182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kobayashi 9. -
ShaiHulud #97937 jo szar a bridgestone ha ennyitol defektet kap 2 auto. -
Nem. -
Webber összeért Vettellel? -
GO HAM,GO!!!! -
annyi vót Fettel -
abból a paliból azt is kinézem,5 autót nem tudna kikerülni,akkora segg :DD Szato,várunk vissza! -
WNW #97931 Elso kanyarban tomegbaleset, kiesik 23 kocsi, es Yamamoto, akinek a kocsija beragad a rajtnal, elszlalomozik koztuk, aztan a verseny vegen 10 koron keresztul tolva a kocsit, mert lerohad kozben, megnyeri a versenyt...
-
G_ArchAngel #97930 A viszonylag szar es a legszarabb kozott van nemi kulonbseg:)
-
Erre a hangos kacajra csak egyet tudok mondani...Senna, 84, Monaco. Sosem tudhatod mikor jön be egy igazán tehetséges pilóta aki egy viszonylag szar verdában megalázza a mezőnyt! -
Ja még akár Yamamoto is nyerhetXDDDDDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #97927 Maradnek EU-ban, nincs kedvem szopni munkavallalasi engedelyekkel, vizummal... -
Kanadában milyen az idő? -
IXEMGabeo #97925 én is utálom a meleget, sztem a Kamcsatka félszigetre költözz (Oroszország), ajánlom neked Szibériát is:D garantálom, hogy nem fogsz hőgutát kapni -
IXEMGabeo #97924 ez mindent visz:D:D:D -
G_ArchAngel #97923 Oda nem akarok, mert jok a csajok, Izlandon biztos nem lenne veszelyben a kapcsolatom:) -
Dél Afrika jó hely ott 15 fok körül van most. De Szibéria is kellemes lehet nyáron számodra :). -
Svédország :D -
G_ArchAngel #97920 En nem, mert mar a tokom televan azzal, hogy Londonban 25-30 C fok van...
Azert koltoztem ide, mert elvileg emberibb az idojaras, erre tessek...
En mar rosszul vagyok 15 C fok felett, koltozzek Izlandra?:) -
hája,az tuti bekavarta volna a viszonyokat,Button max az esőben bízhat,vagy hosszabb SC-s szakaszokban -
HUmanHunter #97918 tudom azért sajnálom hogy holnap fog zuhogni az eső :S -
ma lesz a futam -
HUmanHunter #97916
holnap :o
-
jajj...QUALYN! Az egy dolog, VERSENY az meg egy másik dolog. A 2t ne keverjük, mert ahogy hallhattuk és talán igazuk van hangsúlyozom TALÁN, akkor a Red Bull egy körön jó, versenyen viszont bármi előfordulhat, motor, váltó, egy elrontott rajt egy SC bármi. Lehet Hamilton fél pályányival veri majd a mezőnyt, lehet Button még a végén dobogós is. Az sem kizárt hogy Alonso nyer vagy bármi, majd kiderül. Ismerve az Angol időjárást még zápor sem kizárt, bár most hallottam a TVben hogy ott is kánikula van, bár ki tudja mely részén, kéne nézni egy időjárást a környéken.
Tény Qualyn megverte a 2 Mekit, de azért nem jár pont (mondom úgy hogy 94 óta Ferrari fan vagyok). -
WNW #97914 Mi jar a fejukben....:
Vettel..: "Enyem a dragaszag, enyem a dragaszag, na latjatok, hogy en vagyok az egyes szamu.."
Webber..: "A Red Bull szarnyakat ad, az enyemet ennek a sotet jedinek.. Akkor se lesz az ove a dragaszag, majd elintezem.."
Alonso..: "Gyors vagyok, gyors vagyok, de ok gyorsabbak.. Inkabb mentem volna torreadornak, ott legalabb tiszta ugy, hogy a bika veszt.. -
...legalább megverte a két Mekit,az is nagy szó -
Szegény Alonso, még most is azon gondolkodik, hogy mi az, amit nem tudtunk lemásolni teljesen a Red Bull autóiról? 
-
Hát Alonso arckifejezése mindent elárul... -
-
Webbernek nem volt kifogasa = Ha kifogásod van, akkor ki vagy rúgva. -
WNW #97908 Haaat, amilyen morcul tud Webber csatazni, es amilyen vicces Silverstoneban az elso 4 kanyar, lehet hogy a startnal elintezi Vettel elso szarnyat.... -
tényleg le:) köszi a linkeket, azért jól kiszúrtak Webber-el, remélem lenyomja a régi szárnyával is Vettel-t -
szvsz ha ki kell jönnie első szárny cserére,akkor az 1. helyes esélyeinek annyi,ergó nem érdekes,hogy milyen szárnnyal megy. -
G_ArchAngel #97905 Akkor Te lemaradtal:)
Igen, az FP3-as eset utan jottek a gondok.
A Red Bull ket uj szarnyat vitt Silverstone-ba. Vettel-e letort, a Red Bull pedig elvette Webbertol a sajatjat es odaadta Vettelnek. Webber igy a regebbit hasznalja a futamon es hasznalta az idomeron.
A Red Bull csapatfonoke szerint Webbernek nem volt kifogasa az ellen, hogy a pontversenyben elol allo pilotat tamogatjak az uj fejlesztessel.
Webber bosszús a csapaton belüli szárnycsere miatt
Horner: Nem kivételezünk senkivel sem
A McLarennél nem kerülhetne sor szárnycserére -
amúgy FP3-on is lefittyedt a szárnya, olyankor nem sérült meg, vagy akkor még a régi volt neki? nem írtak erről valahol? -
G_ArchAngel #97903 Mi van akkor, ha Vettel odaveri az elso szarnyat, amit ki kell cserelni, de ugye mar csak a regebbi tipusra tudjak. Most ekkor egy uj elem kerul az autora verseny kozben, ami nem egyezik meg az eredetivel.
- Mennyire valtoztatja meg ez annak az autonak a tulajdonsagait, aminek az egeszet a masik szarnyhoz optimalizaltak. (Gondolom nem lesz marginalis a kulonbseg, de mindenkepp erezheto...)
- Engedelyezett egy alkatreszt cserelni egy attol elterore? Ugye az autok a kvalifikacio es futam kozott nem valtozhatnak es ez gondolom nem csak a beallitasokra, hanem a felepitesre is ervenyes. Es futam kozben? -
-t
-
Ennek a Hornert-nek a szeme se all jol, soha se volt szimpatikus nekem. -
G_ArchAngel #97900 C.Hornert egy kicsit megkinoztak az ujsagirok:)
Eleg durva, a Red Bull-rol most mar senki nem fogja bevenni a 'laza, vidam, de mindenekelott fair csapat vagyunk' dumat... -
IXEMGabeo #97899 ...