FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írd le a véleményedet, de jó lenne, ha nem chat stílusban tennéd, hanem egy hsz-ben az egészet😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ezek csak kisbajnokságok voltak...Vettel bizonyította hogy jobb Hamiltonnál...

hirtelen milyen sok a Mclaren drukker... hmm!! nem baj akkor is Ferrari for4ver...97 óta immáron csak nekik

itt nem errõl van szó! motorral semmi bajuk nem volt...egyszerûen a Monacoi eset miatt csinálta ezt a Force India mivel a kis Sutilkának neki ment Raikkonen auztán sírt a végén... mellesleg egy mákos pontszerzés lett volna Sutil részérõl, de Raikonen örült hogy megfogja az autót abban az alagút utáni egyenesben és akkor még a Czolnerék õt fikázták na menjenek a...

mekkora <#eljen><#taps>

jaj itt olyan nagy Forma 1 szakértõk vannak az SG-n általában... tudom én😄😊 inkább nem fogok véleményt nyílvánítani...Hamilton kapott ajándékba egy címet és több ilyen nem lesz!!! egyet sajnálok hogy 2011-ig Vettel nem lesz Ferrari pilóta és nem döntheti meg a Hami rekordját a legfiatalabb pilóta címet merthogy 1000x jobb versenyzõ Vettel...

http://www.youtube.com/watch?v=fq9g0S4QVvM
XD ez hatalmas nézzétek meg😊

grat<#taps><#wink>

gyökér Hamilton...

Norbi1990
Jah Monaco után...
Minstrel
Kimitõl fél, meglátja tükörben és menekül <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Norbi1990
Dehogy!
Puszi pajtások Rosbergel egyetemben<#nyes>
desigo
Sutil fél Hamiltontól xD
Norbi1990
Sutil egy fél Hamilton <#idiota>
Minstrel
kapnak egy Hamiltont is

http://topgearhungary.blogspot.com/

Jó lenne az nekik, de a ferraritól csak motort kaptak, a mclaren-tõl meg kapnak mindent...

jah elsõ 😊

Firerock
elsõ😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

a.carkey
Ha már minden áron a "gumi legyen a képen" vonal áll, akkor mehetne pl.

Õ (ausztrál Ausztráliában)

vagy Õ (ausztrál Kanadában) ...

De lehet válogatni! 😄

A medve nem játék.

Istencsászár
Ezt nem értem, de a váltás lényege az hogy a McLarentõl váltót is kapnak ami önmagában óriási elõrelépés számukra.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jééé! Új bigét kaptunk <#wow1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Peppus
Még az indiai csapatnak sem kell a Ferrari motor.. 😄 szerintem ez az égõ 😄

Firerock
ez az ausztrál csaj ez elég rusnya
és mos
t elég sokáig itt lessz
MONNYON LE

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

John Cena
xDDDDDDDDDDD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Kit--Kat
Legalább nem égeti egy indidai csapat a Ferrari nevét.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
A Ferrari csak motorokat adott semmi mást, a McLarennel további belsõségeket is kapnak, konkrétan a komplett hajtásláncot ( motor+váltó+KERS ), ez lenne a szorosabb együttmûködés kulcsa és a Force India felemelkedésének záloga😊, persze ehhez kell egy normális aero, felfüggesztés stb... hiába erõs ha suta.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ferrari motor nelkul meg rosszabbak lesznek szerintem.. A Red Bullos teameknel latni lehetett, hogy szinte ugyan abbol a kocsibol, a motor mit szamitott az eredmenyessegnel.. Ferrari vs Renault...

N o N a m e
... és igy született meg az ál ProDrive csapat a McLaren támogatásával :S
Norbi1990
Ha nem is a Ferkát akkor "csak" egy Toyotát 😊
Peppus
Remélem odaver Sutil mindenkinek, ha kap egy ütõs autót 😊 Ferrari reszkess 😄

kifli
ja azt gondolták hogy odaadják a fejlesztéseiket az eggyik leggyengébb csapatnak -.-
a.carkey
Gascoynet hanyadik csapattól is küldik el? 4.? 😊

A medve nem játék.

