182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
:DDD -
IXEMGabeo #96423 előre is elnézést:)
Vettel-Webber crash kicsit másképp:) -
WNW #96422 Soot, ki kellett volna ugrania a kocsibol, es voros szonyeget teriteni Vettel ele.. Jaja... 
-
nem 200-al kellett volna tötymörögnie... -
WNW #96420 Ez tetszik..: "Mark Webber helyében én is ki lennék borulva. A durcás csapattársam 300 km/órás tempónál egyszerűen rám húzza a babakocsi kormányát........"
-
Váratlan fordulat: minden motor jöhet az IndyCarba!
Kérdés ki csatlakozik a Hondához... VW-ék megmondták, ha nekik tetsző lesz a formula, akkor jönnek. Hát nekik tetszőre csinálták!
Ez csak azért érdekes mert az FIA felé is megfogalmazta a VW milyen motorokat vezessenek be (egységes világmotor).. -
G_ArchAngel #96418 -
Button is lovag lett...
-
shumika #96416 bazki!! xD -
spiczi91 #96415 vdapat?
-
shumika #96414 "A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT." amikor nem No.1 akkor azt mondja a kocsi volt a hibás ekkor a vdapat akkor webber etc. -
Nem tudom, hogy kitől származik az az idézet, de hogy nem Vetteltől az biztos. -
shumika #96412 Az aláírásod végére oda írhatnád idézőjelbe hogy Sebastian Vettel -
Önreklám.
-
ban -
balalev #96409 Üdv: www.f1fanatic.atw.hu ez az én oldalam, kicsit eltér az átlagostól:
itt krediteket is lehet gyűjteni, ha regisztrálsz és online dolgokat venni (honlapon részletes tájékoztató) ja és hírek, futamelemzések is vannak :D -
IXEMGabeo #96408 ja és Kubica is...ő volt itt a legutóbbi győztes...Hamilton pedig aznap csinálta élete legnagyobb baromságát amikor vakegér volt és belement Kimibe, húú de szidtam akkor is:P:D tiszta amatőr hiba volt ezt kár tagadni... -
Inkább legyen olyan csata végig mint ami most volt, többet nem is lehetne kívánni egy versenytől. Ha ennyire egy szinten lesz ott is a Meki és az RB akkor jó kis futam lehet. Hamilton nagyon jól szokott ott menni. -
IXEMGabeo #96406 királyság jön a kedvencem Montreal:) na ott tuti SC lesz 
-
WNW #96405 Nah, az RB megszolalt.. Kenegetik a fiuk a dolgot elfele..:)) -
el kene gondolkozni.... -
En Vettel fan vagyok, dehibazott es nem vedem ot, mert a tenyek makacs dolgog:) -
WNW #96402 Oreg Jordan is megszolalt.. -
HUmanHunter #96401 a vettelesek szidkozódnak főként hogy webber miért nem húzodott le, miért merte védeni a pozícióját, én nem bánom hogy kiesett legalább Alo kapott +1 pontot ;) -
-
Igen es ebben hibazott, amit o is bevallott:) Ennyi, ezt nem kell tulragozni sztem. -
HUmanHunter #96398 ja, de ő mégis jobbra húzódott... -
WNW #96397 Brundle velemeny Webber-Vettel -
Jo helyen probalt elozni es meg is lett volna, csak egyszeruen nem kellett volna jobbra huzodni! -
HUmanHunter #96395 ja, hát akkor miért ott próbált előzni? -
-
úgyértem hogy verseny tempóban nem lehet bevenni :)
-
Be lehet, csak lassabban, ezzel minden elozni keszulo pilotanak szamolnia kell! -
HUmanHunter #96391 dehogynem, csak lassítani kell.. -
ez így szép és jó, csak jött a kanyar, amit onnan, ahol ő volt, nemigen lehet bevenni. -
Egyertelmu, h Vettel ezt elszurta... Siman meg lett volna az elozes, anelkul, h jobbra huzodik. Az mas kerdes, h Webber lehetett volna kicsit engedekenyebb a csapattarsaval, de szabalyosan vedte a poziciojat! -
-
-
vfts91 #96386 hogy letekertették Webberrel a motort vagy elhiszem vagy nem. de ha le is tekertették az nem Vettel hibája! -
WNW #96385 Rosszul emlekeztem..
De az tulzas, hogy Petrov nekiment, Alonso kicsit szukre vette a fordulot, Petrov meg beszorult az ut szele, meg Alonso koze.. Osszertek, benne van..