182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Palánknak csapódott
talán nem lett komoly baja... -
A Mansell Fia is ezt mondta. -
EuroSporton azt mondták, hogy nincs baja, csak bent tartják megfigyelésen. -
A BBC kommentátorai egyébként úgy értesültek, hogy Nigel Mansell súlyos lábsérülést szenvedett, amikor a Le Mans-i 24 órás verseny első órájában összetörte Ginettáját, és kórházba vitték 1992 F-1-es világbajnokát.
:I -
HUmanHunter #96660 Alo befigyelhet! -
madmanic #96659 ez megint meki-red bull meccs lesz.. -
mddevil #96658 Köszönjük a linket, talált valaki jobb minőségű streamet? -
madmanic #96657 köszi 
időmérő is nézhető lesz itt? -
meggyik se -
Esik az eső Montrealban
-
WNW #96654 16.00-as edzesre streamek, lehet vadaszni majd, hogy melyik mukodik..:) -
Nem vártam többet az RTL-től, szánalmas. -
madmanic #96652 mi volt az..?
-
én megnézem a cseh tévén, sokkal értelmesebb a kommentátor is, habár csak azt értem, hogy Sumákerová, meg Vettelá -
Hol lehet élőben a neten nézni az időmérőt? Sajna nálunk a UPC nem ad német RTL-t. pedig most jól jönne. -
Jééé, az osztrák ORF meg tudja oldani, hogy közvetítse élőben az F1-et és a VB-t is....
-
úgy sírtok mintha nem lehetne majd neten nézni élőben
ha meg van közvetítés akkor a kommentátorokat kell szidni
semmi se jó? -
-
balalev #96646 Egy fejlett F1-es oldal, sok hírrel, szabadedzések, időmérők élő közvetítésével
http://d7836637.linkbucks.com/ -
Azt hittem egy időben van a VB-vel, akkor meg simán köcsögök, és tényleg a film fontosabb.
Viszont nem hiába kezdődik 22:50-kor. -
Nem tom, hogy felveszi-e a versenyt a Foci VB-vel egy animációs film ami egy csibéről szól :D -
madmanic #96643 prime time ban nagyobb nézettségű műsort adnak, megintcsak az értékesebb reklámidő miatt...
-
nem a vb miatt van, minden esti edzést így szoktak már évek óta, kanada, usa, brazil, okát nem tudom, de tuti nem a vb -
madmanic #96641 valamelyik évben elhúzódott a futam és nem adta le ez a fostalicska rtl a futam végét, mert kurva fontos volt, hogy hányan döglöttek bele a balatonba...
nna akkor kaptak olyan e-mailt... a legfinomabb az volt, hogy anyjukat legyenek kedvesek megcsinálni a ravatalán..
bár én f1 en kívül nem nézek rtl-t. Ha neadj' isten normális film lenne azt is megvágják, és hivatkoznak az ORTT re..
ahham, anyátok.. annyival több a reklámidő amit eladnak.. ennyi. nem kell a parasztvakítás...
nem hiszem el, hogy az m1 nek vagy bármelyik másik csatornának nem érné meg megvenni a közvetítés jogát... lenne egy épkézláb műsoruk... -
Erről van szó. A futam is 6-kor kezdődik, 8-ra vége elvileg. Remélem azt is felvételről nyomják...
-
Na de az Időmérő 7kor kezdődik és 8ra már vége. A meccs meg 8kor kezdődik a felvezető műsorral. -
Nem a hülye film miatt van, hanem a VB miatt, ha megfigyeled 22:50-kor van vége a focinak, mivel akkor még a f1 rajongók mellett a másik sportág örültjei is fent lesznek, mindjárt tudják nézni az f1-et, ergo jóval nagyobb nézőszám, több bevétel. Ha egy tv lenne a házamban, tuti, hogy most nem f1 időmérőt néznék, hanem az esti meccset, vagyis qrva sok pénzt takarítanak meg azzal, hogy felvételről nyomják, de lehet, hogy több nézője lesz így, mint élőben, sőt...
Ki van ez találva. -
Mond neki hogy szívesen letöltöd az egész évadot ha több ekkora gyökérséget nem mond :). -
de az rtlklub egy hatalmas csatorna aki nem engedheti meg magának, hogy veszítsen 23 nézőt ha F1-et ad főműsoridőben, minden 4éves gyermek átkapcsolna tv2-re, mert nem a csodacsibe van hanem autók köröznek 
tavaly is egyik ismerősöm mondja a brazil futam után, hogy a hülye Forma-1 miatt nem volt kobra11
-
Jah, rohadjanak meg. Amúgy pont beleférne 2 meccs között. Majd német RTL-en...
-
Attól még szánalmas, hogy nem adják élőbe, amikor az összes többi külföldi csatorna tudja adni élőbe. -
ez így van minden évben, még nem tűnt fel? -
Blum #96632 Baszki,tényleg.
Most nézem,hogy felvételről.
Akkor bizony rohadjanak meg. -
LOL
De buzik az RTL-esek, vmi hülye film miatt nem adják élőbe. Szánalmas..... -
Blum #96630 RTL Klub,ma este 22:50-kor. -
Hello!
Tudja valaki, h mikor lesz élőben az időmérő, és hogy esetleg melyik csatornán vetítik ??? -
11 órakor adják a Le Mans Legends-t az eurosport-n, tavaly szvsz m@rha jó volt (nekem jobb volt mint a 24h), nem tudom garantálni hogy most is hasonló lesz, de szvsz nézni kell...ajánlom annak akinek éppen akad ideje rá. -
WNW #96627 Majd delutan keresgeljetek... Es itt ki szoktak gyujteni joparat a szabadedzesekre, meg az idomerore is.. Azokat erdemes atnezni..: Egy-egy Hirben lesznek majd kirakva.. -
Nem tud valaki egy stabil stream-et mutatni?
Kerestem de vagy német (németül meg egy mukkot se értek) vagy mindig meghal. RTL-en szoktam nézni de az valami borzalom.
Köszi előre is. -