FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy bulvárlapban megjelent a hír, és most az öszes újságíró rohan az F1 hez közeli emberekhez, hogy kommentálják...
szerintem is "Blikk szagú" a történet..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amikor megnyerte a brit ifi gokartbajnokságot akkor találkozott RD-vel, és akkor hangzott el az azóta elhiresült párbeszéd. 2 év múlva és még két bajnoki címmel (Brit ifi kartmasters bajnok 1996, és brit Super 1 Formula Yamaha bajnok 1997) a háta mögött iratkozott fel a McLaren tehetségkutató programjába.
...A tehetségkutató programok arról szólnak hogy a nagy csapatok bevadásszák a fiatal tehetséges versenyzõket.
Ez nem az a helyzet, hogy valakit csak úgy felkarolnak és akkor onnan sétagalopp az F1.
...ennyi erõvel Vettel-t meg a Bmw tolja.
indoknak:
-Super 1 National Cadet champion 1995.
-Winner of the Kartmasters British Grand Prix in the Cadet class 1996.
-Super 1 National Formula Yamaha champion 1997.
-Runner up in European Championship ICA Junior 1999.
-World Cup Formula A champion 2000.
-European champion Formula A 2000.
aztán:
-Third in Formula Renault 2.0 UK 2002.
-British Formula Renault 2.0 champion 2003.
-Bahrain F3 Superprix winner 2004.
-Masters of Formula 3 winner 2005.
-European Formula 3 champion 2005.
-GP2 champion 2006.
-Runner up in Formula 1 2007.
-Formula 1 world champion 2008.
A 'zagyvaság' alatt azt értem, hogy mikor 2007-ben Alonso és Hamilton odajött akkor a McLaren nem volt világverõ autó mivel 2006-ban a Ferrari és a Renault mögött végeztek a gyártók bajnokságában.
Gõzük nem volt még akkor mikor leszerzõdtek hogy hogyan alakul a 2007-s év.
Vettel és Hamilton összehasonlítás nem könnyû mivel egyszer szerepeltek egy sorozatban. Ez pedig a 2005-ös Formula 3 Euro Series, ahol Hamilton lett a bajnok, Vettel pedig az 5.
Ez így nézett ki:
1:Lewis Hamilton___ASM Formule 3____pontszam:161
2:Adrian Sutil_____ASM_Formule 3____pontszam:94
3:Lucas Di Grassi__Manor Motorsport_pontszam:68
4:Franck Perera____Prema Powerteam__pontszam:63
5:Sebastian Vettel_Mücke Motorsport_pontszam:57
Sebastian Vettel:
-Winner of the Monaco Kart Cup in the Junior class 2001.
-German Junior Kart champion 2001.
-European champion ICA Junior 2001.
aztán:
-Runner up in Formula BMW ADAC 2003.
-German Formula BMW champion 2004.
-Third in Formula 3 Macau GP 2005.
-Runner up in Formula 3 Euro Series 2006.
-Runner up in Formula one 2007
-Eight in Formula one 2008
Vettel 4 versenysorozatban lett bajnok, amibõl 2 nem nemzetközi
vs.
Hamilton 11 versenysorozatban lett bajnok, és ebbõl 4 nem nemzetközi.
Hozzátartozik hogy Vettel 2 évvel fiatalabb mint Hamilton. Viszont a gubanc az hogy Vettel a karrierje elején sok idõt töltött a németbajnokságokban és a Bmw sorozatokban.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ahelyett, hogy itt okoskodsz, inkább próbálj emelni az oldalad színvonalán. A mennyiség ugyanis nem egyenlõ a minõséggel. Ráadásul a cikkek végén illik feltüntetni a forrást. (gondolom nem véletlenül hagytad le.)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
http://en.f1-live.com/f1/en/index.shtml
http://www.planetf1.com/
http://www.itv-f1.com/
...
Ennyi erõvel a Maksa híradóból is vehettek át "híreket".
Willi Weber von Massa überrascht
Bei Rubens Barrichello wundert es ihn nicht
Von CARMEN KAYSER und FRANK SCHNEIDER
Was für ein Eklat bei der großen Ferrari-Party nach dem verlorenen Formel-1-Finale in Sao Paulo.
