed van fordulj Maszkához. -
Szóval az számít prémium gyártónak, akinek az autóival üzletemberek járnak...? -
mar bocsanat de magyarorszagon a legtobb ilyen autoban nem uzletemberek jarnak:D vagyis en nem annak hivnam oket, mert a 70% koztorvenyes.... -
Sportos japán üzletemberek, akik nem akkora cigányok, hogy a kocsijukkal pózolnak, mint a béjmvés meg merdzsós, ajudis parasztok. -
Ilyennel milyen üzletemberek járnak?
képt! -
Még a wikipedia szerint is az, infinitivel és lexussal együtt. -
mert mi?:)
-
Akkor hasonlítsd össze te.
MEg akarod magyarázni, hogy Prémium gyártó az Acura? -
n003 #96487 Maszka :D
te érzed az árnyalatnyi különbséget aközött hogy valaki azért sikeres üzletember mert mercivel jár és aközött hogy azért jár mercivel mert sikeres üzletember?
és gratulálok hogy sikerült összehasonlítanod egy 8millás és egy 13millás kocsit :D -
Összeraktam paint-ben a négy képet :)
http://iaro.3dmax.hu/kep/ferrari_1950-2010.JPG -
Többször volt már rá példa,hogy a főnökeim nem az új 7-esükkel mentek tárgyalásra hanem inkább VW-el mert egyből levágnák,hogy nem kis árréssel üzletelnek.
egyébként meg E-classe pfejj
-
Itt is csak a kisebbségiek meg néhány kispolgár. -
IXEMGabeo #96483 okos szemüveges gyereknek tűnsz;) -
Behozza kicsiben, utána katt képre és megjelenik nagyban. Eddig oké, viszont csak a kép felét látom, mert nem lehet oldalra görgetni, csak lefelé.
Ha meg megpróbálom a kép címét másolni, akkor egy 1x1 méretű kép címét másolja. -
Blum #96481 Amit eddig csináltál az nem OFF??... -
Csak megkerdezem, hogy az AUDI-nak mert kene elit kategoriaba mennie?? VW group amiben van Porsche/Lambo/Bugatti ezek aztan nem elit markak:D -
Utána lévő hsz-ben ott a link, nekem behozza a képet. -
A Matra története - 1. rész: Deutsch és Bonnet autói
kicsit Off de érdekes cikk
-
Ebben a szerencsétlen országban hiszik csak azt az emberek hogy ha valami nagy autó van a segge alatt akkor attól ő több. -
Faszompicsábamár megint mi folyik itt? :(
Inkább fejtsétek meg, hogy azt a kurva Ferraris képet hogyan tudom nagyban és egyben megnézni. -
Ahhoz, hogy komoly üzletember legyél nem szükséges feltétel egy szaros merci, max a cigányok fognak jobban felnézni rád.
Siker=/=autó.
Swiftes mondatod meg nem sikerült felfognod szerintem. -
Akkor ne csodálkozz ha sikeres komoly dús gazdag üzletember nem leszel üzletemberként
Max ha bérgyilkos vagy, de azok is inkább BMW-vel járnak
de az biztos, hogy Suzuki Swift-tel nem :D -
Az Acurás nem tucatember, van egyénisége. Ha választanom kéne, én is inkább Acura-val járnék. Mivel ne választhatok, gíy valószínű majd egy Swift-tel fogok járni.
Mellesleg ha leírod, hogy a prémium kocsikat veszteséges gyártani, akkor rájöhetnél arra is, hogy japánban miért nem csinálnak RR, és hasonló szintű autókat. Nincs rá kereslet, fölösleges fejlesztés meg minek? -
Gondolom az Apeh-nak jól ellenáll a fényezés :D -
de most komolyan gondolj bele
képzeld el, hogy ilyennel érkezik egy üzletember
mennyivel más ha Mercedesszel érkezik
és az összkép is más
A kulcsszó: Elegancia
Infinity, vagy egy Acuránál ilyenről nem lehet beszélni -
én tudok olyan embert akinek több százmillába mérhető vagyona van és egy lepusztult opel comboval jár. nem az auto teszi az embert -
Awesome
-
Te átlácc az autókon, hogy így megmondod, melyik autóban üzletember ül és melyikben nem?
Attól még, hogy üzletember nem kell BMW-vel járni vagy esetleg más sokmillióba kerülő autóval mennie. -
Persze mivel ezeket eddig csak Amerikában forgalmazták. Idehaza csak szürke importból hoztak be egy maréknyit. -
BMW-nek nem kell oda bejutni, mert a Rolls Royce-val már sikerült
Elite autokból nincs nagy pénz
a VW is veszteséggel árulja a Bugattit
a BMW-nek nem célja, hogy elite kategóriában legyen BMW néven
Totti5 - Infiniti vagy Acura-rában láttál te már komoly üzletembert?
"Ritka, mint a fehér holló"
-
G_ArchAngel #96465