182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mindkettő második lenne és 80-al előzékenykednének egymás mellett az egyenesben. -
feldobnak egy érmét minden futam előtt, esetleg kő-papír-olló :P -
hát a brazil
-
madmanic #96581 egy Bari-Massa felállást megnéznék 
hogyan döntenék el ki a második pilóta?
-
Nem fail.:) Senkit se talaltak Alonso melle masodhegedusnek.;) Massanak meg mar nagy gyakorlata van ketteskent.:D -
Ferrari Epic Fail:) -
Hivatalos: Massa 2012-ig marad a Ferrarinál -
IXEMGabeo #96577 áá: Trulli: Nyomom, mint a pokol az a legnagyobb
2. Sato: 2005 Kína -
IXEMGabeo #96576 itt utáltam meg Alonsot és a Renault...guys, What do you do now? és az az ideges hangnem:D -
Utóbbi évek legjobb rádibeszólása, kiakadása a Montya fáking idiót fáking fáking Rájkőnen után:D -
madmanic #96574 A hiszti
Majd pár körrel később nekicsapta a hátulját a falnak a sikán után, keresd meg ha akarod nekem most nincs kedvem..
2005 -
Alonso hisztizett majd falhoz csapta a Renault
vdeót!
-
G_ArchAngel #96572 Kanadaban meg volt par szep pillanat: Alonso hisztizett Fisico mogott, majd falhoz csapta a Renault, Hamilton benezte a lampat es hatulrol kipufogoba szexelte Raikkonen FIAT-jat... -
Ha jól láttam lejjebb is egy BMW sapkás örömködött. Adjuk meg látatlanban jóindulattal, hogy ő sem ellendrukker, csupán annak örül, hogy nem Kubist takarította el az útból Hami. -
Nincs ezzel semmi gond. Félreértették egymást, rossz infokat adtak. Ha Hami nem tekerte volna le Button nem előzi meg, de így leglább volt egy kis csata slusszpoénnak, Hamilton meg idegből visszaelőzte Buttont, szerencséjére nem ütötték ki egymást, de gondolom a csapatra már a kerékcseréknél is pipa volt, mert elcseszték neki és ezzel visszaesett, pedig első is lehetett volna, vagy maszírozhatta volna tovább Webbert. -
Egy zseni azonnal ordítja hogy YES:D gondolom nem Meki/Ferka drukker lehetett, vagy annyira utálta Hamit hogy azonnal odacsinált, aztán észrevette hogy egy Ferkát zúzott le:D -
Én annyira nem :D
Viszont nagyon jó ez a videó a nézők szemszögéből. -
Rocket Kubica
-
ezt kerestem pont :D -
IXEMGabeo #96565 bocsi itt:) 2007 -
IXEMGabeo #96564 ok íme 2007:)
-
-
IXEMGabeo #96562 Ezen azóta is nevetek xD -
IXEMGabeo #96561 Montrealba még szárazon se lehet tudni mi lesz a végkimenetel:D tuti, hogy a gyilkos, vagy a világbajnokok falának fognak csapódni az újoncok közül és akkor jön a SC, meg a boxkiállások xD, áá ez a legjobb pálya itt minden megtörténhet... -
madmanic #96560 csak ha valami presztízs autóval indulnak... -
Remélem idén valami jó esős verseny kinéz
verseny közben jönne valami nagy vihar, így akik most hátul vannak nekik is lenne egy kis esélyük a jó szereplésre -
madmanic #96558 jajj már.. persze hogy az volt..
minden csapatnál van.
és akkor mi van..? Nyertünk és kész
-
Blum #96557 Ez jóhír!
-
"A helyi meteorológusok előrejelzései alapján a pénteki szabadedzések és a szombati időmérő száraz marad, szombat éjjel azonban beborul az ég, és eső valószínű a montreali pálya helyszínén az éjszaka folyamán.
Hőmérséklet szempontjából kellemes idő ígérkezik, 20-25 fokot ígérnek ugyanis az időjósok, amit kis eséllyel szombaton éjszaka zivatarok zavarhatnak, aminek előfordulási esélye vasárnapra emelkedni fog." -
WNW #96555 Off Topic...: Nahhhhh... A McLaren masfel het utan kiizzadt egy bunbakot a csapatutasitas vad elharitasara.. 
-
"te mérhetetlenül buta vagy:D"
a smájli elmond mindent
komolytalan kis taknyos hülye vagy -
...vazzeg...áhhhhhhhh ... majd mindjárt jössz a Náci ufókkal hogy "fáj az igazság mi?"... ahhjjjj -
te mérhetetlenül buta vagy:D
haggyátok békén,úgysem tudjátok meggyőzni az igazságról,beteg szegény -
érdekel minket csak nem ebben a topikban
(A Dubai népek csak azért vesznek RR-t mert kb az egyik legdrágább autó és jódolgukban nem tudják mire költsék a pénzüket.Ferrarit,LAmbot is vesznek pedig azok olaszok...) -
Fáj az igazság vagy mi?
ilyenkor már azzal jöttök, hogy nem érdekel titeket
egész eddig érdekelt, ha nem nektek van igazatok akkor csak erre vagytok képesek... -
Blum #96549 Jólvanmár,leszarjuk. -
Nem mennétek ezzel a presztízs autó hülyeséggel külön topikba??? -
Te figyi ne offolj most már elég volt, menj olyan topicba ahol leírhatod vágyaid...már a faszom ki van!
A faszomat se érdekli ebbe a topicba hogy a Dubai sejknek a teve mellett Rolls Roysa van.
Gecire az utolsó volt hogy offolsz majdnem minden tetves topicba!!! -
Az Arab sejkek, Dubai-i a tehetősebbeknek nagyrészt van a garázsban a 7-es BMW mellett egy Rolls Royce (BMW tulajdonában van a márka)
idejárnak ki dxgni a Magyar celeblányok is jó pénzért
a helyi csoda luxus szálló-nál is ilyenekkel töltötték fel az autóparkot
http://www.jumeirah.com/en/Jumeirah-Group/About-Jumeirah-Group/Press-Centre/Press-Releases/2009/A-luxurious-new-arrival-at-Burj-Al-Arab/?cm_sp=2009-_--_-2009
UAE: World’s Biggest Market for Rolls Royce Cars
Dubai Beijing Dubai Abu Dhabi
A gazdag kínaiak közül sokan választanak német presztízsautót -
IXEMGabeo #96545 azért megnéztem volna akkor a dobogón milyen pofákat vág Hami xD, amúgy pedig nem sokkal volt gyorsabb végig tudta tartani a tempóját...