Istencsászár
Feltehetõleg igen, mert nem csak motrokat kapnak hanem szoros együttmûködés is létrejöhet a két csapat közt, ez a Ferrarival nem volt meg.

bardocz
Biztos jobb lesz nekik^^
Istencsászár
Valamint Colin Kolles és Mike Gascoyne távozik a Force Indiától. Kiváncsi leszek hogy ebbõl mit hoznak össze és kit állítanak a helyükre, csöppnyi tudatos csapatépítést vélek ebben felfedezni, remélem elõre lépnek jövõre.

Istencsászár

Gaba9
Hogy értsem énis -> akkor szted egy nulla és csak a cukrosbácsi miatt van ott ahol van ... nem lehet véletlenül h rohadtul tud vezetni ?? ezért nyert meg sokmindent ezért foglalkoztak vele és ezért van most a mercinél .. sok embernek fáj ha nem a kedvence nyer ezt még értem de ami ilyenkor van azt nemértem .. na mind1 .. nem feltétlen neked csak a te írásod tetszett most ezért erre írtam ..
Sztem inkább arra kéne visszagondolni h izgalmas idény volt és várjuk a következõt !! .. boccs ha +sértettem vkit ..

Gaba323

a.carkey
Ilyenkor mindig eszembe jut Braziliával kapcsolatban (nem, nem a "pisiszínû mezben egy Kaka nevü játékos") amikor Hakkinen és Schumacher nejestül összefutottak Sao Paoloban egy étteremben, és bár ellenfelek voltak, lazán megvacsiztak együtt - ha már ott voltak. 😊

Viszont a cikk nem írja, hogy melyik Schumacherre gondoltak. Így ha Ralfra, mivel anno cikkeztek róla, hogy csak azért vette el Corat, mert meleg, akkor még érthetõ is, de csak részegen. Vagy ehhez hasonlók. 😄

A medve nem játék.

BaliBoy
Megkövetlek. Legyen igazad.
De ettõl eltekintve nem hiszek a cikknek mert nagyon olyan ize van, hogy valaki halott valamit és azt tovább adta valakinek. Továbbá ahhoz is tartom magam, hogy azon lapok amik a Bildet jelölik hiteles forrásnak számomra érdektelenek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Még is leírták, és nem ez egy oldal fogja leközölni😊 De ne idegeskedj😊
Közöltek már olyat, amit még senki más. Lám igaz lett. Olasz Nagydíj, Ferrari, Kimi marad! Ezt õk elsõként! Németek köztudottan gyorsabbak, mint a brit sajtó!
BaliBoy
Ja és tudod, arról a Bildrõl van szü akik már jónéhány alkalommal tényként azt is leközölték, hogy Alonso a Ferrariba szerzõdött.

BaliBoy
Ezek szerint ez is ugyan olyan szar mint a tied. Bocsi a tévedésért. (szintén a Bild-et jelölik forrásnak.)

Baliboy! Ez csak neked! http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/081107093450.shtml

Nívos ugye?😊 Csak itt késtek egy kicsit!
Ott a pont😊 Fabio!
Fabio Capello
Most mit kell lovagolni azon, hogy két pilóta az évadzáró buliban ahol jól beittak és beszívtak, baromságokat mond össze vissza? Ne álszenteskedjünk már, tajtrészegen mindenki hülyeségeket beszél, kár erre a karaktereket pazarolni 😊

BaliBoy
Ez azzz... jöhet a személyeskedés. LOOOOL

Most látom újságíró vagy, csak nem a Blikknél?
Baliboy... vannak ott problémák látom... De akkor ne olvasd😊 Maradj a szokásosnál. Hamilton nyert! Massa szomorú! Kubica elégedett! és az ehhez hasonló híreknél! Azt lehet még meg is érted
BaliBoy
Simén el lehet képzelni. A bulvár médiának nem az a fontos, hogy a hír hiteles legyen vagy igaz. A lényeg az, hogy minél többen olvassák, minél többen nézzék mert az hozza nekik a pénzt.

Mardel
Csak az a gond ezzel, hogy az itteni laikusok azt mondják, hogy kamu akkor Schumacher managere miért hiszi el egybõl? Nem tagadnia kéne, hogy nem volt semmi ilyesféle állítás?

"Timeo Danaos et dona ferentes."