FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Alonsot is! Igen is ellett verve 2007ben egy ugyanolyan autóban ülõtõl ráadásul egy újonc kente el. Ekkor ezek után miben reménykedsz, hogy egy rosszabbal fogja megverni Hamcsit?
Ja és még szmájlik muhahahhahaha egy újonc😄DDD

Egyszer megtörténhet olyan, hogy Kimit elverik ezt õ nyilatkozta, de kétszer ilyen nem fordul elõ.
Csak majd nézz és tanulj normális esetben klasszis különbség van Kimi és Massa között.
Idén egyenlõ elbánásban és és olyan autóval fog menni Kimi mentálisan rendben ami neki is fekszik az ígéretek alapján.
Én csak azon izgulok, hogy olyan autót adjanak megint alá amivel a VB-ért mehet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CHEAPBOY
Hogyne, amennyire jó volt tavaly Nelson😄D

Kimit meg igenis elverték, de lehet nem vetted észre😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kit--Kat
Az valószínûXD
Alonso helyére meg Nelsinhot.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CHEAPBOY
Én is örülnék egy ilyen szezonnak, bár lehet Kimi helyére Felipét kell tenni😊

kifli
a régi szebb 😞
Yulcsa
á bocsi, akkor azt hiszem rosszul fejeztem ki magam. Ezekre gondoltam, nem a versenynaptárra:

Idõbeosztás

Péntek.: 1.edzés 13:00
Péntek.: 2.edzés 17:00
Szombat.: 3.edzés 14:00
Szombat.: Idõmérõ 17:00
Vasárnap.: Verseny 18:00

Csak ugye 2009-ben ha minden igaz, nem lesz pénteki edzés, de szombaton sem?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Kit--Kat
A nyitólapon ott sorakoznak vízszintesen a pályák.

Yulcsa
ok, de ezen belül merrefelé? eddig én is eljutottam, hogy valahol a hivatalos oldalon kellene keresgélni, az a biztos, de itt nem írnak róla, ha jól látom:
http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8692/

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Kit--Kat
Miért lenne Renault átfestve a Red Bull?
Szerintem összekeverted a Tor Rossoval, õs a fiókcsapara a Red Bullnak.

#76465 http://www.formula1.com/

Yulcsa
Valaki le tudná írni az idei hétvégék menetét? Vagy egy link, vagy valami. Elõre is köszi!

SrAta
Redbullról tudni valamit autóját láttuk már vagy a rönyó lesz az átfestve?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
engemis csak a hátulja bánt de azonkívül sokkal szebb mint a tavalyi
enn ek legalább autó formálya van
semmi kis basotzz szárny meg cirádás baszások
csak az atuó😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Butított aerodinamikával én kétlem.Aztán kitudja.
én úgy tudom, hogy a kanyarsebesség nagyobb lesz ebben az évben.

ezen is baszottronda az a széles orrkúp
bardocz
Ha a motor marad,akkor a végsebesség nõ,de a kanyarsebesség csökken.
passatgt
hátsó szárny maradhatott volna, csak magasabb lenne picivel, és egy nem ilyen buta elsõ szárny

Kit--Kat
A letisztultságot nem bánom, sõt még a buta széles vezetõszárnnyal is megtudnék barátkozni, de a hátsó szárny, az kritikán aluli.
Furcsa lesz újból megszokni a slick gumikat is😊

Istencsászár
Gyönyörû nem? szép letisztult kialakítás, nincs felaggatva mindenféle karácsonyfadísszel, hasonlít egy Forma autóhoz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

elég érdekes szezon lesz tuti lesznek Vettel nyer egy futamot a Red Bullal is😊
az új BMW sehol nem lesz😊
Hamilton mûszaki hibákkal fog küzdeni😛
Alonso vs. Kimi ádász csata a bajnoki címért😊
(én ezt szeretném)

ebben az évben lassulnak az autók majd valamennyit??? vagy gyorsabbak lesznek???

