FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Miért lenne Renault átfestve a Red Bull?
Szerintem összekeverted a Tor Rossoval, õs a fiókcsapara a Red Bullnak.

#76465 http://www.formula1.com/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Yulcsa
Valaki le tudná írni az idei hétvégék menetét? Vagy egy link, vagy valami. Elõre is köszi!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

SrAta
Redbullról tudni valamit autóját láttuk már vagy a rönyó lesz az átfestve?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
engemis csak a hátulja bánt de azonkívül sokkal szebb mint a tavalyi
enn ek legalább autó formálya van
semmi kis basotzz szárny meg cirádás baszások
csak az atuó😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Butított aerodinamikával én kétlem.Aztán kitudja.
én úgy tudom, hogy a kanyarsebesség nagyobb lesz ebben az évben.

ezen is baszottronda az a széles orrkúp
bardocz
Ha a motor marad,akkor a végsebesség nõ,de a kanyarsebesség csökken.
passatgt
hátsó szárny maradhatott volna, csak magasabb lenne picivel, és egy nem ilyen buta elsõ szárny

Kit--Kat
A letisztultságot nem bánom, sõt még a buta széles vezetõszárnnyal is megtudnék barátkozni, de a hátsó szárny, az kritikán aluli.
Furcsa lesz újból megszokni a slick gumikat is😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Gyönyörû nem? szép letisztult kialakítás, nincs felaggatva mindenféle karácsonyfadísszel, hasonlít egy Forma autóhoz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

elég érdekes szezon lesz tuti lesznek Vettel nyer egy futamot a Red Bullal is😊
az új BMW sehol nem lesz😊
Hamilton mûszaki hibákkal fog küzdeni😛
Alonso vs. Kimi ádász csata a bajnoki címért😊
(én ezt szeretném)

ebben az évben lassulnak az autók majd valamennyit??? vagy gyorsabbak lesznek???

Punker
a bal a 2009-es

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
A baloldali egy 1991es modell???

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
A vezetõszárnyai nagyon minimálnak tûnnek.

Nagyon gáz lett... ez kevés...
Istencsászár

desigo
Hihetetlen,hogy ennek az ótvar kinézetûnek kell szurkolnom.
Ennyit tudtak kihozni belõle? Nemár
kíváncsi vagyok,hogy teljesít majd...
Istencsászár
"ha érintõre veszik a falat vagy szalagkorlátot akkor eddig jobb esetben az abroncsok érintkeztek a korlát felületével"

akkor vagy felkenõdött vagy defektet kapott vagy eltört a felfüggesztés vagy hatalmas mázlija volt...

Yulcsa
erre tippeltem én is, de valahogy akkor elkerülte a figyelmem ez a fontos szabály. Köszi! És akkor hogy lesz a hétvégék menete?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

nincs penteken teszt iden...

http://gaborszantai.co.uk/

Yulcsa
Sziasztok, lenne egy kérdésem...
Valaki meg tudná mondani, hogy miért szûntek meg a Ringre a pénteki jegyek? Vagy csak én nem találom õket sehol? Elõre is köszi!

nem lesz kanada

csak én vagyok elfogult, vagy tényleg a McLaren eddig a "legszebb" ocsmányság..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

pzoli00
De több lesz, mert az elsõ légterelõk sokkal szélesebbek lettek, pl. Kanadában vagy Monaco-ban ha érintõre veszik a falat vagy szalagkorlátot akkor eddig jobb esetben az abroncsok érintkeztek a korlát felületével. A jelenlegi elsõ szárnyak több mm-rel kilógnak az autó szélleségébõl mindkét oldalon így szabályszerûen nem a gumi fog érintkezni a fallal, hanem az elsõ szárny !

Istencsászár
Eddig is törtek, ha összeértek, ezután sem lesz több...

Bandee1987
Ferrari-részvényes vagyok, csak jól titkolom. 😊
Egyébként (jó és rossz idõben egyaránt) mindig úgy beszéltem a csapatról, hogy mi. Miért? Mert a Ferrari mit érne a többmilliós szurkoló tábor nélkül? De ugyanezt megkérdezhetem a mercisektõl is. A Forma-1 sem ér semmi a szurkolók, nézõk nélkül. Különben szerinted ha nem lenne nézettsége, akkor melyik lenne az az õrült támogató, aki pénzt invesztálna ebbe a sportágba?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

SrAta
Olyan szép lesz minden körben tele lesz a box izgalmas versenyekXD

EZZEL AKARNAK KÖLTÉGET CSÖKKENTENI
Majd ha 1 verseny alatt összetörnek a versenyzõk fejenként 2-3 vezetõszárnyat elõl hátul rájönnek h ez így drágább mint eddig volt😄

pzoli00
Egyébként az idei szezonban a legkissebb koccanások is végzetesek lesznek, ilyen széles elsõ szárnyakkal, ki látott még ilyet.

Istencsászár
Ezt így vízre is lehetne tenni, nem súlyedne el😄

Hozzatok? Miert, anyukad foz neki gulyast meg toltottkaposztat?:-)
Vagy Ferrari-reszvenyes vagy?

pzoli00
Most nagyon eltalálták, szerintem a második legszebb a McLaren után, de a Toyota az valami borzadály.

HunnernesKonge
Én örülnék a legjobban ha így lenne. <#eljen>
CHEAPBOY
Az elsõ szárny veszélyesen primitívnek tûnik... de nem mi értünk ehhez..

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Bandee1987
Hát én is annak örülnék, ha Vettel jönne hozzánk 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gabber_saviola
fudeszép 😊

mondjuk a Wili elég durci így full sötétkéken....szerintem az lett eddig a legszebb.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kirol
Köszi!

Kit--Kat
Denis papa utolsó nagy Ferrari megviccelése...

oneal1
jah.. most olvasom én is. kiv vagyok h mi lesz ebbõl. De nemhiszem hogy ekkora bakit csinálna a ferrari!

!Forza Ferrari!

BaliBoy
<#eljen><#eljen>
Csak így tovább. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

passatgt
úgy néz ki mintha a két szélén a súlyától meggörbülne...

SitatiS
Már megkezdtéka furkálódást..<#miaz>

Let the good times roll.

N o N a m e
Ferrari F60 bemutató és teszt képek
Tervezem majd minden istállóról és futamokról feltölteni a képeket.
Ilyen gyenge elso szarnyat meg nem lattam, Formula sokezerben is kemenyebbek vannak...

Nem kell szoknia, mert Vettel megy a Ferrari-ba, vizhordonak meg nem megy oda Alonso...

Kit--Kat
Ha minden Igaz Ma Kimi is tesztel a Ferrarival.

egyetértek xD