FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ale Alonso! poppe fan club™
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Williams viszont jó volt egész nap.
Más:
Rossz ómen....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És ezt már 20adszorra hallgatni már nagyon idegesítõ.
Nem lehet, de akkor az a Mclaren volt a csúcsmasina a mezõnyben, s oké a technika kiszúrt vele nem egyszer, de nem vitte haza a címet, sõt 2 futammal a vége elõtt már eldõlt.
Amúgy 2007be azért volt "rosszabb" eleinte Kimi/Alonso mert õk maguk is bevallották, hogy sokkal nehezebben, s lassabban álltak át a Bridgestone gumikra, mint azt várták volna.
"
Erre egy olyan "elméletet" hallottam Kimi drukker rokontól, hogy azért erõltették ezt egy ideig, hogy eképp találjanak neki megfelelõ beállítást arra, hogy az elsõ sorokból indulhasson ennek ellenére is, s végül simán hozza majd a versenyeket. Ez volt a céljuk a versenymérnökükkel, de nem jött be.
Idén meglátjuk. Amúgy meg 6 körrel több üzemanyagot valszeg nem a csapat találta csak ki, Kimi is biztos benne volt.
Nem arra céloztam, amire gondolsz, hogy nekem nem lehet beugatni, mert én vagyok a kibaszott nagy veterán tévékukkolóbetyár, hanem hogy azért a nézd és tanulj nem hiányzik, mert sok sok éve követem már, s voltak fordulatok bõven, kevés dolog tud meglepni.
"Mind1 én veled ellentétben 1 év miatt nem nézem le Alonsot "
Látom vérrajongó mivoltodból kapásból ezt szûrted le, hogy támadnak Téged, vagyis Téged nem, a KEDVENCZED. .... írtam bárhol is, hogy lenézem Kimit? Nem. Csak megjegyeztem, hogyha még egy hasonló produkció, mint a tavalyi, s az igencsak cinkes lesz. Ezt azzal fejeztem ki viccesen hogy nehogy Felipe legyen ismét a csatározások középpontjában.
Amúgy meg, õt vártam tavaly VB-oknak , s mégsem lett az. Nem is örültem a végeredménynek. Idén is. Ismét. Ha Lonzinak nem jön össze, vigye õ. Így álltam hozzá tavaly is. De te leszûrted 1 mondatból, kit hogyan itélek meg.
"Csak azért írtam, hogy ne legyél úgy elszállva magadtól meg Alonsotól.
Te kezdted itt a kötözködést szóval ennyi.
"
Szerintem túl hamar ugrottál a semmire... nem tudom miért lennék elszállva magamtól... de világosíts fel kérlek.
Az hogy a Mclarennél meg mi történt nem fog igazán sohasem kiderülni, nem is firtatom, csak azt a részét, hogy míg Belgiumig Alonso simán pariban volt, az utolsó 3 futamon jóhogynem fél MPket kapott körönként... S ez számomra egyik hétrõl a másikra elég meglepõ volt.
Attól, hogy korrekten és sportszerûen nyilatkozik amit leírtam az nem hülyeség különben már rég cáfoltad volna. 2007ben a sok technikai problémával volt hátrányban Massával szemben, és akkor sem passzol a kocsival teljesen össze. Egy 2005ös év után nem tudom hogy lehet Kimiben kételkedni.
A szabályok félreértelmezésérõl azonban szó sincsen, a Ferrari ugyanis még a régi, 2008-as kipufogóját használja, és ezzel is mutatta be új autóját.
Mindezt pedig a Ferrari technikai igazgatója, Aldo Costa erõsítette meg az F1világ.hu-nak: "Ami a kipufogót illeti, megerõsíthetem, hogy illegális, ugyanis egyelõre még a régi, 2008-as kipufogó látható az új autón."
"A finn 2008-ban tehát nem tudta megvédeni a címét, tavaly csapattársa került közelebb ahhoz, hogy megnyerje a sorozatot. A Jégember mindig is tisztában volt azzal, hogy erõs márkatársa van, éppen ezért elmondta, neki nem kell változtatnia a versenyzéshez való hozzáállásán.
"Nem mondom azt, hogy nem számítottam arra, hogy erõs lesz. Úgy értem, az elsõ évben végig harcoltunk. Hasonlóan alakultak a pontjaink, és a 2007-es szezonban csak nagyon az idény végén kerültem elõnyösebb helyzetbe, tavaly pedig hasonló volt a helyzet, csak számomra másképp alakultak a dolgok. Ezért a két év többé-kevésbé hasonlóan alakult, és nagyszerû volt látni, hogy nagyon jó szezonja volt. Így nincs okom arra, hogy változtassak a dolgaimon idén. Õ mindig erõs volt, gyors srác, ezért meglátjuk, hogy ez az év mit hoz."
tavaly teljesen szimpatikusan tolta! kar hogy most robban t fol a motorja a renaultnak szoval remek lesz😊) a toyotanak is😄😄
Érdekes módon a év elején és végén amikor +1-1 körös difivel kapott benzint Massahoz képest és levették a kocsijáról a Massára fejlesztett elemeket megint verte.
Ja és Domenicali is nyilatkozta, hogy a 2008as kocsi Massának kedvezett.
Ami tény az, hogy Kimi sem vol világbajnoki formában az idén sõt kufejezetten gyenge volt+ sok pech, de még így is verte volna Massát egálban.
Mind1 én veled ellentétben 1 év miatt nem nézem le Alonsot és nem felejtem el az elõzõ 6évben mit tett le.
Ez a Hamiltont tolták urban legend marad Lonzisoknál, persze miután fenyegetõzött Alo az év 2. felében Hamit "jobban kedvelték", De az év elsõ felében is elverte jó néhányszor Alonsot és már akkor több pontja vlt.
Csak azért írtam, hogy ne legyél úgy elszállva magadtól meg Alonsotól.
Te kezdted itt a kötözködést szóval ennyi.
2007-ben mindenki verve volt Kimitõl ezt alapból lezárhatjuk, hiába csak 1 pontal nyert õt hátráltatta a legtöbb technikai hiba.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"Egyszer megtörténhet olyan, hogy Kimit elverik ezt õ nyilatkozta, de kétszer ilyen nem fordul elõ.
Csak majd nézz és tanulj normális esetben klasszis különbség van Kimi és Massa között.
"
Majd meglátjuk, hányszor van ilyen. 2007ben is sokszor verve volt a Finn.
Köszi tanulnom nem kell, régebb óta nézem már az F1et ahhoz, hogy most ámuldozzak.
Ja és még szmájlik muhahahhahaha egy újonc😄DDD
Egyszer megtörténhet olyan, hogy Kimit elverik ezt õ nyilatkozta, de kétszer ilyen nem fordul elõ.
Csak majd nézz és tanulj normális esetben klasszis különbség van Kimi és Massa között.
Idén egyenlõ elbánásban és és olyan autóval fog menni Kimi mentálisan rendben ami neki is fekszik az ígéretek alapján.
Én csak azon izgulok, hogy olyan autót adjanak megint alá amivel a VB-ért mehet.
Kimit meg igenis elverték, de lehet nem vetted észre😄
Alonso helyére meg Nelsinhot.
Idõbeosztás
Péntek.: 1.edzés 13:00
Péntek.: 2.edzés 17:00
Szombat.: 3.edzés 14:00
Szombat.: Idõmérõ 17:00
Vasárnap.: Verseny 18:00
Csak ugye 2009-ben ha minden igaz, nem lesz pénteki edzés, de szombaton sem?
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8692/
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)