FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja vocs fõnök, elõtte csak videóba volt linkelve... (#74855)

DjDano
Aki Glockot vádolja annak mondok valamit: Fordítsuk meg a dolgot, Glock miért nem cserélte le a gumit? Talán lefizette a Ferrari? Ha ugyanis lecseréli már rég nem lett volna Hamilton közelében sem...

Persze ez ugyanakkora hülyeség mint Glock csalása Hamiton javára. De azt látni kell, hogy mindkét oldal vádaskodhatna, ha nagyon akarna.

Olvass mar vissza, nekem ugy tunik en raktam be elsonek, amiert az anyam le is lett k*rvazva..., ehhez kepest Te?

http://gaborszantai.co.uk/

Magic Boy
Egyetértek nagyon ronda szegény!
Remélhetõleg nem kell több, mint 4 hónapig nézni.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

balszerencse + a fejlesztéseketz jövõre tartogatják...! inkább az utsó 2 futamon nem mutatott semmit fõleg a Brazíl nagydíjat szurta el na meg Kínát ahol még lett volna esélye😞

egyetértek direkt megkértelek hogy ne tegyétek be😞

jó sztem hagyjuk, ne minõsíts semminek se ez csak a látszat...

Naa.. Az Audi, meg a VW testverek.. A Porsche pont most vasarolgatja fel a VW reszvenyeit a tozsden, a Skoda meg a VW csoporthoz tartozik.. Tehat korberven, Skoda kupa se lesz.....<#eplus2>

Én csak D_Archangel-t utánoztam, mert berakta a massás képet úgy, hogy bocs ha volt már... elõtte ugyanazon az oldalon legalább 2szer volt...

passatgt
csak azért rakják be, mert vicces berakni úgy a képet, hogy egy odlalon már 5-ször olvastad, és mindegyikhez az volt írva, hogy volt e már?

gumiszobában ez így szokás

ha lehet, mikor nézed ezt a szart, mindíg köpd le a monitorod, mikor Hami elõz!

Remélem hamar kicserepesedik a szád..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Norbi1990
De az egészbe az a vicces, hogy egyesek nem értik meg hogy Glock nem tudott úgy menni mint Hami meg Vettel a vizes gumivel mivel Glcok száraz gumival ment és száraz gumival nem egyszerû menni vizen. Ez kb olyan mintha személyautóva egy nyári abroncsal jégen mennél.
Ha meg kiment volna Glock a boxba akkor is hamilton nyert volna mert Glocknak nem volt annyi elõnye, hogy a box után még Hamiék elé vissza érjen. Tehát Glock-nak majdnem bejött a terve.
Repülõjegyet nekik😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

b-type
A szomorú az az, hogy õ ezzel tökéletesen tisztában van, tisztán azért rakja be, hogy ha lehet rugjon egyet.
Ennyire egyszerû..
-az arc #75059 hozszólása
-Thres egy korábbi gif-s rugására..

Ez az ami tükröt tart,...mert nem ám felvállalja..neeeem, 'bocs ha volt már' dumával sunyit be.
ennyi.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Törölni kellene már ezeket, egyesek azt hiszik, hogy még 500-szor is vicces....

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Norbi1990
Ez tök hülyeség.
És már ez vagy tizedszerre volt belinkelve.
b-type
Kb. 625 alkalommal linkelte valaki aki erre jár 2hetente, és lesz×rja hogy mi van a topikban.
de egyébként bravó, magas a szinvonal...ha a bántó képek statisztikáját nézzük, akkor kb. 8:2 a Ferrari vs. McLaren a surmóságot tekintve...természetesen a te épületes hozzájárulásodat már beleszámolva.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Na az lenne a kemény! Skoda F1 cup😄

Huhh!

Downhill!!

A Porsche és az Audi is nemet mondott az egységes motorok szállítására

Öreg Maxinak lassan marad a skoda...

Elmebeteg állat <#levele>

asszem nem érzõdött kellõképpen a hsz embõl az irónia..

b-type
Ja, ha ott padlófékezett volna akkor Kovalainen-n valóban segített volna, bár az az egy pont nem igen számított.

desigo
szépen züllesztitek a topikot :/
Peppus
Beszóltak Glocknak rádión, hogy fékezz le, mert lefizetett minket a McLaren? 😊 vagy táblán mutattak neki egy köteg pénzt, meg egy Fékezõs rajzot? 😄 vagy hogy csinálták?

én azt tudom hogy lefizették a toyotát hogy padlófékezzen a cél elõtt...

Peppus
Hamilton a világbajnoook!!!! Tudtátok?? 😄

"sry, ha volt..."

adeex7
igazságos...basszus ez az F1,itt az nyer aki több pontot szerez...jó,én is szeretem Kubicát,mert szerény,és télleg jó pilóta,de az utolsó 3-4 futamon nem mutatott semmi kiemelkedõt!!

nna valaki még szúrja be a Glockos Hamiltonost és akkor egál...

Néha még felbukkan egy-egy ilyen, de egyre kevesebb szerencsére..
Kezdenek hatni a drogok meg a gyógyszerek..

