182274
  • b-type
    pfff...lemaradtam egy autóhosszal.
  • b-type
    nahát hogy pont most olvsom...:
    [URL=http://www.a5.hu/cikkek/53/41759.shtml]"...így csak egy maradt a legfrissebb fejlesztésű alkatrészből. Az elvileg Webberé lett volna, a Red Bullnál azonban a körülményekre való tekintettel úgy döntöttek, mégis inkább Vettel RB6-osára szerelik fel. "A ma délelőtti incidens után már csak egyetlen darab volt belőle, és néha nehéz döntéseket kell hoznunk. A harmadik szabadedzés eredménye és a világbajnokság állása alapján végül a bal oldali garázsunknak utaltuk ki a szárnyat"[/URL]
  • WNW
    Hummm, humm, meg jo, hogy a Red Bullnal nincs csapatsorrend... Mi lenne, ha lenne..?!
  • b-type
    Webber tényleg nagyon jó, kemény mint a kő...néha kőfejű is, de gyors.
    Látszott Vettel-n mikor Webber kalapálta hogy el van csúszva rendesen.
    Valahol én nem látom Vettel-ben a nyugodt erőt...gyors, de sztem tolja a Red Bull.
    ..hülyén hangzik, és nem is szeretek bulvárosan gondolkozni, de logikusan végig gondolva is ez van...az F1 nagyon nagy sanszot adott a Red Bull-nak,..mert hogy valami trükk van ezzel az autóval az ziher, pláne hogy Horner szerint 40ló hiányzik a Ferkához, Mercedes-hez képest.
    ....mert ha hiányzik, és azzal kompenzál hogy keveset fogyaszt akkor nem pont időmérőn lennének gyorsak, és a versenyen buknának.
    Szal sztem ott van valami zsonglörködés, és ahhoz hogy a Red Bull-ból teljes értékű élcsapatot csináljanak, kell egy élpilóta..aminek Vettel meg is felelne, ha nem lenne Webber pariban gyorsaságban.
    Webber mindig is gyors volt de valahogy peches pali...a Le Mans-i 4 fordulatosakor előtte az összes szerencséjét..
  • dav1d
    elöző oldal fail de sebaj igy még jobb
  • Firerock
    Kimi a Mclarenbe körbedrifteli?
    na ne nevettes már...
  • G_ArchAngel #97892
    Szerintem 2007-2008-ban nem volt nagy kulonbseg a McLaren es Ferrari kozott.
    2007-ben Hamilton, Kimi, Alonso autozott jol, 2008-ban Hamilton es Massa...
    Nem tartanam teljesen underdog-nak Massa-t, legalabbis jo munkasembernek tartottam a balesetig.
    Mar parszor leirtam, hogy biztos vagyok benne, hogy kihalt belole valami. Alonso meg a kertek alatt sem volt, de a baleset utan nyilatkozo Massa nem ugyanaz az ember volt, mint aki Hamiltonnal meccselt az utolso kanyarig.
    Sajnalom, mert bar ugyanolyan hisztis volt, mint most Alonso es anno Barricello - gondolom ez a latin termeszet resze, hiszen a labdarugasnak is a legtobb 'szineszt' ok adjak - de a kuzdeni akarasa es a folyamatos fejlodese elismeresre melto volt.

Button lehet szurke kiseger, de annak eredmenyes. Nem az a gyerek, aki korbedrifteli az ellenfelet (mint Hamilton vagy Kimi a McLarenben), hanem szamolgatos pilota. Tud gondolkodni es melle meg szerencseje is van. Olyan, mint a spanyol valogatott a VB-n: Svajctol kikaptak, rugtak a dontoig 7 golt es garantalom megnyerik. Mert nem az a lenyeg, hogy mekkora showt csinalnak, hanem, hogy a vegen Ok kapjak meg a kupat.

Webber mas teszta, ha figyelted a Jaguarban - bar akkor meg volt MS, igy gondolom nem erdekeltek a statisztak a Mester szindarabja kozben - eszrevehetted, hogy a srac akkor sem volt lassu es kihozott mindent abbol, amit kapott. Egy kicsit forrofeju, neha mar-mar Montoya-s, de Hamilton utan talan O csinalta legtobb showt iden, megha nem is jol sult el minden probalkozasa.

