182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
pfff...lemaradtam egy autóhosszal. -
nahát hogy pont most olvsom...:
[URL=http://www.a5.hu/cikkek/53/41759.shtml]"...így csak egy maradt a legfrissebb fejlesztésű alkatrészből. Az elvileg Webberé lett volna, a Red Bullnál azonban a körülményekre való tekintettel úgy döntöttek, mégis inkább Vettel RB6-osára szerelik fel. "A ma délelőtti incidens után már csak egyetlen darab volt belőle, és néha nehéz döntéseket kell hoznunk. A harmadik szabadedzés eredménye és a világbajnokság állása alapján végül a bal oldali garázsunknak utaltuk ki a szárnyat"[/URL] -
WNW #97896 Hummm, humm, meg jo, hogy a Red Bullnal nincs csapatsorrend... Mi lenne, ha lenne..?! -
Webber tényleg nagyon jó, kemény mint a kő...néha kőfejű is, de gyors.
Látszott Vettel-n mikor Webber kalapálta hogy el van csúszva rendesen.
Valahol én nem látom Vettel-ben a nyugodt erőt...gyors, de sztem tolja a Red Bull.
..hülyén hangzik, és nem is szeretek bulvárosan gondolkozni, de logikusan végig gondolva is ez van...az F1 nagyon nagy sanszot adott a Red Bull-nak,..mert hogy valami trükk van ezzel az autóval az ziher, pláne hogy Horner szerint 40ló hiányzik a Ferkához, Mercedes-hez képest.
....mert ha hiányzik, és azzal kompenzál hogy keveset fogyaszt akkor nem pont időmérőn lennének gyorsak, és a versenyen buknának.
Szal sztem ott van valami zsonglörködés, és ahhoz hogy a Red Bull-ból teljes értékű élcsapatot csináljanak, kell egy élpilóta..aminek Vettel meg is felelne, ha nem lenne Webber pariban gyorsaságban.
Webber mindig is gyors volt de valahogy peches pali...a Le Mans-i 4 fordulatosakor előtte az összes szerencséjét.. -
dav1d #97894 elöző oldal fail
de sebaj igy még jobb
-
Kimi a Mclarenbe körbedrifteli?
na ne nevettes már... -
G_ArchAngel #97892 Szerintem 2007-2008-ban nem volt nagy kulonbseg a McLaren es Ferrari kozott.
2007-ben Hamilton, Kimi, Alonso autozott jol, 2008-ban Hamilton es Massa...
Nem tartanam teljesen underdog-nak Massa-t, legalabbis jo munkasembernek tartottam a balesetig.
Mar parszor leirtam, hogy biztos vagyok benne, hogy kihalt belole valami. Alonso meg a kertek alatt sem volt, de a baleset utan nyilatkozo Massa nem ugyanaz az ember volt, mint aki Hamiltonnal meccselt az utolso kanyarig.
Sajnalom, mert bar ugyanolyan hisztis volt, mint most Alonso es anno Barricello - gondolom ez a latin termeszet resze, hiszen a labdarugasnak is a legtobb 'szineszt' ok adjak - de a kuzdeni akarasa es a folyamatos fejlodese elismeresre melto volt.
Button lehet szurke kiseger, de annak eredmenyes. Nem az a gyerek, aki korbedrifteli az ellenfelet (mint Hamilton vagy Kimi a McLarenben), hanem szamolgatos pilota. Tud gondolkodni es melle meg szerencseje is van. Olyan, mint a spanyol valogatott a VB-n: Svajctol kikaptak, rugtak a dontoig 7 golt es garantalom megnyerik. Mert nem az a lenyeg, hogy mekkora showt csinalnak, hanem, hogy a vegen Ok kapjak meg a kupat.
Webber mas teszta, ha figyelted a Jaguarban - bar akkor meg volt MS, igy gondolom nem erdekeltek a statisztak a Mester szindarabja kozben - eszrevehetted, hogy a srac akkor sem volt lassu es kihozott mindent abbol, amit kapott. Egy kicsit forrofeju, neha mar-mar Montoya-s, de Hamilton utan talan O csinalta legtobb showt iden, megha nem is jol sult el minden probalkozasa.
Ez meg az en velemenyem volt;) -
Dátumod nem veszed észre?