Firerock
te ennyire majom vagy?ha 10x nem lett még berakva akkor egyszer se
elsõre vicces volt,10edjére viszont már kurva idegesítõ

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

adeex7
nem veszed észre hogy már csak te szítod a flame-t?? jó,oké én is flameltem még vasárnap,meg hétfõn is,de már abbahagytam,te meg itt jössz 1 hét elteltével...

Istencsászár
2006ban ezek miatt esett ki Kimi a versenyeken... egyik sem motorhiba, errõl ennyit. ( persze ez nem jelenti azt hogy kvali elõtt, után nem cseréltek neki motort, ezt én már meg nem nézem, de lényegtelen )

Malajsia - baleset
Monaco - hõpajzs
USA - ütközés
Hungaroring - ütközés
Török - ütközés
Kína - gázpedál

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mflex
2007re meg szinte tökéletes V8ast csinált a Ferrari!

Te tényleg ennyire agyaroggyant vagy, vagy csak megjátszod?

What about the forests?

Istencsászár
2006ban gyenge volt az autó minden szempontból, de a motor már jóval megbízhatóbb volt, 2007re meg szinte tökéletes V8ast csinált a Mercedes.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Az is véletlen, hogy pont abban az évben javultak meg ennyire egy olyan év után ahol nyerni nem tudtak, amelyik év végén kizárták õket ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt most komolyan gondoltad? Már 2006ban V8as volt náluk, ami Kimi alatt állandóan lerohadt, sõt versenyt sem nyertek vele. Ellenben a V10essel Kimi 2. lett a bajnokságban 2005ben ...

A medve nem játék.

Istencsászár
Errõl hány %ban tehet Hamilton? mármint arról hogy a Mercedes v8 mérfõldekkel jobban eltalált konstrukció mint Mercedes v10.

a.carkey
"jó azt mondom mindenki jó pilóta a mezõnybõl de Hamilton nem érdemelte meg az ócska ezüst nyilat ami Kimi alatt évekig szenvedett..."

Na ezzel tökéletesen egyetértek. Azóta alatta 1x max 2x rohadt le az a szar, pedig õ sem kíméli azt lehet látni.

A medve nem játék.

b-type
részemrõl semmi gubanc, az egész amit ide leírtál sokkal jobban minõsít, mint hogy a hoszólásaid ellened bármit is érveljek. Vagdalkozni én is tudok, de nem szeretek.

MaSzKa
A német bulvárlap arról számolt be, hogy Massa Interlagosban elküldte öccsét a japán gárda garázsába, hogy figyelmeztesse õket: ne a hivatalos formaruhában távozzanak a pályáról. A fáma úgy szól, hogy a Toyota tagjai a Ferrari és a Renault tartalék egyenruháit öltötték magukra Sao Paulóban.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
<#idiota>

MaSzKa
http://www.a5.hu/cikkek/71/29489.shtml

A Red Bulletin szerint Kubica volt a legjobb

Mardel
Grat, hogy megtaláltad az F1es topicot.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

mármint jövõre és bocs a flémért😄 vagy mi

2009-es érdekes év lesz annyibõl hogy jön a KERS cucc és mások lesznek az autók is kicsit!!! már 3 csapat amúgy befogja mutatni a kocsiját januárban a BMW, Toyota, Mclaren hmm a BMW pedig állítólag csúcsra akar törni 2009-ben kíváncsi leszek rájuk Kubicát szeretem nagyon közvetlen szerény pilóta és megbízható, Heidfeld pedig szintén jó...Mario Theissen-nek eddig bejöttek a húzásai és a fejlesztései remélem hogy ezek után is fokozatosan építgeti lelkiismeretesen a csapatát😊 de akkor is a FERRARI lesz a bajnok jövõre is😛😛 és Massának sikerüljön már idén õ az erkölcsi bajnok😊

jó azt mondom mindenki jó pilóta a mezõnybõl de Hamilton nem érdemelte meg az ócska ezüst nyilat ami Kimi alatt évekig szenvedett... á ez a gyökér Mclaren ha nem lenne...Ronda nis mehetne már nyugdíjba annyira utálom hogy azt emondani nem tudom és a tavaly kémbotrány után kik képesek még ezeknek a csalóknakszurkolni??? fujjj
Hamiltonról nem nyílvánítok semmit én azt mondom nem neki kellett volna megnyernie a VB-t hanem a megbízhatóság miatt Kubicának..az lett volna igazságos!!!

rohadjatok meg hogy beteszitek a Ferrari drukkerek bosszantására... ááá nem lehet igaz...!😞

Istencsászár
Arra ilyenkor nem gondol az illetõ aki ilyeneket kijelent hogy ha Hamilton Vettel megveri akkor ugyan úgy Kimivel, Massával, Kubicával, Alonsoval is feltörli a padlót... alapjában idióta gondolat, de lényegében ezt állítja... Alonso Sumi ellen gyõzött, tehát akkor ha Alonsot megveri akkor Sumit is stb... lehetne folytatni.

bár átmenne a Force Indiához Nyomilton xD és ott szakadna meg a leggyengébbik csapatnál röhögnék hogyha Fisichella is alázná