FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dark Angel 666
A McLaren jövõre már nem lessz jó kocsi , mert már nincs olyan embere aki lopjon a Ferraritól<#gonosz1>

adeex7
senkise az😛

Peppus
Én sem vagyok tökéletes 😛 😛

Kit--Kat
Hát a te kárörvendõs stílusodra sem lehetsz büszke, de ezt szerintem te is tudod, szóval ennyi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Peppus
Sosem anyáztam, és sosem beszéltem róla úgy, mint egyesek Hamiltonról.
Azt bárki leírhatja, ha nem szimpi neki valaki szerintem, de nem mindegy milyen stílusban.

Kit--Kat
Pont te beszélsz, ez ironikus, a 4 éves szinten lévõ Kimi fóbiáddal.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

adeex7
<#levele><#levele>

Magic Boy
adeex7: Igen nagyon boldog vagyok.

WNW: Ha mindenki rak be az aktuális barátnõjérõl, menyasszonyáról, feleségérõl és közülük kerül ki a Magyar versenyre a bannerba a lány akkor lehet róla szó, de nem én kezdem és csak akkor, ha tényleg a barátnõk képei kerülnek föl és nem modelleké és Sharon Stone-é ahogy az ilyen kezdeményezések többségén szokott.

a.carkey: elhiszem és támogatom a bannerba kerülését.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Peppus
Itt is csak a Ferrarisok anyáznak örökké 😄
úgy látszik külön fajba tartoznak 😉

kulabácsi
egy sem, mert örültek h lopott adatokkal is hagyták õket versenyezni ^^

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Esetleg kuldhetnel kepet a baratnorol a bannermachernak..😊))

Count Adyn
õk házon belül fenyegetõztek<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rengeteg fenyegetést kapott Timo Glock

Sok primitív "szurkoló"...

Kíváncsi lennék tavaly hány McLaren Fan fenyegette felipét..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
Ott készült a kép. Gondolom nem utaztatnak oda modellt, mikor millió mászkál ott is belõlük. 😊

A medve nem játék.

gordon 24
Huhh! Én végig hallgattam..😄 Maradt volna inkább az f1-nél😄D Jobban jártunk volna mindanyian😄

Downhill!!

adeex7
akkor boldog vagy gondolom 😄D na de ez off😄

Magic Boy
Na õ már alakul. (a barátnõmnek a sáros nyomába se léphet <#vigyor0>)
De mibõl gondolod, hogy Ausztrál?

Magic Boy
"nem kell 4 hónapig majd ezt nézned. Amint lesz egy kis idõm majd dolgozok még rajta..."

Ez megnyugtató. <#vigyor0>

M@TriX: Van menyasszonyom aki bármelyik lánynál milliárdszor szebb szerintem.
Na de ha már csaj van a bannerban az nézzen is ki valahogyan.

a.carkey
Count Adyn
Amugy meg nem ide kell jár f@szt verni, úgyhogy😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

M@TriX
nem azért frissítettem, csak ha már úgyis van újabb 2008-as összefoglaló videó meg beépítettem a visszaszémlálót, gondoltam akkor nesztek.

Ha ez ez sem tetszik tölts le magadnak jobbat aztán nézd azt 😉

most kib. kevés idõm volt, de abban bízhatsz, hogy nem kell 4 hónapig majd ezt nézned. Amint lesz egy kis idõm majd dolgozok még rajta...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hód a tippem😄
a.carkey
Mi ez? Mormota vagy hÓd? 😊

A medve nem játék.

Magic Boy
Na az új csaj egy fokkal jobb, de még messze nem az igazi ahhoz, hogy 4 hónapon keresztül nézzük szerintem.

desigo
komoly xD
volt hangulat...
Count Adyn
Van mibõl😄

A világbajnokságot elveszítette, de Lewis Hamilton karrierjét megmentette a Ferrari, állítja Luca Di Montezemolo, az olaszok elnöke.

A vezetõ néhány napja már gratulált <1> a vb-t az utolsó kanyarokban <2> megnyerõ angolnak, ezúttal pedig jelenlegi tartózkodási helyérõl, New Yorkból üzent. ”Nekünk köszönheti, hogy nem szorul pszichiátriai kezelésre” – idézte az f1-live.com.

De ezt már benyugtatózva mondta, miközben az ápolók tartották a füléhez a telefont..

Ismerve az öreg vérmérsékletét nem csak a tévét törte össze, sezrintem most alapozzák újra a kecóját.. <#ravasz1>

a szerelõk a boxot rongálják, Montezemolo összetöri a tv jét, így nem lehet kültséget csökkenteni!! <#ravasz1>

kulabácsi
az szépen megfejelte az üveget 😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Norbi1990
Elvakította a düh <#idiota>
Uhh, valahogy az az üvegtörés kimaradt a közvetítésbõl😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Istencsászár
Az a lüke miért megy neki a falnak?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
passatgt
attól én még bízok benne

adeex7
ott a pont,jövõre max a renault érhet oda egy kicsit megkeverve az erõviszonyokat,de ennyi...

Peppus
mindig ezvan, hogy majd jövõre szorosabb csata várható, a teszteken is mindig reménykedik az ember, mert sehol sincs a Ferrari, meg a McLaren
de ausztráliában úgyis megint a megszokott dolgok fognak történni, csak rondább autók lesznek a pályán 😞

Ne remenykedj.. A nagycsapatok most mas elemekre fogjak elkolteni a penzt... Illetve meg tobb penzt fognak beleolni sok kicsi dologba, amik osszeadodva kihozzak a kulonbseget a javukra...

passatgt
egyedül a hátsó szárny ami zavarja a szememet, de még az sem anynira vészes

teljesen jó lesz így, remélem a kissebb csapatoknak is sikerül majd feljebb kapaszkodni, és nem csak 1-2 csapat versenyét látjuk majd jövõre

Volt már!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

azért én nem várok Force india 1-2 t egyelõre <#nevetes1>

de ki tudja <#ravasz1>

Istencsászár
"Ahogyan az várható volt, a Force India csapata hivatalosan is megerõsítette, hogy több évre szóló megállapodást kötött a McLaren-Mercedesszel, mely szerint nem csupán a motort, de számos más elemet, köztük a kinetikus enertiatároló-rendszert is megkapják majd a wokingiaktól."

na hajrá, innentõl fogva csak felfele!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Hát mondjuk elég gyomorforgatók lesznek, kár😞

a.carkey
Tudják ezek mi az a "sokk"?

Ezek:

A medve nem játék.

Bandee1987
Ahhoz elõször a szerverszobába kéne bejutni, ott meg beléptetõ kártyás rendszer van 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Minstrel
kapcsold le az egész sulis szervert <#idiota><#hehe>

http://topgearhungary.blogspot.com/