FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Azt bárki leírhatja, ha nem szimpi neki valaki szerintem, de nem mindegy milyen stílusban.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
WNW: Ha mindenki rak be az aktuális barátnõjérõl, menyasszonyáról, feleségérõl és közülük kerül ki a Magyar versenyre a bannerba a lány akkor lehet róla szó, de nem én kezdem és csak akkor, ha tényleg a barátnõk képei kerülnek föl és nem modelleké és Sharon Stone-é ahogy az ilyen kezdeményezések többségén szokott.
a.carkey: elhiszem és támogatom a bannerba kerülését.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sok primitív "szurkoló"...
Kíváncsi lennék tavaly hány McLaren Fan fenyegette felipét..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A medve nem játék.
Downhill!!
De mibõl gondolod, hogy Ausztrál?
Ez megnyugtató. <#vigyor0>#vigyor0>
M@TriX: Van menyasszonyom aki bármelyik lánynál milliárdszor szebb szerintem.
Na de ha már csaj van a bannerban az nézzen is ki valahogyan.
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha ez ez sem tetszik tölts le magadnak jobbat aztán nézd azt 😉
most kib. kevés idõm volt, de abban bízhatsz, hogy nem kell 4 hónapig majd ezt nézned. Amint lesz egy kis idõm majd dolgozok még rajta...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A vezetõ néhány napja már gratulált <1>1> a vb-t az utolsó kanyarokban <2>2> megnyerõ angolnak, ezúttal pedig jelenlegi tartózkodási helyérõl, New Yorkból üzent. ”Nekünk köszönheti, hogy nem szorul pszichiátriai kezelésre” – idézte az f1-live.com.
De ezt már benyugtatózva mondta, miközben az ápolók tartották a füléhez a telefont..
Ismerve az öreg vérmérsékletét nem csak a tévét törte össze, sezrintem most alapozzák újra a kecóját.. <#ravasz1>#ravasz1>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
de ausztráliában úgyis megint a megszokott dolgok fognak történni, csak rondább autók lesznek a pályán 😞
teljesen jó lesz így, remélem a kissebb csapatoknak is sikerül majd feljebb kapaszkodni, és nem csak 1-2 csapat versenyét látjuk majd jövõre
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
illetve:
-ez is..
-meg ez is pályázó..
-detto meseautó..
-befér a csapatba..
-..viszont ezzel nem lehet betelni 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
de ki tudja <#ravasz1>#ravasz1>
na hajrá, innentõl fogva csak felfele!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!