FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pAtOcA
Tud róla vki egy összefoglalót vagy vmi linket adni?

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Norbi1990
Én néztem de aztán elaludtam 😄
Durva volt ahogy Ogier nyomta <#eljen><#taps>
a.carkey
A tegnap éjjeli Monte Carlo rally-t néztétek élõben?

A medve nem játék.

Kit--Kat
Szerintem tuti volt már akkor is erre szabály.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Jó,ez mondjuk igaz😊
Amúgy akkoriban a lekörözötteknek nem kellett lehúzódniuk?
Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Jó de könyörgöm egy sikánba akarta lekõrözni, több esze is lehetett volna Sennának, annyira azért nem volt veszélybe, hogy ne bírja ki a sikán után leelõzni, mind1, jót tett az olaszokkal😊
Más, Kimi a célben:

bardocz
A lekörözött ment túl gyorsan a sikánba,ami miatt picit lecsúszott a pályáról,és a bal elsõ kereke beleért Senna jobb hátsó kerekébe.De a végén tényleg nagyon rámentek Bergerék.
Kit--Kat
Hát azért Bergerék loholtak fel rá, de valszeg behúzta volna, ha nem hibázik Senna, õ követte el a hibát nem a lekõrözött.
Ha jól emlékszem pont Jean-Louis Schlesser volt akit lekõrözött, na igen a rally jobban feküdt neki😊

bardocz
Na ezt megnéztem,hát nem semmi!Az utolsó elõtti körben elveszíteni egy versenyt egy lekörözött miatt úgy,hogy végig vezetett Senna,és senki sem tudta elverni.
Kit--Kat
Fiat Abarth Grande Punto S2000

Norbi1990
Milyen kocsival?
WRC?
Kit--Kat
Kimi a 13. lett a finn rally bajnokság nyitó versenyén.
grat neki!
Mika a 22. lett.

Kit--Kat
Ja, de most nekem is megállt.

bardocz
Nekem nem szedi,pedig én is megtaláltam.Ugye az,amelyiket France néven tölti?Nekem az áll egy helyben,és nem csinál semmit.
Kit--Kat
Én megtaláltam racing-undergorund.com-on a dijon-it és 40el szedi.

bardocz
Eh,4 versenyt szednék le,de egyiket sem seedelik:S
Kit--Kat
Nincs mit!

bardocz
Azt már kerestem,de sajna nincs fent az oldalon😞
Talán német kommentárral fent van,csak abból meg faszt sem értek:S
Az évszámokat meg köszi!<#worship>
Kit--Kat
Ja és most jutott eszembe, mindenképp szedd le az 1979-es Dijon-i nagydíjat, azon a versenyen volt a valaha történt legszebb csata a Forma1-ben.

Kit--Kat
Ja szóval SPA 1998-ban volt, a monacoi Schumis varázslqt 1997-ben.

Kit--Kat
1998!
Pl. 1988-ban Enzo Ferrai halála után nem sokkal Monzában a Ferrari kettõs gyõzelmét, ez volt az egyetlen futam abban az évben, hogy nem Prost vagy Senna gyõzött a McLarennel. A közönség felrobbant, szerintem érdemes.

bardocz
Melyik évben volt:
-Spa-ban a nagy rajtbaleset?
-Monacoban esõ,amikor Sumi majdnem mindenkit lekörözött.

Le akarom tölteni ezeket a versenyeket,ha már a '79-es longbeach nem akar beindulni😄
Jah és még milyen versenyek vannak,amiket érdemes lenne megnézni,80-as,90-es évekbõl?
Kit--Kat
Kimi elég jól tolja a Rallyt, volt olyan szakasz amin 4. leggyorsabb volt.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nah ilyen soha nem lesz F1-ben...
Black Ghost
Jó lenne ha az F1 is ennyire mozgalmas lenne, körönként 4-5 elõzés, a 22. futja a leggyorsabb kört, ahhhhhhhhhh szép álmok.<#vigyor>
Black Ghost
Azért a japán srác ott van a szeren.
Köszi Ghost!
Black Ghost
Eurosport2 GP2 futam élõben
azért a cavallino rajta van xD
nem rossz amúgy
bardocz
Hát kellett a leszorítóerõ,ami a szárnyakból nem volt meg,így meg a karosszéria szívja le magát a földre😊
Mi lenne oldalt emberek, a motor legbeszivo nyillasa.... De tenyleg...😊

MEdievil
egy pillanatig azt hittem ez a merci f1 autója.. meg se lepõdtem volna rajta <#miaz>

F

a.carkey

A medve nem játék.

Black Ghost
Azért durvák ezek a hasmagasságok van vagy 1cm.
Black Ghost
Tiszta retro hangulatom lett.
Istencsászár
turbóra gondoltam én is, de fogalmam sincs, viszont biztos h nem kipufogó mert ha megnézed egy hátsó felvételen ott nincs semmi rajta, csak elõl van lyuk

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CHEAPBOY
Szerintem turbó, kompresszor, vagy vmi fojtószelep cucc?😊 Sokminden lehet. Aztán lehet a kipufogó😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Istencsászár
rekétavetõ😄

valami ami a motor része, hûtõnyílás?

az ott miaz? duda?

CHEAPBOY
Na ezzel tuti VB lenne Hami😄

Norbi1990
Szerintem inkább a F3-as autókra hasonlítanak a mostani F1-es kocsik.
CHEAPBOY
Szerintem ezek gizdák. Már bocs, de akkor ezek voltak a csúcs (s számomra lehetetlen emiatt másképp nézni/gondolni rájuk, vérprofi munkák), s most amit látunk, nem olyan érzés, mint az aktuális csúcs.

A hátsó szárnyak pedig arányosak voltak.

Most is legfõképp azzal van baj.

Kit--Kat jól mondja. A Sasszé, meg a többi hozza a frankót😊

De a hátulja miatt olyan... :

ilyen....

Kit--Kat
Ha nem lenne olyan buzi a hátsó szárny, még meglehet szokni, elfogadni, de egyszerûen tényleg elveszi a komolyságát a sportágnak.

bardocz

Finnyás kúrvákoknak szép autók x)
CHEAPBOY
No meg ezek az autók... nem tudom, semmi tiszteletet parancsoló nincs a külsejükben sajnos... nem érzem, hogy F1 lenne...

Mondogatom magamban, hú ez most egy MClaren!😄

De olyan szokatlan még az a csoffadt hátsószárny... mint egy elkúrt Formula BMW😄

még sehol a szezonnyitó már elõkerültek a korrekt rajongók.. <#szomoru1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Peppus
reménykedj is, mert max. csak így van esélye a két Ferrarinak 😛