182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kit? megelőzte mert Hami visszatekerte, de Button nem annyira, vagy egyátalán nem. Hamilton pipa volt és azonnal visszaelőzte úgy hogy még össze is értek. Ez a futam Hamiltoné volt, és végig gyorsabb volt mint Button az első körtől az utolsóig. -
IXEMGabeo #96543 pff..pedig megnyerhette volna a futamot Button... -
HUmanHunter #96542 ez vo't mert rászóltak, és rögtön elment neki lajos. -
nem szoktam sokat mtv-t nézni, azért azt említettem, mert ott láttam 1x 2x hogy melyik sztárnak milyen verdája van. tvzni sem szoktam sokat, mikor nézem akk inkább comedy/discovery, az enzo pedig más értelemben luxus autó, az inkább szupersport kocsi. -
IXEMGabeo #96540 Akkor mondhatnánk azt is, hogy Button visszaengedte maga elé Hamiltont... -
Tavalyit is, akár. -
hát :D... kispiké akció óta mennyi idő telt el?:D -
A nyílt egyértelmű csapatutasítás a tiltott pl Géza vegyél vissza és engedd el, de ha azt mondja hogy Géza spórolj az autóval és eközben véletlen megelőzi a csapattársa az szabályos.
A videó azt támasztja alá amit a pódiumon láttunk. Button félreértette az üzenetet, ezért előzte meg Hamit. -
és 1,5 héttel a futi után szerinted vájkálni fognak a telemetriában?? ugyanmár... -
Telemetriából. -
honnan ellenőrzöd le,hogy nem volt-e tényleg kevés benyája Button-nek??? amikor mondta Lewisnak,hogy "nem,nem fog",azt arra is lehet érteni,hogy Button autójában nem volt több,hiába ott volt a seggében,nem érte volna be úgy ténylegesen...de azért bírom az ilyen Anti-Lewis-os beszólásokat :) -
Olyan mű ez az izé.. :D -
Meg Lexus-al,meg Yukon-al, meg Infinit-vel, meg Acura-val, meg Prius(!!!!!!!!!!)-al. Arról már nem is beszélve, hogy a legtöbbjük garázsába ott figyel négy-öt 30-40 millás kocsi.
Néha kapcsolj el az MTV-ről, jót tesz. :) Am neked egy Ferrári enzo nem luxus?
De hagyjuk az egészet, ez egy parttalan vita és tényleg nem idevaló.
Más:
Grand Prix Insights: Kanadai Nagydíj (2010)
-
Nekem az előtte lévő üzi ragadta meg hamarabb a figyelmem, amikor Lajos visszakérdezett, hogy nem-e fogja Button megelőzni és olyan biztosan mondták neki, hogy NEM NEMFOG, holott eléggé a seggében volt. -
de amúgy ilyenkor a fia azt is figyelembe veheti, hogy tényleg kevés volt-e az üzemanyag, mert ha vólt bőven, akkor az nem szabályos hogy aztmondják a versenyzőnek hogy kritikus az üzemanyagszint, mert ugye ebből arra lehet következtetni, hogy valamiféle kódolt utasítás. -
Csapatutasítás volt, ennyi. -
De nem tudjuk, hogy mennyi volt Button-be tehát lehet igaz is:) -
Áhh nem volt itt csapatutasítás áááá hoool :). -
kellemetlen... -
madmanic #96525 miért is?
-
Ne álmodozz!Háhá!
-
Remélem elveszik a futamon szerzett pontjaikat
-
-
Légszíves ne offold szét a topicot F1-es hírekkel. Köszi :))))))))))) -
off:
Webber alairt +1 evet
on:
hogy is van azokkal a verdakkal amcsiban...?! :)
-
ha nézed kicsit az mtv-t, akkor láthatod, hogy a legtöbb amerikai "sztár", europai kocsival jár, bmw, merga, range rover, ferrari, lambo, és már kifutóban van a caddy escalade, vagy hummer sem soknak van. A luxusautókat meg ne keverjük a sportkocsikkal, mert az megint más. -
WNW #96518 Hat az eselyeket nezve, 3 auszi lannyal jobban jartal volna.. A meccs utan nemi vigasztalas ugyebar......
-
1. Szerinted miről írkáltak az előbb?
2. A bannerban fent középen milyen időpont van? Nem lottósorsolás... -
mondjátok csak srácok hétvégén lesz formula van csempincsip? -
Hogy lehet focit nézni?:) Inkább egy fakocka. -
HUmanHunter #96514 szerintem vedd fel a forma 1 et és nézzétek a focit! a csajokat lerendezitek aztán meglehet nézni a futamot ;) -
Vasárnap este már nem lesz Le Mans. -
Hát én a helyedbe a focit választanám :D -
Két kispályás esemény... Le Mans 24 is lesz. -
:) -
G_ArchAngel #96509 Mindegy, az F1-et jobban szeretem, mint a labdarugast, de a Nemetorszag - Ausztraliat 3 nemet lannyal es egy ausztral sraccal neznem, szoval mokasabbnak igerkezik... -
WNW #96508 Hogy lehetett a meccset az F1-el egy idobe tenni...?!
-
G_ArchAngel #96507 Hogy lehetett a futamot a nemetek VB meccsevel egy idopontra tenni???
Idiotak...:((( -
muszaj shit lowlvl gyartokrol vitatkozni akik nem kepesek f1 autot se csinalni? :] -
Ja én is azt hittem először, hogy nem jó helyre kattintottam...