182274
  • Norbi1990
    Nem tom a pályabejárónak mér ez a neve, mert a pályát azt biztos nem ismerjük meg attól, hogy megmutatják hogy hány kilóval nyomják a féket a legnagyobb féktávon :D
  • miilann04
    alonso is keménykeveréken ment :)
  • bardocz
    Neszájjki, neszájjki!
  • SrAta
    én nemmbánnám:D
    Vettel drukker vok:D
  • kifli
    miezmár, magyarba már rég viszatolják a pályára :D
    :D 1:25-től a végéig, aki türelmetlen :)
  • HUmanHunter
    uh bakker akkor megint redbull 1-2 :(
  • SrAta
    Jah de Vettel keménykeveréken mente az 1:30.958at, Alonso meg lágyon volt nála 0.143al rosszabb...
  • HUmanHunter
    azthiszem Ferrari esélyes most pole ra mert 1 tized az nem sok hátrány [végre!]
  • WNW
    Ugytunik a Mclaren hosszu ido utan eloszor mellefogott a fejlesztesben.. LOL..
  • Fabio Capello
    epic redbull win? :D
  • barmi
    A 3. edzés végeredménye :

• Minstrel
    Vettel Redbulljának az orra lefittyedt
  • barmi
    3 . szabadedzés élő képek 11:00 -tól
  • spiczi91
    4. helyen ment, szépet jött a bukásig
  • WNW
    Szamold ossze...
  • bakkerman
    ez már a hanyadik nullázása?
  • WNW
    Rallyba benne van.. Loeb bukott nagyobbakat is.. Szerintem a fektav elejen volt egy kis hupli, az eleg volt.. No meg vegre aszfalt, jol erezte magat, lehet hogy kicsit elvitte a buzgalom...
  • b-type
    Pedig erre a versenyre adták neki a legnagyobb esélyt, ..egyébként sztem is marad ha kap autót. Csak rá kell nézni, még a bukás ellenére is sokkal élettelibbnek tűnik az arca.
    Beletanul és rallizni fog..talán még VB is lehet.
  • desigo
    Sakon Yamamoto

• desigo
    remélem,hogy mielőbb visszajön egy versenyképes csapathoz...

itt a bukása:
  • Ulvar
    én is úgy érzem hogy leszarja, anno azért a Mclarenbe megvolt az ambíció, a küzdeni akarás. Van egy olyan érzésem hogy a nagy közönség előtt sose az igazi énjét adta...de ez csak az én véleményem
  • MR ME
    semmi értelme h visszajöjjön, nincs már benne ambíció szvsz, vonatozni meg minek jönne vissza? elvan sztem ő ott a wrc-ben, ott még van mit fejlődnia, megvan a kihívás, f1ben már nyert egy wb-t, utána kb leszarta az egészet
  • G_ArchAngel #97836
    Jonnek a Raikkonenes hirek sorban:

- Kubica orulne neki, ha Kimi lenne a csapattarsa
    - Kimi nem valaszol az ujsagiroknak a jovojevel kapcsolatban feltett kerdesekre
    - Norbert Haug meglatogatta Kimit a svajci birtokan

A masik oldalon van ellenben egy majdnem jo helyezes a WRC bolgar futaman: sajnos a negyedik helyrol esett ki Kimi...
  • IXEMGabeo
    Vettel nyeri:)
  • Nightt
    Persze, ezert mondom
  • Minstrel
    persze, full hd 7.1 hangzással, választható belsőkamerákkal :P
  • V43 1105
    Van HD stream?!:P
  • bakkerman
    próbáltad? :D
  • Nightt
    RedBull es azon belul Vettel gyozelemre tippelek, fekszik az autonak a palya.
  • GPx8
    Kösz!
  • szolszil
    Live stream - FP1
  • bakkerman
    jaja,azokat is láttam már,ötletesek
  • Totti5
    Meki Voda reklámok köröket vernek erre.
  • Firerock
    neee
    remélem ez nem végleges...
  • bakkerman
    nem szar :O am nagyon mókás így Seb hangja :D
  • Banano
    Ah,meglepődtem mikor magyarul szólalt meg:DD
  • Totti5
    Kolles csapnivaló csapatfőnök, egy szélhámos. Ahogy a Midlandal sem tudott semmit sem csinálni, úgy a HRT is eladó sorba fog kerűlni. Az meg különösen vicces hogy pár napja a Force Indiát szólta le hogy az ő babérjain lovagolnak, és neki köszönhető az FU sikere.
  • desigo
    Bruno Senna helyét Silverstone-ban Sakon Yamamoto foglalhatja el

a japán tesztpilóta "megvásárolta Senna ülését."
  • gabi89
    Félig meddig off

Vettel Red Bull telefon reklámoz. Meg elmotyog pár magyar szót is.

• Totti5
    Pontosan. Senki nem veszi el tőle és nem kérdőjelezi meg a 7 vbt és hogy az F1 legeredményesebb egyéne, de ez a múlt. 2005től trónkövetelők sora lépett a színre hasonlóan kiváló kaliberű versenyzőkkel pl Alonso, Kimi, Hamilton, Button. Amúgy Suminál vannak jobbak, ahogy mindenkinkinél, ez csak idő kérdése, hogy mikor fedeznek fel egy újabb tehetséget, legutóbb ugye Hamilton volt az a személy aki mági ámulatba ejtő. De valszeg nem lesz neki sem 7 címe, mert már nem egy olyan korszak ahol azt olyan "könnyen" össze lehet szedni, mint ami Suminak és a Ferrarinak összejött éveken át.