FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
XD ez hatalmas nézzétek meg😊
http://topgearhungary.blogspot.com/
Õ (ausztrál Ausztráliában)
vagy Õ (ausztrál Kanadában) ...
De lehet válogatni! 😄
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
és mos
t elég sokáig itt lessz
MONNYON LE
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sztem inkább arra kéne visszagondolni h izgalmas idény volt és várjuk a következõt !! .. boccs ha +sértettem vkit ..
Gaba323
Viszont a cikk nem írja, hogy melyik Schumacherre gondoltak. Így ha Ralfra, mivel anno cikkeztek róla, hogy csak azért vette el Corat, mert meleg, akkor még érthetõ is, de csak részegen. Vagy ehhez hasonlók. 😄
A medve nem játék.
De ettõl eltekintve nem hiszek a cikknek mert nagyon olyan ize van, hogy valaki halott valamit és azt tovább adta valakinek. Továbbá ahhoz is tartom magam, hogy azon lapok amik a Bildet jelölik hiteles forrásnak számomra érdektelenek.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Közöltek már olyat, amit még senki más. Lám igaz lett. Olasz Nagydíj, Ferrari, Kimi marad! Ezt õk elsõként! Németek köztudottan gyorsabbak, mint a brit sajtó!
Nívos ugye?😊 Csak itt késtek egy kicsit!