Ez meg az en velemenyem volt;)
  • Norbi1990
    Dátumod nem veszed észre?
    2 hete lett írva.
  • dav1d
    "Mondhatni ellenorizni kell a Live Timing-ot, hogy palyan van-e...:)" Miről is beszélsz hányadik lett ? 3? So shut up or gtfo
  • Gabor_(HSF)
    Nem szeretnék a lelki tükrödbe "piszkitani"de az én véleményem erről a dologról csak annyi,hogy Massa csak annyival van Alonso mögött,mint anno Sumi mögött..
    Egyszerüem ilyen jó volt az elmúlt 2 évben a Ferka és ezzel természetesen nem Kimi teljesítményét akarom megkérdőjelezni,csak azt mondom,Alfonz ennyivel jobb..
    De ez a kontraszt látszik a Mekinél is,ahól a sokak által istenitett Button magyarázza a bizonyitványt és ez van a RB-nál is,az eddigi szürke kisegér most csillog,ugyan úgy mint tavaly a B-GP..
    A külömbség kettelyük között,hogy Webber még hisztizik is,Button legelább alázatosan tűri..
    Nem kell flémet inditani,ez az én véleményem,se változtatni és vitatkozni sem fogok ezzel kapcsolatban....
  • Fabio Capello
    aztán jön majd a komcsipuszi is? :P
  • WNW
    Ez jo volt..
    Amugy regen egy kezzel vezettek, a masikkal meg allandoan lenyulkaltak valtani fektavon, meg kigyorsitasnal.. Szoval ez a szokasos alproblema..
  • G_ArchAngel #97886
    Alonso tovabbra is egy kezzel vezet - folyamatosan integet, mint egy szovjet politikus a Lenin Mauzoleum erkelyen...
  • Norbi1990
    De. Várom amikor defektet kapnak és orral mennek a falba, hogy betiltsák ezt a fasságot hogy könyökkel nyomják a F csatornát.
  • WNW
    Hideg aszfalt, a kemenyebb gumi osszeallitas.. Varhato volt, hogy gond lesz.. Schuminak szinten a gumi melegitessel van gondja az ev eleje ota... Lass csodat, egyik se tudott az utolso szakaszban erositeni..
  • Laceee
    Most senkit nem zavar, hogy a RedBullosok egy kézzel vezetnek ?, bezzeg mikor a Ferrarinál csinálták ezt akkor ment a fika.
  • G_ArchAngel #97882
    A kulonbseg az, hogy Alonso-t senki nem tartotta fel, mivel elotte is gyors korre keszultek, mig Rosberg benazott - mar nyilatkozta is, hogy nem szolt neki a mernoke, hogy jon MS... (tukor meg mi a szarnak van az auton...?)
  • Norbi1990
    Hungaroringen maradt, a Mansell kanyarba.
  • desigo
    ilyen hisztisek ezek a világbajnokok...
  • G_ArchAngel #97879
    sosem szerettem, de nem ertem hova tunt az a Massa, aki 2008-ban Hamilton szintjen autozott...
  • Máté94
    De jó lenne, de inkább a mekinél Button helyére jobb lenne:DD
  • G_ArchAngel #97877
    kimaradt a 'nem', sry:)
  • G_ArchAngel #97876
    Raadasul az is gyors korre keszult...
    Szokasos hiszti, mar furcsa lenne, ha nem csinalna:)
  • Norbi1990
    Következő nagydíjon Senna ül a Ferrariba XD
  • Firerock
    Massa ma megint beégett rendesen
    már fél lábbal munkanélküli...
  • passatgt
    shell labor?
  • desigo
    Vettel holnap nagyon gyorsan le fogja körözni a hátsókat...
  • Máté94
    RBR FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.........
  • Norbi1990
    Alonso mit integet?? 50 méterre volt az előtte lévő autó
  • bardocz
    Akkor ezt most fogalmazd újra.
  • bardocz
    Sutil:\
  • Norbi1990
    Meghalt a kijelző a TV-ben? :D
  • passatgt
    ferrari bal tükrén mi az a lik?
  • G_ArchAngel #97865
    Basszus, ha SC lesz, akkor Yamamoto soha fog tudni felzarkozni ilyen sebesseggel...
  • desigo
    most Massát xDDD
  • Norbi1990
    "Press that Button, Jenson!"
    Ez jó szöveg XD
  • Fabio Capello
    "Sakon Yamamoto, aki a második szabadedzésen egy pilótát már meg is előzött"

A kis sikerektől nő az ember önbizalma
  • Norbi1990
    *gyors
  • Norbi1990
    Kiváncsi leszek Yamamoto mennyi embert fog feltartani a györs körén :D
  • desigo
    jah szánalmas az egész
    csak a reklámok miatt van