2 hete lett írva. -
dav1d #97890 "Mondhatni ellenorizni kell a Live Timing-ot, hogy palyan van-e...:)" Miről is beszélsz hányadik lett ? 3? So shut up or gtfo
-
Gabor_(HSF) #97889 Nem szeretnék a lelki tükrödbe "piszkitani"de az én véleményem erről a dologról csak annyi,hogy Massa csak annyival van Alonso mögött,mint anno Sumi mögött..
Egyszerüem ilyen jó volt az elmúlt 2 évben a Ferka és ezzel természetesen nem Kimi teljesítményét akarom megkérdőjelezni,csak azt mondom,Alfonz ennyivel jobb..
De ez a kontraszt látszik a Mekinél is,ahól a sokak által istenitett Button magyarázza a bizonyitványt és ez van a RB-nál is,az eddigi szürke kisegér most csillog,ugyan úgy mint tavaly a B-GP..
A külömbség kettelyük között,hogy Webber még hisztizik is,Button legelább alázatosan tűri..
Nem kell flémet inditani,ez az én véleményem,se változtatni és vitatkozni sem fogok ezzel kapcsolatban.... -
aztán jön majd a komcsipuszi is? :P -
WNW #97887 Ez jo volt.. 
Amugy regen egy kezzel vezettek, a masikkal meg allandoan lenyulkaltak valtani fektavon, meg kigyorsitasnal.. Szoval ez a szokasos alproblema.. -
G_ArchAngel #97886 Alonso tovabbra is egy kezzel vezet - folyamatosan integet, mint egy szovjet politikus a Lenin Mauzoleum erkelyen... -
De. Várom amikor defektet kapnak és orral mennek a falba, hogy betiltsák ezt a fasságot hogy könyökkel nyomják a F csatornát. -
WNW #97884 Hideg aszfalt, a kemenyebb gumi osszeallitas.. Varhato volt, hogy gond lesz.. Schuminak szinten a gumi melegitessel van gondja az ev eleje ota... Lass csodat, egyik se tudott az utolso szakaszban erositeni.. -
Laceee #97883 Most senkit nem zavar, hogy a RedBullosok egy kézzel vezetnek ?, bezzeg mikor a Ferrarinál csinálták ezt akkor ment a fika. -
G_ArchAngel #97882 A kulonbseg az, hogy Alonso-t senki nem tartotta fel, mivel elotte is gyors korre keszultek, mig Rosberg benazott - mar nyilatkozta is, hogy nem szolt neki a mernoke, hogy jon MS... (tukor meg mi a szarnak van az auton...?) -
Hungaroringen maradt, a Mansell kanyarba. -
ilyen hisztisek ezek a világbajnokok... -
G_ArchAngel #97879 sosem szerettem, de nem ertem hova tunt az a Massa, aki 2008-ban Hamilton szintjen autozott... -
De jó lenne, de inkább a mekinél Button helyére jobb lenne:DD -
G_ArchAngel #97877 kimaradt a 'nem', sry:) -
G_ArchAngel #97876 Raadasul az is gyors korre keszult...
Szokasos hiszti, mar furcsa lenne, ha nem csinalna:) -
Következő nagydíjon Senna ül a Ferrariba XD -
Massa ma megint beégett rendesen
már fél lábbal munkanélküli... -
shell labor? -
Vettel holnap nagyon gyorsan le fogja körözni a hátsókat... -
RBR FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......... -
Alonso mit integet?? 50 méterre volt az előtte lévő autó
-
Akkor ezt most fogalmazd újra. -
Sutil:\ -
Meghalt a kijelző a TV-ben? :D -
ferrari bal tükrén mi az a lik? -
G_ArchAngel #97865 Basszus, ha SC lesz, akkor Yamamoto soha fog tudni felzarkozni ilyen sebesseggel... -
most Massát xDDD -
"Press that Button, Jenson!"
Ez jó szöveg XD -
"Sakon Yamamoto, aki a második szabadedzésen egy pilótát már meg is előzött"
A kis sikerektől nő az ember önbizalma
-
*gyors -
Kiváncsi leszek Yamamoto mennyi embert fog feltartani a györs körén :D -
jah szánalmas az egész
csak a reklámok miatt van