Punker
a bal a 2009-es

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
A baloldali egy 1991es modell???

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
A vezetõszárnyai nagyon minimálnak tûnnek.

Nagyon gáz lett... ez kevés...
Istencsászár

desigo
Hihetetlen,hogy ennek az ótvar kinézetûnek kell szurkolnom.
Ennyit tudtak kihozni belõle? Nemár
kíváncsi vagyok,hogy teljesít majd...
Istencsászár
"ha érintõre veszik a falat vagy szalagkorlátot akkor eddig jobb esetben az abroncsok érintkeztek a korlát felületével"

akkor vagy felkenõdött vagy defektet kapott vagy eltört a felfüggesztés vagy hatalmas mázlija volt...

Yulcsa
erre tippeltem én is, de valahogy akkor elkerülte a figyelmem ez a fontos szabály. Köszi! És akkor hogy lesz a hétvégék menete?

nincs penteken teszt iden...

http://gaborszantai.co.uk/

Yulcsa
Sziasztok, lenne egy kérdésem...
Valaki meg tudná mondani, hogy miért szûntek meg a Ringre a pénteki jegyek? Vagy csak én nem találom õket sehol? Elõre is köszi!

nem lesz kanada

csak én vagyok elfogult, vagy tényleg a McLaren eddig a "legszebb" ocsmányság..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

pzoli00
De több lesz, mert az elsõ légterelõk sokkal szélesebbek lettek, pl. Kanadában vagy Monaco-ban ha érintõre veszik a falat vagy szalagkorlátot akkor eddig jobb esetben az abroncsok érintkeztek a korlát felületével. A jelenlegi elsõ szárnyak több mm-rel kilógnak az autó szélleségébõl mindkét oldalon így szabályszerûen nem a gumi fog érintkezni a fallal, hanem az elsõ szárny !

Istencsászár
Eddig is törtek, ha összeértek, ezután sem lesz több...

Bandee1987
Ferrari-részvényes vagyok, csak jól titkolom. 😊
Egyébként (jó és rossz idõben egyaránt) mindig úgy beszéltem a csapatról, hogy mi. Miért? Mert a Ferrari mit érne a többmilliós szurkoló tábor nélkül? De ugyanezt megkérdezhetem a mercisektõl is. A Forma-1 sem ér semmi a szurkolók, nézõk nélkül. Különben szerinted ha nem lenne nézettsége, akkor melyik lenne az az õrült támogató, aki pénzt invesztálna ebbe a sportágba?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

SrAta
Olyan szép lesz minden körben tele lesz a box izgalmas versenyekXD

EZZEL AKARNAK KÖLTÉGET CSÖKKENTENI
Majd ha 1 verseny alatt összetörnek a versenyzõk fejenként 2-3 vezetõszárnyat elõl hátul rájönnek h ez így drágább mint eddig volt😄

pzoli00
Egyébként az idei szezonban a legkissebb koccanások is végzetesek lesznek, ilyen széles elsõ szárnyakkal, ki látott még ilyet.

Istencsászár
Ezt így vízre is lehetne tenni, nem súlyedne el😄

Hozzatok? Miert, anyukad foz neki gulyast meg toltottkaposztat?:-)
Vagy Ferrari-reszvenyes vagy?

http://gaborszantai.co.uk/

pzoli00
Most nagyon eltalálták, szerintem a második legszebb a McLaren után, de a Toyota az valami borzadály.

HunnernesKonge
Én örülnék a legjobban ha így lenne. <#eljen>
CHEAPBOY
Az elsõ szárny veszélyesen primitívnek tûnik... de nem mi értünk ehhez..

Bandee1987
Hát én is annak örülnék, ha Vettel jönne hozzánk 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gabber_saviola
fudeszép 😊

mondjuk a Wili elég durci így full sötétkéken....szerintem az lett eddig a legszebb.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kirol
Köszi!

Kit--Kat
Denis papa utolsó nagy Ferrari megviccelése...