FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és még szmájlik muhahahhahaha egy újonc😄DDD
Egyszer megtörténhet olyan, hogy Kimit elverik ezt õ nyilatkozta, de kétszer ilyen nem fordul elõ.
Csak majd nézz és tanulj normális esetben klasszis különbség van Kimi és Massa között.
Idén egyenlõ elbánásban és és olyan autóval fog menni Kimi mentálisan rendben ami neki is fekszik az ígéretek alapján.
Én csak azon izgulok, hogy olyan autót adjanak megint alá amivel a VB-ért mehet.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kimit meg igenis elverték, de lehet nem vetted észre😄
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Alonso helyére meg Nelsinhot.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Idõbeosztás
Péntek.: 1.edzés 13:00
Péntek.: 2.edzés 17:00
Szombat.: 3.edzés 14:00
Szombat.: Idõmérõ 17:00
Vasárnap.: Verseny 18:00
Csak ugye 2009-ben ha minden igaz, nem lesz pénteki edzés, de szombaton sem?
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8692/
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Szerintem összekeverted a Tor Rossoval, õs a fiókcsapara a Red Bullnak.
#76465 http://www.formula1.com/
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
enn ek legalább autó formálya van
semmi kis basotzz szárny meg cirádás baszások
csak az atuó😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Furcsa lesz újból megszokni a slick gumikat is😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az új BMW sehol nem lesz😊
Hamilton mûszaki hibákkal fog küzdeni😛
Alonso vs. Kimi ádász csata a bajnoki címért😊
(én ezt szeretném)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ennyit tudtak kihozni belõle? Nemár
kíváncsi vagyok,hogy teljesít majd...
akkor vagy felkenõdött vagy defektet kapott vagy eltört a felfüggesztés vagy hatalmas mázlija volt...
http://gaborszantai.co.uk/
Valaki meg tudná mondani, hogy miért szûntek meg a Ringre a pénteki jegyek? Vagy csak én nem találom õket sehol? Elõre is köszi!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egyébként (jó és rossz idõben egyaránt) mindig úgy beszéltem a csapatról, hogy mi. Miért? Mert a Ferrari mit érne a többmilliós szurkoló tábor nélkül? De ugyanezt megkérdezhetem a mercisektõl is. A Forma-1 sem ér semmi a szurkolók, nézõk nélkül. Különben szerinted ha nem lenne nézettsége, akkor melyik lenne az az õrült támogató, aki pénzt invesztálna ebbe a sportágba?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
EZZEL AKARNAK KÖLTÉGET CSÖKKENTENI
Majd ha 1 verseny alatt összetörnek a versenyzõk fejenként 2-3 vezetõszárnyat elõl hátul rájönnek h ez így drágább mint eddig volt😄
Vagy Ferrari-reszvenyes vagy?
http://gaborszantai.co.uk/
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
mondjuk a Wili elég durci így full sötétkéken....szerintem az lett eddig a legszebb.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.