Felipe Massa nennt Michael Schumacher schwul
Ferrari-Pilot Felipe Massa bezeichnete Schumi bisher als sein großes Vorbild
Ausgerechnet Vize-Weltmeister Felipe Massa (27) und Schumis Ex-Teamkollege Rubens Barrichello (36) sollen vor Hunderten Gästen immer wieder geschrien haben: „Schumacher, viado“. Das heißt übersetzt: „Schumacher, der Schwule.“ Das berichtet die brasilianische Sportzeitung „Lance.“
Es ist Sonntag, nach 22 Uhr, im Szeneklub „Disco“. Barrichello trinkt sich den Frust weg nach Platz 15 im letzten Rennen. Nach einer total verkorksten Saison (WM-Platz 14) muss er bei Honda um seinen Job fürchten. Dann kommt Felipe Massa zusammen mit seiner Frau Rafaela und Freunden an.
Augenzeugen berichten in „Lance“, wie‘s dann weitergeht: Barrichello legt seinen Arm um Massas Schultern, Barrichello grölt: „Schumacher, viado.“ Laut „Lance“ sollen Massa und andere Gäste erst verlegen reagiert haben – dann stimmten sie ein.
Schumi mit Corinna
Schumi ist seit 1995 mit Corinna (39) verheiratet. Zusammen hat das Paar die Kinder Gina Maria (11) und Mick (9)
Schumi wollte auf BILD-Nachfrage den Vorfall nicht kommentieren.
Ein Ferrari-Sprecher behauptet: „Solange Ferrari-Mitarbeiter auf der Party waren, ist nichts passiert.“ Das beschreiben die brasilianische Zeitung und weitere Medien in Italien und Spanien allerdings anders.
Schumi-Manager Willi Weber sagt zu BILD: „Dass Rubens so etwas macht, überrascht mich nicht. Das Verhältnis der beiden war früher angespannt, weil Rubens sich immer für ebenbürtig hielt.“
Nah most erre mit szólsz! NÍVOS OLDAL PFF!
milyen progival lehet azt megcsinálni?
neon zöldbe tök jól néz ki
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Igazából meg én csak annyit írtam az elején hogy kiváncsi lennék hogy Vettel milyen eredményeket érne el egy nagycsapatban.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Emlékezz csak vissza hogy tavaly hogyan is debütált a Forma 1ben.
3,2,2,2,2,1,1,3,3 az évad elsõ 9 futamán... fe ne rójuk már neki azt hogy a tehetségét már korán felfedezték és hogy nem töltött el pár évet egy Force Indiánál.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Aztán mikor beleülteti az egyik legerõsebb csapat autójába, akkor a Kimi által vergõdött éveket nem láttad gondolom." - ezt magyarázd meg nekem mert nem nagyon értem a zagyvaságodat...az a McLaren Raikkonen alatt messze nem ez volt, lehet rá emlékezni hányszor füstölt el egy szezon alatt.
Minden esetre remélem Vettelnek nemsokára 1-2 szezonon belül összejön majd a nagy szerzõdés és feltörli a nagy arcú fekete sztárocskával a padlót 😊
Aztán mikor beleülteti az egyik legerõsebb csapat autójába, akkor a Kimi által vergõdött éveket nem láttad gondolom.
Valszeg az sincs meg, hogy Heidfeld ugyan úgy McLaren-s nevelés volt, csak nem kellett, mert Kimi-t rakták a helyére...
Ahoz hogy ebbe az autóba üljön, ahoz kellett az addigi teljesítménye is, az alsóbb géposztályokban, ahol valóban egyenmotor-egyenkasztni van..stb.
De a cukrosbácsizás az megy...ahoz nem kell utánaolvasni, vagy minimális formában tisztában lenni dolgokkal.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Link
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Downhill!!
Hamilton jo igen.. De ismered a véleményem róla.. Én õt nem tartom annyira jónak..
Szerintem A ferrarisok (bár melyik) Vettel igaz õ is Ferraris😄 Alonso 100-200x többet érnek mint õ..
De ez az én véleményem és abszolute nem biztos hogy igy van😄
Downhill!!
😊 ezzel mi a baj? honnan tudod hogy a többi pilóta pl nem hord e kontaklencsét? Champ Car kocsi sem volt sokkal lasabb mint egy F1es autó, persze ott nem fejlõdött ennyit, de régebben majdnem 1 szinten voltak.
Downhill!!
De azért szerintem benne több van mint Vettelben.. Igaz Vettel kurva jó tehát csillagos 5-ös a pali😄
Downhill!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mi csak azt irjuk hogy ovatosan kell fogalmazni vele kapcsolatban! Egy oltári nagy ember. Ugyan annyi cime van mint jelenleg az f1 es pilotáknak össz vissz😄
Mi csak ezt mondjuk..
Downhill!!
Szerintem jövõre jó éve lesz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\